Cap limpede

Cinci semne clare că ești prost

  „Pentru că «atunci când ești prost, tu nu știi, e greu doar pentru cei din jur», am să las […]

 

„Pentru că «atunci când ești prost, tu nu știi, e greu doar pentru cei din jur», am să las aici cele mai comune cinci semne care pot aprinde un beculeț de alarmă. Desigur, nu vor folosi la nimic, pentru că proștii nu se vor regăsi în ele, dar măcar le-am strâns la un loc.

1) Dacă te uiți în oglindă și ai impresia că ești perfect/ă, există cele mai mari șanse să fii prost/proastă.
2) Dacă nu ai suficient simț al umorului încât sa te poți auto-ironiza, sunt extrem de mari șansele să fii la fel de prost/proastă.
3) Dacă orice glumă la adresa ta ți se pare un atac inadmisibil la augusta ta făptură, șansele să fii prost sunt în procent covârșitor.
4) Dacă simți cu toată ființa ta că ai întotdeauna dreptate și nimic nu reușește să te convingă că poți să te înșeli, cu regret îți spun că ajungem la aceeași concluzie: ești prost/proastă.
5) Dacă ai impresia că ești de neînlocuit și că poziția centrului Universului se schimbă după locurile pe care le binecuvântezi tu cu prezența… cred că e clar deja.

Cam astea sunt cele mai evidente cinci. Dacă le constatați la cineva din jur, bine ar fi să dați bir cu fugiții. Nu de alta, dar prostia nu se vindecă.” (http://mihaivasilescublog.ro/2016/09/26/semne-esti-prost/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *