Lichele

Ciocoii de rit nou

  Aflăm din Cotidianul că în instanță (la Curtea de Apel București) a fost validată noua conducere a Federației de tenis, […]

 

Aflăm din Cotidianul că în instanță (la Curtea de Apel București) a fost validată noua conducere a Federației de tenis, în fapt a președintelui Ion Țiriac, contestat de contracandidatul Marius Vecerdea, cunoscut ca fin al lui Werner şi antrenor de tenis al lui Geta.

Pe bune?! Chiar aşa? Vecerdea se vedea şef al federației tenis? Recomandat de ce, că de cine, se cam bănuieşte?! De vocea şi racheta lui?! Băi nene, nu se poate aşa ceva, e prea mult! Câtă lipsă de măsură, cât tupeu şi câtă nesimțire pot să aibă ăștia?!

Cum tu, un Vecerdea oarecare, un nimeni în drum, să ai pretenția să fii pe locul lui Țiriac, oricât de greu digerabil ar fi şi nea’ miliardarul?! Despre omul Țiriac poți avea orice părere, dar dacă vorbim despre tenis şi management în tenis, să avem pardon…

Lăsând la o parte că la Madrid – turneu de Premier Mantadory – se joacă sub patronajul lui, că înainte a organizat turneul de la Sttutgart, să nu uităm că în trecut a manageriat nume grele din tenis, Villas, Boris Baker, Ivanisevic, sau Monica Seles.

Despre Vecerdea știe cineva ceva? Unde-a jucat, cu cine-a jucat, ce jucători a manageriat sau ce turnee a organizat? În afara faptului că este finul lui Werner şi o „antrenează” în timpul săptămânii pe coana Geta, mai are vreun merit? Sau am intrat în noua eră, când toate scroafele sunt cocoțate prin copaci, când dărâmăm statuile, băgăm la pușcărie elitele, şi-i validăm pe noii ciocoi?! Ciocoii de rit nou!

                                                                                                                     Dorel BĂLAȘA

Citiți și:

Mardeiașul de mahala Vecerdea, finul familiei Iohannis și antrenorul stafiditei, o atacă pe Simona Halep!

Cine-i proprietarul vilelor din Florida, unde-și fac soții Iohannis concediile?

2 Comments

  1. IQ100

    daca o antreneaz pe o doamna, foarte bine; si daca au zis unii, chiar pe aici, ca Domnul ar avea o orientare europeana, progresista, ce relevanta ar avea si de ce ne-ar interesa pe noi?

  2. bali

    Nimic despre casoaia (lui Vecerdea cica) de la Palm Beach ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *