Cap limpede

Cine scrie istoria?

  Cei mai mulți veți răspunde că istoricii. Greșit! Istoria nu o scriu istoricii, o scriu învingătorii. Timp de jumătate […]

 

Cei mai mulți veți răspunde că istoricii. Greșit! Istoria nu o scriu istoricii, o scriu învingătorii. Timp de jumătate de secol, omenirea a știut că floarea armatei poloneze a fost ucisă la Katyn de armata germană, iar Germania nu a protestat în fața acestei minciuni. A trebuit să fie destrămată URSS ca să aflăm că acest masacru a fost ordonat de evreul Lavrenti Beria, șeful NKVD. Dacă o să prind în viață destrămarea SUA, cîte crime necunoscute de nimeni am putea afla!

Vine o altă întrebare. Cine sînt invingătorii? Veți spune că cei care au cîștigat războiul. În principiu da, însă eu vin cu o nuanțare, învingătorii sînt de fapt cei care stau în spatele învingătorilor.

Istoria nu mai este o știință, este un mijloc de manipulare. Sînt tentat să spun că a devenit o afacere. Iar cu foarte puține excepții, istoricii au devenit niște afaceriști.

Mareșalul Antonescu este un criminal de război, autorul holocaustului săvîrșit de români împotriva evreilor. Asta se suține acum, împotriva documentelor oficiale care spun cu totul altceva. Istoricii care au avut curajul să spună adevărul au murit. Azi, mulți își primesc cei 30 de arginți pentru a susține minciuna. Cine să mai spună adevărul? Ioan Aurel Pop, cea mai autorizată voce dar și cea mai mare dezamăgire a mea în ultimul an? Nu o va face niciodată. Este contra intereselor sale.

În schimb avem un erou, fostul rege Mihai, un handicapat mintal și trădător de țară. El nici măcar nu a înțeles ce face.

Corneliu Zelea Codreanu este și el un criminal. De ce? Fiindcă l-a împușcat pe cel care voia să îl ucidă.

Foștii prim-miniștri I. Gh. Duca și Armand Călinescu sînt victime legionare. Doi criminali din ordinul cărora au fost uciși legionari nevinovați dar care erau apărați de o justiție coruptă și subordonată marelui criminal Carol al doilea. Au fost pedepsiți de legionari întrucît dreptatea totuși trebuia făcută, chiar dacă cei investiți oficial cu această sarcină refuzau. Da! Trebuie făcută dreptate cu orice preț, chiar și atunci cînd celor mai mari criminali asta nu le convine!

Denigratorul României, pseudo-istoricul Lucian Boia, decorat de ambasadorul Germaniei pentru falsificarea istoriei și o recentă carte a acestui impostor, care vrea să demonstreze că Transilvania nu ar aparține de drept României.

Am aflat că tinerii de azi îl privesc pe Ernesto „Che” Guevara ca fiind un comunist (deci ceva rău!), criminal, alcoolic și curvar. Au citit ei ceva despre viața lui „Che”? Acești tineri spălați pe creier sînt victimele propagandei iudeo-americane (dar și ale raportului Tismăneanu). Este creată în mod intenționat confuzia între comunist și bolșevic. Comuniștii din întreaga lume au luptat (și mulți și-au dat viața) pentru libertate, pentru dreptate, pentru egalitate. Bolșevicii au luptat și ei pentru a ajunge la putere, iar apoi pentru a interzice toate acestea.

Ernesto Che Guevara

„Che” se trăgea dintr-o familie bogată argentiniană, era medic. Dacă ar fi fost un bețiv și un curvar, i-ar fi fost perfect să rămînă acasă. Însă el a lăsat halatul de medic schimbîndu-l cu haina de gherilă, a lăsat stetoscopul schimbîndu-l cu arma și a plecat în cea mai minunată aventură din sec. XX – să scape omenirea de sub dominația iudeo-americană. Sînt convins că în luptele purtate a ucis dușmani, dar asta se întîmplă la război.

Noua istorie îi transformă pe eroi în criminali, iar pe trădători în eroi.

Dacă mă uit în urmă, cred că singurul politician de dreapta mafiot ucis a fost Aldo Moro („răsplătit” în acest fel de „Brigăzile Roșii”). În rest, toate victimele au fost de stînga, uciși de sau cu ajutorul CIA (Patrice Lumumba, „Che”, Salvador Allende, Ceaușescu, Saddam Hussein, Muammar Gaddafi și nenumărați de care nu știu eu) au murit întrucît deranjau interesele dușmanilor omenirii.

Îmi pare rău că tinerii sînt educați în spiritul minciunii, dar nu am ce sa fac.

Și mai este ceva, nu știu daca ati remarcat. În ultimii mai bine de 150 de ani, noi am avut 11 conducători dintre care doar trei au avut în mod indiscutabil sînge românesc curat, adică provenind din ambii părinți români. Aceștia trei, Mareșalul Ion Antonescu, Gheorghe Gheorghiu-Dej și Nicolae Ceaușescu au fost și patrioți iar pentru asta au primit ce meritau: doi au ajuns în fața plutonului de execuție (condamnați la moarte și executați de români) iar al treilea a fost iradiat. Din acești peste 150 de ani, mai mult de jumătate din timp, țara a fost condusă de 4 regi și un actual președinte pe bază de sînge german (asta acceptînd că tatăl lui Mihai a fost Carol și nu șeful gărzii de la palatul din Atena).

                                                                                                                   Dan Cristian IONESCU

7 Comments

 1. Vasile Zarnescu

  Erată. Mareșalul Ion Antonescu a fost condamnat de un tribunal jidănesc, dirijat de soția lui Silviu Brucan și Avram Bunaciu (alt jidan) și a fost împușcat de un comando jidănesc îmbrăcat în uniforme ale Armatei Române, fiindcă soldații români au refuzat să tragă în el și ceilalți trei. Vedeți, de ex., „Moș Petcu, soldatul care a refuzat să tragă în Mareșalul Antonescu”, în Evenimentu zilei, nr. 8372, 20 noiembrie 2018, pag. 4-5 (cf. https://evz.ro/marti-20-noiembrie.html).

 2. Vasile Zarnescu
 3. Vasile Zarnescu
 4. alex

  D-le Dan Cristian Ionescu, sa va dea D-zeu sanatate! Va felicit pentru pentru multimea de articole! Ma bucur sa constat, cat sunteti de dezamagit , de prestatia d-lui I.A.P! Daca asa un om , este Presedintele Academiei Romane, nu-i de mirare ca tradatorii sunt eroi! Va doresc multa sanatate!

 5. Dan Cristian Ionescu

  1. Cu dl. Zarnescu eu nu mai intru in polemica – ne intelegem perfect in 99 % din cazuri, dar in ce ramine nu cred ca ne vom intelege vreodata. Asa ca nu are rost sa comentez – fiecare cu ce stie.
  2. D-lui „Alex” ii multumesc pentru urarile de sanatate. Imi este teama insa ca acestea nu sint suficiente.

 6. niv

  Va mira faptul ca Roller si-a lasat o multime de slobozi !? Din fericire ,din ce in ce mai multi nu mai cred in 1001 de nopti.

 7. moro

  Doar ca Aldo Moro a fost victima „statului paralel” italian (loja masonica P2), pentru „ofensa” adusa prin invitarea comunistilor la guvernare. BR erau puternic infiltrate de serviciile secrete si manipulate de acestea, A se vedea si rolul retelei Gladio in politica postbelica italiana (si nu numai).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *