Colimator

Clubul „Form Space” din Cluj a anulat concertul trupei „La Familia” fiindcă formația susține familia tradițională!

    Clubul „Form Space”, din Cluj-Napoca – oraș-fanion al progresismului degenerat, a decis să  anuleze concertul formaţiei „La Familia”, […]

 

 

Clubul „Form Space”, din Cluj-Napoca – oraș-fanion al progresismului degenerat, a decis să  anuleze concertul formaţiei „La Familia”, care era programat pe 7 decembrie. Decizia a fost luată după ce artiştii au anunţat într-un manifest că susţin familia tradiţională.

manifest

Iată textul clubului Form Space de pe Facebook:La Familia a lansat zilele trecute un manifest prin care anunța că Sișu și Puya cred în familia compusă DOAR dintre un bărbat și o femeie și au decis să promoveze această credință pe scenă.

Noi credem că scena nu ar trebui să fie o rampă pentru promovarea mesajelor discriminatorii, rasiste sau xenofobe și nu vrem să ne asociem imaginea cu sistemul de valori în care Sișu și Puya cred.

Noi credem în muzică și în căsătorii fericite. Straight sau gay.

Acesta este motivul pentru care care am decis să anulăm concertul La Familia at /FORM SPACE din data de 7 decembrie.

Mulțumim pentru înțelegere.

*cei care au cumpărat bilete la event pot recupera contravaloarea acestora printr-un e-mail către iabilet.ro”

club

Culmea este că chiar administratorii clubului discriminează prin cenzură, prin limitarea dreptului la liberă exprimare, ei bagă pumnul în gură unor oameni liberi!

Sugerăm iubitorilor de „pidosnici” să-l invite pe Pomohaci să cânte în locul formației „La Familia”!

                                                                                             Un mândru gay clujean, constipat de un an

4 Comments

 1. Ion Iofciu

  Sa incerce si in Sicilia aceleasi metode in privinta ” famigliei “,daca au sange-n…. instalatie !

 2. Exprimare Libera

  Pai bai nene, din ce vad patronul clubului e un gay, un poponar desarvasit, cred ca parintii lui au fost doi gaozari care l-au invatat ca sexele sunt diferite doar daca unul o are mai mare ca altul.
  Unde este libertatea de exprimare?
  Da ce poola mea, eu de ce nu am voie sa ma exprim impotriva poponarilor, doar poponarii au dreptul de a isi cere dreptul la libera alegere ?
  Cred ca acum patronul geme de placere ca nu a mai avut loc manifestul “La Familia”, in timp ce unul il insemineaza pe la spate cu HIV.
  Concluzia mea este ca suntem o tara de retardati condusa de poponari.

 3. Andrei Marius

  As fi curios cum se nastea ala de a banat concertul daca tatasu era curist convins

 4. vasilica

  Oamenii cu ce gîndesc ?
  Lumea e condusă cu altceva decit cu creerul.Daca unu isi gaseste falsa fericire in altceva decit in familia traditionala ,biblică ,in care fructul iubirii sint nasterea de copii.Atentie!!!Nu i urmati !Ajutati i eventual sa vada ca fericirea lor e de fapt un păcat aducător de boală si inchizator de drum.Dumnezeu, tine echilibrul la nasteri de băieți si fete.Sint cam egale in numar nasterile de băieți si fete.Fiecare isi are perechea undeva.Nu va uitati băieți la băieți si fete la fete.Si mai departe gîndiți cu creerul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *