Cadran international

Congresul SUA a negociat 100 de miliarde de dolari pentru Bill Gates pentru urmărirea efectelor „pandemiei” cu șase luni înainte de apariția ei pe pământ american!

  Din ciclul Baba Vanga era americancă! Cum negociezi monitorizarea efectelor unei „pandemii” cu șase luni înainte ca ea să […]

 

Din ciclul Baba Vanga era americancă! Cum negociezi monitorizarea efectelor unei „pandemii” cu șase luni înainte ca ea să izbucnească…

În august 2019, Fundația Bill și Melinda Gates au participat la negocieri pentru a stabili cine va primi un contract de 100 de miliarde de dolari susținut de guvernul american pentru urmărirea contactelor, cu șase luni înainte ca „pandemia” să ajungă în Statele Unite și cu patru luni înainte să se răspândească în China.

Aceste dezvăluiri șocante au fost expuse pe podcastul Thomas Paine Podcast și Moore Paine Show on Patreon pe Patreon de către doi anchetatori care au expus evaziunea masivă a Fundației Clinton în cadrul unei audieri a Congresului din 2018. Investigatorii John Moynihan și Larry Doyle au depus mărturie în Congres, au detaliat frauda și planurile utilizate de Clintoni pentru a evita să plătească până la 2,5 miliarde de dolari impozite federale.

Thomas Paine Podcast link-ul podcast-ului în engleză: https://megaphone.link/ADV9358975629

Duo-ul investigator, în primul lor interviu de la această mărturie răsunătoare în Congres, a dezvăluit în Thomas Paine Podcast că reprezentanții Fundației Gates s-au întâlnit cu congresmanul Bobby L. Rush, un democrat din Illinois, în timpul unei întâlniri din Rwanda, Africa de Est, la mijlocul lunii august 2019, pentru a stabili cine ar beneficia de oportunitatea unui program de urmărire a contactelor guvernamentale.

Congresmanul Bobby L. Rush.

Luna trecută, la nouă luni după întâlnirile cu Fundația Gates din Rwanda, Rush a prezentat HR 6666: COVID-19 Testing, Reaching and Contacting Everything (TRACE), pentru un buget de 100 de miliarde de dolari.

Proiectul de lege al lui Rush ar stabili un program derulat de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor  (CDC) pentru screeningul național coronavirus și urmărirea contactelor.

De atunci, Thomas Paine Podcast a aflat că congresmanul Rush a călătorit în Rwanda împreună cu soția sa în perioada 12-19 august 2019 pentru a participa la discuții și la un eveniment de o săptămână finanțat de Fundația Bill and Melinda Gates și Frații Rockefeller Fond.

Sursa: https://truepundit.com via Réseau International

 

2 Comments

  1. Gheorghe

    Intre timp citisem ca Trump le-a anulat HR 666 6.

  2. gigimutu

    vedeti mai besinosilor, cum vi se dau la iveala matrapazlicurile!!!!!
    dar-ar ciuma bubonica in voi!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.