Observator

Continuă războiul biologic și războiul meteorologic împotriva poporului român!

  Președintele României, Klaus Werner Iohannis i-a înștiințat pe cetățenii români că suntem în război biologic cu noul coronavirus și […]

 

Președintele României, Klaus Werner Iohannis i-a înștiințat pe cetățenii români că suntem în război biologic cu noul coronavirus și a instituit starea de urgență timp de două luni începând din 16 martie 2020, iar Guvernul Orban, prin Hotărâri de Guvern, a decis alte două luni de stare de alertă pe tot teritoriul național. Actele normative prin care au fost instituite cele două stări și prin care au fost restrânse sau interzise multe drepturi și libertăți fundamentale ale cetățenilor încalcă prevederile din Constituția României.

Cu toate acestea, persoanele îndreptățite de lege nu au sesizat Curtea Constituțională, iar diversele ONG-uri care ziceau că apără drepturile omului au amuțit și s-au ascuns, probabil din cauza COVID 19 care a apărut și s-a manifestat în anul 2020. Probabil că este o greșeală strecurată la botez de către părinții și nașii Covidului care l-au împrăștiat în lume și care finanțează pandemia cu virusul gripal în mass-media, ca să inducă frica în populație. Este posibil ca noul coronavirus să fi fost „fabricat” în anul 2019 și răspândit, mai ales cu ajutorul dronelor, în cursul anului 2020. Singura excepție a constituit-o Avocatul Poporului care a sesizat Curtea Constituțională în legătură cu internarea ilegală în spitale a persoanelor asimptomatice. În ziua de 25 iunie a.c., Curtea Constituțională a decis că s-a luat ilegal, prin ordin de ministru și nu prin lege, măsura de a fi internați obligatoriu în spitale asimptomaticii pe o durată de 14-60 de zile. Curtea Constituțională a decis că starea de alertă pentru restrângerea drepturilor și libertăților cetățenilor instituită prin Hotărâre de Guvern este neconstituțională. Cu toate acestea, Guvernul Orban caută să amâne aplicarea obligatorie, de îndată, a deciziei Curții Constituționale. Cu toate că a fost constatată săvârșirea acestui GENOCID, autorii lui refuză să demisioneze din funcții și să se pună la dispoziția Parchetului. Ei nu au nicio credibilitate în fața populației României, după ce au lipsit de libertate zeci de mii de români sub pretextul că sunt asimptomatici.

                Guvernul Orban și-a pierdut credibilitatea în fața populației României în legătură cu pericolul răspândirii bolii COVID 19 pentru că la nicio ședință a Executivului nu s-a respectat distanța impusă de doi metri între participanți, inclusiv la ședința din seara zilei de 25 iunie a.c. Nimeni nu a avut curajul să aplice legea și să-i amendeze pe toți participanții care instigă la nerespectarea propriilor reglementări.

                Articolul 53 din Constituție prevede foarte clar că, în anumite situații: „Exercițiul unor drepturi sau a unor libertăți poate fi restrâns numai prin lege și numai dacă se impune…”.

                Președintele Iohannis a interzis ilegal unele drepturi sau a restrâns multe drepturi și libertăți ale cetățenilor prin cele două decrete prezidențiale pentru declararea, respectiv prelungirea stării de urgență. Guvernul Orban a continuat aceeași politică prin Hotărârea de instituire a stării de alertă și aceea de prelungire a stării de alertă cu încă 30 de zile. Scenariul prevede ca după 15 iulie a.c. să urmeze alte 2-4 stari de urgență și, apoi, 1-2 luni stari de alertă care vor fi continuate cu alte luni de stare de urgență în valul doi al pandemiei programate cu COVID 19. Pe cale de consecință, Regimul de dictatură Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat, cu știința și complicitatea partidelor politice parlamentare, pregătește următoarele:

                – Alegerile locale și parlamentare să se desfășoare on-line, fără să fie precedate de mitinguri și campanii electorale sub pretextul evitării răspândirii noului coronavirus și pentru a asigura o participare la alegeri cuprinsă între 60-70% dintre alegători. Pentru protecția datelor cu caracter personal, cetățenii cu drept de vot vor primi câte un număr de cod, la fel ca elevii care au participat în luna iunie a.c. la examenele de evaluare și la bacalaureat. La fel ca în lagărele de exterminare a evreilor din Germania, în timpul celui de-al doilea Război Mondial, cetățenii români vor primi un număr de cod, urmat de vaccinarea obligatorie și implantarea unui cip pentru controlul animalelor bipede.

                Guvernul Orban urmează să achiziționeze, prin încredințare directă, programele pentru calculator la alegerile locale și parlamentare.

– Noul an școlar și universitar urmează să se desfășoare on-line (în acord cu prevederile din Super-Memorandumul de la Strasbourg, de la sfârșitul lunii iunie 2014), de frica COVID 19 care are programată o răspândire comunitară mai mare în următorul sezon rece.

– Se va trece la vaccinarea obligatorie a populației împotriva unui virus gripal, cu scopul de a contribui la exterminarea rapidă a cetățenilor, mai ales a celor în vârstă de peste 65 de ani, așa cum a stabilit și cum pretinde Oculta Mondială.

– Va continua GENOCIDUL împotriva Poporului Român, mai ales prin închiderea spitalelor suport COVID 19 pentru cele 4.000.000 de cetățeni bolnavi care au avut interzis accesul în unitățile spitalicești, în ultimele 100 de zile, la investigații, tratamente și operații. Dr.Raed Arafat, prin Ordinul nr.24553 din 7 aprilie 2020 al comandantului acțiunii, a  dispus închiderea spitalelor și a policlinicilor pentru circa 4.000.000 de bolnavi non-COVID 19. După o întâlnire cu ministrul Nelu Tătaru, la Ministerul Sănătății, Premierul Ludovic Orban a declarat public următoarele: „…am discutat măsuri pentru a crește riscul de infectare în spitale a cadrelor medicale și a pacienților.” Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat următoarele în legătură cu masca de protecție: „Masca nu o poartă omul sănătos. Masca purtată de omul sănătos face mai mult rău decât bine. Masca o poartă omul bolnav pentru a nu disemina.”

                În timpul stărilor de urgență și de alertă, prin închiderea spitalelor suport COVID 19 și prin încălcarea dreptului la viață și la integritate fizică și psihică au murit cu zile peste 20.000 de cetățeni români. În memoria lor, moștenitorii și prietenii acestora au dreptul și obligația să formuleze denunțuri penale la Parchet prin care să solicite să fie cercetate și pedepsite penal persoanele care sunt vinovate de crime împotriva umanității.

– Se va menține teroarea mediatică zilnică privind numărul cetățenilor care au fost testați pozitiv cu aparate care dau erori de până la 30%, cu toate că sarcina virală este foarte scăzută în timpul verii. Ca urmare, mulți medici din țară și străinătate susțin că acești cetățeni testați pozitiv nu mai sunt contagioși și nu mai infectează pe nimeni. În plus, s-a constatat că marea majoritate a cetățenilor care au fost vaccinați antigripal sunt depistați pozitiv de către aparatele folosite pentru depistarea celor bolnavi de COVID 19.

                Regimul de dictatură suport COVID 19, în frunte cu domnii Iohannis, Orban, Tătaru și Arafat nu a gestionat corect, transparent și cu profesionalism războiul cu COVID 19!

                Un exemplu năucitor îl constituie internarea obligatorie în spitale a asimptomaticilor, pe perioadă de 14-60 de zile, fără administrarea niciunui tratament. România este singura țară din lume în care persoanele asimptomatice la COVID 19 au fost internate cu forța în spitale, pentru a ocupa fără nicio justificare medicală mii de paturi goale.

                Emanații acestui Regim de dictatură s-au îndreptat continuu împotriva Poporului Român în loc să acționeze pentru creșterea imunității cetățenilor, atât imunitatea lor fizică, cât mai ales a imunității spirituale prin deschiderea bisericilor și a mănăstirilor. În timp ce în SUA , în toată lumea catolică și în țările ortodoxe au fost deschise bisericile pentru credincioși, în România ele au fost închise circa 90 de zile, inclusiv la sărbătorirea Sfintelor Paști cu scopul de a lovi în imunitatea spirituală a cetățenilor și a ajuta la  răspândirea bolii COVID 19.

Regimul suport COVID 19 din România a abordat greșit, pe fond, epidemia cu noul coronavirus, cu încălcarea articolului 22 din Constituție. Este aproape imposibil să fie controlată apărarea sănătății întregii populații și să fie asigurată siguranța colectivă. Este mult mai ușor și eficient ca autoritățile Statului Român să garanteze dreptul la viață și dreptul la ocrotirea sănătății pentru fiecare cetățean. Regimul de dictatură Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat a adăugat la Constituție și s-a angajat să apere dreptul colectiv al românilor la sănătate, dar numai împotriva bolii COVID 19. Pentru milioanele de cetățeni români care suferă de alte boli, acest Regim suport COVID 19 le-a interzis accesul în spitale și policlinici contribuind astfel la săvârșirea GENOCIDULUI.

                Este evident și ultimele 100 de zile au confirmat că, este o utopie preocuparea Regimului Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat de a ține virusul SARS-Cov-2 sub control.

                În lupta contra COVID 19, Regimul Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat, în timpul stării de urgență și a stării de alertă, nu le-a cerut românilor două lucruri esențiale:

                1. Încredeți-vă în Dumnezeu, mergeți la biserică și rugați-vă la Iisus Hristos.

                2. Acționați pentru creșterea imunității organismului dumneavoastră.

                În paralel cu războiul biologic, cu virusul gripal SARS-Cov-2, în luna iunie a.c. se desfășoară în România un război meteorologic împotriva Poporului Român! Au avut loc zilnic, în toată țara sau în majoritatea județelor ori în numai în unele județe, precipitații deosebit de mari și într-un interval foarte scurt de timp, averse torențiale urmate de numeroase inundații. În foarte multe localități a căzut grindina de foarte mari dimensiuni. Au fost înregistrate foarte multe furtuni. Zilnic, meteorologii au anunțat și au modificat la intervale scurte de timp numeroase coduri roșii, portocalii și galbene în toate județele României. Pagubele care au avut loc, în foarte multe localități, la un număr uriaș de locuințe și la culturile agricole sunt foarte mari. În timpul acestor inundații, când în România a căzut cea mai mare cantitate de apă din precipitații din ultimii 200 de ani, principala preocupare a Regimului Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat a constituit-o strângerea și comunicarea de date despre COVID 19 pentru a întreține starea de frică și de teroare asupra populației, precum și pentru a încerca să justifice continuarea stării de alertă. Abia în ziua de 24 iunie a.c., s-a întâlnit Președintele României cu o parte a membrilor Guvernului Orban pentru a analiza situația dezastrelor provocate în țară în urma uriașelor precipitații care au fost pregătite și ordonate de una sau mai multe puteri străine.

Președintele Iohannis le-a spus românilor că dezastrele din urma anomaliilor meteorologice din țara noastră au fost provocate de schimbările climatice, de încălzirea globală și de faptul că nu a fost conservat fondul forestier. Președintele României a anunțat că se bazează pe fondurile europene care vor veni cândva pentru a combate efectele inundațiilor. Președintele țării nu a cerut nici acum să fie oprită tăierea pădurilor din România de către firma sa preferată din Austria.

Președintele Iohannis nu s-a deplasat în nicio zonă a țării care a fost afectată de inundații. El a confirmat, din nou, că nu are omenie! Același Președinte nu a putut exemplifica nicio lucrare de prevenire a inundațiilor care a fost realizată în mandatul său prezidențial. Singurele sale indicații prezidențiale pentru români au fost: „Rămâneți vigilenți! Fiți precauți!”.

