Colimator

Cine se află în spatele protestelor #rezist, portrete de „tefeliști” (Tineretul Frumos și Liber) de profesie „mitingiști” (II)

  Acum vom incepe sa luam fiecare personaj la puricat, desi sunt foarte multi, in foarte multe ONG-uri, formand o […]

 

Acum vom incepe sa luam fiecare personaj la puricat, desi sunt foarte multi, in foarte multe ONG-uri, formand o adevarata „caracatita” de propaganda ideologica, dar si politica, haideti sa ii cunoastem pe cei mai importanti si vocali. Sa incepem cu Florin Badita, daca tot am ajuns la el. Bun, deci se vede foarte clar in ScreenShot-ul din 2013 ca era admin al paginii #unitisalvam, unde mai era admin si Mihail Bumbes (la care vom reveni imediat), dar si Claudiu Craciun. Deci miscarea #rezist nu exista de ieri-de-azi, ok? Iar incercarile lor penibile de a lua in ras ipoteza finantarilor Soros pica din start, din moment ce aceste finantari sunt publice si orice om care doreste sa se documenteze le poate afla de pe CEE-TRUST sau chiar de pe site-urile acestor ONG-uri, cautand acolo unde scrie mic, ca la efectele adverse ale medicamentelor. Ipoteza finantarii Soros nu poate fi luata in ras cand ei singuri recunosc asta, de la Florin Badita la Mircea Toma (ActiveWatch & Asociatia Accept)

Doamna de langa Teodora Zabava, imbracata in negru, doamna cea mai din dreapta e importanta, este membra in programul CRIM, despre care urmeaza sa vorbim in curand. Program finantat de Soros pentru educatie in scoli si licee.

Mircea Toma recunoscand faptul ca primeste fonduri Soros si vorbind despre declaratiile sale cu privire la Independenta Tinutului Secuiesc – interviu luat in cadrul festivalului StreetDelivery, organizat de catre Cristian Neagoe. Sa revenim la oile noastre. Vi-l prezint pe Florin Badita, care a fost si membru in campania electorala a Uniunii Salvati Romania:

Florin Badita bisexualul organiza evenimente pentru a scoate oamenii in strada la protestele #colectiv, scotea oamenii din Romania sa iasa in strada, pacat ca tehnologia moderna i-a dat de gol locatia, de unde? De la BruxellesPai cum vine asta? Era pe la Parlamentul European? Cu ce ocazie?

V-am povestit despre redactia Vice si cum va manipuleaza ea cu conturile false pe internet, postand si de-o parte si de alta a „taberelor”, incitand la dezbinare si discutii contradictorii. Vice este un promotor al homosexualitatii instarit si din punct de vedere financiar, dar ma refer si la consistenta echipei de „postaci” si pseudo-jurnalisti. Vice a promovat dintotdeauna Parada Gay, aici putem vedea un interviu cu Florin Badita in Vice, in care el nu recunoaste si nici nu se lauda cu ceea ce s-a dat de gol in screen-shot-ul din 2013, anume ca este si organizator al Paradei Gay, Bisexual, finantat de Soros. De ce? Si de ce jurnalistii Vice se prefac ca ei nu cunosc aceste amanunte si ne prezinta un interviu FAKE, ca si cum nu se cunosc, prin incercarea de a-l pune intr-o lumina de victima atacata de „sistemul mafiot” din Romania. Sa trecem mai departe. In ce ipostaza il mai putem gasi pe Florin Badita, reamintesc, membru organizator al ASOCIATIEI ACCEPT, asociatie care a dorit organizarea unei conferinte cu PROFUL DE PEDOFILIE. De mentionat faptul ca Parada Gay primeste sprijinul a multor ambasade straine, asemeni ambasada Norvegiei, ambasada Suediei, ambasada Americii.

Politista care a avut dosarul de agresiune sexuala nu l-a deschis! A umplut fb de share, poate-l stie cineva pe pedofil. Altfel, e bine ca-i alaturi de „profesionisti”. Ce coincidenta! Politista care a avut dosarul, desi Vice critica si jigneste intotdeauna Politia Romana, cu toate astea ea citeste Vice, ba chiar le da si share, desi acestia au profitat de incident pentru a face politica.

La inceputul articolului v-ati intrebat de cine le este frica celor care l-au acoperit pe politistul pedofil, da? Dupa ce v-am aratat legaturile dintre miscarea #rezist – Coruptia Ucide, legaturile lor cu asociatii care promoveaza atat homosexualitatea, cat si pedofilia, metodele postacilor Vice si incercarile celor mentionati anterior sa acopere si devieze subiectul cu pedofilul, acum va voi arata cat de “sus” merge treaba asta, politic vorbind. Pana la oameni care au avut sau inca au functii inalte in stat, putere, influenta

Pe cine avem noi aici? Florin Badita bisexualul admin al paginilor Uniti Salvam, Coruptia Ucide #rezist, membru organizator al Asociatiei Accept (organizatoare a conferintei cu invitatul PROFESOR PEDOFIL)impreuna cu MONICA MACOVEI. Florin Badita nu a ascuns niciodata sustinerea sa fata de Monica Macovei. Acum intelegeti legaturile „sus-puse”. Pentru cei necunoscatori, Monica Macovei, pe langa faptul ca a fost procuroare comunista iar la mineriada si la revolutie a declarat ca „nu a vazut nici un act de violenta asupra studentilor”, sa luam cateva date de pe WikiPedia, unde bineinteles ca i-au facut reclama buna adeptii ei.

Membra APADOR-CH, care au semnat pentru introducerea orelor de sexualitate obligatorii. Fost ministru al justitiei, adica cea care a introdus legile justitiei actuale, pentru care lupta din rasputeri adeptii miscarii #rezist sa nu se schimbe, printr-o ordonanta de urgenta, cu ordine de la Bruxelles. Dar unde o mai regasim pe Monica Macovei?

O gasim la Parada Gay, dar si sustinatoare a Asociatiei Accept. Monica Macovei a initiat prevederile legale pentru eliminarea discriminarii pe motiv de orientare sexuala, iar ASOCIATIA ACCEPT ii multumeste pentru asta.REPET: Asociatia Accept – ORGANIZATOAREA CONFERINTEI CU PROFUL DE PEDOFILIE!!!

Unde o mai gasim pe Monica Macovei?

Judecatorul Cristi Danilet este un vehement sustinator al miscarii #rezist si adept al legilor lui Macovei. El fiind organizatorul cunoscutului protest al magistratilor. Vezi video-ul de mai jos

Judecătorul Cristian Danileţ despre protestul magistraților.

Protest unde au copiat identic manifestarile celor de la Uniunea Salvati Bucurestiul, cand au protestat in Parlament, comunicand prin luminite cu #rezistentii protestatari. Deci tragem concluzia ca judecatorul Danilet este un reprezentant de seama al miscarii #Rezist.
Haideti sa vedem ce declaratii face Judecatorul Danilet cu privire la homosexualitate si „familia traditionala” (impotriva carora lupta asociatiile mai sus mentionate), zoofilie (mai in gluma, mai in serios), dar si cu privire la incidentul dezbatut de noi in acest articol, anume declaratii socante ale sale cu privire la pedofilie (Click pe imagini pentru mărire!):

Ce parere aveti? Un reprezentant al miscarii #REZIST, cei care sunt toata ziua buna-ziua cu cuvantul „penal” si „infractor” si „inculpat” in gura, cand vine vorba despre un pedofil, o dau la intors, mai-mai ca-i ia si apararea. Puteti vedea dand click aici un status de-al sau cu privire la incidentul cu pedofilul, niste cuvinte care au creat adevarate controverse pe internet. Si se poate observa cu ochiul liber ca are o mare problema cu asa zisii „extremisti” cu „familii traditionale”, adica cei care au semnat petitia impotriva conferintei organizate de asociatia accept unde era invitat PROFU DE PEDOFILIE, aceasta conferinta fiind amanata datorita lor!!!

Bun! Ne-am lamurit si cu legatura #rezist – Macovei – Danilet si opiniile sau demersurile lor cu privire la Asociatia Accept, organizatoare de conferinte cu pedofili Olandezi.

Unde o mai regasim pe Monica Macovei?

Monica Macovei cu Mihai Politeanu. Cine este Mihai Politeanu? (Click pe imagine pentru mărire!)

Reprezentații ONG-urilor #rezist fac declarații după întâlnirea cu premierul Mihai Tudose – http://adev.ro/p1lprp

POLIETEANU: Un alt reprezentant al miscarii #Rezist, unul important! Retineti si numele Mungiu Pippidi, deoarece ea este cea care „l-a format” pe Claudiu Craciun, despre care v-am spus ca era adminul paginii Uniti Salvam, impreuna cu Mihail Bumbes si Florin Badita. Claudiu Craciun a manevrat masele de oameni iesite la proteste incepand de la Rosia Montana pana la Colectiv si #rezist. Este patronul carciumei Dianei 4, acolo unde Militia Spirituala, Active Watch si CRIM organizeaza evenimente constant. Va repet, in acest articol doar fac legaturile tuturor „activistilor”, „salvatorilor”, „protestatarilor”, oamenilor cu functii inalte, asociatiilor, s.a.m.d. cu elita care organizeaza conferinte unde invita PROFUL DE PEDOFILIE sau incearca o propaganda perversa in randul cadrelor didactice, ajungand tot la copii. Asociatia accept este foarte cunoscuta si pentru un subiect care a scandalizat mai demult toata Romania, cand au folosit panouri publicitare pentru a face propaganda homosexuala, folosind imaginea unui bebelus, lucru care este, de altfel, ilegal.

Sursa Fotografiei: Think Outside The Box – un alt ONG pe care il regasim in lista celor care au semnat pentru introducerea orelor de sexualitate obligatorii in scoli si licee, ONG partener al ASOCIATIEI ACCEPT, care organizeaza conferinta cu pedofilul din Olanda. Vrand-nevrand, aceste asociatii care organizeaza astfel de conferinte prin reprezentantii lor se dau din ce in ce mai mult de gol cu atractia lor bolnava fata de copii, ba prin panouri, ba printr-o declaratie despre pedofili care „nu sunt infractori”, etc. Noi am luat atitudine si atunci, organizand un manifest impotriva acestor panouri unde au folosit imagini cu copii, repet, IMAGINILE CU COPII MINORI NU SE POT FOLOSI PUBLIC, ESTE ILEGAL, de aceea sunt toate cenzurate, de obicei. Actiunea noastra o puteti viziona aici. Scandalul ajungand chiar si la televizor, puteti viziona emisiunea de la NASUL TV aici (dati la minutul 8).

Deoarece consider ca v-am relatat deja foarte multe detalii, simt ca trebuie sa va si demonstrez ca spusele mele ofera credibilitate, acest lucru va pot arata demonstrandu-va ca promotorii mai sus mentionati sunt atat de interesati si deranjati de articolele pe care le scriu despre ei, deoarece releva adevarul, incat ma urmaresc zilnic, imi inchid conturile, paginile, etc, precum presupun ca multi dintre voi ati patit-o.

Sa revenim la Carciuma Dianei 4 si la Claudiu Craciun, fostul admin al paginii Uniti Salvam, alaturi de Florin Badita, dar si un virulent protestatar care ghida toata masa de oameni la absolut toate protestele inca din 2013 pana in zilele noastre. Un vehement stalp de #rezistenta si sustinere al dragului nostru presedinte, Klaus W. Iohannis. La un simplu Search pe Google, putem gasi (aici) multe, multe informatii despre respectivul individ.

