Observator

Cine sunt cei 14 candidați pentru funcția de președinte al României? Ninel Peia singurul care merită votat de patrioți!

          Candidații la președinția României Nu-i cunosc personal pe nici unul (cu excepția lu Viorel Cataramă), […]

 

        Candidații la președinția României

Nu-i cunosc personal pe nici unul (cu excepția lu Viorel Cataramă), de unii nici nu am auzit pînă nu au iesit pe piața electorală, dar asta nu mă împiedică să-mi dau cu părerea asupra lor. Precizez de la bun început că nu vreau să jignesc pe nimeni.

Încep cu primul nume de pe buletinul de vot, Klaus Werner Iohannis (cum s-o fi nimerit din tragerea la sorți să iasă taman el acolo, ca păduchele pe frunte, să nu mai răsfoiască alegătorii filele?). Repet, nu vreau să jignesc pe nimeni, spun doar că KWI este un bou, leneș, arogant, trufaș, corupt, trădător de țară – iată o serie de calități pentru care boborul român îi va acorda un nou mandat.

Nu mai păstrez ordinea, fiindcă îmi este lene.

Vasilica Viorica Dăncilă – o văcuță blajină, docilă, care nu ne dă nouă lapte dar în timp ce rumegă, ne citește cîte un discurs scris de alții (discursuri din ce în ce mai bune). Nu am date să fie coruptă, este doat trădătoare – încă nu pot să spun cu mîna pe inimă (deși aș avea unele argumente) că este trădătoare de țară, dar este sigur trădătoare de Dragnea.

Dan Barna – nu pot spune despre el că este prost, ci doar că este înalt. Un discurs plat, cu care și-ar face vecina de pat să adoarmă înainte de termen. Politica antinațională și anticreștină a partidului pe care îl conduce îi va aduce și lui multe voturi din partea boborului. L-am văzut o singură dată, pe 13 iunie a.c., cînd a venit să depună o coroană de flori la Piața Universității –  habar nu aveam cine este, am aflat după aceea.

Mircea Diaconu – un actor bun, dar nu mare, așa cum susțin unii. Cu un masiv ajutor de la Antena 3, a ajuns europarlamentar. Nu i-am urmărit activitatea,  știu doar că în parlamentul european a votat pentru căsătoriile între homosexuali (ca și Vasilica, de altfel). Oricum, preferabil față de cei de mai sus.

[Nota redacției „Justițiarul”: Ca europarlamentar, Mircea Diaconu a semnat în anul 2016,  împreună cu alţi doi europarlamentari români, Marian Jean Marinescu şi Renate Weber, „Manifestul Spinelli” pentru desființarea statelor naționale. „După ce Mircea Diaconu a votat periculos în legislativul Uniunii Europene în favoarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex, deziluzionînd milioane de români, actorul a semnat un document, la fel de repudiat, care prevede desfiinţarea statelor naţionale şi înfiinţarea unei uniuni federale europene. (…) Împreună cu alţi doi europarlamentari români, Marian Jean Marinescu şi Renate Weber, Mircea Diaconu, tot mai controversat şi contestat în ultima vreme, a semnat «Manifestul Spinelli» , document care constituie un atentat la siguranţa naţională a României, implicit, a statelor europene. Documentul stipulează că «soluţiile naţionale nu pot furniza soluţii adecvate, acestea aparţinînd trecutului. Scopul nostru este o Europă Federală, o Europă post-naţională». Bravo, domnule actor! Servilism maxim pentru U.E.! Aţi votat pentru desfiinţarea Statului Naţional Român! Ruşine! «Contribuţia» celor ca voi va rămîne încrustată în memoria colectivă, drept act terorist împotriva poporului român!” (Ce-aţi făcut, domnule Mircea Diaconu?)]

Theodor Paleologu – fiul unui vechi liberal, fost deținut politic, pe care l-am cunoscut și pe care l-am apreciat pînă cînd am aflat că a fost un turmător plătit de securitate pentru asta. El, Palelologu jr., sînt convins că este curat la suflet, corect, cinstit, dar este un naiv, un boem, care nu înțeleg cum a căzut în ceaunul acesta enorm, plin de rahat. Îl includ pe lista celor pozitivi.

                Kelemen Hunor – un om inteligent și pregătit, bun președinte, dar poate al Ungariei. Defectul lui nu este că vine de la UDMR, ci că nu poate simți și gîndi românește.

                Ramona Ioana Bruynssels – draga mea, știi să freci icrele și maioneza fără să se taie (eu nu știu)? Știi să faci salată de boeuf, sarmale, ciorbă de burtă? Atunci du-te frumușel în bucătărie, pregătește cele de mai sus (vezi că prin articolele mele găsești multe rețete), mîncați bine tu și soțul tău, apoi băgați-că în pat și fă-l fericit. Nu știi să faci ce am scris? Nu-i nimic, învață, pregătește-le, mîncați și băgați-vă în pat. Platitudinile pe care le debitezi în campania electorală sînt demne de discursurile pe care le debitează nenumăratele blonde devenite miss și care, după ce mulțumesc mamelor care le-au fătat, se angajează în lupta pentru pace în lume și pentru salvarea balenelor albastre.

Cătălin Ivan – nu comentez, am multe nelămuriri asupra lui. În general am o părere bună despre el.

                Alexandru Cumpănașu, lansat pe piață ca unchiul Alexandrei. Dragă Sandule (dacă îmi permiți să-ți spun așa) am trei întrebări:

– ai povestit cum mama Alexandrei, bătînd din poartă în poartă prin Caracal, ți-a strîns 3.000 de semnături – cine ți le-a strîns pe celelalte?

– ai vreo legătură de familie cu acel Cumpănașu, fostul director general al Agerpres pe vremea lui Ceaușescu?

– ce funcție are fratele tău? este comisar șef  la poliția de frontieră din Banat?

Viorel Cataramă – cîte am de scris despre el! A fost o perioadă în care îl  întîlneam foarte des.  în 1995, cînd se zbătea să readucă PNL în CDR. Ca să semnez protocolul, eu am pus o condiție, pe care liberalii nu au acceptat-o. Am fost iar trădat, protocolul a fost semnat fără știrea mea. Și atunci, fiindcă iarăși nu m-a ascultat nimeni, a început coma urmată de moartea a partidului meu. Dar despre asta, într-un articol mult mai amplu, început de mult, dar neterminat.

Despre Cataramă am primit unele informații.  În ziua de 17 dec. 1989, cînd Ceaușescu se afla la Teheran, tot acolo se afla și Cataramă, venit să încaseze o datorie a statului iranian. Se pare că acea sumă, însușită de el, a stat la baza constituirii averii lui.

S-a lansat în afaceri cu fabrica Relaxa de la Mizil, apoi cu firma Elvila. Cînd PNL a reintrat în în CDR, s-a retras PL ’93, dar Dinu Patriciu, principalul sponsor al lui Emil Constantinsecu a fost imediat înlcuit de Viorel Cararamă, care avea o mînă mult mai largă.

Bogdan Stanoevici, alt actor, independent – cum ți-ai strîns tu semnăturile?

John Ion Banu – oare chiar așa l-au botezat părinții în România, în care s-a născut? Al treilea american care vrea să conducă România spre progres. Primul a fost un dobitoc  pe care l-am cunoscut în iunie 2000 la o masă rotundă la Neptun – el vroia să fie președinte fătă să aibe habar de realiate, cita date depășite de peste un an. Era un bou. Apoi a încercat o evreică stabilită în America. Acum, încearcă John Ion.

John Ion, cine ți-a strîns semnăturile? Nu cumva tot SIE, care i-a strîns semnăturile lui George Simion semnăturile pentru europarlamentare?

Ninel Peia – îmi pare singurul de votat.

Sebastian-Constantin Popescu – nu știu absolut nimic depre el.

Au vrut să candideze și români adevărăți, patrioți, dar românii nu le-au acordat prima dovadă de încredere, semnătura pentru Candidatură.

În toată cloacă nemernică și trădătoare de țară care este Parlamentul Românie mi-a plăcut un singur om, Liviu Pleșoianu, – dar boborul l-a împiedicat să candideze la  prezidențiale.

Boborul l-a împiedicat să candideze și pe Miron Cosma. L-am cunoscut acum peste 20 de ani. Un patriot, dar un naiv, aș spune ca Ion Rațiu (poate voi scrie depspre discuția mea purtată cu el în vila lui).

Nu au strîns semnăturile necesare alți patrioți adevărați, dar naivi ( Avram Iancu, Cătălin Berenghi).

Florentin Pandele, soțul primăriței generale, a anunțat că a strîns numărul de semnături (să fiu sincer, mă îndoiesc) dar renunță să candideze din motive familiale.

În sfîrșit  Claudiu Crăciun (nu am auzit pînă acum de el) s-a retras din cursă anunțînd că nu a obținut decît 13.000 de semnături.

Dumnezeu cu mila!

                                                                                                      Dan Cristian IONESCU

21 Comments

 1. Malus Dacus

  Sunt exact de aceeasi parere ca si dvs. Intr-adevar Ninele Peia este singurul care merita votat, as puncta si faptul ca este singurul care a luat o pozitie ferma impotriva lui Soros si a deep state-ului sub umbrela caruia se adaposteste acest personaj sinistru cu toate ONG-urile sale. Ceilalti pe care i-ati trecut la categoria pozitivi sunt rezervati in aceasta privinta, mai degraba dispusi la compromisuri cu Soros chiar daca nu recunosc fatis acest lucru.
  In sondajul lui Mihai Somanescu de la Activenews.ro Ninel Peia conduce detasat, in ciuda serviciilor care se tot agita sa bage voturi pentru Johannis. Deci este clar ce-si doresc romanii, este clar ca toate sondajele prezentate la televizor de Pieleanu sau altii sunt trucate.
  Noi romanii am avut de ales ales in ultimul timp intre doua rele : Basescu vs. Nastase, Basescu vs. Geoana, Johannis vs. Ponta, deoarece stapanii nostri au preluat controlul total al procesului electoral, de la mass-media si Facebook pana la numararea voturilor!
  Nu trebuie sa se mai intample un accident precum cel de la alegerile din anul 2000 cand Corneliu Vadim Tudor in realitate a castigat alegerile! A fost nevoie de o operatiune de proportii pe toate palierele operative pentru a rasturna rezultatul!
  Va provoc sa facem un top 7 a celor mai toxici candidati dintre cei 14. Pe John Ion Banu l-am sarit deoarece nici nu stiu nimic despre el, dar oricum n-are nicio sansa. Parerea mea:

  1. Klaus Werner Johannis – indiscutabil cea mai proasta varianta! Va fi din nou presedinte cu concursul serviilor secrete nemtesti si americane care au in subordine STS-ul. Este sluga perfecta! Santajabil, strain de Romania si de religia stramoseasca a poporului roman
  2. Dan Barna – securist (dubla-comanda), corupt, neomarxist
  3. Kelemen Hunor – va forta autonomia Tinutului Secuiesc si pe mai departe alipirea Transilvaniei de Ungaria
  4. Viorel Catarama. Este artizanul mega-escrocheriei numita SAFI. Nici dracu nu mai are incredere in el!
  5. Ramona Ioana Bruynssels – este expresia traiectoriei progresiste pe care a fost impinsa Antena 3. Stiti ca Liviu Plesoianu a fost lansat in politica de Antena 3? Era logic avand in vedere onestitatea, patriotismul si popularitatea acestuia, sa-l ajute macar sa-si stranga semnaturile!
  Ramona Ioana Bruynssels nu este o femeie ticaloasa, dar n-are nicio sclipire, nu are personalitate, nu intelege Romania anului 2019, nu ne-a convins de patriotismul si curajul ei!
  6 Viorica Dancila – securista (dubla-comanda), in conflict de interese in ceea ce priveste relatia Romaniei cu OMV unde huzureste sotul sau pe o sinecura de 8000 euro/luna
  7. Alexandru Cumpanasu – securist (dubla-comanda). Campania lui se axeaza pe faptul ca el lupta cu sistemul din interiorul sistemului. Il putem crede?

  • gelu

   ATENTIUNE, ATENTIUNE, ATENTIUNE!!! CITI SI DATI MAI DEPARTE!!!
   Klauss Werner Johannis, Eduard Hellvig, Kelemen Hunor, Dacian Ciolos, Dan Barna, Ludovic Imre Orban, Calin Popescu-Tariceau, Victor Ponta si Eugen Tomac sunt politicienii care au dat foc la tara pentru a o distruge, votand ei si deputatii partidele lor Motiuea de Cenzura care a dus la caderea Guvernului. Fara a pune nimic in loc, bagand astfel Romania in criza. Astazi dusmanii Romaniei nu au nevoie de a o ataca cu tacuri si avioane, au nevoie doar de indivizi infiltrati in centrelul politic si al serviciilor de informatii pentru a distruge Romania din interior. Fac oare politicienii enumerati mai sus jocurile Berlinului, Budapestei, Ankarei, Moscovei si Parisului??? Cati dintre ei sunt si cetateni ai altor state sau lucreaza pentru serviciile secrete ale Germaniei, Ungariei, Frantei, Rusiei sau Turciei??? Cine are de castigat din Europa daca agricultura Romaniei este pusa din nou pe butuci??? Ce consortiu auto se va bucura daca Dacia si Ford vor fi impinse spre faliment??? Ce tara viseaza autonomia teritoriala a Covasnei si Harghita??? Gasind raspunsul la aceste intrebari aflat si in favoarea caror interese actioneaza indivizii mentionati anterior!!!! Si care-i scopul real al scoaterii PSD de la guvernare!!!

 2. Mihail

  “Conform raportului aprobat cu 426 de voturi împotriva a 152, UE va aloca 1,8 miliarde de euro noului program european „Drepturi și valori” în următorul buget de șapte ani, în loc de cele 642 de milioane planificate inițial de Comisia Europeană.

  Așa se face că o treime din eurodeputații sunt în buzunarul lui Soros.

  Decizia luată joi de Parlamentul European nu este surprinzătoare, deoarece, ne amintim, am găsit în baza de date internă a Fundației „Soros Open Society” (OSF), o listă a deputaților apropiați de miliardar.

  Sub titlul „Aliați de încredere”, citim numele factorilor de decizie și se dovedește că George Soros are o influență directă asupra a 226 din cei 751 de deputați.” (www.lesobservateurs.ch)

  Prin aceasta, Soros este cea mai mare facțiune a Parlamentului European, cu o treime din eurodeputații în buzunar, fără să mai socotim reprezentații guvernelor și tesutul de organizații pseudo-naționale , finanțate să distrugă din interior națiunile.”

  Așadar, fără alte introduceri întreb: dacă domnul Ninel Peia este pro-U.E., pro-NATO, pro-Israel și pro-Banca Mondială sau FMI, așa cum este și masonul Chelaru, sub ce formă înțelegeți că e candidatul “patrioților” și cine naiba sunt “patrioții” ăștia? Schimbați-vă programul de analiză, e desuet, și înțelegeți că cine nu-și asumă o poziție clar naționalistă, adică în interesul exclusiv al României și românilor, nu reprezintă nici un interes pentru “patrioții” de care vorbiți, mai mult, poate fi considerat doar un alt trădător pus să ne înțepe.

  Și acum să vă spun care este cel mai revoluționar act într-o falsă democrație: a nu vota, a nu legitima precum niște viermi statutul de sclav!

  Acest act este primul semn al renașterii conștiinței politice la un popor. Așadar, domnilor intelectuali și formatori de opinie, luați aminte, programul vostru de gândire politică e desuet! Vă așteptăm pe terenul naționalismului precum Polonia, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Italia, Franța la nivel popular etc.
  Numai bine!

  • Malus Dacus

   Mai ducumentati-va! Puteti incepe chiar cu wikipedia. N-o sa vorbesc despre Ninel Peia ca sa nu se inteleaga ca-i fac campanie. Eu l-am sustinut pe Liviu Plesoianu si pe Catalin Berenghi.
   De la televizor n-o sa aflati nimic despre Ninel Peia. De fapt cred ca acesta este cel mai bun criteriu de alegere: Alegeti pe cine nu vedeti in mass-media, deoarece aceasta este vanduta strainilor! Cand vor sa ingroape pe cineva nu-l vorbesc de rau, ci pur si simplu nu-l pomenesc deloc!
   Prin gestul de a vota un nationalist romanii spun ca s-au saturat de de tradatori, de neomarxisti, de multiculturalism, de Soros, de LGBTQ, de statutul de colonie al Romaniei.
   Poti sa n-ai nici o grija, n-o sa iasa Ninel Peia chiar daca-l voteaza 90% din populatie! Are grija STS sa aranjeze procentele pe placul lui Soros, dupa cum au fost aranjate si sondajele lui Pieleanu.
   Aici nu este vorba de personaj, ci de mesaj! Mesajul pe care-l dam noi ca natie. In felul acesta demonstram ca suntem un popor, ca stim sa ne aparam identitatea, familia si valorile nationale, ca ne putem uni, ca suntem o forta ce nu poate fi ignorata.
   Ninel Peia merita apreciat macar pentru faptul ca apara fatis valorile nationale si identitare, fapt despre care ceilalti candidati nu indraznesc sa vorbeasca deloc, fug ca dracu de tamaie!
   Despre masonerie am comentat pe larg in incorectpolitic.com, e o discutie lunga, nu-si are sensul acum si nu vreau sa ma repet.
   Romania va fi nationalista sau nu va fi deloc!

 3. adria

  Români, nu vă mai alegeți conducători care nu vă iubesc țara și nu vă iubesc pe voi!
  Să ne întrebăm pe CINE să NU alegem. În felul acesta, pas cu pas, eliminăm TOȚI ‘prezidențiabilii’ nedezirabili.
  De asemenea, ar fi stupid să votăm ORICE alt candidat doar în ideea ‘să-l dăm jos’ pe Iohannis. Asta nu ar face decât să ne fragmenteze voturile și să-l ducă de fapt pe Iohannis în turul 2.
  Potrivit tuturor sondajelor Iohannis are asigurat 40% din electorat. Restul de 60% este divizat.
  În aceste condiții nu avem decât două soluții:
  A. Noi, cei 60% din electorat, să lăsăm deoparte orice resentimente, emoții și sentimentalisme, să ne unim și să votăm un același candidat; pe cel care are șanse să-l detroneze pe Iohannis cu STS cu tot.
  Au reușit două mega-corporații, Monsanto și Bayer, să se unească și noi să nu fim în stare să cădem la un acord?
  În sondajul Active News văd că Ninel Peia (Partidul Neamul Românesc) l-a devansat pe Iohannis. Eu, deci, voi merge pe Ninel Peia, chiar dacă nu e candidatul meu ideal.

  B. Dacă totuși Ninel Peia nu vă surâde, veniți și vă anulați votul. Este singura cale prin care le arătați că sunteți sătui până-n gât de aceeași mizerie … În orice caz, NU stați acasă.

  • Malus Dacus

   Ce o sa rezolvam cu anularea votului? O sa vina Johannis si o sa spuna: “Prin multitudinea de voturi anulate, romanii au demonstrat ca s-au saturat de PSD” ?!

   • adria

    Dacă stăm acasă vor spune că ne este indiferent și vor capitaliza pe asta; nu uitați mizeria de referendum fantezist al lui Iohannis și așa-zisele alegeri europarlamentare din mai anul acesta..

    Cum sună “prezență la vot 90%, anulate 50%”? Comparați cu “prezență la vot 40%, anulate 5%”. Asta în ideea că cei 40% zombișori votează conștiincios așa cum au fost programați.

 4. Get

  Corect … acest nazist ca si toți înscriși la licitatia de la cotroceni au in programul de guvernare “M..E” PSD de parca restul nu merita . Islanda anului 2009 ne poate lumina cum se scăpa de masonerie si bolșevici.

 5. Sincer mai bine va axati pe principalii mafioti care candideaza si anume nazistul iohanis, poponarul barna si proasta romaniei. La Cumpanasu ati gresit. In primul rand acest om are 500MII de vizualizari la un live pe FB in 24h deci 200mii semnaturi nu cred ca sunt o problema( eu si familia mea am semnat pentru candidatura lui)
  2- asemanarea de nume cu acel om nu cred ca are importanta ( si ciolannis e ginere de securist, Orban e copil de securist)
  3- fratele lui este AGENT la PFR nu ofiter superior( din ce stiu eu) si chiar daca ar fi ofiter la PFR nu cred ca este o rusine pentru un om sa lucreaze in carul MAI.
  Votez Cumpanasu pentru ca este singurul candidat independent care are O SANSA sa ajunga in turul 2.

  • Malus Dacus

   Folosind Facebook realizezi macar ca esti supravegheat si manipulat? N-ai aflat pana acum ca atat numarul de vizualizari cat si de likeuri este fals? Prin felul acesta ei imping turma in directia pe care o doresc.

   • gelu

    Cumpanasu e bruiat la greu de sobolanii din Baneasa.. De cand a inceput campania nu mai pot sa deschid nici o inregistrare video. Merge 1-2 minute dupa care mutenie totala.

 6. Mihail

  Din punct de vedere politic, nu politicianist, românii nu sunt nici la nivel de clasa întâi. Orice capcană, absolut orice capcană este întinsă, românii fug spre ea marcând pământul! Dacă nu ați înțeles că democrația reprezentativă e baza neputinței naționale, nu are rost să mai schimbăm pe acest subiect! Mergeți la vot și alegeți-vă stăpânii prin intermediul altui Constantinescu. Mai vorbim peste 5 ani.

 7. Alexandru Balcu

  Ca si comentatorul Malus Dacus, si eu l-am sustinut pe Catalin Berenghi (ca si alti camarazi de la Noua Dreapta). Am si stat la cortul lui de campanie, de la Piata Unirii, am strans pentru el vreo 30 de semnaturi (pentru atat am avut timp in perioada aceea, macar toate au fost pe bune, poate si daca Berenghi apela mai din timp la ajutorul formatiunilor nationaliste ar fi reusit sa stranga numarul necesar). Pe Catalin l-as fi votat cu ambele maini. Ca si pe Tudor Ionescu de la noi, Dan Grajdeanu de la Fratia Ortodoxa, chiar si pe Gabriel Apreotesei, etc…oameni ca si noi, cu slabiciuni si pacate, dar clar nationalisti crestin – ortodocsi. Eu o sa votez doar conform constiintei…adica n-o sa ma duc la vot. Privesc tot ce se petrece in cheie divina…vremea rezolvarii pe cale politica a trecut de mult, daca a fost vreodata vreo solutie pentru România. Indemn pe toti compatriotii sa se roage cat mai mult si sa voteze doar conform constiintei, adica daca doar cred cu adevarat intr-un candidat. daca nu, sa nu se duca la vot, chestia cu anularea votului a fost demult “rezolvata” de STS.

  • Malus Dacus

   Toti, chiar si marii favoritii au venit cu liste de semnaturi false. De fapt aceleasi liste cu aceleasi persoane copiate. Catalin Berenghi, Liviu Plesoianu, Gheorghe Funar, Avram Iancu merita apreciati si pentru faptul ca au incercat sa-si stranga semnaturile in mod corect. Bineinteles ca legea electorala cu 200.000 de semnaturi este aberanta si nedemocratica, avand ca scop eliminarea a tuturor candidatilor neagreati de sistem.
   Nu-s de acord cu tine cand spui ca rezolvarea pe calea politica a trecut de mult, asa a hai sa ne rugam si gata. Cred ca dimpotriva, trebuie sa luptam, sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne dea putere de lupta, inspiratie si curaj

   • Mihail

    Să-și asume, prin contract popular legal, oricare din “candidați” următoarele 10 puncte și votez:

    1. Reînființarea pedepsei capitale pentru înaltă trădare.

    2. Abrogarea legii care a înstrăinat BNR către Rotshild grup.

    3. Disoluția lobby-urilor și ONG-urile criminale anti-românești.

    4. Reforma sistemului judiciar și interzicere judecătorilor francmasoni.

    5. Dizolvarea Consiliului Constituțional și crearea unui Colegiu pentru cetățeni.

    6. Arestarea, judecata și condamnarea agenților Mossad infiltrați în statul român, începând cu Vexler.

    7. Re-naționalizarea tuturor resurselor naturale.

    8. Înscrierea în constituție a familiei tradiționale.

