Observator

Contaminată de coronavirus, presa a sărit peste legea educației sexuale în școli promulgată de Iohannis în 3 aprilie

  Cum se va face educația sexuală a copiilor? Lecții de mastubare pentru prichindeii până la patru ani! Documentul care […]

 

Cum se va face educația sexuală a copiilor? Lecții de mastubare pentru prichindeii până la patru ani!

Documentul care prevede predarea noțiunii de masturbare la copiii între 0 și 4 ani este redactat de către Organizația Mondială a Sănătății (direcția pentru Europa), în colaborare cu Centrul Federal German de Educaţie pentru Sănătate, BzgA

Președintele Klaus Iohannis a promulgat săptămâna trecută legea privind introducerea educației sexuale în școli. Cum toată lumea este ocupată cu coronavirusul, știrea a trecut neobservată, dar nu-i nimic o să aveți ocazia să vă gândiți la acest lucru atunci când cel mic va veni de la grădiniță să vă povestească cum e cu masturbarea! Acesta este unul dintre subiectele care ar trebui predate la grupa de vârstă 0-4 ani! Poate că pe dumneavoastră vă preocupă să meargă singur la baie și să scape de pamperși, dar pentru organizațiile internaționale prioritatea este ca toți copiii să învețe de mici să-și procure singuri plăcere!

Documentul care prevede predarea noțiunii de masturbare la copiii între 0 și 4 ani este redactat de către Organizația Mondială a Sănătății (direcția pentru Europa), în colaborare cu Centrul Federal German de Educaţie pentru Sănătate, BzgA.

Acest document se adresează factorilor de decizie politică, specialiştilor și autorităţilor din domeniul educaţiei și sănătăţii. Oare acest document a ajuns și pe masa președintelui înainte să promulge această lege criminală?

După cum scrie negru pe alb în acest document halucinant, educatorii trebuie să ofere informații celor de la grupa mică despre „Bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie”. Efectiv îți stă mintea-n loc atunci când ajungi la capitolul care prezintă detaliat ce lecții de educație sexuală trebuie să primească un copil în viziunea acestor demenți. Stați liniștiți, nu e doar masturbarea pe listă, mai apare și „identitatea de gen”, aia la care îi învață că pot să-și schimbe sexul de la o zi la alta, după cum bate vântul. După cum mai sunt și explicații despre cum apare un copil într-o familie, în afară de naștere – adică prin adopție, capitol la care li se vâră pe gât copiilor și noțiuni despre familia homosexuală, pentru că n-aveți grijă suntem foarte aproape de a se adopta asta și în România.

O bună educație sexuală este considerată esențială ca pregătire pentru mersul la școală, astfel că la grupa de vârstă de 4-6 ani se consolidează cunoștințele despre organele sexuale și masturbare și se trece direct la prietenie și dragoste față de persoanele de același sex. Dacă asta nu e îndoctrinare pe față, sincer nu știu ce altceva ar putea să fie!

În clasa întâi deja, copiii sunt considerați suficient de maturi să li se explice actual sexual, ejacularea, contracepția, planificarea familială, probabil că în ideea că dacă ți-a dat Ionel o bomboană în recreație înseamnă că trebuie să vă dați chiloțeii jos și să treceți la treabă!

Înfricoșător este faptul că acest document nu provine de la vreun ONG de duzină, ci de la un organism internațional, care face astfel dovada că se află în slujba progresiștilor care sunt hotărâți să distrugă familia cu orice preț. Apropo, și noi ca stat plătim cotizații la alde OMS ca ei să facă programe de pervertire a copiilor noștri, că cu coronavirusul oricum nu s-au descurcat. Oricum și Organizația Națiunilor Unite a elaborat un ghid similar pentru educația sexuală a copiilor!

Vă recomandăm să parcurgeți cu mare atenție documentul de mai sus, pentru că nu e de glumit. Acesta e un document serios, este un document oficial și cu această materie vor să ne otrăvească copiii, încă de la creșă! Cu asta vă veți confrunta la școală!

Tot ce vedeți în documentele oficiale, toată vorbăria cu bolile cu transmitere sexuală, sarcinile nedorite etc, aia e doar vrăjeală. Scopul adevărat este pervertirea copiilor și îndoctrinarea lor cu nobilele idealuri ale homosexualității. Altfel, ce sens ar avea să învețe copilul de trei ani să se masturbeze!?

                                                          Stela SPĂTARU, BUSINESS & POLITICS NEWS

Citiți și:

Cursuri despre identitățile LGBTQ în școlile din SUA

Elveţia: Sex la cutie şi pornografie pentru copii de grădiniţă

La școală, cu toți în pielea goală!

Ora de educație sexuală și efectele ei „benefice”

Depravarea Occidentului și pervertirea copiilor

Minunea sistemelor educaționale nordice

Noua Miliție (a gândirii) în învățământ!

Români, trageţi clopotele, școala în pericol!

 

5 Comments

 1. IQ100

  mai e si aspectul ca, in alte tari, se interzice parintilor sa interfere cu scoala in aceasta privinta;
  TFL-istii ce veneau cu copiii prin Pta Victoriei asupra Romaniei au ce au votat

 2. Marian

  în afară de ”suveraniștii” care amenință securitatea țării, mai pricepe oare cineva că legea asta e un pericol pt viitorul țării? nu e clar pt toată lumea că orice atac asupra copiilor e un atac asupra viitorului poporului român!?

 3. alex

  Sa nu va asteptati de la OMS la ceva bun! Aceasta organizatie nu este in slujba sanatatii oamenilor! Mai degraba, ar trebui sa se denumeasca Organizatia Mondiala a Bolii. OMS este finantata de marii globalisti-progresisti(comunisti), marii bacheri mondiali printre care si Bill Gates! Acesti dementi vor sa ne otraveasca copii cu ideile lor bolnave, vor sa perverteasca inocenta copilariei copiilor nostri! Escrocul de Plavan a promulgat legea educatiei sexuale in scoli, avand acoperire criza cu Covid-19, stiind foarte bine ca nu poate iesi lumea in strada sa manifesteze impotriva ei! Cat de cretin poate sa fie si in acelasi timp cat de las! Executa cu sfintenie ordinele venite de la mai marii lumii! Pe el nu-l intereseaza repercursiunile acestei legi , fiindca e impotent si nu are copii!

 4. Marian

  Să vedem dacă o să iasă să protesteze vreun părinte.

 5. Mihaela

  Ce va mirati? Alfred Kinsey, parintele educatiei sexuale, a fost pedofil si bisexual. De asemenea, a colaborat cu un psihopat nazist care facea experimente pe copilasi. Nazistul a ajuns in puscarie, Mr Kinsey in schimb s-a transformat in mare de om de stiinta. Informati-va, nu e o nscocire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.