Aici il vedem in ipostaza de protestatar sef, alaturi de alti ONG-isti.

Mai jos vedem cum primea indicatii de la un diversionist, la protestele #colectiv, unde diversionistii lor profesionisti au deviat efectiv tot scopul acelui manifest, brusc, dintr-o data, impotriva religiei, profitand de ura oamenilor fata de clasa politica si inventand sloganul „Vrem spitale, nu catedrale”. Aceasta manipulare avand ca efect asupra maselor manipulate directionarea unei respingere a ideii de „familiei traditionale”, implicit sustinerea bolnaviciunilor promovate de catre ei.

Alina Mungiu-Pippidi l-a sfatuit. Claudiu Craciun a si aplicat. Formand partidul DEMOS. In imaginea de mai jos, il vedem pe reprezentantul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, la inceputurile perioadei sale de glorie. Iarasi apare Uniunea Salvati Romania? Cum asa? Urmatorul este diversionistul George Simion, care este si membru al ONG-ului RomaniaCurata, detinut de Tatiana Mungiu Pippidi, ONG care a incasat peste jumatate de milion de euroUrmatoarea din imagine este colega de partid (DEMOS) a lui Claudiu Craciun, Andreea (am uitat numele), prezenta mereu la paradele Gay si o sustinatoare infocata a acestora. In dreapta de tot este Alina Mungiu…mai jos, Klaus Iohannis. Iarasi apare? De ce?

Si ce legatura au toti acesti oameni si toate aceste asociatii cu incercarea de acoperire a subiectului pedofilului prins de catre #rezist, ce legatura au toate aceste informatii cu politistul pedofil care a fost acoperit ani de zile? Aveti rabdare.

Haideti sa vedem unde il mai gasim pe Claudiu Craciun.

Claudiu Craciun si Remus Cernea sustinand parada Gay organizata de Asociatia Accept, care a organizat conferinta unde era invitat de onoare PROFUL DE PEDOFILIE

Nicusor Dan (Uniune Salvati Romania) si Remus Cernea

Ultimele doua fotografii au fost luate din doua articole scrise de catre mine in 2013, articole cu zeci de mii de vizualizari, preluate ulterior de multi din presa online, articole care i-a deranjat foarte mult. Anume, va rog sa le si cititi:

1 – Salvatorii Organizatori ai Rosiei Montane trebuie apreciati la adevarata lor valoare!

 2- De Ziua Mediului „salvatorii” Rosiei Montane cenzureaza, iar Nicusor Dan „sare la bataie”

In ele veti regasi nume precum Raluca Dan (CeRe), care s-a blocat la o intrebare legata de fondurile Soros. Raluca Dan a fost, printre altele, impreuna cu Mihail Bumbes si Florin Badita la protestul despre care ne povestea bisexualul de Flori in screen-shot, cand s-au legat cu catuse de guvern.
-Veti gasi si numele lui 
Liviu Mihaiu (ONG Salvati Delta, fost director Radio Guerrila), care a semnat, de asemenea, pentru scoaterea religiei din scoli, impreuna cu toti partenerii asociatiei Accept, repet, cea care a organizat o conferinta cu PROFU DE PEDOFILIE. 

Sa trecem mai departe, in curand ajungem la concluzia intrebarii: Cine l-a protejat pe politistul pedofil? 

V-am mentionat despre Mihail Bumbes, haideti sa il luam si pe el la puricat putin, chiar daca este infim.

Bumbes, fost militant salvator al Rosiei Montane, admin al paginii Uniti Salvam, coleg cu Florin Baditabisexualul admin al paginii Coruptia Ucide #rezist, Badita insusi ne declara in screen-shot-ul de la inceputul articolului ca e voluntar si la Militia Spirituala, ca a participat la misiuni impreuna cu Bumbes. Bumbes, Fondator al asociatiei Militia Spirituala, partenera a asociatiei accept, cea care organizeaza conferinte cu PROFU DE PEDOFILIE.

Mai sus avem profilul lui Bumbes in 2013

Mai jos il avem pe Mihail Bumbes la gala premiilor Active Watch, unde Mircea Toma (Membru al Asociatiei Accept) ii ofera un steag cu Tinutul Secuiesc, iar Bumbes il tine priveste cu admiratie. Acesta este un alt subiect pe care il vom dezbate in articolul urmator. Cine sunt activistii anti-romani care sustin Tinutul Secuiesc?

Mihail Bumbes prin Militia Spirituala – parteneri oficiali ai Asociatei Accept, cea care organizeaza conferinte cu pedofili – au un proiect denumit CRIM la liceu, cu fonduri Soros, unde lucreaza impreuna cu copiii dumneavoastra, in scoli si licee. Cum vi se pare aceasta stire, dupa ce ati aflat pana acum despre aceste personaje si legaturile lor? Proiectul CRIM isi desfasoara activitatea si in carciuma lui Claudiu Craciun, la Dianei 4.

Ce observam aici? Pe afisul lor oficial! Fac ce fac, tot la copii trag… 

-Fondurile Soros – Soros este si sponsor al Asociatiei Accept, care organizeaza conferinte cu Pedofili !


-Think Outside The Box – A semnat impreuna cu celelalte asociatii anterior mentionate pentru introducerea orelor de sexualitate

-Radio Guerrilla – Unde era director Liviu Mihaiu, care a semnat, de asemenea, pentru demersurile scoaterii religiei din scoli si introducerea orelor de sexualitate. De asemenea, Radio Guerrilla este sponsor principal al ultimului film care ataca reprezentantii „familiei traditionale”, anume „Un pas in urma serafimilor” 

 

Florin Badita (adminul paginii Coruptia Ucide) este si el voluntar in cadrul programului CRIM LA LICEU. Intr-un proiect cu programe sponsorizate de Soros, sustinatori ai homosexualitatii si membri organizatori ai Paradei Gay Pride (in speta Florin Badita), parada organizata de Asociatia Accept, care organizeaza deopotriva si conferinte cu invitati PROFESORI DE PEDOFILIE, lucreaza cu copiii vostri in scoli si licee.

Membra in proiectul CRIM este si profesoara din Cosbuc care a organizat Parada Gay, abuziv si ilegal, pentru copiii din liceu.

Ce spune aceasta stire? Ca au incheiat un parteneriat cu fundatia Accept? Adica cu cei care au organizat o conferinta unde invitat de onoare era un PROFESOR DE PEDOFILIE din Olanda?

Pentru sceptici, avem mai jos dovada fondurilor si suma primita. (Click pe imagine pentru mărire!)

Click pe text pentru mărire!

 

Dar si alte fonduri Soros trimise pentru ONG-uri despre care ati mai auzit pana acum. Aceste fonduri au fost descoperite de mine in perioada campaniei electorale a USR-ului, ulterior preluate de cei din presa. (Click pe imagine pentru mărire!)

Stiu ca sunt foarte multe legaturi deoarece sunt foarte multi oameni implicati in acest fenomen, unii poate nici nu au habar la ce participa, altii poate isi vor da seama citind acest articol. As vrea sa va mai prezint inca un „influencer” al opiniei publice care ataca intotdeauna „familia traditionala”, implicit sustine Asociatia Accept, fiind de asemenea in aceeasi baricada politica a manifestantilor #REZIST, apoi va voi prezenta o partenera de-a sa de „trust media”, care are de asemenea o platforma unde sustine proiecte in licee, este sustinatoare a #rezist si Uniunea Salvati Romania, Klaus W. Iohannis, cu finantari Soros. etc.

Este vorba despre cunoscutul Cristian Tudor Popescu. Trecut prin trustul media ADEVARUL (RETINETI ASTA), actual formator de opinie pe trustul personal media – republica.ro (Click pe imagine pentru mărire!)

Cristian Tudor Popescu este foarte cunoscut pentru declaratiile sale radicale impotriva „familiei traditionale” (vezi aici), un singur search pe google va poate lamuri. Pe platforma sa, are o colega pe numele sau Elena Calistru, fondatoare a ONG-ului Funky Citizens.

Funky Citizens sunt sustinatori, colaboratori si organizatori ai protestelor #rezist, implicit sustinatori USR si Klaus W Iohannis. Puteti verifica acestea in postarile lor sau prin cautari pe google

Acestia, impreuna cu o firma de-a lui Mihai Polieteanu, sunt cei care se ocupa de „corectitudinea politica” a postarilor din mediul online. Dupa cum se prea bine stie, orice postare care defaimeaza homosexualitatea sau asociatiile lor ori miscarile #rezist sunt sterse, conturile celor ce posteaza sunt inchise indiferent ca au mii de follow-eri. Primesc fonduri chiar si pentru controlul facebook-ului, de aceea puteti observa cum conturile false incitatoare sau postacii de serviciu nu primesc niciodata restrictii, iar paginile precum Coruptia Ucide sau postarile lui Malin Bot sunt „ajutate” efectiv sa aiba un impact mult mai mare, o raspindire imensa. Deoarece de curand exista angajati facebook cu sediul in Romania, iar ei aleg si controleaza ce stiri sunt fake” si ce este adevarul. Exact ca niste securisti de pe vremea lui Ceausescu.


(cititi aici)

Astfel se explica cum profilurile lui Calin Marincus (sportivul care l-a infruntat pe Ciolos), care are zeci de mii de urmaritori sau alte persoane care s-au exprimat public impotriva homosexualitatii si asociatiilor lor primesc blocare constanta sau chiar li se inchid conturile, in timp ce conturile false ale postacilor Vice au impact mare asupra publicului, chiar daca nu au nici macar 10 follow-ari. Astfel se explica cum, spre exemplu, dupa ce am scris despre Florin Badita si Coruptia Ucide mai demult explicand oamenilor cine se afla in spatele protestelor, au aplicat o manevra de confuzie, organizand un eveniment #rezist de pe o pagina abia creata cu cateva ore in urma, insa evenimentul avea deja zeci mii de oameni care au dat JOIN. Precum vedeti in acest screen-shot:

Dar Funky Citizens nu se opresc aici, va pomeneam mai devreme ca si ei, cu toata structura lor, cu toata politica ideologica si sustinerea financiara si politica, au proiecte in licee in cadrul Saptamanii Altfel. Ei sunt, de asemenea, sustinatori ai Asociatiei Accept, cea care a organizat conferinta cu PROFUL DE PEDOFILIE. Acum intelegeti cine se ocupa „educatia” copiilor dumneavoastra? Chiar cu sprijinul „ROMANIAN-AMERICAN FOUNDATION”
La finalul articolului vom reveni la pedofilul politist si acoperirea sa.

Nici nu mai trebuie sa mentionez despre fondurile lor, repet, publice, pe care le puteti gasi aici .

Printre ele se regaseste si RESTART ROMANIA, adica cei care au sponsorizat si proiectul cu propaganda homosexuala ascunsa in randul cadrelor didactice prin proiectul SEXUL VS BARZA .

 Elena Calistru de la Funky Citizens vine la Școala de Vară LEADERS

Vezi aici – Conferinta la liceul Jean Monet 

Au construit o programa pentru profesori in cadrul saptamanii altfel, tin conferinte unde invata profesorii ce ar trebui sa ii invete pe elevi. Constructiv, nu? Cu astfel de opinii ideologice si politice, cu astfel de parteneri, care organizeaza CONFERINTE CU PROFESORUL DE PEDOFILIE. (nu gasesc video-ul dar promit ca revin asupra sa- update – am gasit, gasiti mai jos)

Un alt program de abordare catre cadrele didactice, cu interesul de a manipula si forma mintile celor tineri catre ideologiile lor, este programul Fundatiei Friends For Friendsunde il regasim pe Vlad Tausance„omul care s-a ocupat de campania online a lui Klaus”, asociatie care premiaza cu bani/burse absolut toate ONG-urile mentionate in acest articol plus cele de „jurnalism independent” care le sustine ideologiile celor de la Accept, care organizeaza conferinte cu PROFESORI DE PEDOFILIE. Acestia au un proiect in care “dreseaza” profesorii cum sa abordeze elevii, oferindu-le o programa creata de catre ei, denumita „ora de creativitate”, daca va uitati pe canalul youtube al celor de la FFFF, puteti vedea si singuri pe cine intervieveaza, ce opinii au cu privire la asocierea cu ideile promovate Asociatia Accept, etc. Fac ce fac, tot la copii trag, oamenii lui Iohannis, #rezistentii, “presa lor independenta” cu fonduri si burse, sustinatorii asociatiei Accept care organizeaza conferinte cu PROFESORI DE PEDOFILIE. Maine-poimaine, ne pomenim ca profesorul de pedofilie va fi invitat de onoare in toate proiectele acestor programe ONG-iste din scoli si licee, de la Sexul vs Barza pana la Ora de Creativitate. Nu? Pe site-ul lor gasim legatura cu „Active Watch”-ul lui Mircea Toma, care este in stransa legatura cu Asociatia Accept, fiind membru fondator in ambele, dar si multumiri catre „Adevarul” lui Cristian Burci, despre care vom discuta spre finalul acestui articol, cat si multumiri catre Decat O Revista, o revista a tinerilor, creata de catre liceeni pentru liceeni, unde Florin Buhuceanu de la Asociatia Accept este “mentorul”, dupa cum a fost prezentat la deschiderea primului numar (am fost prezent). Revista in care , bineinteles, se promoveaza printre paginile cu “arta” ideologia lor fantastica, dar totodata i se face si “reclama” lui Nicusor Dan si Uniunii Salvati Romania, iarasi, apar astia cu #rezist.

Deci un membru principal (Florin Buhuceanu) din Asociatia Accept, care organizeaza conferinte cu profesori pedofili din Olanda, este „mentorul” celei care coordoneaza revista pentru liceeni, fantastic, nu? Cate proiecte au in scoli, licee… si tot ei indraznesc sa semneze pentru scoaterea religiei din scoli pe motiv ca „indoctrineaza”, facand de asemenea demersuri pentru introducerea orelor OBLIGATORII de sexualitate, de care s-ar ocupa asociatii precum Accept.

Mai jos avem video-ul de prezentare al celor de la FFFF:

Si inca o incercare de propaganda asupra liceenilor facuta de aceiasi oameni care sustin ca „religia manipuleaza elevii” si vor scoaterea orelor de religie, dar introducerea orelog OBLIGATORII de sexualitate, de care s-ar ocupa asociatia ACCEPT, care organizeaza conferinte cu profesori PEDOFILI:

Film pe care trustul ADEVARUL, al lui Cristian Burci, bineinteles ca il promoveaza, doar asa specifica agenda.

Si astfel de exemple avem cu miile, exemple despre propaganda homosexual-pedofila a asociatiei acceptasupra elevilor, liceenilor, studentilor. De ce spun homosexual-pedofila? Deoarece ei sunt cei care au organizat conferinta unde invitat de onoare era PROFUL DE PEDOFILIE, deci singuri si-au asumat aceasta eticheta si ideologie. Avem prea multe exemple de acest gen, asadar va propun –

Sa revenim si noi inca putin asupra protestatarilor „spontani” #REZIST, apoi sa descoperim cine ii sustine politic de la cel mai inalt nivel si va veti da singuri seama cine l-a acoperit pe politistul pedofil si de ce ! Proteste Spontane ziceti?

https://www.facebook.com/cristian.soimaru?fref=ts

Si acest cetatean” este tot spontan? El pozeaza mereu in mass-media si da interviuri ca si cum ar fi un simplu cetatean onest care a venit ofensat la protest pentru ca nu mai #rezista, cand-colo, ce sa vezi? Este infiltrat peste tot, pe acest individ il vedeam in Piata Victoriei cand ii dadea informatii lui Chirila cu ce se petrece pe zona”, am si o filmare cu ei prin telefon. Era prezent si la protestul spontan” al Uniunii Salvati Romania cu Clotilde in frunte, ii soptea la ureche ce trebuia sa zica pentru ca saraca uitase textul pregatit de acasa, apoi dadea interviuri ca si cum ar fi un simplu cetatean, apoi il regasim la primele proteste #rezist, alaturi de alti membri USR sau PNL… deci, spuneti-mi dumneavoastra, care este legatura?

Sa revenim la politistul pedofil si la abuzul copiilor in general… Am mentionat in decursul articolului cateva persoane importante care influenteaza opinia publica intr-un fel sau altul, majoritatea sunt trecute prin diferite trusturi, precum Cristian Tudor Popescu, seful Elenei Calistru, care e trecut prin trustul ADEVARUL HOLDING.Haideti sa vedem cu ce se ocupa în anii ’90 Cristian Burci, patronul trustului media Adevarul.

