Colimator

Cinci informații foarte importante pentru utilizatorii Facebook și Google

  Pentru că am lucrat timp de 14 ani în domeniul marketingului online, pentru că știu foarte bine despre ce […]

 

Pentru că am lucrat timp de 14 ani în domeniul marketingului online, pentru că știu foarte bine despre ce vorbesc și pentru că am vizitat chiar sediile Google și Facebook din Silicon Valley, consider că e de datoria mea să explic ce stă în spatele acestor companii și în ce fel vor să ne construiască viitorul.

Pentru început, cred că este foarte bine să știți următoarele:

 1. Regina Dugan (cel de-al 19-lea director al DARPA – Agenția Departamentului American de Apărare care se ocupă cu dezvoltarea de tehnologie militară avansată) a plecat în anul 2012 la… Google. Acolo, Regina Dugan s-a ocupat de Departamentul de… tehnologie avansată.
Dormiți liniștiți, Regina Dugan lucrează pentru voi!

Dormiți liniștiți, Regina Dugan lucrează pentru voi!

 1. După patru ani, fosta directoare DARPA Regina Dugan a plecat de la Google. Unde s-a dus mai departe? …La Facebook! Pentru a se ocupa de… tehnologie avansată.
Regina Dugan și Mark Zuckerberg.

Regina Dugan și Mark Zuckerberg.

 1. Exact în perioada în care fosta directoare DARPA a lucrat la Google, Google a achiziționat Boston Dynamics – cel mai important producător de roboți militari. Până să fie cumpărată de Google, compania Boston Dynamics producea roboți militari avansați cu finanțare directă de la… DARPA.
 Boston Dynamics

Boston Dynamics

 1. Unul dintre proiectele în care Google investește masiv este explicat chiar de către directorul departamentului său de Dezvoltare Tehnologică, Ray Kurzweil: „Până în 2030, vom avea deja tehnologia necesară pentru a introduce în corpul omenesc milioane de nanoboți (mini-roboți, de dimensiune moleculară). Prin intermediul nanoboților, vom conecta creierul la Internet, vom conecta neocortexul la Cloud!”…
Ray Kurzweil predicții pentru următorii 30 de ani.

Ray Kurzweil, predicții pentru următorii 30 de ani.

…Cu alte cuvinte, Google investește masiv pentru a dezvolta ceea ce adepții sectei tehnologice transhumaniste de la Silicon Valley numesc „Omul 2.0”. Pentru conducerea Google, omul viitorului este… omul-cyborg.

 1. Unul dintre domeniile în care DARPA investește cel mai mult este Realitatea Virtuală. Unul dintre domeniile în care și Facebook (unde a plecat fosta directoare DARPA când a părăsit Google) investește foarte mult este… Realitatea Virtuală. În 2014, Facebook a cumpărat Oculus VR – compania lider în industria Realității Virtuale – cu DOUĂ MILIARDE de dolari…
Mark Zuckerberg și Realitatea Virtuală.

Mark Zuckerberg și Realitatea Virtuală.

Vă dau, pentru moment, un singur citat din Mark Zuckerberg: „Dezvolt Realitatea Virtuală pentru că realitatea reală nu mi se pare satisfăcătoare. Realitatea Virtuală este mai bună decât lumea reală, cea din urmă fiind limitată!”

                                                                                                                                  Liviu PLEȘOIANU

P.S. Voi reveni și cu alte informații. Sunt multe lucruri aproape inimaginabile pe care este bine să le cunoașteți. Am vorbit despre ele cu mult timp înainte să intru în politică. Însă abia actualul scandal Facebook a reușit să producă scurtcircuitul care îi face dintr-odată, pe foarte mulți, cu adevărat receptivi…

https://www.facebook.com/liviuplesoianu.oficial/videos/1980057142211355/

 

4 Comments

 1. IQ100

  pare SF : ‘Cu alte cuvinte, Google investește masiv pentru a dezvolta ceea ce adepții sectei tehnologice transhumaniste de la Silicon Valley numesc „Omul 2.0”. Pentru conducerea Google, omul viitorului este… omul-cyborg.”
  Eu cred ca varianta pilot a fost deja lansata in testari incognito..Sunt cele cateva zeci de mii de tineri din programul ‘Retard Ronamia” (daca am retinut corect…), zisi si # na,zi rezist.Ei de fapt nu sunt nici romani, nici oameni.Sunt re booturi (in romana suna altfel) ale unor oameni.

 2. IQ100

  MATRIX RELOADED. Parca il vad si pe agentul Smith cand incepe sa se distorsioneze, de la privire incolo…

 3. Pentru Patrie

  Si cum vor patrunde acei nanoboti in corpul uman? Lasati-ma sa ghicesc: Prin Vaccinarea Obligatorie!

 4. Pentru Patrie

  Pana la nanoboti FB si Google sunt de evitat pentru nerespectarea confidentialitatii utilizatorilor. Din instrumente foarte utile de informare si comunicare pentru cetateni, au devenit instrumente de colectare de informatii si supraveghere a cetatenilor. Nici Microsoft nu-i mai prejos, ei spioneaza direct cu Windows 10, creat special cu acest scop. Este nepermisa spionarea cetatenilor onesti. Nu-i numai o problema de etica, este si ilegal. Dar acestor giganti nu le pasa, ei sunt deasupra legii iar serviciile secrete americane le tin spatele, ba chiar ii finanteaza. Incurajez prietenii sa foloseasca Linux pe calculator, sa evite pe cat posibil smartphone-ul, sa folosesca smartTV-ul (daca au apucat sa-si cumpere) deconectat de la internet, sa nu folosesca serviciile “gratuite” de email: gmail, hotmail, yahoo… si pentru cautare sa foloseasca duckduckgo.com. In primul rand le spun sa stea departe de Facebook. Sunt si alte retele de socializare mult mai sigure, chiar romanesti, dar scopul meu nu e sa fac reclama niciuneia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *