Abuzuri

Citiți și vă cruciți: Intervențiile oficiale ale primarului Iohannis la instanțele de judecată pentru ca să rămână șmecherul Iohannis proprietar pe casele luate împreună cu nevastă-sa prin uz de acte false!

  JOS MASCA, DOMNULE PRESEDINTE – Iata documentele care demoleaza mitul neamtului cinstit! Cititi si va cruciti cum Primaria Sibiu, […]

 

JOS MASCA, DOMNULE PRESEDINTE – Iata documentele care demoleaza mitul neamtului cinstit! Cititi si va cruciti cum Primaria Sibiu, prin primar Klaus Iohannis, fara mandat din partea Statului si fara rusine, a intervenit in repetate randuri in 2006 – 2014 la Judecatoria Sibiu, Tribunalul Sibiu, Tribunalul Brasov si Curtea de Apel Brasov pentru ca sotii Carmen si Klaus Iohannis sa nu fie obligati sa dea inapoi imobilele luate cu acte false (Documente)

„Procesul Iohannis 6 case” are termen azi, miercuri 21 octombrie 2020, la Sectia penala a Inaltei Curti, , dosar format in urma plangerii facute de Redactia Lumea Justitiei impotriva solutiei de clasare data de Parchetul General la 6 februarie 2020. O solutie de clasare a procurorului Ioan Sandru, adjunct al sefului Sectiei de urmarire penala din Parchetul General, care nu a vrut sa faca o ancheta serioasa, care a efectuat un simulacru de audiere a Primei Doamne Carmen Iohannis cu patru intrebari banale, si care nu a vrut sa probeze in niciun fel acuzatiile aduse sotilor Iohannis. Este motivul pentru care Redactia Lumea Justitiei a pregatit numeroase probe (pe care le va depune la dosarul de la Inalta Curte) pentru ca judecatorii sa poata constata ca nu s-a anchetat nimic. Probele pe care le prezentam in continuare il zdrobesc pur si simplu pe actualul Presedinte al Romaniei Klaus Iohannis.

Am dezvaluit in editia anterioara – CLICK AICI PENTRU A CITI – faptul ca la dosarul penal 260/P/2018 de la PICCJ, format la plangerea noastra, a fost scapat un document care atesta ca in 2013, in urma unei sesizari strict secrete a prim adjunctului directorului Serviciului Roman de Informatii de atunci, generalul Florian Coldea, la Parchetul General a fost trimisa o sesizare care viza un dosar deschis lui Klaus Iohannis “privind savarsirea infractiunii de conflict de interese, arhivat in cadrul serviciului nostru la dosarul penal nr. 644/P/2013”, in legatura cu modul de dobandire de catre sotii Iohannis, cu acte false, a imobilelor din Sibiu, str. Nicolae Balcescu nr. 29 si str. G-ral Magheru nr. 35.

Este motivul pentru care, opinam noi, in 2017, la doi ani dupa ce Klaus Iohannis a devenit Presedintele Romaniei, generalul Florian Coldea a fost debarcat de la sefia SRI, profitandu-se de un scandal cu iz de cancan.

Inexplicabil, la dosarul insailat de procurorul PICCJ Ioan Sandru nu se regaseste niciun indiciu, nicio proba despre faptele de conflict de interese pomenite de SRI in legatura cu imobilele obtinute prin frauda la lege. Conform informatiilor detinute de Redactia Lumea Justitiei, faptele cercetate pe sest in 2013, la care s-a referit SRI, nu au fost aduse la cunostinta opiniei publice (probabil actele au fost dosite in fisetele procuroilor), desi documentele exista cu duiumul. Fata de lipsa documentelor care ar fi trebuit sa se regaseasca in dosarul penal 260/P/2018, deschis la sesizarea noastra, dar care din pacate nu se gasesc, intelegem sa publicam mai jos un set de documente care atesta ca in perioada mai 2000 – decembrie 2014 cat a indeplinit functia de primar al municipiului Sibiu, Klaus Iohannis a intervenit in numele Statului roman, prin Primaria Sibiu sau Consiliul local al municipiului Sibiu, cu cereri de apel, recurs, intampinari etc, pentru a-si apara interesele locative in procesele civile ce au fost intentate de 11 familii evacuate sillit din imobilele care au apartinut pana in 1999 Statului roman, ca urmare a dobandiri celor doua imobile de catre sotii Iohannis prin acte false (adeverinte de succesiune, certificat de mostenitor etc) anulate in 2014-2015 de instantele din Brasov, in mod irevocabil, odata cu anularea actelor de vanzare-cumparare ale sotilor Iohannis, carora li s-a imputat, e drept in civil, faptul ca nu pot fi considerati cumparatori de buna credinta, data fiind amploarea operatiunilor ilicite.

Iata actele pe care le vom depune la dosarul de la Sectia penala a Inaltei Curti

In editia de fata, nu vom comenta povestea din spatele documentelor pe care toti romanii le pot vedea mai jos si pe care le vom depune la dosarul ICCJ pentru a demonstra ca procurorii s-au facut ca ancheteaza.

Vom sublinia doar faptul ca prea cinstitul Iohannis stia bine ce face. In numeroase din dosarele sale civille de la Sibiu si Brasov, Primaria Sibiu, reprezentata de primar Klaus Iohannis, a intervenit continuu din 2000 si pana in 2014, in numele Statului roman, pentru a apara nu interesele celor 11 familii evacuate in urma operatiunilor ilicite de amploare, ci interesele sotilor Carmen si Klaus Iohannis. In scopul de a nu pierde aceste imobile si a le putea exploata pe mai departe. Chiar si dupa ce instantele de judecata au anulat actele false, iar un secretar de primarie a fost condamnat penal in 2007  pentru emiterea unei adeverinte false de succesiune, sotii Iohannis au persistat cu buna stiinta in actiunile lor.

Primul document, prin care prea cinstitul primar Iohannis, la 10 iunie 2014 (cu cateva luni inainte de a fi ales Presedinte) a declarat la Tribunalul Brasov (dosar 262/62/2014) Recurs in numele “Statului roman, prin Municipiul Sibiu, reprezentat prin primar Klaus Werner Iohannis”sub semnatura Primar Klaus Werner Iohannis, solicitand in esenta admiterea recursului si desfiintarea sentintei precedente de la Tribunalul Brasov, care a dispus anularea actelor false, a contractelor de vanzare-cumparare a sotilor Iohannis, si a dispus radierea din cartea funciara a acestora de la rubrica proprietari. Mentionam ca in cadrul acestui recurs, asa cum am aratat in editia precedenta – CLICK AICI PENTRU A CITI – in disperarea ca vor ramane fara case, sotii Iohannis au invocat exceptia lipsei calitatii de reprezentant legal a Statului roman prin Primaria Sibiu, pe motiv ca potrivit legii numai Statul roman prin Ministerul Finantelor are calitate procesuala.

Ridicand aceasta exceptie – legala de altfel – Klaus Iohannis s-a aruncat pur si simplu in aer, recunoscand practic ca toate demersurile Primarie Sibiu facute ani in sir in dosarele caselor sale in numele Statului roman au fost ilegitime, fara mandat. Cine l-a invatat atat de prost sa pledeze pe Iohannis pe acest truc juridic jalnic, nepermis, care urmarea obtinerea unei nulitati a solutiilor pronuntate de instantele precedente (pe motiv de necitare a Statului) si trimiterea cauzei la rejudecare la prima instanta? Cine i-a vrut “binele”? E treaba lui sa-si intrebe avocatii…. Cert este ca figura nu a tinut, recursul a fost respins si a fost deposedat irevocabil de case. Dar cel mai grav, l-a deconspirat pe Klaus Iohannis cum s-a jucat cu Primaria Sibiu de-a Statul roman in procesele cu casele sale obtinute cu acte false.

Iata primul document incriminant – (vezi facsimil)

Clik pe documente pentru mărire!

Iata al doilea document prin care la 10 august 2014 “Municipiul Sibiu, reprezentat prin primar Klaus Werner Iohannis” a formulat o Intampinare prin care a cerut Judecatoriei Sibiu (dosar 12151/306/2014) sa respinga contestatia la executare formulata de un grup de persoane evacuate din imobilul din str. Nicolae Balcescu nr. 29, luat cu acte false de familia Iohannis. Documentul apare semnat indescifrabil: Primar Klaus Werner Iohannis – (vezi facsimil)

Click pe documente pentru mărie!

Iata al treilea document prin care la 24 iulie 2010 “Statul roman reprezentat prin Municipiul Sibiu reprezentat prin Primar”, document care apare semnat indescifrabil: Primar Klaus Werner Iohannis, prin care s-a declarat la Tribunalul Brasov (dosar 850/62/2009) recurs impotriva deciziei civile 114/A/2010, in care s-a solicitat modificarea deciziei prin care s-a dat castig de cauza unor persoane evacuate fraudulos din imobilul din str. Nicolae Balcescu nr. 29 – (vezi facsimil)

Click pe documente pentru mărire!

Iata al patrulea document prin care la 15 octombrie 2009 s-a trimis la Tribunalul Sibiu (dosar 2072/306/2008) o Intampinare in numele “Statul roman reprezentat prin Consiliul Local al Municipiului Sibiu, prin reprezentanti legali”, care apare semnat indescifrabil: Primar Klaus Werner Iohannis, prin care s-a cerut sa se respinga recursul revizuientilor – persoane evacuate fraudulos din imobilul din str. Nicolae Balcescu nr. 29 – (vezi facsimil)

Click pe documente pentru mărire!

Iata al cincilea document prin care la 28 mai 2008 s-a trimis la Judecatoria Sibiu (dosar 2072/306/2008) o Intampinare in numele “Statul roman reprezentat prin Consiliul Local al Municipiului Sibiu, prin reprezentanti legali, care apare semnat indescifrabil: Primar Klaus Werner Iohannis, prin care s-a cerut respingerea unei cereri de revizuire formulata de persoane evacuate fraudulos din imobilul din str. Nicolae Balcescu nr. 29 – (vezi facsimil)

Iata al saselea document prin care la 18 iunie 2008 s-a trimit la Curtea de Apel Brasov (dosar 4919/62/2006) o Intampinare in care “Statul roman prin Municipiul Sibiu, reprezentat prin Primar”care apare semnat indescifrabil: Primar Klaus Werner Iohannis, prin care s-a cerut casarea cu rejudecare si alte masuri impotriva unor fosti proprietari evacuati din imobilele dobandite cu acte false de sotii Iohannis – (vezi facsimil)

Recapitulam: ale cui interese le-a aparat Primaria Sibiu, prin Primar Klaus Iohannis, in procesele referitoare la cele doua imobile dobandite prin acte false (anulate in 2015 in mod irevocabil de instante) de sotii Carmen si Klaus Iohannis?

A fost o uzurpare a intereselor Statului Roman folosirea Primariei Sibiu, prin Primar Klaus Iohannis, impotriva locatarilor evacuati din imobilele care au apartinut Statului roman, pana sa le dobandeasca sotii Iohannis cu acte false?

Si ca toata lumea sa inteleaga pe deplin grozavia operatiunii ilicite de amploare derulata de actualul Presedinte al Romaniei, publicam mai jos un extras din decizia civila irevocabila nr. 655/R din 12 noiembrie 2015, a Curtii de Apel Brasov in care, in speranta ca vor obtine casarea si trimitea la rejudecare a sentintei prin care li s-au luat casele dobandite cu acte false, sotii Iohannis au invocat exceptia lipsei calitatii de reprezentant a Statului roman, prin Primaria Sibiu, sustinand ca legea recunoaste calitatea de reprezentant al Statului roman doar Ministerului Finantelor in cazul caselor lor:

Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul statul roman prin Municipiul Sibiu, prin Primar pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a Statului roman, cerere formulata de intimatul parat Statul roman prin Ministerul Finantelor Publice… (…) respinge recursul formulat de recurentii Lazurca Georgeta, Iohannis Carmen Georgeta si Iohannis Klaus Werner impotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Brasov, pe care o mentine. IREVOCABILA.” – (vezi facsimil)

Click pe document pentru mărire!

                                                                                         Lumea Justiției  

Citiți și:

Secretul care l-a mazilit pe Coldea: Iohannis intervenea în procesele sale ca primar al Sibiului, uzurpând interesele Statului Român, ca să-și protejeze casele luate cu acte false

Primarul Iohannis Klaus Werner îl apără pe hoţul de case Iohannis Klaus Werner!

 

3 Comments

  1. satan existã

    Dacă nenorociții de Iliescu,Bãsescu și mulți alți scårbavnici nu au intrat la pușcărie,nu vãd cum ordinarul ãsta să ajungă acolo unde trebuia să ajungă demult.

  2. gigimutu

    glontul

  3. PRICOP MIHAI

    Este ceva incredibil și nu îmi dau seama, de ce mai este ținut și acceptat în funcția de președinte al României, așa un ticălos și criminal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.