Colimator

Citiți și vă cruciți: DNA asigură protecție pentru străinii care jefuiesc România!

                          DNA După revocarea Laurei Codruța Kovesi, după […]

                          DNA

După revocarea Laurei Codruța Kovesi, după ce ieri și-a arătat în sfârșit această față, întrebarea care persistă și care va trebui să primească un răspuns în perioada următoare este una fundamentală: Este Laura Codruța Kovesi efectul sau cauza eșecului DNA?

Pentru că DA, dacă vorbim de rezultatele activității DNA, în ansamblu, asistăm la cel mai răsunător eșec al vreunei instituții românești de după 1989 încoace. Pentru a Răspunde corect la această întrebare, trebuie să vedem cum și de ce a apărut DNA, cum s-a transformat și cum a fost posibil ca în fruntea ei să apară un monstru?

PNA a apărut la propunerea unui anume Günter Verheugen, neamț, care acum are vreo 74 de ani și care era „profesorul” de Democrație pentru România.

Așa cum spunea politologul Huntington, în procesul modernizării unei țări, adică al trecerii de la totalitarism la Democrație, apare corupția, iar ea este adusă prima dată de Supranaționale.

Așa cum v-am spus, prima mare șpagă care mi s-a oferit, acum mai mult de cincisprezece ani, a constat în cinci la sută din valoarea unui contract de lucrări de drumuri, contract ce însuma mult peste o sută de milioane de euro, condiția fiind doar ca acea firmă să câștige licitația. Am fost în birourile firmei, m-am întâlnit cu patronul ei, iar oferta a fost pe față. Mai mult, când am plecat, fix în fața liftului, s-a ținut să mi se spună că firma este a lui Baroso, nu controlată, ci a lui.

Inutil să spun că am plecat năuc dun acele birouri, inutil să spun că nu am făcut nici un demers, de atunci având mult mai multe astfel de întâmplări, și majoritatea cu firme străine, Multinaționale cum li se spune. Propunerile de comision au variat între 2,5 % și 15%, cu bani trimiși în orice bancă din lume, eu trebuind să aleg doar țara. Asta cu 15% este „totală”, s-a întâmplat în holurile hotelului Mariot, iar întâlnirea a fost intermediată de un jurnalist, mare Haștagian astăzi.

Vreți să știți cum este? „Faci pe tine”, gândindu-te ce ai putea face cu banii aceia. Au fost momente când mi-am dat palme la propriu în oglindă, doar pentru a mă trezi la realitate.

Toți cei despre care vă spun, și ale căror nume sunt cunoscute în lume, au câștigat și câștigă licitații multe în România; gândiți-vă dumneavoastră cum.

Atunci când au apărut și firme românești, mult după intrarea celor străine, piața comisioanelor era plină și clar stabilită. Concurența a însemnat inclusiv concurența în valoarea comisioanelor. S-a ajuns la cifre astronomice, de peste treizeci la sută. O demență! Cunosc foarte bine acest sistem și vă spun că nimeni, dar absolut niciunul dintre marii lui beneficiar nu a fost vreodată întrebat, anchetat, cercetat sau deranjat de vreun procuror. Pot să vă mai spun că mult peste 100 (o sută) de miliarde de euro sunt în băncile din afara țării, majoritatea dați de firmele străine.

Acum surpriza: DNA A APĂRUT PENTRU A PROTEJA INTERESELE FIRMELOR STRĂINE ÎN CONCURENȚA CU FIRMELE ROMÂNEȘTI! Acesta este scopul real al DNA!

Nu politicienii români sunt ținta ci COMPANIILE ROMÂNEȘTI CARE S-AU AFLAT ÎN CONCURENȚĂ CU COMPANIILE STRĂINE.

Politicienii români, firesc, nu s-au putut abține. Acum, gândiți-vă ce ați face dumneavoastră, dacă pentru o semnătură sau pentru o vorbă ați primi 1, 2, 5, 15 sau 150 ( a fost și un astfel de caz) de milioane de euro de la o companie străină care să câștige o lucrare? Doar gândiți-vă…

Banii s-au dat întotdeauna la câștigarea licitației, iar companiile străine au fost cele mai serioase în plata comisioanelor către decidenți.

Ridicând capul, companiile românești au devenit un mare pericol pentru Multinaționalele care doreau să ocupe România; prin concurență nu le puteau elimina, așa că… AU ÎNFIINȚAT DNA.

A fost o etapă de distrugere a companiilor Românești, impusă de UE prin anii 2000, care s-a soldat cu arestarea patronilor care au îndrăznit să le concureze pe cele străine, sau cu preluarea cu totul a afacerilor Românești. Exemplele elocvente sunt:

Dan Voiculescu, care a vrut să preia PETROMUL, alături de Gelu Tofan (născut la 15 octombrie 1960 în comuna Todireni, județul Botoșani este un om de afaceri român. A fost fondatorul Tofan Grup Intrenațional, care în 2000 era cel mai mare producător independent de cauciucuri din Europa Centrală și de Est. În 2001 a vândut către grupul francez Michelin cele două fabrici de anvelope Silvania Zalău și Victoria Florești, dar și firma de reeșapare Tofan Recap – în urma unei tranzacții estimate la acea vreme la 100 de milioane de dolariWikipedia)

După cum vedeți, pe cine nu au „legat”, l-au cumpărat. Exemplele sunt cu duiumul, cele mai importante și notorii fiind Ioan Nicolae, Umbrărescu, Nelu Iordache, Dan Adamescu (Astra-Asigurări) dar și mulți, mulți alți capitaliști români, toți aruncați după gratii sau executați la propriu, cum este cazul Adamescu.

Niciunul, dar niciunul dintre capitaliștii străini care au furat economia românească, nu a fost vreodată, întrebat, cercetat, anchetat, darămite condamnat pentru ceva.

De ce scandalul de acum? Simplu: Pentru că urmează cel de-al doilea și ULTIMUL MARE JAF din istoria recentă a României, transferul gratuit către companiile străine a resurselor și obiectivelor economice care au rămas în picioare: gazele, petrolul din Banat, aurul, uraniul, wolfram, cupru, apele minerale, portul Constanța, Aeroportul Henri Coandă, CEO Oltenia, Transgaz, CFR MARFĂ, etc.

Rolul DNA va fi acela de a BĂGA ÎN PUȘCĂRIE PE ORICINE, fie el om de afaceri sau politician, CARE SE OPUNE ACESTUI MARE JAF, chiar mai mare decât cel de acum 15-20 de ani.

Chiar dacă a plecat Kovesi, rolul DNA este același, atâta timp cât Iohannis, Cioloș, Macovei, dar și mulți alți politicieni români, alături de executanți, cum ar fi Lazăr sau Horodniceanu, au același scop: VÂNZAREA TOTALĂ A ROMÂNIEI.

Ce este de făcut? O să vi se pară surprinzător, mai ales acum, când Haștagienii o să strige că ăsta era de fapt scopul ascuns: Trebuie început cu începutul, de acolo de unde s-a stricat: Anularea obiectului de distrugere a capitalului românesc, adică a DNA. Cum vom proceda mai departe cu ANTICORUPȚIA? Cum procedează fix toate țările din UE, inclusiv Bulgaria, care a refuzat la timpul lui acest experiment ratat, în afară de România, care a devenit RÂSUL EUROPEI.

Laura Codruța Kovesi nu a fost cauza, ci EFECTUL DNA. Organismul este din altă specie, nu e om, nici supraom, ci un mecanism făcut să execute ordinul din afara țării.

Desființarea DNA echivalează cu Salvarea Capitalului Românesc, dar mai ales cu Salvarea, sau mai corect, cu RENAȘTEREA ROMÂNIEI (mai țineți minte înalții prelați ortodocși târâți la DNA în fața camerelor de luat vederi, la ore de maximă audiență?). Dar, despre DNA și compromiterea Ortodoxiei Românești într-un alt articol. 

                                                                                                                             Gelu VIȘAN

 

 

5 Comments

 1. Get pe get

  La lovitura de stat 1989 alogenii bolsevici au preluat institutiile si politicul pentru a controla tara si nu au pus in fata NUMAI romani santajabili sau corupti .Ideea ca alogenii masonici sa ii invinga pe ceilalti trebuia pusa in pratica prin DNA .Dar strainii de ce nu au fost condamnati pentru jafurile din tara ! Ca nu s-a vrut . Acuma avem deals intre corupti romani pusi de alogenii bolsevici si corupti cu nume romanesti pusi de masoni ,CE ALEGEM !? ORICE AM ALEGE TOT RAU ESTE .

 2. Da. Totusi, nu numai vanzarea, pe bucati, a tarii ci mai ales distrugerea cetatenilor ei, prin aneantizare si chiar disparitie fizica. S-a creat o falie artificiala, dar eficienta, in societate, intre ei, cei de calitate, de onoare, internationalisti, globalisti, afiliati interesului strain si noi, populimea, astia cu profesii reale, care chiar aducem ceva societatii, material sau moral, dar cu, inca, o constiinta de sine, cu amintirea traditiilor, cu respect de trecut si cu sperante in viitorul tarii asteia. Ei, deneaistii (sereisti, corporationisti, oengisti si alti isti la fel de ticalosi) nu sunt nici macar niste lumini intelectuale si atat cat sunt nici macar nu se intrebuinteaza la capacitate. Un exemplu de politica schizoida a interesului corporatist e USR. Un partid de laborator, creat de aripa tradatoare a SRI (cealalta fiind franta de mult), disciplinat pana la militarie in apararea interesului strain, cu pretentii elittiste, in fapt niste golani, fara cultura, superficiali in tot, dar foarte determinati in apararea capitalului strain. Ca DNA a fost creat si a actionat impotriva intereselor tarii se stie si vor aparea dovezi tot mai multe. Astazi un deputat USR si-a revendicat-o pe Slujire, in aceeasi discutie in care ataca PSD ca a pus conditii “inrobitoare” firmelor de extractie a gazelor din Marea Neagra. Tot in aceeasi discutie chema toti cetatenii “de calitate” sa li se alature (eu tocmai citisem o postare a unui alt cetatean “de calitate”, ce se reclama urmas al lui Horia Sima, care ameninta un ziarist), in timp ce toti votantii PSD erau calificati ca slugi si umili si fara creier. Dupa iesirea “patriotica” a acestui Barna (parca), am avut parte si de “producerea” la tribuna parlamentului a unei fapturi cam ametite, care ne citea impiedicat de pe o foaie acelasi discurs userist, fiind clar ca nu intelegea nimic din ce citeste. Ca acolo e o unitate militara au mai zis-o si altii si n-a fost negata niciodata. Extrem de grav mi se pare ca, desi sunt atribuiti SRI si n-au fost renegati niciodata, acum, cand se devoaleaza ca unelte ale intereselor straine si dusmani, pe fata, ai cetatenilor necorporatisti, SRI, institutie constitutionala, urias platita sa apere interesele cetatenilor romani si securitatea nationala, nu are nicio atitudine. Nu ma mira tradarea securitatii, am vazut-o din decembrie 1989 incoace, ma mira nesimtirea lor, prostia de a nu pastra nici macar aparentele, acum, cand (indiferent de sondajele mincinoase ale supozitoarelor de casa) romanii sunt mai satui si mai radicalizati decat au fost vreodata, de ambele parti, dar, oricat de abulici sunt tefelotii (aia neangajati) se vor trezi la un moment dat ca prin inconstienta lor cer suprematia serviciilor (alea pe care parintii lor le cereau moarte in Piata Universitatii!) si nu prea stiu ce vor face “verticalii si protectivii” atunci…

 3. Ionela Ionescu

  Așa este cu comisioanele.
  Ce nu știe autorul este că în alte țări comisionul este cheltuială fiscală deductibilă, prezentă în contabilitate, că ordinul de plată către Panama este pentru ei LEGAL și se scade din baza de impozitare. TOCMAI ÎN ASTA CONSTĂ SANTAJUL: cum poți tu roman să spui că n-ai primit, când poate oricând veni plătitorul cu actele lui contabile să arate că ți-a dat, cât, unde și când?
  Occidentalul se scade din profitul impozabil cu darea de șpagă iar primitorul de șpagă e îngenuncheat, șantajat, jucat pe sfori sau băgat la pușcărie… dublu standard pentru aceeași sumă de bani.
  Eu am avut marele, imensul noroc să fiu economist, să înțeleg subtilitățile juridice ale contabilității și ca cel care mi-a oferit prima șpagă să-mi explice de ce trebuie să semnez, da, trebuia să-i semnez lui pentru contabilitatea lui că mi-a dat șpagă…. mulțumesc lui Dumnezeu pentru NOROCUL de a mă ține întreagă, sănătoasă și fericită, așa săracă și ne-comisionata cum sunt.

 4. Dala Vasile

  Si cum vom actiona sa mai salvam ceea ce ne-a ramas?Cum vom putea sa eliminam aceasta tumoare maligna?

 5. Titu Ion

  Articolul pare verosimil.Da,s-au oferit spăgi si s-au si primit.Unii au plătit,alții…niciodată.Cine sunt cei care au patit-o si cei care nu,se deduce din articol.De ce nu mai putem ieși din aceasta mocirla?Pentru ca sunt foarte multi cărora le convine situația si totodată ,fata de ceilalți estici foști comuniști,la noi vestici -patroni versați si cu bani-,au găsit “pământul fertil” adica :trădători;parveniți;etc .
  Cred ca trebuie sa mai treacă o generație ca sa ne revenim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *