Cadran international

Colonelul Kvachkov: „Coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității”

  Colonelul Vladimir Vasilievici Kvachkov, membru al Direcției pentru Informații, Serviciul Secret al Armatei Ruse și Spetsnaz, Forțele Speciale Ruse, […]

 

Colonelul Vladimir Vasilievici Kvachkov, membru al Direcției pentru Informații, Serviciul Secret al Armatei Ruse și Spetsnaz, Forțele Speciale Ruse, a lăsat un interviu canalului Studiya Rubezh care a făcut să sară de pe scaun jumătate din lume și care a generat controverse din partea multor guverne.

Un interviu în care colonelul analizează fiecare aspect fundamental al fenomenului coronavirusului și în care dezvăluie adevăratele obiective perturbatoare ale pandemiei, conform tezei sale. Mai jos este un extras din interviul său:

Fenomenul coronavirus nu este pandemic. Este o operațiune strategică globală. Există o comandă și muncă a puterilor care operează din culisele lumii pentru a prelua controlul umanității! Aici este ținta coronavirusului. Avem atât de puțină credință în Dumnezeu și cu atât mai puțin în existența Satanei care este dușmanul neamului uman. Deci, obiectivul puterii financiare și sioniste din culise este reducerea populației lumii. Este ideea lor fixă. Ei cred că sunt prea mulți oameni pe lume. Ar trebui să existe o sută de milioane de oameni ca ei și un maxim de un miliard pe pământ pentru a-i servi. Abia atunci vor putea trăi din belșug pe pământ. Pentru că noi oamenii din lume suntem prea mulți pentru aceste puteri din culise. Acesta este motivul pentru care coronavirusul și criza financiară care a apărut aproape imediat, sunt indisolubile legate între ele.

Există diferențe în Constituții, aplicate sau nu, acesta este un lucru diferit. Cu toate acestea, există unele drepturi politice cu care oamenii sunt obișnuiți și cred că vor fi pentru totdeauna. Prima încercare de a scoate aceste drepturi de la oameni a avut loc pe 11 septembrie 2001. Nu mulți oameni își amintesc acest lucru, că după așa-numitul atac asupra turnurilor WTC, la Pentagonul din SUA, a fost declarat războiul global împotriva terorii … Acum au avut nevoie de o altă scuză mai mare pentru preluare controlului împotriva umanității. Așa că au inventat coronavirusul.

Surse: https://m.ziuanews.ro  și https://www.jedanews.com/il-colonnello-kvachkov-il-coronavirus-e-una-operazione-terroristica-per-il-controllo-dellumanita/

 

8 Comments

 1. ioanca

  Felicitări pentru acest articol!. Dacă eu, sau alte simple persoane am afirma aceste adevăruri, s-ar spune că suntem persoane labile, dar şi când oamenii vor accepta aceste„absurdităţi” ca reale se poate şti împotriva cui trebuie să îţi îndrepţi realul protest, nu împotriva acestor găinaţi robotizaţi ce sunt pusi forţat să ne distrugă.
  Acestea şi altele sunt expuse mult mai detaliat în cărţile lui Cristian Terran; https://librero.ro/carte/demonul-rosu-cristian-terran/.

 2. gheorghe

  Ce fel e acum la Melbourne, Australia … socant! (da’ e in engleza…)
  https://www.activistpost.com/2020/08/madness-in-melbourne.html
  Madness in Melbourne
  Jeffrey A Tucker – August 4, 2020
  ================
  In strada cu arma in mana – par, furca, …. nici un frica de “forte” de ordina ca asta e ordinea mortii!
  Toti militarii, politistii, jandarmii, gardienii… sa stie ca prima obligatie o au fata de FAMILIE care trebuie aparata nu de o raceala ci de nebunii care fac jocul altora si mai nebuni – talmudistii babilonieni carora le mai spunem si jidani.
  Sa nu-si dea demisia ci sa se organizeze – unde altundeva? – pe internet: maine, de la pranz “intoarcem armele”! Se cunosc colegii “de arma”; care tradeaza trebuie anihilat, ca la razboi,
  Arestarea guvernului – ministri, secretari de stat… si a prefectilor/subprefectilor si a parlamentarilor si asedierea Presedintelui pentru a fi arestat si judecat conform legilor militare PENTRU INALTA TRADARE.
  Rapid, fiti scanteia luptei de supravietuire, lasati bera, micii, tablele si fese-buci-le… la treaba!
  Nu exista solutie decat forta armata.
  Pentru “ei”, Marx este Mesia, cel mai mare ganditor al tuturor timpurilor; sint schizofrenici si nu se poate negocia cu nebunii.

 3. gheorghe

  Primul guvern – restrans – militari rezervisti, actualii sint fetite care practica prostitutia in folosul Talmudistilor si franc-masonilor.
  Inchiderea granitelor – oricum nu mai conteaza cand locuinta a devenit cusca si miscarea fara botnita este infractiune!
  Izolarea fortelor armate straine in cazarma – bruierea totala a comunicatiikor, cu taierea alimentarii cu energie electrica. – Nu i-a chemat natia romana ci borfasii de la putere.
  Urcati in primul avion sau pe primul vapor FARA DOCUMENTELE MILITARE, FARA echipament militar si de comunicare, fara armament – hainele de pe ei si pasaport.
  =====
  Au romanii oameni destepti si tari!
  trebuie doar 3% sa actioneze din cei capabili – 50 – 100 in fiecare capitala de judet si circa 100 in capitala, cu preluarea comenzi militare prin metoda “blitz”.
  Comunicatiile reprezinta cel mai important armament al “inamicului”.
  Nu mai vorbim de negocieri, ultimatum, blah, blah, blah…
  Va trai doar cel care trage primul.
  Asta este!
  Altfel, veti vedea cum se darama totul peste fiecare familie, cum este distrus totul si nu e numuc intamplator.
  Ganditi-va ca din vreo 15 milioane (ca nu-s mai multi in tara) planul este de exterminare a circa 14 milioane. Decimare inseamna 1 din 10 omorat; ce urmeaza sa ne faca este sa ramana in viata nici macar 1 din 10, sa nu supravietuiasca decat slugile “alese”, ceilalti – lichidati in scurt timp: 2-3 ani; au inceput cu batul de la testare – sparge membrana cerebrala si deschide calea spre infectarea directa a creierului, urmeazz mortii planificati prin sinucidere, cronicizarea bolilor din cauza fricii si instrainare (distantare sociala), apoi vaccinare obligatorie – alte porcarii bagate in corp pentru distrugerea celor “slabi”, apoi – urmarire permanenta; detonare telefon mobil cand vorbesti, de la distanta; apoi, pentru cei mai prodrsisti – cip-ul, adica neuro toxine eliberate telecomandat cand “subiectul” este ineficeint sau “deranjeaza” = omoara in mai putin de un mint, un mort :frumos:, nu ca la celularul explodat. Nu mai zic de tratamente medicale OBLIGATORII dar recomandate de OMS/WHO si nici de 5G care nu doar ca “ajuta” tehnologic dar si distruge celulele vii.
  ==================
  Ca sa nu fie conducere fara cap… trebuie cineva care poate gandi, stie cum sa gandeasca si are si de ce!
  Sef – cel mai tanar roman ortodox, casatorit, cu armata “facuta”, …. de la Curtea Constitutionala.
  PAZITI-L de-acum si ascultati-l!

  • ioanca

   #Gheorghe Ştii tu…, chestiile astea cu copy-paste nu pot merge prea mult, vrei să distragi atenţia prin cuvinte puerile, sau nedefinite, te sprijini pe o cârjă în mlaştină, prin orice tip de violenţă dai satisfacţie cretinilor ce asta aşteaptă… .

   • gheorghe

    Da sursa de unde stii tu ca este “copy”!
    Ce pierzi daca nu esti in stare sa sustii … acuzatia?
    Macar, iti ceri scuze sau recunosti ce te face sa ataci?
    —–
    Fiindca esti atat de “exact”, te rog fa doua liste in legatura cu textele scrise de mine si pune-le aici, pentru lamurire si pentru a dovedi ca nu bate vantul printre buze cand faci galagie:
    – una cu “cuvinte puerile”
    – alta cu “cuvinte nedefinite
    —-
    … “cretinii care asta asteapta” nu intra pe astfel de site-uri, probabil ca tu ii supraveghezi si pe ei si le faci morala, de asta 9nu chiar) noua, cultural marxista.
    Probabil ca esti multumit de situatia actuala si chiar profiti, cin moment ce iei in deridere eforturile de corectare a tuturor perversiunilor si rautatilor manifestate nu doar cu declansarea “plLandemiei” ci de vreo 30 de ani mincnose, anti-romanesti.
    … Ioane, esti roman?

    • ioanca

     #gheorghe …nu fac concurs de inteligenţă niciodată cu nimeni, aşa mi-a trecut prin găoace, aşa m-am exprimat, consider că sunt un om liber, (nu iau în seamă nemernicii din umbră), am ceva furci şi coase de care te-ai putea servi în satisfacerea ego-ului personal, părerea ta despre; „Va trai doar cel care trage primul”, este puerilă, există dex online dacă nu pricepi ceva, să nu cauţi; “plLandemiei”, că nu vei găsi nimic, nedefinit erai înainte…, acum deja te-am cumpărat şi dacă continui, cârja ta se va afunda şi mai mult, ai coloană pe verticală?.

     • ioanca

      … ştii, ca chestie, să rămână între noi, nu sunt român, deşi aşa scrie în CI, mă consider Dac, iar stelele sunt ghidul meu, nu popă ăla negru din biserică, aşa că cugetă puţin din eminescu; „În cămeşi cu mâneci lunge şi pe capete scufie,
      Ne fac legi şi ne pun biruri, ne vorbesc filosofie.
      Patrioţii! Virtuoşii, ctitori de aşezăminte,
      Unde spumegă desfrâul în mişcări şi în cuvinte,
      Cu evlavie de vulpe, ca în strane, şed pe locuri
      Şi aplaudă frenetic schime, cântece şi jocuri…
      Şi apoi în sfatul ţării se adun să se admire” ; http://www.romanianvoice.com/poezii/poezii/scrisoarea3.php , doar suntem români, nu?.

 4. anti 666

  am citit comentariu tau.

  sunt anti 666 . anti falsa pandemie.

  anti WHO/ OMS.

  cum pot lua leg cu tine.
  email sau ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.