Atitudini

Comasarea a trei muzee românești pentru a face loc muzeului de istorie al evreilor și al holocaustului din România

  Se va înființa „muzeul național de istorie al poporului primordial get, al geției edenice și al multimilenarului popor român?! […]

 

Se va înființa „muzeul național de istorie al poporului primordial get, al geției edenice și al multimilenarului popor român?!

                Zilele trecute, ministrul Culturii și Identității Naționale a anunțat că s-a decis comasarea Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti” cu Muzeul Național al Țăranului Român și cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” pentru a face loc, între ele, unei noi clădiri care să găzduiască inexistentul „Muzeu Național de Istorie al evreilor și al Holocaustului din România”.

Comasarea a două muzee ale tradițiilor românești cu un muzeu al științelor naturale. (Desen Vali Ivan, sursa „Adevărul”)

Împotriva voinței Poporului Român, conducătorii alogeni ai României, împreună cu evreii de la Institutul Elie Wiessel au hotărât ca noua clădire pentru Muzeul de istorie al evreilor din România să fie construită în curtea Muzeului Antipa, fără respectarea legislației în domeniul urbanismului, fără nicio logică și cu scopul de a bloca extinderea muzeelor existente.

Această sfidare a Poporului Român și a Bisericii Ortodoxe Române are loc în „Anul omagial al satului românesc” hotărât de Patriarhia Română după ce s-a constatat că toate Regimurile alogene post-decembriste au acționat diabolic pentru răstignirea satului multimilenar românesc.

Se știe că, o tentativă similară de comasare a celor trei muzee existente în București a fost făcută în anul 2013 de Guvernul alogenului Victor Viorel Ponta și ea a eșuat. Noua tentativă a Regimului alogen Iohannis – Dăncilă trebuie supusă unei dezbateri publice de lungă durată. Un prilej potrivit îl constituie campania pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie 2019. Toți candidații la funcția de Președinte al României au ocazia să se pronunțe pentru înființarea în București a unui „Muzeu Național de Istorie al Poporului Primordial Get, al Geției Edenice și al multimilenarului Popor Român” sau a „Muzeului de istorie a evreilor din România”.

În calitate de candidat al Partidului România Noastră pentru alegerile prezidențiale din noiembrie a.c., consider că trebuie aplicat principiul reciprocității pe tema muzeelor evreilor din Israel, România și Ungaria pornind de la Adevărul Istoric!

În timpul celui de-al doilea Război Mondial, Poporul Român și conducătorii Statului Român au salvat de la Holocaust peste 400.000 de evrei români pe care i-au ajutat să ajungă în Palestina și să contribuie decisiv la înființarea statului Israel, care a avut la început 600.000 de locuitori. Ca urmare a acestui Adevăr Istoric, este posibil ca în Israel să se înființeze un „Muzeu al evreilor din România”. În acest muzeu este posibil să fie găzduite declarațiile: fostului Premier și Președinte al Israelului Shimon Peres care a mulțumit Poporului Român, în Parlamentul de la București, pentru că a salvat peste 400.000 de evrei de la deportare în Germania hitleristă; fostului Rabin-Șef al României, Alexandru Șafran – care a recunoscut că a colaborat bine cu autoritățile Statului Român care au interzis trimiterea evreilor în lagărele din Germania; lui Teșu Solomovici care a scris că: „Din România niciun evreu n-a pierit la Auschwitz. și Niciun tren românesc n-a plecat vreodată la Auschwitz cu evrei., în urma ordinului dat, în ziua de 13 octombrie 1942, de Primul-ministru al României, al cărui nume este interzis să fie amintit în țara noastră, dar care are statui în Israel și nume de stradă în Tel Aviv.

În al doilea Război Mondial, poporul maghiar și conducătorii Ungariei, sub comanda anti-evreului Horthy Miklos, au trimis în lagărele din Germania fascistă circa 500.000 de evrei, din care peste 157.000 de evrei din teritoriul Ardealului ocupat după Diktatul de la Viena, din 30 august 1940. În țara vecină nu s-a înființat și nu se acceptă să se discute despre un „Muzeu Național de Istorie al Evreilor și al Holocaustului din Ungaria”. Mai mult, în urmă cu câțiva ani, osemintele mareșalului fără flotă Horthy Miklos au fost aduse în Ungaria, au avut loc funeralii naționale și el a devenit erou național la fel ca și Imre Nagy care a făcut parte din plutonul unguresc care l-a executat pe ultimul Țar al Rusiei, Nicolae al II-lea împreună cu soția sa și cei cinci copiii.

Aplicând principiul reciprocității și respectând Adevărul Istoric în privința evreilor, după ce în Israel se va înființa „Muzeul evreilor plecați din România” și în Ungaria va exista un „Muzeu național al evreilor și al Holocaustului împotriva evreilor” se va putea lansa o dezbatere publică pe tema înființării unor muzee de istorie pentru toate minoritățile etnice din România, fără nicio discriminare. Până atunci, Partidul România Noastră susține înființarea cu prioritate a „Muzeu Național de Istorie al Poporului Primordial Get, al Geției Edenice și al multimilenarului Popor Român”.

                                                                                  Dr. Gheorghe Funar

                                                                    Președinte al Partidului România Noastră

                                               Candidat al Partidului România Noastră pentru alegerile prezidențiale

Citiți și:

Holocaustul  învrăjbirii noastre

Guvernul filosionist Dăncilă oferă acum parcul Antipa pentru construirea muzeului holocaustului, după ce gheșeftul cu palatul „Dacia” a căzut

Istoricul cazului așa-zisului „Muzeu național de istorie a evreilor și al holocaustului din România” băgat pe gâtul românilor pe banii lor și – culmea! – într-un palat numit „Dacia”,  de unde să fim acuzați că suntem un neam de asasini participanți la un genocid etnic pentru care nu există dovezi concrete:

Cronologia demersurilor pentru înființarea  pe banii românilor a unui așa-zis „muzeu al holocaustului din România”, de unde să fim acuzați cu minciuna că suntem ucigași de evrei

Slugărnicia Gabrielei Firea în fața sioniștilor a depășit orice limită: Insistă ca Palatul Dacia să fie muzeu al holocaustului, deși chiar și solicitantul a renunțat!

De ce vrea Gabriela Firea musai muzeu al holocaustului în locul pinacotecii de la Palatul Dacia?

Comunicat de Presă privind situația Palatului Dacia și propaganda sionistă din România

Campania furibundă de învinovățire a neamului românesc pentru un genocid inventat:

Alexandru Florian – Generatorul național de antisemitism

Un Gestapo evreiesc

Defăimarea poporului român prin acuzaţia iresponsabilă de holocaust!

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași! (II)

Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași!

România a ajuns kibbutz-ul Israelului și pisoarul ambasadorului sionist al SUA, Hans Klemm!

Este o infamie fără seamăn ca în locul recunoștinței cu care dumneavoastră evreii le sunteți datori românilor, să-i acuzați de crima cea mai inumană, cea mai abjectă: genocidul!…

Solidaritate între oamenii sistemului: Alexandru Florian (Institutul „Elie Wiesel”) îl apără pe Klaus Iohannis (fost președinte FDGR)

Noi atacuri „artistice” împotriva Neamului Românesc în Anul Centenarului Marii Uniri

În teritoriile controlate de guvernul român n-a fost holocaust!

Falsificarea istoriei, e musai ca românii să fie prezentați ca un popor de criminali!

Săpunul fabricat „din evrei”, minciuna dintre toate cea mai ticăloasă

Două articole care devoalează intențiile alogenului Klaus Werner Iohannis de culpabilzare a neamului românesc pentru crimele făptuite de alții:

 Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Ar fi cazul să existe și un muzeu care să prezinte crimele, ororile și teroarea bolșevicilor evrei veniți pe tancurile sovietice în România și care au rămas aici, s-au infiltrate în conducerea partidului comunist și în fruntea instituțiilor represive (Securitate, Miliție, Justiție), de unde au trimis în pușcării intelectualitatea, preoții, politicienii și studenții români! Din 1948 până în 1964, în România au fost întemniţaţi peste două milioane de români şi peste două sute de mii au fost lichidaţi în puşcării şi lagăre! Un autentic holocaust al românilor, victime ale evreilor bolșevici. Acum, aceiași bolșevici evrei, prin urmașii lor, conduc din nou România.

Parlamentul a votat înfiinţarea Muzeului Ororilor Comunismului în România: Vor avea curajul să prezinte și autorii, adică bolșevicii evrei veniți pe tancurile sovietice?

„ŻYDOKOMUNA” („IUDEO-BOLȘEVISMUL”, în limba poloneză) – Cazul României (1944-1965)

Un altfel de holocaust, crimele evreilor împotriva românilor

Românii, victime ale terorismului iudeo-bolşevic

Anti-românism și anti-semitism

Bolșevicii evrei sau urmașii lor fac din nou legea în România!

După 27 de ani de spălarea creierilor, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

 Am avut cândva o țară…

Iudaismul este un proiect politic!

Deșteaptă-te, române!

4 Comments

 1. Alexandru Balcu

  Luni speram sa obtinem aprobarea pentru un miting (pichetare) de protest in fata Institutului Eliw Wiesel. Va vom tine la curent.

  • Marian

   trebuie cerută desființarea acestui ”institut” anti-românesc!

 2. gheorghe

  Iata ce aflam de pe wikipedia, cati… romanians au murit in holo…:
  “Romanian Jews who died in the Holocaust‎ (2 P)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Romanian_Jews_who_died_in_the_Holocaust
  1. [litera] F Maria Forescu = Maria Füllenbaum = an Austro-Hungarian-born Romanian opera singer and film actress… she took refuge with Maria Hirschburg on the Motzstrasse in Berlin-Wilmersdorf… She died in the Buchenwald concentration camp on 23 November 1943.[3]
  … Berlin… https://nationalvanguard.org/2019/06/the-jewish-pioneers-of-sexual-degeneracy-in-1920s-berlin/
  si…
  … In the 1929 film Der Sittenrichter. § 218. Eine wahre Begebenheit, Forescu played the woman who aborted the heroine’s child. The film was considered controversial for depicting the topic of abortion. She also starred in the 1920 silent film The Women House of Brescia. The film was rejected by the British Board of Film Classification.
  https://wn.com/maria_forescu/actor
  ————————
  2. [litera] P Abram Pinkenson – (December 5, 1930, Bălți, Bessarabia, Romania (today Moldova) – November 1942, Ust-Labinsk, Krasnodar Krai, USSR (today Russia)) was a Soviet pioneer and schoolboy who was shot by the German occupying forces in 1942…. While waiting to be lined up for execution, Abram began to play The Internationale on his violin. He was promptly shot to death by a German soldier.
  ————-
  2 persoane. .. fie iertati!
  Femeia era din Imperiu si traia la Berlin ajungand eroina de filme perverse.
  Copilul era din Basarabia ocupata de URSS, …le-a trantit nemtilor in fata, revolutionar imnul comunistilor…
  Astia sint “romanii” pentru care vrea Dancila sa spurce pamantul romanesc?

 3. gheorghe

  Revin…
  Cum poate fi romanca o persoana nascuta din jidani in Imperiul Austro-Ungar?
  Ce fel de victima “romana” de “holo-x” daca cei care “tin” genealogia spun:
  … bolnava si netransportabila, … a murit posibil de moarte naturala.
  ….?????
  On 15 August 1942 she was with the 18th Osttransport (Serial number 469) are deported to the ghetto in Riga, probably they never arrived there because it depends on the deportation list (“Filling tree Gen. Forescu, Maria, January 15 1875, Czernowitz, single, not fit for work “) was re-painted.
  In all likelihood, seriously ill and no longer transportable artist died in Berlin between summer 1942 and end of 1943, possibly a natural death.
  https://www.facebook.com/mvprip2000/posts/maria-forescu-january-15-1875-in-czernowitz-then-austria-hungary-today-ukraine-1/250032395204431/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.