Atitudini

Comunicat de Presă privind situația Palatului Dacia și propaganda sionistă din România

                         Comunicat de Presă Marți, 23.04.2019, va avea loc […]

 

                       Comunicat de Presă

Marți, 23.04.2019, va avea loc ședința de Consiliu General în care Primarul General Firea a pus pe ordinea de zi, PENTRU A TREIA OARĂ PE 2019, propunerea de acordare a Palatului Dacia, str. Lipscani 18-20, către Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, pentru a fi transformat în mega-muzeu evreiesc (punctul 12 pe ordinea de zi).

Firea a mai făcut această propunere în 2016, a fost aprobată de CGMB și apoi contestată de cetățeanul Mihai Tociu și alți 5 intervenienți în instanță și anulată de Tribunalul București în 6.12.2018.

Acum insistă obsesiv cu ea, fără să se fi făcut modificări semnificative la documentația justificativă. A fost deja respinsă la ședințele CGMB din 26.02.2019 și 11.03.2019.

Miza în joc nu este doar Palatul Dacia, ci inițierea unui program de schimbare a mentalității și stării de spirit a românilor, solicitat de organizațiile evreiești din SUA în înțelegere cu Liviu Dragnea.

Pentru faptul că nu a votat această propunere conform indicației partidului la ședința din 11.03.2019, un consilier general PSD a fost exclus din PSD.

Timp de doi ani, cât a durat procesul, ați refuzat să faceți orice referire la acesta și ați prezentat întâlnirile care au avut loc pe acest subiect între Iohannis, Dragnea, Grindeanu și Dăncilă cu reprezentanții organizațiilor evreiești internaționale și ambasadorul SUA de parcă totul era în ordine cu muzeul evreilor.

Râde Ceaușescu de voi din mormânt pentru că ați ajuns din nou, din organele de presă naționale și credibile ale țării, cârpe de spălat pe jos: ați pus Adevărul și Libertatea informației sub controlul total al politicului. Sunteți încă mai rău, pentru că pe vremea lui Ceaușescu știați măcar cine vă ținea de lesă!

De câte ori trebuie să repună Firea același subiect pe ordinea de zi, doar din ambiție, ca să vă îndeplinți misiunea și să arătați românilor cum își bate joc de consilierii generali, implicit de bucureșteni?

Mai multe informații pe www.procesmuzeuholocaust.info

                                                                                                                         Mihai TOCIU

ACTUALIZARE:  Dragi bucureșteni și români din toată țara, AM CÂȘTIGAT!!! 
Au primit doar 34 de voturi PENTRU din cele 36 care le trebuiau, în ședința Consiliului General al Municipiului București!!!

Palatul Dacia NU se dă Institutului „Elie Wiesel”, ca să îl transforme în muzeu de istorie a evreilor. 

                                                                                                                             Mihai TOCIU

2 Comments

 1. Codreanu

  Un evreu a spus; ,,cand un evreu vrea sa obtina ceva si este dat afara pe usa, el intra pe geam…
  Or sa revina, acum sunt si mai excitati, mai ales ca o ,,friptura” de milioane a trecut la doua degete [voturi] de botul lor.
  Ar trebui luata la intrebari vaca de firea, cladirile, palatele din Bucuresti si din tara nu sunt proprietatea ei personala,sa le dea pentru ca ,,a promis”, stapanilor.
  .

 2. alex

  Dar numai d-l Mihai Tociu se lupta cu sistemul ticalosit de la PMB? Restul bucurestenilor tac si cu capul in pamant? Subscriu la cele spuse de d-l Codreanu! Este o victorie, dar este una de etapa! Nu vor renunta asa usor! Vor incerca sa corupa fiecare consilier!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.