Colimator

Cine este Renate Weber, noul Avocat al Poporului

  Politruca soroșistă Renate Weber nu este o săsoaică sau șvăboaică născută în 3 august 1955 la Botoșani, din simplul […]

 

Politruca soroșistă Renate Weber nu este o săsoaică sau șvăboaică născută în 3 august 1955 la Botoșani, din simplul motiv că în acel oraș nu este și nu a fost picior de etnic german, dar în schimb a fost plin de evrei, unii dintre aceștia „împrumutând” nume românești, ungurești și germane. Botoșaniul nu a făcut parte din Bucovina habsburgică, pe unde se mai oploșiseră și migranți de origine germană.

Doamna Renate Weber este evreică, ca și alți foști diectori ai lui Soros din România, cum ar fi Eduard Raul Hellvig (director de programe al Fundației Soros Cluj în 1996), actualmente șeful SRI-ului (!) numit în funcție de alogenul Klaus Werner Iohannis sau Sandra Marylin Andreea Pralong (prima directoare a lui Soros de aici, care a pus bazele a Fundației Soros pentru o societate deschisă în România), cooptată în rândul consilierilor de  la Cotroceni  de  același Klaus Werner Iohannis, după ce fusese și consiliera președintelui Emil (Cazbici) Constantinescu în perioada 1998-2000.

Originea evreiască/khazară nu este blamabilă și de aceea nu înțeleg de ce unii membri ai „poporului ales” își ascund originea lor, ca și cum ar fi ceva rușinos, în timp ce adevărata lor etnie este eludată de cronicari, acestora fiindu-le teamă să nu fie acuzați de antisemitism, de parcă dacă ai spune că în Israel locuiesc evrei înseamnă că ești antisemit!

Reprobabil este doar că tot ei se cațără în funcțiile cele mai importante din România, cele decizionale, conform dictonului antecesorilor bolșevici ai acestor epigoni „La vremuri noi, tot noi!” și dictează etniei majoritare.

Se minte non-stop că românii sunt de vină pentru distrugerea și ruinarea țării! Care români? Toate partidele politice de după decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Primul guvern de după asasinare lui Nicolae Ceaușescu, condus de premierul evreu Petre Roman, a avut  un român și un țigan în componență, restul fiind evrei!!! Toată mass-media românescă, cu 90% proprietari alogeni, este infiltrată cu evrei. Fiecare post de televiziune are cel puțin un evreu ca formator de opinie! (…)

Copiii ideologilor evrei bolșevici Ernő Neuländer, Denys Patapiewicz și Leonid Tismineţki (agentul NKVD poreclit Ciungu’), pe care-i cheamă acum Roman (Petre), Patapievici (Horia-Roman) și Tismăneanu (Vladimir), spală și ei creierii românilor, la fel cum făceau părinții lor. Dacă, după schimbarea regimului din 1947, evreii bolșevici veniți din URSS ocupau cam 60% din structurile de conducere ale statului, acum urmașii lor sunt aproximativ 80% în aceleași structuri. În special au fost și au rămas vizate posturile politice de conducere, instituțiile represive (serviciile secrete, poliția, jandarmeria) și mediul financiar-bancar, fiindcă cine are banii pe mână are și puterea.” (Am avut cândva o țară…)

Renate Weber, membră PNL migrată la ALDE, este veșnica sinecuristă, oportunista care se luptă, având ciolanul la cingătoare, cu cei asupra cărora este asmuțită de stăpânii ei, pe care-i schimbă mai des decât propriile dresuri.Pentru total lipsita de scrupule şi de bun simţ doamnă Renate Weber care ba l-a slujit şi lăudat pe Soros a cărui fundaţie – filiala românească – a prezidat-o, ba l-a hulit în clipa în care i-a cerut-o dl. Tăriceanu, care ba s-a făcut preş în faţa d-lui Băsescu, ba l-a făcut în toate felurile pe la televiziunile famiglie Voiculescu atunci când s-a văzut obligată să părăsească aparatul de lucru al Adminstraţiei prezidenţiale importante sunt doar funcţia şi banii.”  („Renate Weber şi sinecurile sale”, Mircea Morariu, contributors.ro)

Indiferent de partid, toți politicienii sunt slugi la aceiași stăpâni! Români, nu vă mai amăgiți că politicienii corupţi şi trădători vă reprezintă pe voi și interesele țării noastre! Nu, ei reprezintă doar interesele lor personale și ale grupului din care fac parte. Condițiile pentru accesul la vârful partidelor și în funcții înalte bine retribuite de la buget sunt apartenența la iudeo-masonerie, activitatea ca membru militant în ong-urile globaliste soroșiste și/sau colaborarea cu serviciile secrete trădătoare.

Indiferent cine este la putere, sunt promovați și instalați în funcții bine retribuite lichele și de la partidele adeversarilor. Așa a ajuns Ciorbea „avocat al poporului” sau George Maior director la SRI și pe urmă ambasador în SUA, deși la putere erau ceilalți!!! Pesedistul Nicolae Văcăroiu a fost numit președintele Curții de Conturi în anul 2008! Premier era Călin Tăriceanu, din tabăra cealaltă cum ar veni, din fostul CDR. Deci, se confirmă teoria că toți sunt pe o mână! Până și descendenții șmecherilor decedați se bucură în continuare de sinecuri, oferite de foștii prieteni ai răposatului. Așa a ajuns Andrei Tinu, fiul nelegitim al lui Dumitru Tinu, președinte cu rang de Secretar de Stat al Autorității Naționale pentru Cetățenie.

Renate Weber a fost preşedinte al Consiliului National al Fundaţiei pentru o Societate Deschisa (Soros) în perioadele 1998 – 2005 şi martie 2006 – noiembrie 2007. Începând din decembrie 2004, a fost consiliera președintelui Băsescu în domeniul legislativ și constituțional, demisionând după un an, în decembrie 2005.

Aceeaşi doamnă Renate Weber este membră a Grupului Spinelli, al federaliştilor europeni care susţin desfiinţare statelor naţionale.Naţionalismul este o ideologie a trecutului. Obiectivul nostru este acela al unei Europe federale şi post-naţionale, al unei Europe a cetăţenilor.”(Fragment din Manifestul Grupului Spinelli: http://www.dw.de/va-merge-pnl-pe-linia-federalismului-european/a-17379489)!

Pentru Renate Weber, pe atunci la PNL şi restul federaliştilor din acel partid, devenise deranjant atributul „naţional” din denumirea partidului din care făceau parte (http://www.dw.de/va-merge-pnl-pe-linia-federalismului-european/a-17379489)! Pentru bălăcirea  ei în curentul anticreștin și antiromânesc din UE, ziaristul Victor Roncea a afirmat că este „una din cele mai nocive persoane din România”.

Mare susținătoare a mișcării LGBT în Parlamentul Europei: „Renate Weber şi-a asumat votul în favoarea rezoluţiei alternative a raportului Lunacek, în timp ce colegele sale din Intergrupul LGBT din Parlamentul European, au preferat să nu participe la vot, deşi au semnat în registrul de prezenţă de la Strasbourg. Pe înţelesul tuturor, rezoluţia alternativă a raportului Lunacek: Solicită Comisiei Europene şi statelor membre ale Uniunii Europene să recunoască uniunile şi căsătoriile homosexuale încheiate în alte ţări; Solicită Comisiei să colaboreze cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii, pentru a elimina „tulburările de identitate de gen” de pe lista tulburărilor mentale şi de comportament; Solicită sensibilizarea cetăţenilor cu privire la drepturile lesbienelor, homosexualilor, bisexualilor, transsexualilor şi hermafrodiţilor; Solicită garantarea libertăţii de exprimare şi de întrunire, în special în ceea ce priveşte paradele şi evenimentele similare; Solicită abţinerea de la adoptarea de legi şi revizuirea legilor existente care limitează libertatea de exprimare în legătură cu orientarea sexuală şi cu identitatea de gen; Solicită ca statele membre să adopte o legislaţie penală care să interzică incitarea la ură pe motive de orientare sexuală şi identitate de gen; Solicită dreptul la azil pe aspecte specifice legate de orientarea sexuală şi de identitatea de gen.” (EXCLUSIV! Trei EUROPARLAMENTARI ROMÂNI sprijină DREPTURILE COMUNITĂŢII GAY)

Renate Weber a fost președinta Consiliului Director al Fundației Soros din România între 1998 și 2007, așa cum am spus și mai sus. Important de menționat că Renate Weber este, împreună cu Levente Salat și (atenție!) Andrei Pleșu, membră în Consiliul Fundației. Aceștia au preluat prerogativele fondatorului Fundației și sunt numiți PE VIAȚĂ.

Consiliul Fundației este cel mai înalt for de guvernare a organizației și veghează la bunul mers al acesteia. Consiliul Fundației este format din trei membri numiți pe viață, care au preluat prerogativele fondatorului Fundației. Cei trei membri sunt: Andrei Pleșu, Levente Salat, Renate Weber! (Andrei Pleşu – succesorul pe viaţă al lui George Soros la „Fundaţia pentru o societate deschisă”)

Click pe imagine pentru mărire!

