Fără categorie

Confesiunea unui rocker scăpat din infernul „Colectiv”

Mesajul tânărului Marius Bratiloveanu a apărut în această dimineață pe pagina sa de facebook și la două ore de la […]

Mesajul tânărului Marius Bratiloveanu a apărut în această dimineață pe pagina sa de facebook și la două ore de la postare a închis contul de facebook.

„Astăzi, 02.11.2015 am decis să scriu despre ce a fost la Clubul Colectiv.
Sunt unul dintre tinerii care a fost în Club în acea seară și am trăit toate acele momente din noaptea de Halloween. Da, a fost un Halloween perfect poate cel mai reușit din țara noastră din câte au fost până acum și poate din câte o să mai fie dacă cineva o să mai sărbătorească asta după cele petrecute.
De ce zic că a fost cel mai frumos Halloween pentru că am avut tot ce ne trebuia cea mai frumoasă seară că doar pentru asta am fost acolo să sărbătorim ziua morților ziua când suntem mai aproape de iad și cum să sărbătorești asta dacă nu pe muzică rock ce exprimă acele trăiri și focul declanșat a făcut atmosfera perfectă.
Cine este vinovat de crima de la Clubul Colectiv? Noi suntem pentru că acele persoane  au murit din cauza noastră, a celor care am fost acolo și am  alergat spre ieșire fără a mai ține cont de ceva sau de cineva. Acele persoane de sunt moarte au fost călcate de noi în picioare în înbulzeală și acum îmi aduc aminte că am călcat pe mâna cuiva, dar nu știu dacă este printre morți sau răniți, că răniți din cauza asta sunt,  nu numai (cu) arsuri și au și fracturi din cauză că au fost călcate în picioare. Eu unul mă consider părtaș la crimă, de voi ceilalți nu știu ce veți considera sau veți încerca să găsiți vinovați pe alții și nu pe voi, ca să nu aveți mustrări de conștiință. Acum pentru că se dorește sânge și nu contează al cui este, vom găsi vinovați în oricine zice un cuvânt aparte de cei care îi plâng pe morți sau îi încurajează pe răniți. Acum suntem sensibili la orice și vinovații principali vor fi cei din clasa politică și partide după care instituțiile statului și biserica care nu știu ce dracu caută în treaba morților din club. Poate de acum înainte o să ne gândim mai bine dacă vom mai merge în cluburi sau nu și poate voi cei care ați fost acolo veți încerca să vă iertați pentru crimă și să nu mai dați vina pe altcineva. Noi am vrut să fim acolo  pentru distracție sau cum zicem mai mereu să ne distrăm că viața e scurtă și chiar s-a dovedit că este extrem de scurtă. Nu știu ce să mai zic, dar voi încerca să mă duc la o biserică și să mă rog poate o să aibă vreun efect.
Să trăiți cu pace în suflet! (un fost rocker)”

Sursa: http://efectivnews.blogspot.ro/2015/11/crima-de-la-clubul-colectiv.html

2 Comments

  1. Cojocaru Liluana

    pana la capat…negrului sa-i zici negru!

  2. monica

    DUPA CE-AM CITT articolul mi-am adus aminte de vorbele unuia dintre cei scapati cu viata, din infernul de la ,,Colectiv” : …” am scapat deoarece m-am catarat pe cadavre! …cei mai puternici au scapat! ” 🙁

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *