Puncte de vedere

Circ macabru și doliu național cu o falsă regină, fără cetățenie română

  ADEVĂRURI ASCUNSE DESPRE PRINCIPESA ANA DE BOURBON – PARMA, CĂSĂTORITĂ EITEL VON HOHENZOLLERN – SIGMARINGEN, CARE NU A AVUT […]

 

ADEVĂRURI ASCUNSE DESPRE PRINCIPESA ANA DE BOURBON – PARMA, CĂSĂTORITĂ EITEL VON HOHENZOLLERN – SIGMARINGEN, CARE NU A AVUT CETĂŢENIE ROMÂNĂ, NU A FOST REGINĂ A ROMÂNIEI ŞI CARE A ACŢIONAT PENTRU DEZMEMBRAREA TERITORIALĂ A ŢĂRII NOASTRE! A FOST SAU NU A FOST INCINERATĂ ÎN ELVEŢIA DOAMNA ANA DE BOURBON – PARMA, CĂSĂTORITĂ EITEL VON HOHENZOLLERN – SIGMARINGEN?

În după-amiaza zilei de 1 august 2016 mass-media românească a anunţat că, în Elveţia, a decedat regina Ana a României. De atunci şi până în ziua de 13 august a.c, când a fost stabilită arbitrar ziua înmormântării, românii au fost „bombardaţi” cu o mulţime de informaţii neadevărate, respectiv că: principesa Ana de Bourbon-Parma s-a căsătorit cu regele Mihai; regina Ana a fost nevoită să muncească şi să crească găini, iar soţul ei să lucreze într-un atelier de tâmplărie în Anglia; cele cinci fete ale sale sunt principese ale României, dintre care Margareta este moştenitoarea tronului României. Poporul Român a fost şi este manipulat şi minţit prin omisiune!

Conform Constituţiei României, art. 31, alin. 4: „Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice”. În cazul principesei Ana, căsătorită Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, au fost încălcate aceste prevederi constituţionale, fără ca să intervină Consiliul Naţional al Audiovizualului (C.N.A.). De ce tace C.N.A.?

În legătură cu principesa Ana de Bourbon-Parma, căsătorită Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, au fost ascunse multe adevăruri, dintre care menţionez următoarele:

– Principesa Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma s-a născut la Paris (la 18 septembrie 1923), într-o familie de evrei şi a avut cetăţenia franceză, elveţiană, engleză şi, se pare, israeliană.

– Principesa Ana nu a solicitat niciodată cetăţenia română şi a refuzat să înveţe Limba Română. Singurul ei interviu dat la Televiziunea Română s-a desfăşurat în limba franceză. Principesa Ana a fost străină de Neamul Românesc, de Limba Română şi de România!

– Principesa Ana nu s-a căsătorit, la 10 iunie 1948, cu Regele României, ci cu cetăţeanul Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen care niciodată nu a fost încoronat Rege al României. Prinţesa Ana nu a avut niciodată coroană regală! Ea s-a căsătorit în Grecia, la 10 iunie 1948, dar nu în Biserică, ci în palatul unei rude din partea lui Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen. Căsătoria lor a avut loc după ce România a devenit Republică, la 30 decembrie 1947. Până acum, încă nu a fost găsit certificatul lor de căsătorie. Aşa susţine unul dintre fiii nerecunoscuţi de Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, cel din Germania. Cel de la Săvârşin, încă păstrează tăcerea. Niciodată Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen nu a depus, în Parlamentul României, jurământul prevăzut de Constituţie pentru a deveni Rege al României. Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen nu a fost rege constituţional al României! Ca urmare, Direcţia Naţională Anticorupţie (D.N.A.) trebuie să se autosesizeze şi să cerceteze toate retrocedările ilegale de palate, castele şi zecile de mii de hectare de terenuri agricole şi păduri către autointitulata „casă regală”.

– Principesa Ana, împreună cu soţul ei, s-a pronunţat pentru dezmembrarea teritorială a României! Ea a fost de acord cu Declaraţia de la Budapesta, din 16 iunie 1989, privind anexarea Ardealului la Ungaria. Această Declaraţie de la Budapesta a fost semnată de către Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen şi soţia lui, la reşedinţa lor de lângă Geneva, în ziua de 4 iulie 1989! Pe Declaraţia de la Budapesta apare şi semnătura ei, alături de alţi trădători de Neam şi Ţară! Pentru că a acţionat împotriva integrităţii teritoriale a României, Guvernul Cioloş a hotărât ca ziua înmormântării principesei Ana, căsătorită Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, o cetăţeană străină, să fie declarată zi de doliu naţional. Cei care se vor duce la înmormântarea acestei străine la Curtea de Argeş înseamnă că sunt de acord şi acţionează pentru dezmembrarea României.

– Titlurile pe care le atribuie cu generozitate ucenicii lui Iuda pentru: Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, rege al României; Principesa Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma, majestatea sa, regină a României; Margareta, principesă moştenitoare a României; Elena, principesă a României; Irina, principesă a României; Sofia, principesă a României; Maria, principesă a României, nu au nicio acoperire legală şi sfidează Poporul Român şi Constituţia ţării noastre. În articolul 1 din Constituţia României, la alin. 2 şi 5 scrie foarte clar: „Forma de guvernământ a statului român este republica” şi „În România, respectarea Constituţiei, a supremaţiei sale şi a legilor este obligatorie”.

– În România nu există „casă regală” şi nici „familie regală”. Cele cinci fiice ale familiei Mihai şi Ana Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen şi soţii lor nu au niciun temei legal să fie jignite cu titlul de Alteţă Regală (A.S.R.). Cele cinci fete ale răposatei Anna nu s-au născut într-o familie regală.

– Principesa Ana nu a fost săracă după căsătorie şi nu a trebuit să crească (câteva zile) pui de găină pentru a asigura supravieţuirea familiei sale. Autointitulata „casă regală” în Republica România a omis să facă cunoscut românilor că pentru serviciile aduse Uniunii Sovietice, Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen a fost lăsat să plece din România, în 11 noiembrie 1947 şi 3 ianuarie 1948, cu două trenuri cu circa 20 de vagoane pline cu bunuri din patrimoniul naţional. De asemenea, acelaşi Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen a beneficiat din partea regimului comunist din România de 10.000 dolari U.S.A. pe lună, precum şi de o rentă viageră substanţială din partea Uniunii Sovietice pentru titlul de erou al U.R.S.S., după ce a contribuit decisiv la căderea României în lagărul socialist şi după ce a trimis la Moscova (în 14 septembrie 1944) cele 300 plăci mari de aur din Tezaurul de la Sinaia. Pentru actele de trădare naţională, Mihai Eitel de Hohenzollern – Sigmaringen a primit de la conducătorii comunişti ai Uniunii Sovietice o tinichea „Ordinul Pobeda” şi două avioane pentru familia sa.

Principesa Ana, soţul ei şi alţi apropiaţi au beneficiat ilegal de Palatul Elisabeta din Bucureşti şi de acoperirea tuturor cheltuielilor de către contribuabilii români. Cetăţeanul Mihai Eitel de Hohenzollern-Sigmaringen nu a fost niciodată şef al Statului Român şi în mod ilegal i-au fost asigurate multe privilegii.

– Toţii regii României, începând cu Karol Eitel Friedrich Zephyrnus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen, precum şi toate reginele au fost evrei şi evreice. Prin Constituţia României s-a interzis regelui să se căsătorească cu o româncă. Toate aceste adevăruri au fost ascunse, până acum, Poporului Român!

– Principesa Ana, căsătorită Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, a fost de religie romano-catolică. La slujba religioasă din localitatea Morges, în Elveţia, din 3 august a.c., în încăpere nu a existat nicio cruce, iar la eveniment au participat doar şapte persoane. Au lipsit soţul Mihai şi două dintre fiicele decedatei. Participanţii la această slujbă nu şi-au făcut cruce. La slujba religioasă din Elveţia, în localitatea Morges, nu a participat niciun reprezentat al autorităţilor centrale şi locale, nici măcar gardianul de la Primărie. De ce în România se procedează altfel? Preşedintele României nu s-a dus în Brazilia la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice, pentru a fi alături de delegaţia ţării noastre, dar la Curtea de Argeş se pregăteşte să meargă la înmormântarea unei străine de Neamul Românesc. Ca simplu cetăţean o poate face. Ca Preşedinte al României are obligaţia şi a jurat să respecte Constituţia României.

Elveţienii nu o revendică pe principesa Ana şi nu au decretat zi de doliu naţional. Nu au zile de doliu naţional pentru ea nici Franţa, nici Marea Britanie, nici Israelul. De ce este pedepsit Poporul Român cu această înmormântare a unei cetăţene străine de Neam şi Ţară? Cui foloseşte? Persoanei decedate? Conducerii vremelnice a României?

– Fiica principesei Ana, Margareta Duda, autointitulată principesă moştenitoare a României, a făcut cunoscut programul funeraliilor din ţara noastră şi a stabilit intervalele orare şi zilele în care se pot prezenta condoleanţe şi se pot depune flori de către Preşedinţii României şi Republicii Moldova, premieri, miniştri, parlamentari, ambasadori etc. Au fost anunţate regulile, restricţiile şi interzicerile pentru presă şi cetăţeni la palatele din Bucureşti, Sinaia şi la înmormântare.

Pentru cetăţeana internaţională care a murit în Elveţia, unde a trăit peste 60 de ani, familia Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen a anunţat că a pregătit un program macabru în România, pentru perioada 9 – 13 august a.c. Se ştie că, la creştini are loc înmormântarea a treia zi după deces. Este posibil să dureze şapte zile formalităţile pentru incinerare în Elveţia? Va spune adevărul doamna Margareta Duda (fiica decedatei) sau îl vor afla ziariştii? Cu siguranţă se va afla Adevărul când vor apărea mulţi succesori ai averii uriaşe, cea mai mare din România, adunată de Mihai şi Ana Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen. Circul „regal” este posibil să înceapă din 13 august a.c., dar fără participarea lui Mihai Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen.

– La niciun deces nu s-a întâmplat, până acum, ca moarta să fie ţinută 10 zile până să fie înmormântată. Fetele răposatei au urmărit să tulbure liniştea românilor în timpul Postul Adormirii Maicii Domnului. Sicriul principesei Ana, conform programului anunţat, este ţinut în Elveţia până în 9 august, iar înmormântarea a fost stabilită pentru ziua de 13 august a.c. De ce această întârziere? Pe surse, s-a aflat că principesa Ana a fost incinerată. Pentru aflarea adevărului e obligatoriu ca preotul de la Curtea de Argeş să ceară să vadă decedata. Dacă se confirmă că a fost incinerată, atunci acesta nu are voie să oficieze slujba de înmormântare.

După canoanele Bisericii Orodoxe Române nu se face slujba de înmormântare şi nici nu se pun parăstase pentru persoanele decedate care au fost incinerate.

– Principesa Ana a fost de religie romano-catolică. După moartea ei, în Elveţia, slujba religioasă a fost oficiată la Biserica romano-catolică. Firesc, dacă familia sa a hotărât să o înmormânteze în România, la Curtea de Argeş, slujba de înmormântare trebuie să o oficieze tot Biserica romano-catolică.

Pentru marele actor şi patriot român Radu Beligan, cel mai longeviv actor din lume, în ziua înmormântării sale nu a fost decretat doliu naţional. Pentru cetăţeana străină Anna Antoinette Francoise Charlotte Zita Marguerite de Bourbon-Parma, căsătorită Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen, Guvernul României a hotărât ca ziua de 13 august să fie zi de doliu naţional, fără să verifice măcar ce cetăţenie a avut decedata şi fără să ia la cunoştinţă că ea nu a fost regină a României, ea necunoscând nici Limba Română. Aflând adevărul depre decedata din familia Eitel von Hohenzollern-Sigmaringen şi din respect pentru Poporul Român, Guvernul poate şi trebuie să anuleze hotărârea sa privind doliu naţional din 13 august a.c. pentru o cetăţeană din Europa care a decedat la frumoasa vârstă de 92 de ani.Pentru această străină care a trăit si a decedat în Elveţia a fost hotărâtă zi de doliu naţional în România, la fel ca pentru vrednicul de pomenire Patriarhul Teoctist al Bisericii Ortodoxe Române. Astfel, s-a dat o nouă lovitură Bisericii noastre Naţionale.

Până în 13 august a.c. se află Adevărul despre răposata din Elveţia pe seama căreia a fost pus la cale un balamuc macabru nemaîntâlnit la nicio casă de nebuni din Uniunea Europeană.

Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos a spus că Adevărul ne ajută să fim oameni liberi în Grădina Maicii Domnului.

Dumnezeu să o odihnească şi să-i ierte păcatele!

                                                                                                  Dr. Gheorghe Funar

Cluj-Napoca, 7 august 2016

28 Comments

 1. gigi becheru

  Un comentariu desăvârșit. Din pacate,ceea ce se propaga pe unele posturi,asa- zise de tv.,nu reflectă adevarul ! Ce a făcut acest asa zis rege Mihai pt. ROMANIA,in comparatie cu adevărații regi Carol I si Ferdinand ? Nimic. Scuze,a facut ceva. A solicitat retrocedari. Pe care noi,poporul român le in întreținem. Din bani publici. P.S. Români,treziți-vă !

  • Sofia

   Romanii DORM !!

   • da,da inca si cum ,nu stiu daca se vor trezi vreodata ,caci lor le-a placut tot timpul sa viseze .dar asta nu stiu pana cand ,caci ar fi bine sa ne trezim dumnezeului o data ,caci prea suntem luati cu asalt ,si calcati in picioare ,ceea ce este inadmisibil .oricum suntem intr-un circ mediatic de nu se mai poate .cineva ,trebuie sa dea un semnal de trezire .

  • Buzila marinela

   Din pacate asta este poporul roman, fara coloana vertebrala,basescu avea dreptate cand spunea ca regele mihai a fost un tradator, iar in ce priveste abdicarea a fost un act de mare tradare.

   • leana

    Nu decide poporul, niciodata.

 2. Mariana

  Dr. Gheorghe Funar,
  Vă mulțumim pentru expunerea adevărului – măcar să cunoască și poporul român odiseea regilor de import pe tron și a urmașilor care-și atribuie titluri și bunuri ce nu li se cuvin. Poate așa generațiile tinere vor știe să-și apere drepturile consfințite de constituție și nu vor mai tolera dezinformări, lăsându-se prostiți și jefuiți de niște impostori (motivați să continue mascarada.

 3. mancipri

  Daca tot ceea ce ati scris este adevarat si aveti dovezi, de ce nu sesizati dvs. autoritatile d-le Funar ?! Faceti un bine Poporului Roman : Iesiti in presa, spuneti adevarul si faceti plangeri motivate in Drept, pe litera legii, adresate organelor competente,

  • Georgeta

   Corect!, daca tot a inceput sa duca totul pina la capat!

   • leana

    Poate nu ati citit bine. Familia regala este cea mai bogata la ora octuala in Romania, stiti ca adevarurile se platesc, exista riscuri. Oricum palatul a fost retrocodat la troc cu diverse asa ca, daca guvernantii nostrii au fost de acord inseamna ca cineva a beneficiat, de altfel ca si in trecut, tot un guvern implicat in exportul de grane a adus in Romania prima generatie de import. Cititi si vedeti, primul rege inlesnea afacerile cu grane ale celor trei din alianta, de aceea a fost inlaturat Cuza care a tinut cu poporul. Poporul nu are drepturi, ca in orice haita capii isi fac parte, cine spune ca un popor isi alege conducatorii se inseala amarnic.

 4. Iris

  Amestec de religii, de cetatenii, titluri false… dna Margareta Duda & sotul au reusit intr-o perioada scurta sa discrediteze imaginea regalitatii care era, cat de cat, demna. “Custodele coroanei” – de-a rasu’ – plansu’…

 5. Mitrel

  Exceptand stridentele de limbaj si alte cateva inexactitati minore, impartasesc punctul de vedere exprimat. Ana n-a fost nici o secunda regina Romaniei, iar reactia autoritatilor romanesti, dar si a mass-mediei, este lamentabila !

  • Georgeta

   Bravo domnule Funar pt curaj si multumesc ca mi-ati confirmat cea ce imi povestea socrul meu despre cele 20 de vagoane cu care asa zisul rege a parasit Romania

   • leana

    Si bunica mi-a spus despre vagoane, ca erau 20, nu stiu dar bunica spunea ca erau multe, bineinteles ca au fost bunuri in vagoane, doar n-au circulat goale.

   • Eu unul l-am auzit si vazut la TVR imediat dupa 1990 pe regele Mihai (ma rog, fost rege), cand povestea despre abdicarea lui si plecarea din tara. El insusi zicea “ranjind” ca in Gara de Nord, inainte sa urce in “trenul regal” (probabil cele 20 de vagoane), pilotul “casei regale” (i-a dat si numele dar nu l-am retinut) a furat efectiv unul din “avioanele regale” si dupa ce a decolat (nu mai retin de pe ce aerodrom din Bucuresti, a spus regele Mihai atunci care), a zburat pe deasupra Garii de Nord si a “salutat publicul” (prin acel leganat de aripi stanga sus dreapta jos si invers). Mihai a zis ca pe linie militara a fost dat ordin sa fie doborat avionul, dar soldatii din Gara de Nord, desi puteu sa traga nu au tras. Tot el zicea ca a avut si o intelegere cu acel pilot, in sensul ca daca reuseste sa ia avionul (el spunand ca nu l-a incurajat niciodata si ca a fost ideea pilotului), sa faca acest salut, asta dovedind ca el este la mansa, apoi sa se intalneasca undeva in Elvetia mi se pare (nu mai retin unde). Dar daca la conducerea TVR nu au fost numai tradatori de tara, se poate cauta in arhive acel interviu (iarasi nu mai stiu de cine a fost facut, pentru ca nu l-am urmarit la vremea aceea cu interes)

 6. Rick

  În principiu sunt de acord cu cele spuse. Aş dori să fac câteva precizări şi gânduri de ale mele.
  Sun născut în 1948 imediat după plecarea regelui Mihai, părinţii mei total regalişti! Asta că să definim situaţia. Nu am fost nici odată de acord cu regalitatea, cu atât mai puţin cu familia Hohenzollern (Vameşii de Sus). Ce au făcut pentru România? Ne-au adus bogaţii, terenuri, castelul din Sigmaringen ?
  Au fost aduşi la putere de Monstruasa Coaliţie (C.A. Rosetti, Ion Ghica, şi Lascăr Catargiu, nici unul cu puternice rădăcini adânci româneşti) care l-au forţat să abdice pe singurul domnitor român adevărat: Alexandru Ioan Cuza.
  Au venit la regalitate nişte prinţi venetici din sudul Germaniei. Ce aport au adus la bogăţia României, au ştiut doar să ia, să petreacă, să “guverneze”, să călătorească, iar acum în anii 2000 au avut tupeul să ceară revedicari ale unor bunuri care oricum au fost achiziţionate sau construite din banii poporului. De ce nu au revendicat şi Schloss Sigmaringen de la ruda lor Karl Friedrich (Karl Friedrich Emich Meinrad Benedikt Fidelis Maria Michael Gerold, Prinz von Hohenzollern)???
  ENOUGH is ENOUGH

  • mishu

   niste printi din germania care erau evrei cel mai probabil …

 7. Domokos

  Trebuie curatata planeta de acesti paraziti si vom trai in pace vesnica

 8. Doina Filciu

  M-am tot intrebat de mai multe ori cum se poate intro republica sa existe o Casa regala?? A cui, daca tara este pastorita de Parlament alaturi de un Presedinte?? Eu personal nu am nimic cu aceasta Casa regala, in afara faptului ca nu inteleg a cui este?? Si mai ales de ce atatea onoruri si bani pt. ea?? Mai mult m-a intriga: ca au dreptul sa imprastie onoruri, titluri, sa acorde tot felul de distinctii si medalii in numele acestei Case si a regelui in paralel cu ce;e oferite de Presedinte!…Al cui rege? Nu se foloseste niciodata termenul de “fost” rege, sau ”fosta casa regala”. Toate sunt la prezent! De ce? Dar mai ales de ca trebuie sa ii si intretinem noi??? Nu ne ajung toti hotii care sunt deja aici? Trebuia sa mai avem si alte guri de hranit? Si ince ce hrana!!! Averi intregi retrocedate, bugete oferite pt. ce??? Acestia nu fac nimicpt. Romania, doar pt. Casa regala! Si acum se lucreaza la o lege care sa le acorde un venit – Sefului Casei regale (adica are si un sef!!!) permanent pe langa ce au obtinut, dupa cum se vede ilegal. Si am o alta intrebare: oare cat de prosti suntem? Si am si un raspuns (deci intrebarea a fost oarecum retorica): iaca, atat de prosti!!!

  • Mimi

   Doamna Doina Filiciu a scris exact ce gandeam si eu. Oare cat mai suportam inchinarea la zei fabricati din chirpicii? N-au incaput nicaieri in lume si s-au aciuit aici cu aerele lor!?

 9. Pop Livia

  Avem 2case regale, ca mai e si regele Cioaba !
  Sa scrie dl Funar justitiei si sa dovedeasca toata tarasenia !

 10. Ileana

  Ce regina Ana a Romaniei? Despre ce se vorbeste….. stia sa vorbeasca romaneste? NU
  Avea cetatenie romana? NU
  Va spun ceva pitipoancele noastre de zi cu zi sunt mai romance decat asa zisa “Regina Ana”

  • Mihai Petrescu

   Mihai

   Am vazut document oficial la Arhivele Romane, care il prezinta pe Mihai I drept tradator (se prezinta evenimentul clar in care el a predat Basarabia evreilor bolsevici!!!).

   Evreii sionisti din Basarabia (pe unde s-au aciuat cam 200 si ceva de mii!!!!!, au vrut sa construiasca o adevarata Palestina!! pe teritoriul nostru.

   Sunt multe fise de dosar! care-i descriu drept spioni si sionisti!!!!)

   Pentru eroii si martirii neamului romanesc de ce nu se decreteaza doliu national?? ar trebui decretate cel putin 7 zile!!!, ca sa avem timp sa-i pomenim pe toti!!!

 11. ina

  Tatal meu a murit anul acesta la aproape 96 de ani ,fost veteran de razboi, nu a primit nici macar o coroana de flori! Veteranii de razboi , ei au facut istorie!

 12. Mihai

  Extraordinar! Oare DNA-UL va face ceva în sensul acesta,daca e adevărat! Românii sunt setosi de adevăr încă după 26 de ani de libertate! Extraordinar! Nemaipomenit! Români, trezitiva din starea asta de somnolență!A,nu va interesează trecutul,da,va interesează de prezent! Somn ușor,Romania! Pînă la 92 de ani!

 13. Aurica

  Pai da si ala care a fost pus rege de Kogalniceanu a venit in Romania cu vre-un ban ? Avea doua valize cu haine iar acum vorbim de ,,Domeniile casei regale ” facute din ciordeala si munca romanilor. Au muncit regii pe dracu sa-i ia. Romanul au platit biruri taxe si impozite sa face burtile mari acestor jecmanitori. Regina era in cearceaful lui asta cum il cheama cocalaru mihai. Rege auzi . Zii de doliu pentru una care a fost perpelita in elvetia. Bietii militari au carat un sac cu pietre bagat in patru scanduri. Si ea era ascunsa intr-un borcan bagat in buzunarul lui duda.

 14. Carmen

  Si eu sint de acord cu dv. Dar de ce la radio si tv se spune altceva? Este manipulare! Sau poate vrea Iohanis sa predea tara unui rege. Poate ni se pregateste ceva si noi nu stim inca.

 15. adrian

  cat mai inghite poporul gogorite dupa gogorite? adevarul este unic,nu exista mai multe adevaruri. ne este jena sau frica de adevarata istorie ?se profita de individualizarea societatii romane !

 16. pdf

  Toate relele din lume sunt facute de jidani, spurcaciunile astea blestemate, scarboase si imputite.

  Romani treziti-va si dati afara jidanii din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.