Lichele

Homunculul Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică și cenzor pandemic al presei libere, nu are studii superioare

  Conform ultimelor știri: Andi Manciu, numit consilier de start de Ludovic Orban – ca șef al Grupului de comunicare […]

 

Conform ultimelor știri: Andi Manciu, numit consilier de start de Ludovic Orban – ca șef al Grupului de comunicare strategică (cenzorul pandemic al presei libere!), a fost exmatriculat în anul doi de facultate

Iată ce scrie Bogdan Tiberiu Iacob pe site-ul său inPolitics.ro

„Scandalul lipsei studiilor consilierului de stat Andi Manciu, șeful Grupului de comunicare strategică, scandal care are inclusiv iz penal, pare să fi fost «tranșat» de președintele Klaus Iohannis ieri, cînd ne-a informat că vina aparține «PSD, care a promovat, știm foarte bine, persoane de multe ori fără competențe, dar cu susținere politică solidă».
Deocamdată, o sursă bine informată ne-a transmis că Andi Manciu nici nu prea a trecut, de facto, pe la universitate, el fiind exmatriculat în anul doi pentru absențe repetate. În CV-ul său oficial, reamintim, apare că a studiat la SNSPA timp de patru ani. (B.T.I.)”

4 Comments

 1. Toti politicienii trebuie sa aibe o”buba” in cap pentru ca altfel nu ar putea fi condusi din umbra! Cei care par ca nu au de fapt nu s-a aflat înca!

  • Cetățean responsabil

   În materie de sănătate se spune că nici o persoană nu este sănătoasă ci mai puțin investigată din punct de vedere a sănătății. Parafrazând, prin urmare, nici un politician nu este fără bube, ci mai puțin investigat!

 2. Sica

  HOMUNCUL! YES! Nu-i găseam epitet avortonului!

 3. gigimutu

  ce gunoi!

  pai ce mortii matii cauti atunci tu mai jegosule in functie? meri la carat marfa in depozit!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.