Cristian Burci in anii ’90 facea trafic de copii. Toata lumea cunoaste acest lucru, dar ce nu cunoaste lumea este faptul ca cei mai multi cumparatori erau homosexuali sau pedofili. Era oportunitatea perfecta pentru a-si achizitiona niste sclavi sexuali cu care sa-si desfasoare perversiunile sexuale, copii cumparati la negru pe care nimeni nu ii verifica, dintr-o tara saraca, abia iesita din comunism, cu o reforma si structura ce se clatina si cu traficanti precum Burci, fostul sef al lui Cristian Tudor Popescu, actual sef al Elenei Calistru, partenera prin fonduri si organizare cu asociatia Accept, care organizeaza evenimente cu invitati PEDOFILI, dar si sustinatoare a manifestarilor #REZIST, care a incercat prin toate mijloacele posibile sa acopere subiectul cu pedofilul, de la declaratii halucinante ale judecatorului Danilet, pana la circ si teatru cu Malin Bot, chiar si postaci activi non-stop pe internet. Cat despre Malin Bot, mi-a atras atentia la un moment dat declaratia interlopului care l-a agresat:

Click pe imagine pentru mărire!

Asta este doar o speculatie, dar in mod cert ramane valabila declaratia adminului paginii Uniți Salvam si Corupția Ucide (Click pe imagine pentru mărire!):

Si tin neaparat sa va reamintesc cu ce se ocupa Asociatia Accept, care organizeaza impreuna cu Florin Badita si Parada Gay:

Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE

Mai cititi odata articolul cu PROFU DE PEDOFILIE, poate nu ati inteles ideea.

Acum, pentru cunoscatori, as dori sa reamintesc ce declara fondatorul Muzeului Taran Roman despre elita aceasta:

Desigur, se poate subintelege din acest articol ca aceste asociatii in mod inconstient (sper) primesc sustinerea Ambasadelor, dar si sustinere financiara si politica din strainatate pentru a aduce Romania „in randul lumii”, daca luam tarile „civilizate” la rand, pe care Remus Cernea ni le ofera drept exemplu ca fiind deschise fata de homosexualitate, putem observa ca in acele tari, dupa drepturile homosexualilor, isi cer drepturil si pedofilii sau gerontofilii (cauta cazurile din Suedia). Aceasta este lumea in care vreti sa traim? Si totusi, cine si de ce a acoperit pedofilul politist ? De ce le-a fost frica? Stia ceva ce nu ar trebui sa afle oamenii despre vreo persoana influenta de la putere? Daca el avea acele tendinte, iar procurorii nu i-au anchetat si inchis dosarul, au primit ordin sa fie lasat in pace? De ce i s-a oferit o alta functie, riscand sa faca institutia de ras? De ce nu a fost dat afara? Cui i-a fost frica sa-l prinda din prima, avand la dispozitie toate datele despre el, cat si fotografia, de ce a durat 3 zile? De ce #rezist incearca sa acopere subiectul acesta, vazand ca furia oamenilor s-a declansat asupra „pedofiliei”, ajungand incontontrolabila?

Doresc sa adaug in acest articol ca nu doar in Romania sunt astfel de cazuri, ci si la nivel international, cu oameni si mai influenti, si mai puternici decat acest politist amarat. Sa va prezint cel mai recent caz, din Norvegia, de unde isi primesc fonduri majoritatea ONG-urilor anterior mentionate, in special Romania Curata al Alinei Mungiu Pippidi, ca sa va faceti si voi o idee despre ce se intampla „in afara, in tarile civilizate”:

SCANDAL MONSTRUOS. Politicieni foarte cunoscuţi IMPLICAŢI ÎN CAZURI DE PEDOFILIE. Detaliile sunt horror: AU FOST ABUZAŢI ŞI BEBELUŞI. Operaţiunea ”Camera întunecată” a demascat NUMELE TICĂLOŞILOR bolnavi

Operațiunea ”Dark Room”. Doi politicieni importanți, anchetați în uriașul scandal de pedofilie din Norvegia

Si mai putem adauga o gramada de alte cazuri din America, Suedia, etc. Aveti disponibilitatea si capacitatea de a cauta singuri. Acum urmeaza intrebarea, exista o retea internationala? Au acestia putere si influenta politica? Au fonduri? Va reamintesc un caz foarte cunoscut, pe care un cetatean incerca saracul sa-l posteze pe grupul „opinia publica”, dar era acoperit imediat de toti postacii de serviciu, anume acesta:

Lituanianul devenit EROU INTERNAȚIONAL. Drasius Kedys, tatăl care și-a răzbunat fetița sodomizată de pedofili din ”cercurile înalte”

În aprilie 2010, el a fost găsit mort într-o casă din apropiere de Kaunas. Cauzele oficiale ale morții s-au schimbat de pe-o zi pe alta. A murit de frig, s-a înecat cu propria vomă, a ingerat o substanță nocivă. Procurorul care s-a ocupat de caz a negat vehement probabilitatea unei crime: „nici vorbă de așa ceva…sunt pure speculații”. Și a închis cazul.” – Asta ca sa intelegeti singuri care ar fi raspunsurile intrebarilor puse pana acum in acest articol, as vrea sa-mi explice si mie cineva cum de un fost militar „a fost gasit mort”. – De catre cine a fost ucis? este intrebarea corecta. Cat de sus-pusi erau acei pedofili incat au reusit sa-l lichideze, probabil pentru razbunarea confratelui lor, judecatorul pedofil.

Sa revenim un pic pe meleagurile Romaniei cu o scurta recapitulare:

Asociatia Accept invita un Profesor de Pedofilie in cadrul unei conferinte, asociatia Accept care primeste sprijinul Ambasadei Norvegiene, cat si fonduri de acolo. Toti cei mentionati in acest articol sunt membri, parteneri sau sustinatori ai acestei asociatii. #rezistentii au incercat din rasputeri sa acopere subiectul prin circ si teatru, nici acum nu-mi explic de ce. Membri reprezentativi ai miscarii #rezist „Coruptia Ucide” fac declaratii halucinante cu privire la pedofilie sau sunt in stransa legatura cu Monica Macovei, cea care a ajutat cel mai mult Asociatia Accept, fiind membru de onoare, facand demersuri legale pentru a le demonstra sustinerea. Unul dintre acolitii sai este fost admin si organizator al protestelor Salvati Rosia Montana #unitisalvam, dar si actual admin si organizator al protestelor Coruptia Ucide #rezist, de asemenea este membru voluntar in multe ONG-uri care au actiuni impreuna cu Asociatia Accept, este si organizator al paradei Gay, organizata de asociatia accept, care organizeaza deopotriva si conferinte cu profesori Pedofili din Olanda,Cristian Burci – seful multora dintre cei mentionati in acest articol vindea copii la intercontinental. Sa ne oprim aici pentru a intra in amanunte.

Cine a avut „viata de strada”, stie foarte bine ca din anii ’92 pana in ’99, nu se ferea nimeni, se stia pe strazi ca exista pedofili straini care se cazau la Intercontinental si plateau oameni sa racoleze copiii strazii sau copii cu o situatie financiara scazuta. Pur si simplu venea unu’ la tine, daca te citea el ca ai fi dispus sau simtea ca te-ar putea prosti si-ti zicea:
-Ba, vrei sa faci bani? il lasi pe unu sa ti-o suga si iti dau 50$” – bineinteles, asta era suma pentru copiii abuzati, “pestele” isi lua mult mai mult, in jur de 150-200$.

Daca nu ma credeti, exista si un caz public, imi pare rau ca aduc asta in discutie, desi articolul este public pe internet, il preiau, insa exista un om care stie tot ce misca pe strada si nu numai, am copilarit prin aceleasi locuri, am o gramada de prieteni care au patit acelasi lucru, daca tot sunt cei mai urati pedofilii in puscarii, Adrian Bacala v-ar putea relata ca spusele mele sunt adevarate. La Gara de Nord veneau strainii singuri sa racoleze copii, prin Cismigiu, pe la Universitate, prin Romana, Piata Victoriei, unde se putea. Preferabil era sa-si gaseasca „o sageata”. Cine nu crede aceste povesti ii poate intreba pe oamenii care au trait in jurul lor, oricine e „umblat” pe strazile din centru stie despre ele.

Am gasit acest articol din intamplare, dupa ce i-am urmarit cu interes niste filmulete de-ale lui Bacala, apoi mi-am adus aminte ca-l stiu de cand eram puradel, apoi am constientizat cate informatii ar putea avea despre ghertoii astia care umblau cu bani multi pentru a cauta victimele potrivite, copii defavorizati sau fara familie.

 

Observ o asemanare izbitoare de aspect a pedofilului din filmuletul anterior cu judecatorul Danilet sau mi se pare?

La minutul 1:00

Aceste link-uri si video-uri sunt doar ca sa constientizati un pic ce exista in strainatate, ce exista in Romania inca din anii ’90, dupa asa-zisa Revolutie. Iar acum urmeaza, dupa cum am promis, bomba, la final. Deci „Combinatia” anilor ’90 era traficul de copii, precum facea si Cristian Burci. Dar cine mai „intermedia” vanzarea de copii strainilor? Haideti sa ne reamintim un pic!

Acum. Raspundeti-va singuri la intrebarile de la inceputul articolului. Cine a incercat sa-l acopere pe pedofilul politist? Daca el avea aceste tendinte, oare avea si seful de serviciu caruia ii era sofer? Cui i-a fost frica sa ii finalizeze dosarul cu violurile si pedofiliile anterioare? De ce nu a fost dat afara, ba chiar i s-a oferit alta functie? De ce a durat 3 zile sa-l gaseasca? De cine le-a fost frica si de ce? Toate ONG-urile anterior mentionate il sustin pe Klaus W. Iohannis si miscarea #rezist, al carui admin este insusi un organizator al Asociatiei Accept, iar toti cei mentionati anterior sunt in stransa legatura departeneriat, atat media cat si organizatoric, dar au si aceleasi surse de bani, precum Asociatia Accept, cea care a dorit organizarea unei conferinte cu PROFUL DE PEDOFILIE.

Cine si de ce il protejeaza si acopera pe politistul pedofil?

#VA VEDEM

 

 

Stiti ce este cel mai trist si totodata amuzant? Ca ASOCIATIA ACCEPT nu s-a dezis niciodata de PROFESORUL DE PEDOFILIE, ba dimpotriva, au fost ofensati ca li s-a interzis conferinta!

Cat despre politistul pedofil, stati linistiti, ii va oferi soarta ceea ce merita. In puscarie, sa fii si politist, si pedofil, e nasol, cu toata protectia lui din spate…

Iata cum arata MISCAREA REZIST din Strainatate :

Cineva, candva, oameni asemeni lui Cristian Burci si Klaus W Iohannis, si-au asigurat puterea facand parte dintr-o retea de trafic de copii internationala cumva? Ma intreb ce parere ati avea daca ati afla si despre traficul de organe international… facut de catre oameni din servicii. Astia ne vand copiii ca pe produse…

Cum am postat articolul, cum am fost verificati de la Bruxelles.

Tin sa va reamintesc ca si Bivolarul, de la secta MISA, a scapat nepedepsit pentru aceeasi fapta, de asemenea, el facand parte dintr-o retea internationala de prostitutie, colaborand in Japonia cu vestitii Yakuza. Aparent, cei care fac trafic cu copii scapa nevatamati. Oare cine ii sustine din spate? Pentru Bivolaru a venit insusi ambasadorul Suediei la puscarie sa-l viziteze. Un alt om influent cu implicatii politice…