    9. Declarație și înscriere în Constituția României a suveranității populare și înființarea unui Stat supus voinței populare prin instaurarea democrației directe.

    10. Integrarea grupului Visegrad 4 și reluarea dialogului cu Rusia.

    • Delea

     Plus:
     11. Anularea convențiilor și tratatelor semnate orbește care ne-au aliniat la “genderizare.”
     12. Scoaterea serviciilor secrete de sub tălpile străinilor.
     13. Interzicerea reclamelor și evenimentelor care promovează distrugerea fizică și spirituală a națiunii (medicamente, “suplimente alimentare,” pornografie, perversiuni sexuale, satanism, repopulare — vezi Coca-Cola “hai să mâncăm împreună etc.).
     14. Readucerea educației în direcția bună prin eliminarea pseudo-științelor și a îndoctrinării.
     15. Curățarea mass-media de elemente subversive și îndoctrinare globalistă.
     16. Declararea platformelor sociale drept serviciu public și interzicerea controlului privat asupra mesajelor postate (garantarea liberei exprimări)

     Și câte și mai câte!…

    • Malus Dacus

     Incet, incet ajungem pe aceeasi lungime de unda…
     Am o obiectiune la punctul 6: Nu Mossadul este tatic in Romania, ci Soros cu CIA, de fapt cam acelasi lucru. (vezi articolul lui Gelu Visan din Justitiarul). Mai vin puternic din urma BND german si DGSE francez. Teapa cu Mossadul a luat-o si Dragnea care a crezut ca acestia sunt puternici si il sprijina! Dragnea le-a tot facut concesii printre care si mutarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim. S-a vazut la arestarea lui Dragnea cat de puternici sunt!

    • gelu

     Asta-s masurile de baza absolut obligatorii. SRI demilitarizat, interzis in operatiuni economico-financiare de orice fel si cu un numar de angajati raportat la 100.000 de locuitori la nivelul UE. / Oprite taierile de paduri pe o perioada de 100 ani. Sa se exploateze doar pentru lemne foc si mobila de calitate./ Adus la zi numarul cetatenilor cu drept de vot din Registrul Electoral. Acum sunt peste 4 milioane de votanti fictivi./ Resursele minerale si petroliere sa fie exploatate de societati comerciale cu 51 la 100 capital de stat./ STS sa fie scos din procesul electoral.

 8. gelu

  Introducerea declaratiei fiscale pentru toti cetatenii tarii ca in UE. Si Legea Ilicituui batuta-n cuie.

 9. gelu

  Jocurile si scenariile care-i propulseaza in functiile cheie in statul roman pe politicenii tucalari se fac la SRI in cadrul Diviziilor de Aparare a Constitutiei, Diviziei de Presa si Diviziei de Razboi Psihologic si Controlul Maselor. Si odata stabilit scenariu, instructiunile sunt transmite prin Pahontul sau Hellvig lui Johannis Wiermer Haoss care le indica pas cu pas PNL ca sa le puna in aplicare. Si daca la final SRI nu obtine rezultatul constant intra in scena STS care-l va scoate din joben pe neamt ca Presedinte.

 10. N

  Parintele Iustin Parvu a zis ca solutii omenesti nu mai exista! Pricepeti asta?
  Nu se mai pune in joc salvarea Romaniei cum credeti voi ci salvarea sufleteor!
  Exista o singura cale deschisa – spre Cer, adica mucenicia prin marturisirea Adevarului!
  Daca vreti sa rasturnati tavalugul puteti incerca, dar va trebuie rugaciune ca sa va intariti, ca sa aveti pe Dumnezeu de partea voastra, ca acesta e un sistem satanic!
  Credinta adevarata muta muntii, dar poate omori si armatele vrajmase, doar prin rugaciune!
  Cine a citit Biblia cunoaste!
  Va trebuie credinta cat un graunte de mustar!
  Iar daca nu, Dumnezeu cu mila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.