Atitudini

CIA și protocoalele SRI

  CIA și protocoalele SRI                               […]

 

CIA și protocoalele SRI

 

                            Trădare și trădători

 

Se împlinesc patru ani de când am furnizat, unei structuri cu atribuții în domeniul siguranței naționale, informații relevante referitoare la implicarea agenților CIA în acțiunile derulate de către binomul SRI-DNA împotriva oamenilor politici, oamenilor de afaceri, ziariștilor, magistraților și specialiștilor în diverse domenii de activitate, considerați incomozi sau percepuți cu un anumit grad de ostilitate față de interesele americane și vest-europene, față de marile companii din aceste state.

Va puneți, firesc, întrebarea: cine a inițiat elaborarea celor 67 de protocoale (după unii 65, 66 după alții)? Puțini cunosc însă faptul că inițierea acestor protocoale a fost opera CIA. Nu direct, ci prin intermediul conducerii SRI! Agenții CIA au reușit, relativ destul de repede, să corupă și să fidelizeze conducerea acestei structuri de informații, atât de necesară statului român, și să determine devierea activității acesteia spre acțiuni menite să susțină și să faciliteze promovarea și protejarea intereselor americane în această zona geo-strategică.

 Fostul șef CIA, John O. Brennan, flancat de directorul SRI, George Maior și prim-adjunctul său, Florian Coldea.

Fostul șef CIA, John O. Brennan, flancat de fostul director SRI, George Maior și fostul său prim-adjunct, Florian Coldea Când a fost realizată fotografia, toți acești „foști” dețineau funcțiile respective.

Dar această acțiune agresivă din partea partenerului strategic nu a început cu determinarea elaborării și semnării diverselor protocoale, ci cu susținerea SRI în demersul sau de a convinge conducerea politică a României, în speță CSAT și nu numai, de necesitatea transferării, în zona amenințărilor la siguranță națională, a faptelor de corupție și altor fapte considerate periculoase, ocolind într-un mod fraudulos Parlamentul, singură autoritate publică abilitată să facă acest lucru.

După adoptarea Hotărârii CSAT, care încununa cu succes demersul inițiat tot de CIA, agenții acesteia au trecut la faza următoare și anume solicitarea, adresată domnilor Maior și Coldea, de a iniția protocoalele despre care am făcut vorbire mai sus. Acum înțelegeți de ce aceste protocoale, inclusiv cel cu PICCJ, au fost inițiate de către SRI și nu de către Ministerul Public.

Interesul de a controla zonele de referință: politică, economică, juridică, informațională, militară – și, nu în ultimul rând, mass-media – era al americanilor și partenerilor vest-europeni, iar SRI era cel mai important instrument pe care îl aveau pentru realizarea acestor interese. Prin inițierea și semnarea acestor protocoale de către SRI cu cei ce prezentau interes pentru reprezentanții Unchiului Sam se realiza participarea nemijlocită a ofițerilor serviciului la elaborarea actelor și deciziilor care se luau în zona respectivă. În acest mod, partenerul strategic avea controlul direct asupra activităților instituțiilor cu care s-au semnat protocoalele, și se evita luarea unor măsuri care să le lezeze obiectivele.

cia

Am expus detaliat, în față Comisiei de control al activității SRI, acțiunile întreprinse în zonele menționate anterior. Spațiul nu-mi permite să fac referire la toate intervențiile expuse în față comisiei, și de aceea am să subliniez doar cele referitoare la justiție, iar despre celelalte mi-am propus să vorbesc într-o postare viitoare. Nu am să reiau ceea ce deja am declarat în mod public. Vreau doar să precizez faptul că stabilirea țintelor, a persoanelor care urmau să intre în vizorul DNA, se făcea de foarte multe ori de către reprezentanții CIA la București, cu care Maior, Coldea și Kovesi se întâlneau foarte des.

Eram la curent cu aceste aspecte, cu ceea ce stabileau vis-a-vis de oamenii politici sau oamenii de afaceri, și de fiecare dată am transmis informațiile respective către o structura cu atribuții în domeniul siguranței naționale, care să-i informeze pe cei abilități să ia măsurile necesare, inclusiv pe Președintele României. Toate faptele lor, care exced cadrului legal, sunt grave, dar cel mai grav mi s-a părut că CIA avea agenți la vedere, care funcționau chiar în sediile instituțiilor de forță! Așa a funcționat Statul Paralel: sub coordonarea nemijlocită a partenerului nostru strategic! Dar despre acest subiect voi comenta într-un episod viitor…

                                                                                                                                        Dumitru ILIESCU

Vă invităm să citiți și Trădătorii

 

6 Comments

 1. Florin

  Extras din cartea ”The White Man’s Bible” de Ben Klassen

  C.I.A joacă rolul vital.
  La momentul de față ar fi folositor să scoatem în evidență importanța imensă a Agenției Centrale de Inteligență (Central Intelligence Agency sau CIA) în majoritatea preluărilor comuniste. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, biroul pentru servicii strategice a fost organizat drept o agenție de super inteligență, coordonând și înlocuind diferitele agenții de inteligență militară SUA. Era plină de angajați evrei și, în realitate, era o poliție evreiască a întregii lumi. La fel ca și echivalentul său rusesc, Cheka sau O.G.P.U., N.K.V.D., K.G.B. și alte varietăți de nume adaptate între timp, așa cum și O.S.S-ul și-a schimbat numele în C.I.A. Însă în esență, caracterul și scopul rămân neschimbate – a rămas (și continuă să fie și azi!) o rețea mondială de poliție secretă și de spionaj, angajată de evreimea mondială; americanul de rând plătind taxe pentru asta. Nu numai că C.I.A. este o rețea de spionaj, însă și acționează drept o armată puternică în a băga strâmbe și în a comite fraude, o armă care nu numai că spionează, ci care se folosește și de forță pentru a obține rezultate. Putere uimitoare, fonduri nelimitate. Factura pentru plătitorii de taxe este enormă. Cu fonduri aproape nelimitate la îndemână și cu o armată imensă, puterea și influența C.I.A.-ului în lume este uimitoare însă într-adevăr înfricoșătoare. Nici congresul și nici președintele nu cunosc cu adevărat câte miliarde sunt cheltuite anual de această puternică agenție secretă de poliție. Nici nu sunt conștienți de poznele și implicațiile acestora. Toate astea sunt acoperite sub deghizarea „discreției” și a „securității naționale”. CIA este complet în afara controlului congresului și a branșei executive. De fapt, membrii guvernului de față sunt înfricoșați și la mila CIA-ului.

  O armată delicventă
  Nici nu există limite în tacticile folosite de CIA. Asasinări, propaganda falsă, minciuni, furturi, crime, trădări, revoluții sau „trucuri murdare” de orice fel, toate fac parte din arsenalul de rutină al programului evreiesc. Și asta nu e tot. Setarea companiilor false, mișcări politice false, printarea de ziare temporare, influențarea alegerilor, susținerea candidaților și mișcărilor politice, distrugerea altora; toate astea fac parte din trucurile lor.

  Funcționează și pe pământ american
  Intervențiile acestora nu sunt limitate țărilor străine. Orice cetățean american care este loial țării sale, sau luptă pentru Rasa Albă, sau dorește să expună conspirația jidanilor sau este împotriva comunismului ajunge ținta perfidei și puternicei CIA, chiar în țara sa de origine. Acest lucru este realizat mână în mână cu FBI-ul, infiltrând organizații indigene, partide politice, construind și distrugând orice grup, clică și orice individ doresc.

  Unealta evreilor
  Orice este considerat potrivit pentru ei este întotdeauna în interesele evreilor și pentru distrugerea rasei Albe. Înainte de a termina cu subiectul de informații secrete, există și alte unelte evreiești pentru spionat – pe care le vom aduce în discuție.

  Poliția mentală
  Din moment ce în ultimele câteva mii de ani evreii au continuat cea mai vicioasă conspirație din istorie și anume distrugerea și preluarea puterii asupra tuturor oamenilor – au devenit fanatici până la punctul de paranoia legat de spionaj și colectarea de informații secrete despre inamicilor lor. Și asta e de înțeles. Din moment ce crimele hidoase pe care le săvârșesc sunt bazate în totalitate pe secrete și minciuni, menținând controlul asupra acestei conspirații este o slujbă extrem de nesigură. Așa că în mod frenetic aceștia infiltrează tot felul de unelte, spionează organizații întregi și dezvoltă metode de a obține informații care ar speria limitele minții gentile. Aceștia nu numai că doresc să știe ce fac inamicii lor (toți sunt inamicii lor!), dar mai vor să știe și ce plănuiesc aceștia. De fapt, pe cât de mult posibil aceștia vor să știe ce gândește toată lumea înainte ca acele gânduri să fie puse în acțiune.

  O rețea acerbă de spionaj
  În acest fel, au tot felul de rețele de spionaj și de colectare de informații din jurul lumii. Pe lângă CIA, FBI, KGB și alte instituții deja menționate, există două pe care vreau să le scot în evidență – una în America și alta în Israel. ADL – prescurtare pentru Liga Anti-Defăimare, se află în America. Chipurile, pretinde să protejeze interesele evreilor și să prevină răspândirea „anti-semitismului”. Nu a existat niciodată vreo explicație legată de ce anume evreii ar dori o asemenea protecție, din moment ce englezii, nemții, italienii și orice alte grupuri etnice o găsesc inutilă. Însă, în realitate, ADL-ul este mult mai mult decât asta. B’nai B’rith-ului evreiesc este de fapt sursa principală a acestei organizații. În realitate reprezintă o organizație de spionaj puternică și foarte bine finanțată, în interiorul propriilor noastre granițe, care adună informații despre politicieni, organizații civice, diverși indivizi și despre oricine e suspectat că are de gând să descopere conspirația evreiască. Dețin fișiere gigant și computere care întrec chiar și pe cele ale FBI-ului sau CIA-ului; în aceeași măsură, orice informație pe care FBI-ul și CIA-ul o dețin, poate fi folosită de către ADL.

  Operațiunea Cenzura
  Activitățile ADL-ului sunt mult mai extinse. Aceștia sunt extrem de activi în politică – promovându-i doar pe cei folositori pentru evrei și distrugându-i pe cei considerați necooperanți. De asemenea aceștia monitorizează toate cărțile, revistele, ziarele, mass-media, orice mișcare sau orice – orice poate afecta conspirația evreiască – și asta include tot ce se întâmplă în țara asta și care se dovedește a fi de importanță.

  Creează Propagandă
  Inventează știri și povești de agresivitate dacă este necesar, integrându-le în programele populare de mass media – T.V, ziare, etc. Nu numai că publică un număr enorm de articole propagandiste, ci publică și un număr mare de cărți care sunt fie în favoarea Israelului și a evreilor, fie îi atacă pe inamicii acestora în mod vicios.

  • IQ100

   ADL ar fi una; si a doua??
   interesant extrasaul..banuiesc ca respectivul este acuzatde rasism..

   • Florin

    Extras din cartea ”The White Man’s Bible” de Ben Klassen (2)

    Cealaltă rețea de spionaj evreiască care este de o importanță majoră, își are sediul în Israel. Este cunoscută drept Mossad. Reprezintă un aparat evreiesc central de colectare de informații din întreaga lume. Este una dintre cele mai vaste rețele de ultra spionaj din întreaga istorie. Orice este cunoscut de CIA-ul american și poate fi folosit de evrei (aproape orice) este oferit Mossadului. Orice este cunoscut de KGB-ul rusesc și este folositor evreilor, este oferit Mossadului. De asemenea, toate organizațiile colectoare de informații din Germania, Franța, Italia și de peste tot în lume, împărtășesc informațiile cu Mossadul. Cu greu există ceva de importanță oriunde în lume care să nu fie catalogat imediat în calculatoarele masive ale Mossadului.
    Însă Mossadul merge mult mai departe de simpla spionare și colectare de informații. Ca și ADL-ul, este extrem de agresiv și permanent pe ofensivă. Are echipe întregi de asasini antrenați care produc daune în majoritatea țărilor din lume, în special în SUA. Ridică organizații paramilitare cum ar fi Liga Evreiască de Apărare sau societăți evreiești ce se ocupă cu arme, antrenate să ucidă Gentilii cu măiestrie. Membrii Mossadului dețin conducerea Americii cu puțină sau chiar niciun pic de rezistență din partea propriilor „noastre” agenții de menținere a legii, în timp ce ei ascultă telefoane, pun microfoane la ambasade, chiar și la Casa Albă și orice altă branșă a guvernului American. Pe scurt, nu numai America, ci întreaga lume reprezintă teritoriul lor, iar Rasa Albă (victima lor principală), nu numai că nu se opune, ci le plătește facturile și nici nu sunt conștienți de existența lor.
    Ca și CIA-ul, operează la nivel global și își conduc majoritatea operațiunilor cu această diferență: pe când CIA-ul are baza în America, Mossadul o are în Israel; pe când CIA-ul este o amestecătură de evrei și Gentili, Mossadul este în întregime evreiesc; pe când CIA-ul oferă informație Mossadului, favoarea nu este returnată. Este o stradă cu sens unic, toate conducând la supremația evreilor și tirania lor asupra „goy-lor” lumii.

    Ajutoare străine pentru toți
    Un aspect este problema Americii de a oferi ajutoare străine (din banii plătitorilor de taxe) oricărei tămpenii din lume. În prezent, este la înțelegerea mea faptul că noi oferim ajutor pentru 116 țări. Aceasta este una dintre cele mai nebunești fraude impuse vreodată vreunui grup de plătitori de taxe din istorie. Americanii nu au avut niciodată oportunitatea de a vota pentru a-și exprima opinia asupra acestei fraude strigătoare la cer, însă asta continua an după an. Pentru 35 de ani, plătitorii de taxe au fost storși de bani și la momentul de față nu există vreo indicație că asta se va opri sau limita întrun fel.

    Însă mecanismul acestei fraude este următorul: a fost inaugurat drept planul Marshall pentru a preveni alte țări din a „deveni comuniste”. Obiectivul său nobil părea să fie lupta împotriva comunismului. În alte cuvinte, le-am oferit mită, încercând să-i cumpărăm, pentru a-i scoate din comunism cu bani, așadar câștigându-i de partea noastră ca prieteni. Acesta a fost lucrul pe care ni l-au spus nouă. Însă adevărul este că noi oferim fonduri pentru comunism. De fapt noi susțineam comunismul din diverse țări, dintre care cea mai mare era Rusia. Înainte de al Doilea Război Mondial s-a dezvăluit faptul că am oferit rușilor bunuri în valoare de 13 miliarde de dolari, incluzând tractoare, frigidere și multe altele. Dacă au luptat împotriva comunismului, de ce l-au sprijinit?

    Ostili cu țările anti-comuniste
    În practică, noi am susținut și nu am luptat contra comunismului. Ne-am folosit enorma avere drept armă pentru a împinge alte țări în comunism. Am folosit-o cu scopul de a aduce CIA-ul în interiorul lor și pentru a manevra politic aceste țări astfel încât evreii și comuniștii să ajungă în control mai devreme sau mai târziu. În țări ca Chile, unde comuniștii au fost dați afară de proprii cetățeni (fără ajutorul guvernului american), i-am trădat (vezi și Rhodesia) și am folosit presiunea economică pentru a-i aduce înapoi în mâinile evreilor.

    America trădează prietenii și răsplătește inamicii
    Ca rezultat al acestei sume fantastice de sute de miliarde de dolari, majoritatea țărilor din lume și-au pierdut respectul în întregime pentru America. Nu au încredere în noi și niciodată în istorie nu am fost atât de grav urâți de atât de mulți oameni. Și pentru motive reale. America (controlată de evrei) și-a trădat în mod repetat proprii cetățeni cât și țările prietene. Și-a trădat și pedepsit în mod consistent prietenii (Rhodesia, Somoza, Batista, Chile, etc.) și și-a răsplătit în mod generos „inamicii” comuniști. Nu e de mirare că restul lumii urăște și nu are încredere în Statele Unite ale Americii.

    Germania sub ocupație militară
    Cealaltă problemă este menținerea forțelor americane în Germania, pentru interminabila perioadă de 35 de ani după învingerea unui inamic primar, ceva ce SUA nu a făcut niciodata în istorie. Și asta reprezintă o escrocherie gigantică. Se presupune că acele trupe se află în Germania pentru a proteja împotriva „pericolului” rusesc. Chestia e că Germania putea să se apere singură împotriva Rusiei comuniste și ar fi curățat acel cuib de vipere din 1940, dacă nu ar fi interferat America controlată de evrei.
    Pe scurt, trupele noastre se află acolo doar pentru a proteja evreii de nemți și pentru a preveni nemții din a-și alege propriul guvern. Da, acesta este motivul real și singurul motiv, nu pentru a proteja Germania de Rusia comunistă.

    Stat bandit artificial
    Acum revenim asupra altul cuib de vipere, statul bandit Israel însuși. Această monstruozitate artificială datorează propria existentă puterii combinate a evreimii internaționale, CIA-ului, mass-mediei și fațadei cunoscute drept guvernul „Statelor Unite ale Americii”.
    Israelul a fost creat pentru a deveni centrul guvernului mondial. Planul lor este să mute statele unite în Ierusalim și să domine lumea din Sion. „Legile trebuiesc date din Sion”. Intenția lor este să domine goyimea din „Sion”.
    Având ”Israelul” și Ierusalimul drept patrie, le oferă o calitate religioasă și mistică mișcării lor de a prelua controlul asupra lumii. Prin asta îi conving pe majoritatea oamenilor lor cât și miliardele de goyimi că „dumnezeu” este de partea lor și că evreii sunt „aleșii” lui dumnezeu. Asta este ceea ce este numit o profeție auto-îndeplinită, pe care evreii au făcut-o în mod perspicace să se transforme în putere adevărată.

    Fără susținere, Israelul are o viață scurtă. Chestia este că în interiorul Israelului există tensiuni, confuzie, ură și dezintegrare. Evreii nu au dovedit că pot construi o națiune sau să trăiască singuri. Chiar invers, fără transfuziile continue de bani plini de sânge din Germania, Statele Unite și alte țări ”goy”, Israelul nu ar rezista nici o jumătate de an. Chiar și cu imensele ajutoare mondiale oferite Israelului, acesta are cea mai ridicată rată de inflație din lume. Doar Statele Unite au oferit 10000$ pentru fiecare familie israelită formată din patru membrii, în 1979. Pe lânga asta, Germania plătește reparații pentru farsa ”holocau$tului”, chiar miliarde de dolari în fiecare an. Evreii din New York, Miami Beach și în alte locuri ridică 300 de milioane de dolari în fiecare an pentru evrei și le trimit fără taxe în Israel. Și cu toate astea, parazitul Israel continuă să fie într-un vacarm politic și o situație financiară precară, un parazit adevărat, fără viitor de unul singur.

    În concluzie putem afirma cu siguranță:
    – Că marxismul, comunismul și zionismul lucrează mână în mână cu capitalismul pentru același scop: controlul evreiesc al lumii.
    – Că Statele Unite nu luptă împotriva comunismului, ba din contră, se află la mâna rețelei evreiești, care se folosește de bunăstarea, de puterea și de prestigiul Statelor Unite pentru a trăda și a ajunge să controleze țară după țară.
    – CIA-ul și FBI-ul reprezintă poliția secretă și ajută rețeaua evreiească. Nu aveți încredere niciodată în agenții lor și nici nu colaborați cu aceștia.
    – Nu trebuie să privim Rusia ca inamic al Statelor Unite. Rușii și-ar dori să scape de pleava evreo-comunistă mai mult ca oricine altcineva și ar fi avut succes dacă nu se băgau Statele Unite. Adevăratul inamic se află exact aici în propria noastră patrie, în special în New York și în Washington.
    – Doar prin alinierea puterii totale a rasei Albe putem spera ca vreodată să distrugem tirania evreiască-marxistă-comunistă-zionistă.

 2. Adica CIA a ocupat o tara, fara niciun sprijin armat, fara NATO, fara actiuni “antiteroriste” si fara servicii de propaganda Iraq, gen?! Cum trebuie sa predea ei, barbaria asta democrata, la Academia de FBI si CIA?! Ne-au pus pe harta inchisorilor CIA, nu pentru ca suntem amabili, ci pentru ca suntem vanduti cu totul. Nici statul, nici teritoriul, nici macar oamenii nu mai sunt romani, toti suntem sub licenta CIA, marca inregistrata. Eram mandri, ca, de-a lungul istoriei, intelepciunea si credinta in Dumnezeu ne-au salvat de la barbariile evului mediu si de la excesele civilizatoare ale imperiilor, n-am fost niciodata slugi pana la vanzarea sufletului si nici nu ne-am ars pe rug vrajitoarele. Am crezut ca stalinismul e ispasirea tuturor pacatelor, alea asumate si alea atribuite noua de dusmanii mari sau mici. Istoria ne ajunge din urma si ne invata si lectia lui “se poate si mai rau”. Pe mine ma sperie avalansa de “dezvaluiri” si daca pe unii ii inteleg ca au tacut pana acum, la altii, tacerea mi se pare criminala, mai ales atunci cand au avut avantaje din asta, tacerea i-a facut complici. Pe langa asta, mi se pare destul de ipocrit sa devoalezi partea de tradare spre vest, dar, sa nu sufli nicio vorba despre tradarea estica, la fel de vie si la fel de paguboasa pentru tara, mai ales cand tradatorii sunt aceiasi, indiferent de discursul propagandistic, pentru ca tradarea e la fel de condamnabila, indiferent cui vinzi… Romania, ca o prada de razboi, sfasiata intre marile puteri si daca scapa o bucata intreaga o vand liderii ei pe mai nimic…

 3. Florin

  Extras din cartea ”The White Man’s Bible” de Ben Klassen (3)

  SUA nu au luptat împotriva comunismului
  Una dintre cele mai evidente și persistente decepții care a fost impusă asupra americanilor de la revoluția rusă din 1917, este faptul că guvernul american luptă cu disperare dar cu vitejie un război pierdut „împotriva comunismului”. După mai mult de 60 de ani, majoritatea americanilor încă cred această farsă, și continuă să rămână confuzi legat de faptul că o națiune ca Statele Unite, bogată, puternică și superioară moral comunismului, continuă să piardă.

  Evreii americani reprezintă centrul de putere al comunismului
  Adevărul dur este că puterea Americii – guvernul, finanțele și propaganda (toate dominate de evrei) – nu a luptat împotriva comunismului. Pentru că de la început, comunismul vine de la evrei. Comunismul este doar una dintre puternicele unelte folosite de programul evreiesc pentru dominare și control mondial. Nu numai că Statele Unite nu au luptat împotriva comunismului așa cum majoritatea americanilor au fost înșelați să creadă, însă din contră, Statele Unite au finanțat, planificat și promovat comunismul, nu numai în Rusia, ci în întreaga lume. Fără susținerea financiară și fără ajutorul tehnic al Statelor Unite, comunismul evreiesc asupra rușilor ar fi eșuat în mod lamentabil chiar de la început. De fapt, nici nu ar fi fost fondat.

  De la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, SUA a încurajat și promovat preluarea comunisto-rusă asupra Europei de Est. De fapt, atunci când Rusia a ezitat să își aducă tancurile în Ungaria odată cu revolta acesteia din 1956, președintele Eisenhower a fost cel care în mod special a trimis premierului Kruschev o telegramă încurajatoare, asigurându-l că Statele Unite nu vor ridica un deget pentru a-i ajuta pe unguri.

  Un front fals, impostor
  Acesta a reprezentat modul de operare a relațiilor americano-ruse începând cu anul 1917. În mod oficial, SUA își atribuie un front „anti-comunist.” Însă, în spatele scenelor, orchestrează preluări comuniste peste tot în lume pe care le ajută, le instigă, le plănuiește, finanțează și le promovează, indiferent dacă sunt în țări apropiate Rusiei sau țări din partea cealaltă a globului care au fost în mod temporar prea departe pentru a fi ajunse de trupele ruse.

  America a ajutat preluarea cubaneză
  Un exemplu bun este preluarea comunistă târzie asupra Cubei. Fără ajutorul propagandei americane prin intermediul presei (evreiești), Fidel Castro ar fi fost mort și lăsat în fundul gol, neauzit și necunoscut de nimeni. Presa americană, în special New York Times (evreiesc) l-a promovat pe Castro ca fiind un erou nativ, un eliberator, un fel de Abraham Lincoln al Cubei, George Washington al Sierrei Maestra, drept un reformator agrar non-comunist și l-au comercializat în presa americanilor în mod temporar. În același timp, guvernul american a pus presiune în secret asupra capului guvernului cuban pro-american de atunci, Fulgencio Batista, ca acesta să părăsească Cuba. Fiind trădat de guvernul american și fiind pe cale de faliment, Batista a plecat din țară, iar Castro a ajuns la conducere cu susținerea deplină a guvernului american cât și al presei americane (evreiești). A fost un studiu interesant al ipocriziei, pentru a înțelege cum am „descoperit” faptul că Castro era comunist, un fapt bine știut de guvernul american și conspirația evreilor; de asemenea, aceștia cunoșteau foarte bine și motivul de bază al revoluției.

  Trădarea intereselor americane în mod repetat
  Scopul meu din acest articol limitat nu este să revăd istoricul trădării evreiești ale intereselor americane și preluările comuniste din lume. În mod literal aș avea nevoie de atâtea pagini cât într-o enciclopedie pentru a face asta. Doar doresc să scot în evidență câteva evenimente istorice pe care chiar și cel mai naiv cititor american al gazetelor zilnice le găsește familiare. Legat de asta, vreau să aduc în evidență numai câteva exemple țipătoare pe care oricine le poate înțelege.

  Trădarea Chinei
  Una dintre cele mai evidente escrocherii și de importanță majoră la nivel mondial a fost manipulată de către SUA după cel de-al Doilea Război Mondial, și anume trădarea lui Chiang Kai-shek și a vastei populații chineze. Chiang Kai-shek a luptat împotriva comuniștilor chinezi de la începutul decadei 1920 și în final a învins. A asumat controlul guvernului chinez în 1926 și fără dubii a fost cel mai fidel lider anti-comunist din Asia. A fost puternic pro-american și a luptat împotriva japonezilor pe partea Americii în al Doilea Război Mondial. De îndată ce acest război (evreiesc) s-a terminat, China a fost trădată în mod perfid de SUA.

  Marshall a fost o marionetă comunistă
  Generalul George C. Marshall, care a obținut aproape toate onorurile care pot fi oferite în armată, a fost trimis în China pentru a da cu toporul în noiembrie 1945. Deși avea vârsta de 65 de ani, o sănătate precară și gata să iasă la pensie, a stat în acea țară mizerabilă 14 luni, vânzând kai-shekuri comuniștilor. Faptul că a făcut un asemenea sacrificiu la vârsta aceea indică disciplina comunistă extrem de strictă sub care era și sub care fusese întreaga sa viață.
  Atunci când Marshall a părăsit China, acesta a negociat pentru „o coaliție,” între naționaliștii kai-shek și comuniștii mao tse-tung și a dezarmat armata naționalistă, ca mai târziu să se laude că a făcut asta „dintr-un condei”. Nenecesar de menționat, naționaliștii chinezi fiind dezarmați și trădați de către SUA, Mao Tse-tung și grupul său de comuniști l-au izgonit pe Chiang Kai-shek și pe naționaliști din interiorul Chinei. Până în 1949, Mao a fost necontestatul stăpân comunist al Chinei, cea mai populată țară din lume. China, cu înțesata sa populație de 800 de milioane de oameni, a fost pusă sub controlul comunist-evreiesc, prin intermediul trădării americane. Așa că, încă o altă țară a fost cedată din cauza trădarii din partea SUA.

  Trădarea Chilei
  Până la 1970, guvernul comunist fusese deja stabilit în Chile, condus de către Salvador Allende. Această realizare a fost îndeplinită cu ajutorul sumelor gigantice de bani venite sub forma de „ajutoare” SUA și în special prin complicicatea C.I.A-ului. Apoi în 1974, s-a întâmplat inexplicabilul. Poporul chilian, condus de armată, s-a revoltat, ucigându-l pe Allende și obținându-și guvernul înapoi. Oare guvernul american a fost fericit legat de acest triumf împotriva comunismului? Ba din contră: de atunci, SUA a oprit toate ajutoarele, a tăiat din credite și a menținut un boicot vicios și o campanie de propagandă împotriva Chilei.

  Vânzare perfidă în Nicaragua.
  În timp ce această vânzare perfidă era promovată americanilor, C.I.A-ul era deja preocupat cu folosirea Panamei drept o bază pentru a conduce revoluționari în Nicaragua din apropiere și pentru a instiga revoluția. Aici, din nou, guvernul nostru american și-a arătat adevărata sa față. În timp ce familia Somoza – care condusese Nicaragua mai mult de 40 de ani – era puternic pro-americană și anti-comunistă, și în același an în care Canalul Panama a fost dat, Anastosia Somoza a fost trădat și vândut. Prin intermediul organizației C.I.A, a banilor și a forței, țara a fost aruncată în haos total, iar în final SUA i-a cerut lui Somoza să plece; acesta părăsindu-și țara. Comuniștii „sandiniști” au preluat conducerea și, în felul acesta, o altă țară anti-comunistă a fost trădată și oferită bestiei comuniste cu ajutorul democrației „anti-comuniste” din SUA.

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.