Sa ne amintim, de asemenea, ca in tarile Nordice „civilizate”, pe unde se ascund Bivolari cu sustinere politica de la ambasadori, de unde isi trag fonduri ce intrec ordinul milioanelor de euro toate ONG-urile mai sus mentionate si nu numai, tarile „civilizate” pe care ni le baga pe gat cu forta mereu oameni precum Remus Cernea (deputat), drept exemplu cu privire la „evolutia” si deschiderea lor fata de homosexualitate, reprezentata in Romania de asociatia Accept, care organizeaza conferinte cu pedofili….exista asa ceva, iata cum ti se iau copiii, pe cale legala, cu forta, din casa, din bratele tale. In Canada poti pati asa ceva pe motiv ca ii „indoctrinezi religios”, daca, spre exemplu, ii inveti o rugaciune sau daca le oferi o cruciulita de purtat la gat. Aceasta intamplare exista, se intampla intr-o „tara civilizata”, de unde isi procura finante si ideologii ONG-urile mentionate in acest articol, organizatoare de conferinte cu profesori PEDOFILI… si sustinatoare infocate #Rezist, implicit Iohannis si Uniunea Salvati Romania. Oare astfel doreste presedintele Klaus W Iohannis sa ajunga si Romania? Oamenii cu care facea afaceri in anii ’90, au ajuns sa faca asta in mod legal, dar abuziv, in termeni morali. Oare Klaus doreste sa-si continue afacerile cu copii? Prietenii lui din strainatate, cu care facea afaceri in anii ’90, au dus-o la nivel inalt, legal. Poate doreste sa le urmeze exemplul. Vi se pare o aberatie ca toti debilii mintali conduc lumea? Cititi acest articol –

https://sijmen.ruwhof.net/weblog/1782-massive-child-porn-site-is-hiding-in-plain-sight-and-the-owners-behind-it

Iar acesta nu este singurul caz

Cititi si : Cazul Bodnariu: Grupul Bilderberg, în spatele răpirilor de copii din Norvegia. Familia Wallenberg, acţionară la serviciul public de “Protecţia Copilului” – Barnevernet

Si sa nu uitam nici cum presedintele nostru drag, Klaus W Iohannis, a primit mostenire imobiliara pe filiera unei foste grupari Naziste: Grupul Etnic German – iata conturile false de postaci (tipic Vic si noua securitate) care acopereau subiectul cu pedofilul ce mai posteaza, desi culmea, ei au inserat paranoia ca toti cei care sunt impotriva #REZIST si care au ceva de comentat despre ei ar fi PSD-isti sau postaci… paradoxal. Si ce coincidenta, Klaus instiga la acelasi lucru, nu vede nimeni legatura?

Foarte interesat de citit si acest articol, fara legatura, doar ca sa stim cu cine avem de-a face:

EXCLUSIV. LUPTA ANTICORUPŢIE DIN ROMÂNIA, ŢINTA UNUI CONTRACT DE CONSULTANŢĂ STRATEGICĂ COMANDAT DE CEA CEA MAI PUTERNICĂ ŞI INFLUENTĂ MAŞINĂRIE DE „PSY OPS” ŞI DATE DIN LUME

Inca o dovada clara ca „tehnocratii” lui Ciolos (apropo, unde e milionu de euro strand din donatii pentru Brancusi?) si toata caracatita securistoida a miscarii #rezist cunostea cazul pedofilului si l-au acoperit, la fel cum Malin Bot si conturile fake de postaci prezentate la inceputul articolului au incercat sa acopere subiectul, facand circ si postand non-stop despre #rezist pentru a devia subiectul si a distrage atentia opiniei publice. De ce toate ONG-urile prezentate in articol sustin Asociatia Accept, care a organizat oficial, cu sponsori straini, o conferinta cu invitat DE ONOARE PROFESOR DE PEDOFILIE?

Si nu uitati, argumentul lor suprem si spalarea pe creier propagandistica suprema „Mai bine sa-l adopte un cuplu de homosexuali decat sa stea la orfelinat”

Sursa: https://www.stiri-extreme.ro/cine-se-afla-in-spatele-protestelor-rezist-chilotareala/#

2 Comments

 1. adria

  Această creștere fantastică, aproape instantanee, în forță politică și în aspirații a mișcării homosexuale nu ar fi fost posibilă fără sprijin la cel mai înalt nivel. Scopul este distrugerea ordinii morale naturale instaurate prin voia supremă a lui Dumnezeu. De aici asaltul calculat, de secole, asupra Bisericii lui Hristos și asupra lumii creștine.

  Următorul filmuleț de 15 minute vine ca o completare a conexiunilor dezvăluite în articolul de mai sus. Un vechi funcționar UE pe probleme de adopții de copii, Roelie Post, a scris o carte intitulată “Numai pentru EXPORT: istoria incredibilă a ‘orfanilor’ din România” (vezi coperta cărții la minutul 10:17) și acum ea suferă consecințele.

  Aug 8, 2018: ‘Cămășile negre’ din Uniunea Europeană încearcă să-i distrugă pe cei care expun traficul organizat de copii din România
  (GSTV. First interview with EU whistleblower in hiding, Roelie Post)
  https://www.youtube.com/watch?v=gUa5q658H8U

 2. povestea cu cristi danilet mi se pare credibila. am schimbat cateva replici cu dumnealui la niste articole de la ARPCC (asociatia romana pt custodie comuna, sau cam asa ceva). tocmai incepuse campania de strangere de semnaturi pt schimbarea in constitutie a art referitor la familie. dumnealui a sarit ca ars in contra acestei campanii. dumnealui deviaza de la subiect. insista ca nu e treaba bisericii ce fac unii in pat. e adevarat ca nu e treaba bisericii, dar campania de semnaturi vrea cu totul altceva, nu intra peste drepturile lor din pat. va rog sa fiti atenti in textul lui de mai sus, deviaza identic, este contra schimbarii din constitutie. am observat isteria lui chiar de atunci de la ARPCC, de acum cativa ani chiar. mi s-a parut un individ slinos, dezordonat, un individ care se crede a tot stiutor, un fel de buricul pamantului, adevarul absolut, un mic dumnezeu desi cu siguranta e ateu – el e judecator = dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.