                Președintele Iohannis ascunde Adevărul privind intervențiile active în atmosferă deasupra teritoriului României care au fost făcute de unul sau mai multe state străine în vederea provocării artificiale a unor dezastre și a distrugerii culturilor agricole pentru a provoca o mare criză alimentară. Președintele României a fost informat și știe că împotriva Poporului Român se desfășoară un război meteorologic în care se profită de faptul că țara noastră este singura din Europa care nu are un sistem național modern și eficient care să permită combaterea și înlăturarea tuturor dezastrelor meteorologice care sunt pregătite și declanșate artificial, de la mare distanță, din afara României.

                Urmând exemplu multor medici curajoși care respectă jurământul depus și care mediatizează Adevărul în legătură cu boala COVID 19, este necesar ca ofițeri ai Armatei Române și ai Serviciilor Secrete să ajute la aflarea Adevărului privind războiul meteorologic  împotriva Poporului Român.

                                                                           Dr. Gheorghe Funar

                                                              Președintele Partidului România Noastră

                                                                         Cluj-Napoca, 25 iunie 2020

10 Comments

 1. Gheorghe Ion

  Bun Funar la argumente, însă trebuie să menționeze și probele. In instanță contează. De aceea a pierdut mereu contra minoritarilor de la guvernare.

  • ryzen

   Dumitre, tu ești bleat?

 2. 4Kan

  “În plus, s-a constatat că marea majoritate a cetățenilor care au fost vaccinați antigripal sunt depistați pozitiv de către aparatele folosite pentru depistarea celor bolnavi de COVID 19.” – ce spunea si Doctorita Judy Mikovits ca cei care si-au facut orice vaccin in ultimii 20 de ani au acest “virus” in organism si pot fi depistati ca fiind pozitivi.

  • ioanca

   Perfect adevărat, să ne reamintim că în italia, franţa, germania, etc, au decedat în perioada de „glorie” a covidului, preponderent persoane vârstnice care au fost vaccinate antigripal, covidul acesta este o şopârlă de iarbă verde, pe care umbra o expune ca pe un crocodil feroce… .

 3. IQ100

  Cat or costa niste rachete antigrindina?
  Cate tari din Europa nu au asa ceva?
  De ce nu au loc inundatii si la vecinii nostri?

 4. gigimutu

  Ma gindeam si eu

  ca e tare ciudat, de o luna si ceva in fiecare zi ploua, si cantitati mari, nu asa, putin, cite putin, e clar razboi meteorologic, e mai ieftin decit cu bombe si avioane!!!
  poate asta e pentru ca gogoasa cu guvidu covrigu s-a dezumflat si isi da obstescul sfirsit in zilele astea, si trebuia ceva cu care sa fie speriati in continuare romanasii!!!!
  Doamne, ocroteste-i pe romani!!!

 5. cca70

  @gigimutu

  de cativa ani, aproape in mod constant INTREAGA LUNA IUNIE este cu ploi masive si frig si inundatii…..uitati-va prin presa de acum cativa ani sa vedeti ca de circa 5-6 ani e un scenariu tipic….la inceputul verii e mult frig ( pentru prima luan de vara) si enorm de multa apa….si toate astea ca sa fie afectata in primul rand agricultura….si apoi starea de sanatate a populatiei

 6. Nick

  CEREM CU INSISTENȚĂ:
  Reintroducerea condamnării la moarte pentru cei cu trei condamnări de drept comun. Pentru oficiali, condamnarea la moarte împreună cu familia de gr,I și II, pentru culpa de genocid.

  • Moro

   Cui cereti astea, mai Nicusor?! Vreunei instante rumânești sau ioropene?! Sau cui altcuiva?! Puterea nu se cere, se ia cu asalt !!!

 7. Nick

  O.K.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.