Levente Salat este o figură mai puțin proeminentă, dar este un adept activ al autonomiei Transilvaniei. Andrei Pleșu, un vârf al intelectualității noastre și un om de mare influență politică (a participat la aproape toate guvernările între 1989-2005), este și unul dintre susținătorii fățiși ai lui George Soros, el ridiculizându-i public pe cei care susțin implicarea acestuia în demantelarea societății românești pentru înglobarea ei în marele proiect de construcție al Noii Ordini Globaliste. Pe Renate Weber tocmai am prezentat-o în această scurtă sinteză. Andrei Pleşu şi Renate Weber au fost consilieri prezidenţiali ai lui Traian Băsescu la Cotroceni, administrându-i drogul soroșist pe lângă rația zilnică de alcool: Andrei Pleşu în perioada 20 decembrie 2004 – 3 mai 2005, iar Renate Weber între decembrie 2004 şi decembrie 2005.

Grație sforilor trase de George Soros, Renate Weber a fost primul reprezentant al României căruia i s-a încredințat conducerea unei misiuni UE de observare a alegerilor în anul 2008. Acum s-a agitat „tătucul” Tăriceanu ca să nu rămână sinecurista cu părul roșu fără „ciolan”, după ce a ALDE nu a realizat pragul electoral la alegerile europarlamentare și Renate Weber a ratat nu nou mandat la Bruxelles. Merită menționat că celălalt candidat pentru funcția Avocatul Poporului era Peter Eckstein-Kovacs, deci tot un alogen, românii fiind excluși din start de la astfel de demnități!

Renate Weber a semnat condica de europarlamentar mai bine de un deceniu, vegetând pe bani grei la Bruxelles și Strasbourg din decembrie 2007 până în iunie 2019. Ca Avocat al Poporului, sinecura merge mai departe!

                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

Citiți și

Lista lui Soros: colaboraționiștii care au trădat România

Cum a fost acaparată România de rețeaua lui Soros

Alogenul Eduard Hellvig, omul lui George Soros în fruntea Serviciului Român de Informații

Ascensiunea fulminantă a alogenului Eduard Hellvig, recomandat de vocea și talentul lui Soros

De ce poartă politicienii români kipa, sunt evrei religioși?

„ŻYDOKOMUNA” („IUDEO-BOLȘEVISMUL”, în limba poloneză) – Cazul României (1944-1965)

Aleșii noului SRI german, roboții Klaus și Mureșan!

Klaus Iohannis și S.R.I.-ul

CIA și protocoalele SRI

Trădătorii

Noii fanarioți conduc țara, România nu mai aparține românilor!

Marioneta trădătoare George Maior: Planul „Minerva” de preluare a controlului asupra României cu ajutorul instituțiilor de forță (SRI-DNA) și impunerea unei conduceri dirijată din exterior

Trădătorul George Maior: Ambasadorul României în SUA este agent de influență al americanilor și tot el a subordonat SRI-ul serviciilor secrete americane!

În loc să apere resursele ţării, SRI-ul face lobby „de specialitate” la legea offshore pentru multinaţionale şi în dauna României

Axul Klaus Iohannis – SRI, piesa de bază din angrenajul statului paralel

Serviciile germane atacă CIA în România!

4 Comments

 1. R. Daneel Olivaw

  La textul de mai sus nu am un comentariu. Au comentat altii, mai cu folos:

  “De-aşa vremi se-nvredniciră cronicarii şi rapsozii;
  Veacul nostru ni-l umplură saltimbancii şi irozii…
  În izvoadele bătrâne pe eroi mai pot să caut;
  Au cu lira visătoare ori cu sunete de flaut
  Poţi să-ntâmpini patrioţii ce-au venit de-atunci încolo?
  Înaintea acestora tu ascunde-te, Apollo!
  O, eroi! care-n trecutul de măriri vă adumbriseţi,
  Aţi ajuns acum de modă de vă scot din letopiseţ,
  Şi cu voi drapându-şi nula, vă citează toţi nerozii,
  Mestecând veacul de aur în noroiul greu al prozii.
  Rămâneţi în umbră sfântă, Basarabi şi voi Muşatini,
  Descălecători de ţară, dătători de legi şi datini,
  Ce cu plugul şi cu spada aţi întins moşia voastră
  De la munte pân’ la mare şi la Dunărea albastră.
  …………………………………………………………………..
  Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!
  I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!
  Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi
  Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
  Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
  Îndrăznesc ca să rostească pân’ şi numele tău… ţară!
  …………………………………………………………………………
  Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doarmă-n colb de cronici;
  Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici.
  Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
  Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
  Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
  Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!”
  M. Eminescu – Scrisoarea III

 2. Mircea Morariu care e un ruinat de om

  Mircea Morariu care e dat aici ca exemplu, e o căzătură de om care suge la Soros și își împarte etnobotanicele cu oligofrenul Cr. Tudor Popescu. Igiena oricărui articol de presă nu îl suporta pe acest abject aici

  • Nu e dat ca exemplu, este un citat din el, care tocmai asta relevă, cum se sfâșie hienele soroșiste între ele!

 3. stelica

  basescu trebuie acuzat de conflict de intetese.cit a fost primar.pres de partid si pres.de tara a avut crescatorie de porci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.