Editorial

Circul Eurovision, femeia cu barbă şi manipularea

    Concursul Eurovision de anul acesta a fost câştigat de transsexualul austriac Thomas Neuwirth (26 de ani), Conchita (Păsărică, în […]

    Concursul Eurovision de anul acesta a fost câştigat de transsexualul austriac Thomas Neuwirth (26 de ani), Conchita (Păsărică, în româneşte) Wurst (Cârnat, în limba română) pe numele său de „artistă”. Este a doua oară când finala Eurovision a fost „adjudecată” de un travestit, primul câştigător mutant fiind reprezentanta/reprezentantul Israelului, Dana International, în anul 1998. Dacă prezenţa acesteia/acestuia a fost relativ decentă, având chiar aspectul unei femei, de data aceasta apariţia femeii cu barbă a fost de-a dreptul scandaloasă şi şocantă! Oricât aş fi de permisiv, „open mind” şi „politically correct”, deja s-a depăşit orice limita a decenţei si bunului simţ! Când am văzut-o pe Conchita Wurst, hibridul asexuat cu barbă, am fost oripilat şi m-a încercat o stare de greaţă. Ceva mai scabros nici că se putea, efectiv mi-a venit să vomit când am dat cu ochii de arătarea bărboasă care cânta pe scenă!!!

     Ce să mai vorbim de voturile care au dus la acordarea trofeului? Este o naivitate să credem că voturile reale au decis câştigătorul! A devenit evident, de câţiva ani încoace, că rezultatele sunt comandate politic, voturile trucate şi există o solidaritate lipsită de fairplay între ţările nordice împreună cu fostul Benelux sau fostele state din URSS, pe partea cealaltă a baricadei. Este un premiu hotărât la „masa verde”, pe criterii politice, la fel ca şi premiile Nobel! Trebuia să mergem şi noi cu ţiganul travestit, Naomi doar a concurat şi el la preselecţie, pe aceleaşi coordonate globaliste şi anti-familie! ca să avem şanse de câştig. Pe aceleaşi considerente ne-a reprezentat anul trecut la Eurovision şi eunucul îmbrăcat în rochie.

Se confirma afirmatia Conchtiei Wurst, femeia cu barba care a castigat Eurovision: "Suntem de neoprit"! Iata ca propaganda homosexuala continua si in industria mezelurilor! Dupa Cârnatul cu barba de pe scena, iata acuma si salamul barbos...

Se confirmă afirmaţia Conchitei Wurst, femeia cu barbă care a câştigat Eurovision: Suntem de neoprit”! Iată că propaganda homosexuală continuă şi în industria mezelurilor! După Cârnatul cu barbă de pe scenă, iata acuma şi salamul bărbos!

    Şocant a fost însă mesajul transmis prin această apariţie oripilantă! Un mesaj subînţeles al masoneriei internaţionale şi al sioniştilor care vor să impună globalizarea şi care suna cam aşa: „Noi conducem lumea, noi impunem câştigătorii, normele de morală şi legea! Noi decidem ce este bine pentru voi şi care este normalitatea în viitoarea lume pe care v-o pregătim!”. Ca să nu fie dubii în privinţa receptării mesajului, a declarat provocator şi ameninţător austriacul/austriaca Conchita Wurst, cârnatul învingător: „Suntem uniţi şi suntem de neoprit!”. Iată şi textul cântecului, care este tot un avertisment privind viitorul satanic al omenirii:

O să mă ridic precum un phoenix

Mergând printre ruine,
Mergând pe sticlă,
Vecinii spun că noi creăm probleme,
Ei bine, acea vreme a trecut.

Uitându-mă atent în oglindă,
Nu, nu sunt eu,
Un străin ce se apropie,
Cine poate fi această persoană?

Azi nu m-ai recunoaşte deloc,
Eu zbor din lumina ce se stinge.

O să mă ridic precum un phoenix
Din cenuşă,
Căutând mai degrabă decât răzbunare,
Retribuţie,
Ai fost avertizat,
Odată ce voi fi transformat,
Odată ce voi fi renăscut,
Ştii că mă voi ridica precum un phoenix,
Dar tu eşti flacăra mea.

Vezi-ţi de treaba ta,
Comportă-te ca şi acum ai fi liber,
Nimeni nu ar fi putut fi martor
La ceea ce mi-ai făcut.

Căci azi nu m-ai recunoaşte
Şi trebuie să vezi
Ca să crezi,
Eu zbor din lumina ce se stinge.

O să mă ridic precum un phoenix
Din cenuşă,
Căutând mai degrabă decât răzbunare,
Retribuţie,
Ai fost avertizat,
Odată ce voi fi transformat,
Odată ce voi fi renăscut,
Ştii că mă voi ridica precum un phoenix,
Dar tu eşti flacăra mea.

Mă ridic la cer,
M-ai aruncat la pământ dar
O să zbor

Şi o să mă ridic precum un phoenix
Din cenuşă,
Căutând mai degrabă decât răzbunare,
Retribuţie,
Ai fost avertizat,
Odată ce voi fi transformat,
Odată ce voi fi renăscut,
Ştii că mă voi ridica precum un phoenix,
Dar tu eşti flacăra mea.

Simbolistică masonică. Lui Herr (Frau) Cârnat doar coarnele i-au lipsit!

Simbolistică masonică pentru Baphomet. Lui Herr (Frau) Cârnat doar coarnele i-au lipsit!

    Practic, am asistat la sfidarea vădită a valorilor creştine, sociale şi familiale ale Europei! S-au găsit voci pacifiste, care să afirme că trebuie respectat aproapele şi gusturile lui! Păi, bine ar fi ca acest „aproape” să-şi ţină departe propaganda homosexuală, fiindcă, în rest, pe noi nu ne interesează ce face el în dormitor! Am să-l respect doar atunci când şi „aproapele” va respecta dreptul copiilor noştri la o orientare sexuală normală, fără a încerca să-i pervertească! Mă întreb, oare ce le-au răspuns părinţii, copiilor, atunci când au fost întrebaţi „de ce are tanti barbă?”, mai ales că imaginea mutantului a apărut a doua zi la toate programele de ştiri ale televiziunilor?!

                                                                                                                                                                                                               Marius Albin MARINESCU

 

3 Comments

 1. Andreea

  ViNE SFARSITUL !!!!!
  Acesta este doar un semn care sa prevesteasca ce va urma !

 2. gabi

  „Ştii că mă voi ridica precum un phoenix,
  Dar tu eşti flacăra mea.” – zice cantecul. Sa nu spuneti ca nu ne avertizeaza: noi suntem flacara, noi astia normalii, carora o sa ne dea foc ca sa se „ridice” ei pe cenusa noastra.

Trackbacks / Pings

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *