Fără categorie

Clujana și-a deschis magazin în Capitală

Un celebru brand clujean atacă piața din București Clujana și-a deschis magazin în Capitală   S.C. Clujana S.A., societatea comercială […]

Un celebru brand clujean atacă piața din București

Clujana și-a deschis magazin în Capitală

 

S.C. Clujana S.A., societatea comercială în cadrul căreia Consiliul Judeţean Cluj deţine calitatea de acţionar majoritar, și-a deschis sâmbătă, 19 iulie, primul magazin din București, în complexul Bucur Obor, Șoseaua Colentina nr. 2. Este cel de-al optulea magazin pe care fabrica clujeană îl deschide în țară. Săptămâna trecută s-a mai deschis o unitate în Satu Mare pe strada I.C. Brătianu nr. 11.

Magazinele sunt operate împreună cu un partener privat și oferă clienților modele de încălțăminte din piele naturală la un preț mult mai mic decât modelele de export. Anul acesta s-au lansat sub brandul propriu ghetele cu talpă flexibilă și pantofii stiletto, colecțiile fiind disponibile în toate unitățile cu vânzare, dar putând fi achiziționate și prin comenzi on-line, direct de pe site-ul oficial al societății.

 

Clujana este un brand de tradiție al Clujului, prezent pe piața românească de peste 100 de ani. Societatea a trecut de-a lungul anilor prin momente dificile, însă acum s-a adaptat pieței și a stabilit contacte cu clienți din Europa (Olanda, Italia), din toamnă urmând Rusia.

Fabrica este în plin proces de dezvoltare, produsele sale fiind prezente la târgurile europene de profil, unde se stabilesc noi contacte și parteneriate pentru furnizarea de încălțăminte. Societatea are peste 380 de angajați. 1300 de perechi de pantofi pleacă zilnic din fabrică. Față de anul trecut, vânzările au crescut cu 50%, mai ales datorită relansării modelelor pentru bărbați. În prezent se lucrează la pregătirea colecției de încălțăminte toamnă – iarnă 2014 – 2015, aceasta urmând să fie disponibilă în magazinele proprii din luna septembrie.

 

S.C. Clujana S.A. este o companie la care Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar, cu o unitate de producție proprie în Cluj (Piața 1 Mai) și opt magazine în municipiile Cluj-Napoca (două unități), Dej, Bistrița, Zalău, Târgu Mureș, Satu Mare și București.

 

 

 

1 Comment

  1. SIMONEL

    Si la Petrosani, pentru Valea Jiului si nu numai, asteptam deschiderea unui magazin „CLUJANA”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *