Colimator

Controverse privind noul coronavirus și testul PCR de confirmare

  E cazul să înțelegem: TRĂIM SCANDALUL COVID-19, NU PANDEMIA COVID-19. Testul PCR-Covid-19 a fost inventat în lipsa coronavirusului respectiv. FRAUDULOSUL EDIFICIU AL […]

 

E cazul să înțelegem: TRĂIM SCANDALUL COVID-19, NU PANDEMIA COVID-19. Testul PCR-Covid-19 a fost inventat în lipsa coronavirusului respectiv. FRAUDULOSUL EDIFICIU AL SCANDALULUI COVID SE PRĂBUȘEȘTE. De aceea, guvernele ipocrite întrețin scandalul și fac exces de zel. Pentru ele, nu există întoarcere. Deci umflă cifrele, spitalizează forțat, îmbolnăvesc deliberat oamenii, ucid pe unii dintre ei, pentru ca scandalul să continue. Așa cere ocula mafiotă mondială guvernelor subordonate.

„Știm ce facem, dar nu avem virusul la îndemână”, spun savanții, de când cu invenția-construcția științifico-demențială a virusului HIV, în anii 1980. Dezideratul mafioto-guvernamental al pande­miei este mai vechi. Am arătat că CDC-ul (Centre of Disease Control, USA) a recunoscut, în iulie 2020, că nu a avut virusul SARS-COV-2care nu a fost disponibil. Rappoport vorbește de aceasta în documentul  https://www.fda.gov/media/134922/download care, la pagina 39 spune:

Sensibilitatea analitică a evaluărilor rPT-PCR a fost determinată la limita studiilor de detecție. Întrucât niciun izolant cuantificat al virusului 2019-nCoV nu-i disponibil, încercările prevăzute pentru detecția ARN-ului său au fost testate cu stocuri tipice de ARN, transcrise în vitro…”.

Asta înseamnă că, până în iulie 2020 nu s-a putut obține un exemplar al virusului. Cu alte cuvinte, virusul nu a putut fi izolat de restul universului. Dacă nu a putut fi izolat, înseamnă că nu a fost obținut, deci nimeni nu poate dovedi existența lui! Ce au făcut Chinezii la Wuhan? De ce i-au finanțat Americanii? Ce a brevetat Institutul Pasteur, încă din 2003? Iată probleme pe care, într-o zi, serviciile secrete le vor scoate la lumină. Dacă președintele Trump va duce la capăt operațiunea de Schimbare la Față a Statelor Unite.

Acum însă, continuă Rappoport, am descoperit alt document cheie, care a constituit baza primului test PCR, prevăzut pentru detectarea virusului Covid-19, pretutindeni în lume.

Fraza ce urmează trebuie gravată pe frontispiciul MUZEULUI CONSACRAT ISTORIEI FRAUDEI MEDICALE, A INFAMIEI MEDICALE CE DUREAZĂ ÎNCĂ DE VREMEA LUI PASTEUR:

Fără a dispune de materialul viral necesar, intenționăm să dezvoltăm și să răspândim o solidă metodologie de diagnosticare pentru laboratoarele medicale”.

Traducere: Inventăm un test pentru detectarea noului Covid-19, de care nu dispunem, pe care nu îl avem!

„Grație tehnologiei acidului nucleic sintetic, prezentăm procesul validat de diagnosticare a virusului Covid-19, bazat pe relația genetică asemănătoare dintre acesta și coronavirusurile SARS”.

TRADUCERE: AM INVENTAT un test de diagnosticare, pentru detectarea virusului COVID-19, care există fără să existe! PRESUPUNEM CĂ ACEST NOU VIRUS ESTE ÎN STRÂNSĂ LEGĂTURĂ CU UN CORONAVIRUS MAI VECHIPRESUPUNEM CĂ ȘTIM CUM ABNUME acești viruși s-au interlopizat între ei. Presupunem pentru că trebuie să presupunem. SUPOZIȚIILE NOASTRE NU SE BAZEAZĂ PE NIMIC, DAR ASTA NU CONTEAZĂ. NU AVEM NICIO DOVADĂ DESPRE EXISTENȚA NOULUI CORON­AVIRUS.  E MAI UȘOR SĂ PRESUPUI, DECÂT SĂ DOVEDEȘTI. Nu ne punem singuri bețe în rotile.

„Procedeul inventat se bazează pe virusul Covid-19, făcând distincția Covid-19 / SARS-Cov-2”.

TRADUCERE: CE-I CU TESTUL DETECTĂRII  NOULUI VIRUS? NU AVEM NOUL VIRUS. NU L-AM VĂZUT, NU L-AM OBSERVAT NICIODATĂ, NU ÎL PUTEM STUDIA. DOVADA EXISTENȚEI LUI NU EXISTĂ. TOTUȘI ÎL UTILIZĂM PENTRU A DETECTA CE NU EXISTĂ. CA LA POLIȚIE: NEVINOVATUL ESTE SNOPIT ÎN BĂTAIE PÂNĂ RECUNOAȘTE CE TREBUIE, DEȘI ESTE NEVINOVAT. POLIȚIA FABRICĂ VINOVAȚI LA COMANDĂ. SAVANȚII DEMENȚI FABRICĂ TESTE ȘI VIRUȘI LA COMANDĂ. MULȚI DINTRE SAVANȚI, OAMENI DE ȘTIINȚĂ, MEDICI PÂRÂȚI, COMISARI DE SUPRAVEGHERE STRATEGICĂ SUNT MAI MIZERABILI, MAFIOȚI, MAI INFAMI DECÂT CEI MAI MIZERABILI, MAI INCONȘTIENȚI  ȘI MAI CRIMINALI DINTRE POLIȚAI.

Studiul se intitulează „Detecția noului coronavirus 2019 de către RT-PCR în timp real” (Euro Surveill, 25 ianuarie 2020).  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31992387/

Citatele din acest studiu sunt stupefiante. Se vorbește de un test de diagnostic, pentru un virus, ce nu există. Nu există regulă pentru a stabili că testul e test, care îi este eficacitatea, cine va fi pozitiv și cine va fi negativ, etc. Nu trebuie să ne mirăm. Trăim în plin scandal politico-sanitar botezat Covid-19. Scandalul pandemiei e o ficțiune întreținută cu bani grei, eforturi mari și morți numai de Covid-19. De peste opt luni, se moare numi de Covid-19!

Cu bunăvoință de politruci, autorii deduc existența virusului, fără a-l fi identificat și izolat în prealabil. Lipsa virusului nu contează. El poate fi „dedus”, pe cale logică! Mare minune! Aceiași autori declară că deși virusul este absent, îl pot deduce, ba chiar îi pot înțelege structura.

O fi virusul undeva, dar nu unde suntem noi, mormăie savanții demenți. De aceea nu a fost încă identificat, localizat, izolat, separat de alte cele, observat, studiat. Existența lui nu-i dovedită, ci dedusă. Oamenii de știință îl caută cu mijloace și metode polițienești. În spitalele devenite închisori și abatoare, medicii demenți întemnițează oameni sănătoși declarați „infectați” pe baza unui test fals, ce nu face doi bani. Indiferent de studii, Arahat nu este medic ci mafiot.

În ciuda inexistenței virusului, autorii nălucii virale au fabricat testul ce se vinde pe miliarde, în toată lumea, pentru a detecta ce nu există și a proclama pandemia, improvizând farsa contabilizării cazurilor fictive de Covid-19, justificând întemnițarea popoarelor, uciderea trecută, prezentă și viitoare a mii, sute de mii, poate milioane, zecile, sutele de milioane decise de supermanii oculți în lojile de paranormali, reptilieni interlopi de talie planetară și esență satanică.

Vorbind de noul virus, oamenii de știință, medici, savanți presupuși sau pârâți au adâncit confuzia, pretinzând că știu pe de rost structura virusului inexistent. Virușii din familia Corona par creați cu manivela banilor electronici. Bancherii fac de bani fără acoperire, apoi îi spală. Comisariatul de Supraveghere Strategică se joacă de-a testele, fabrică bolnavi și sugrumă neamul românesc. Sinoadele discută cele sfinte. Comisarii Supravegherii Strategice discută întemnițarea, umilirea, animalizarea, uciderea sub pretext medical, interzicerea autopsiilor demascatoare? În monumentala lor vârtoșenie, ierarhii bisericilor freacă de două mii de ani onania teologică, depășită în eficacitate de cea virotică, a cercelușilor, arahaților, tătarilor și altor interlopi demenți, al căror loc ar fi după gratii. La Mititica!

Vorba sursei noastre: ca și cum am avea o casă de bani construită din oțel gros, ce nu poate fi nici deschisă, nici distrusă. În jurul ei, interlopii dau târcoale: guvernați, opozanți, Șase Case Arătoase, cerceluși, arahați, tătari, stahanoviști paleo-, iudeo- și neo-marxiști, etc. Niciunul nu intră în Casa de Bani, solidă ca structura covizilor. Toți dau cu părerea, ejaculează inepții sterile și minciuni fecunde. Vorba lungă are trecut și mai lung. În delirul lor logoreic, interlopii declară cu tupeu, prostie și certitudinea chiverniselii că totu-i în regulă, iar noi să ne botnițăm, așteptând implanturile pentru gratii la gură și prezervativ pe creier.

Oricât de sinistru, circul e circ. Ce înseamnă a izola un virus? Strânși cu ușa, pretinșii găsitori ai Covidului mărturisesc că l-au sechestrat fără să-l prindă. Ca acul în carul cu fân! Cu așa onanie bucală, botnițarea și întemnițarea Românilor, furia medicală a doctorilor torționari, călăi sau ucigași, cu poruncă de sus, circul va continua până dincolo de întoarcerea lui Isus. Aflat în mijlocul zăcă­mintelor de prostie și manipulare planetară, preafericitul virus doarme pe ambele urechi, iar demenții oameni de știință, în disperare de cauză, îl cultivă în cutiile Pandorei, devenite laboratoare OMS.

Interlopii științei, medicinii și politicii mint și înșeală. Izolarea virusului este masturbație epidemică, virusologi, geneticieni, statisticieni, freacă vânturile și ucid cobai la ATI, Românii scuipă ecranele pe care interlopii guvernamentali își etalează lașitatea, nemernicia și infamia cu dobână.

În articolul precedent, Rapport descrie experiența ce trebuie făcută, după anunțul savanților privind „epidemia” din China: experiență pe persoane cu „boală epidemică”, recoltare de eșantioane pe sute, mii de cobau, analizarea lor ulterioară cu  microscopul electronic.

Studiile serioase nu interesează jucătorii de-a știința fără conștiință, managerii-vătafi ai spitalelor-abatoare de cobai omenești, a căror exterminare continuă. Ele sunt periculoase pentru mediocritatea și șarlatania științifică a cercelușilor, arahaților și rafilopaților OMS-niști sau aspiranți la OMS-nizare, maimuțăreala științifoidă. În curând, avertismentele alarmiste despre pandemia inventată și toboșărită de ei, se vor dovedi false. Pe cât de demențiale, avertismentele frizează ridicolul. Pentru realizarea condițiilor ce vor scoate la lumină cârdășia științei și savanților cu temnicerii, călăii și ucigașii omenirii, nu putem conta pe experții de rea credință, nici pe expertizele pompieriste.

Politrucii deghizați în oameni de știință declară existent inexistentul. Un fel de vinovat, nevinovat, Canalul trebuie terminat. Marxism, neo-marxism, tot un drac! Pentru că a fost dedusă, pandemia trebuie să fie undeva, în Organon, poate Fizica sau Metafizica lui Aristotel. O vor scoate din pământ, din iarbă verde, trup și sânge din pâine, vin, hocus-pocus și cuvinte abracadabrante.

Trecutul continuă. Politrucii și falșii savanți ping-pongesc pe ecranele televizoarelor și în culisele fetide ale Statului mafiot, ejaculând reguli infame prin care amendează, torturează, închid, și ucid prin ateizare, la ATI, a celor ce nu rezistă la stors.

Să nu uităm crimele guvernamentale. Ca alți odioși, autorii le vor plăti la zidul Târgoviștei ori stâlpul infamiei.

Nu putem vorbi de savanții, cercetătorii, oamenii de știință, membrii personalului medical ce își fac datoria cum pot, neștiuți de marele public. Să nu confundăm eroii cu nătângii colaboratori, în halate albe, ai Statului mafiot, ai poliției criminale. Întâi să scăpăm de ucigașii politruci și medicii-călăi, ce suprimă viața normală, individuală, colectivă și națională, sabotează economia, închid școlile, transformă societatea în bordel homosexual de pușcăriași tăiați împrejur la creier.

Se impune identificarea și încurajarea celor de bună credință din toate domeniile: oameni de știință, politicieni, antreprenori, personal medical sau din învățământ, poliție, ordine publică, nu în ultimul rând din diversele confesiuni, politrucii mass-mediei, cohortele de scârța-scârța pe hârtie, îmbâcsitorii ecranelor de tembelizoare.

Orice facem este pentru bine sau pentru rău, pentru viață sau pentru moarte. Politica, știința, presa, religia, mare parte din învățământ s-au pus în slujba morții, a exterminării omenirii, operație în urma căreia, peste câteva zeci de ani, poporul român va scădea, probabil, sub populația actuală a Ungariei, poate chiar a Serbiei.

TESTUL PCR NU NE SPUNE DACĂ SUNTEM ORI NU SUNTEM BOLNAVI

Testul PCR a fost înventat în decada 1980, de către biochimistul american Kary Mullis, pentru care acesta a luat premiul Nobel de Chimie, zece ani mai târziu. Fără legătură cu subiectul nostru, să nu ne lăsăm impresionați de Premiului Nobel, acordat multor criminali contra omenirii, între care bețivul ratat Winston Churchill și mai mulți președinți americani.

Cum a fost pus la punct testul PCR, care azi este prezentat ca putând identifica noua boală mondială, înainte de apariția acesteia? Pentru întregii la cap, acest lucru este imposibil. Nu trebuie să fi medic pentru a vorbi de sănătate, nici om de știință, expert sau bio-chimist pentru a cunoaște lumea înconjurătoare. De când cu testul PCR am aflat atâtea.

Rezultatele fals pozitive se datorează fracțiunilor celulare virale moarte, coapte și reciclate de 37 de ori. Există capre, fructe testate „pozitiv” cu testul lui Kary Mullis, ceea ce  suscită întrebări, nu răspunsuri. O femeie a fost rănită prin efectuarea testului ce i-a perforat osul cerebral, provocând scurgerea lichidului respectiv prin nas. Toate astea pentru un virus despre care se spun lucruri alarmante, dar nimic precis. De ce trebuie să înțelegem acest test? Pentru că el este artileria grea a campaniei de înspăimântare a populației, grație mass-mediei complice. Bașca: testul este folosit de guverne pentru justificarea restricțiilor impuse vieții noastre. Acest video prezintă mai multe videoclipuri de medici, peste acela al inventatorului testului PCR. La sfârșitul lui vom ajunge la aceeași concluzie cu autorul lui: suntem mințiți, manipulați pe toate planurile.

Kary Mullis este inventatorul testului PCR. Aș dori să-l întreb cum a deturnat uzajul testului său, pentru a estima presupuși ARN virali liberi, ce pot fi prezenți sau nu acolo unde cineva are interesul să spună că sunt? Nu uzajul testului a fost deturnat, ci rezultatele lui, interpretarea ce se face. Testul crează aparența găsiri virusului în oricine. Putem găsi orice, la oricine! Ca în budism: totul este în interiorul a tot ce există. Dacă amplificăm o moleculă pentru a obține ceva relativ mesurabil, ca în testul PCR, foarte puține din moleculele noastre pot scăpa procedurii, ceea ce este uzaj deturnat, mai ales dacă pretindem că rezultatul e semnificativ. Nu avem nevoie de teste de depistare a virușilor HIV, Ebola, Covid, etc. Nu avem nevoie de teste pentru zecile de mii de retro-viruși fără nume, ce se găsesc oriunde, oricând, în orice și oricine.

Cel care are virusul HIV, are, în plus, cam tot ce s-ar putea depista, de acum în vecii-vecilor, pentru că HIV este un virus foarte rar. Dintr-un eșantion de 250 – 300 de milioane de persoane, din America, doar un milion au acest virus. Mamele celor în cauză l-au dobândit și transmis. Poate ei înșiși, excesiv concentrați pe cei infectați, au avut ghinionul de a se pricopsi cu el. Nu e ușor să ai virusul HIV. Dacă îl ai, atunci ai mari șase să ai încă mulți alți viruși. De ce? Pentru că cel în cauză este expus la asta. Problema nu este utilizarea greșită a testului ci efectuarera lui, care permite confuza lui recunoaștere ca având o valoare specială. E vorba de o estimare? Nu de estimare e vorba, ci de ceva nu tocmai cantitativ, dar foarte confuz, privind natura celor găsite. Testul permite luarea unui ceva infim, care prin multiplicare devine mesurabil. Vorba vine! Incertitudinea Heisenberg se aplică exact la acest nivel!) Apoi, se pălăvrăgește în reuniuni interlope, ca și cum nimic nu e mai important pe lume. Nu-i vorba de deturnarea uzajului ci de interpretarea lui pășunistă. În univers sunt prea puține urme de viruși HIV, Ebola sau Covid, și prea mulți croitorași viteji, gata să amplifice prostia omenească, ca în povestea cu Hainele Împăratului…

Măsurarea unui virus nu seamănă cu cântărirea merelor. Mărul e măr! Dacă avem suficiente mulaje ce seamănă cu mărul, le adunăm toate laolaltă, și le privim de departe, putem crede, eronat, că toate sunt mere. Pentru HIV, Covid și orice virus este cam același lucru. Testele se bazează pe entități presupuse, invizibile. Rezultatele conduc la alte și alte supoziții.

Testul PCR este un procedeu utilizat pentru a obține foarte mult de ceva pe baza unui foarte puțin dintr-un ceva presupus, despre care nu știn nimic. De aceea, el nu ne permite să știm dacă suntem bolnavi, dacă acel ceva cu care pare că ne-am contaminat ne face cu adevărat rău. Chiar dacă acceptăm idolatria Covid-19, testul nu face diferența între particolele acestuia și cele ale oricărui alt virus, ceea ce ridică multe semne de întrebare.

Mullis își descrie metoda ca un procedeu ce constă în a lua o cantitate infimă de ceva, pentru a face din acest ceva mult mai mult. El subliniază că testul PCR nu ne permite să știm dacă suntem bolnavi, dacă ceea ce avem ori s-a găsit ne poate îmbolnăvi. După inventatorul testului PCR, acesta nu este adaptat și nu trebuie să fie utilizat ca test de diagnosticare, pentru a determina rezultate negative sau pozitive. Totuși, asta se face: PCR este testul-standard, utilizat în lumea întreagă, pentru a diangnostica presupusa boală Covid-19. Pe baza acestor rezultate, guvernele decretează restricții, impuse, chipurile, de presupusa pandemie Covid, care, de fapt, este o pandemie de teste, de frică, spaimă colectivă, ceea ce este o impostură.

Ce ar spune azi Mullis, despre testul său, de utilizarea lui pentru depistarea virusului Covid-19?  Nu o vom ști niciodată, căci Mullis, la 74 de ani, a murit pe 7 august 2019, înaintea debutului așa numitei pandemii. Cauza oficială a decesului: pneumonie! Totuși, ne putem face o idee despre ceea ce Mullis ar fi putut spune, bazându-ne pe ceea ce spusese deja despre Sida și virusul HIV.

Doctorul Thomas Cowan a analizat testul PCR, arătând cum poate fi utilizat pentru a manipula așa numita pandemie, miliardele de locuitori ai planetei. Testul este numit „How the PCR Covid-19”, cunoscut și sub numele de test de încărcătură, de sarcină virală, test de substituție. Cowan a explicat că nu-l putem utiliza pentru a dignostica o boală infecțioasă, ceea ce este foarte important. Dacă nu putem utiliza testul PCR pentru a diagnostica o boală infecțioasă, ne întrebăm dacă acest test servește la altceva decât aruncarea premiilor Nobel pe fereastra ipocriziei a infamiei, ca în cazul președinților americani nobelizați pentru milioanele de napalmizați din Vietnam, pentru holo­coastele din Afganistan, Serbia, Irak…? Să explicăm întâi ce este un test de substituție, lucru necesar pentru înțelegerea situația în care ne găsim.

Când vrem să dovedim o legătură de cauzalitate, ne trebuie un test de referință, în care putem avea sută la sută încredere. Testele de substituție nu pot fi utilizate pentru a dovedi ceva. Asta s-a petrecut cu testul PCR. Ce este un test de substituție? Repetăm: în cazul Covid-19, nu avem niciun test de referință. Nu avem izolare, purificare, reinfecție, nu avem viremie (virus în sânge), nu vedem copiile virusului la microscopul electronic. Nu avem nicio idee despre cine este atins de presupusa boală Covid-19.

Cercetători de rea credință, dornicii de nobelizare sunt mai frecvenți decât se crede. Aceștia au luat un coltuc din ceea ce numesc noul coronavirus, botezat Covid-19. Mai exact, au luat o secvență de ARN, care nu a fost niciodată găsit în întregul lui. S-a luat o secvență, chipurile unică, a virusului, căzut la țanc, apoi s-a trecut la faimoasa amplificare. Ce înseamnă asta? Se presupune că în sângele oricui există o copie a acestei secvențe, una prea mică pentru a putea fi găsită, din care cauză trebuie stimulată, inventată, ceea ce a descoperit Kary Mullis! Stimulăm secvența, adică o inventăm! Cum stimulăm secvența invizibilă? Prin mângâieri,  rugăciuni, ordonanțe de urgență, apă sfințită? Mister. După mângâieri și mângâieri, secvența fată un duplicat. Avem două copii. Asta înseamnă un ciclu. Pentru patru copii, avem nevoie de două cicluri. Două câte două, mângâieri peste mângâieri, douăzeci, treizeci, treizeci și cinci de cicluri. Constatăm că la 36 de cicluri, începem să vedem schimbarea la față a secvenței ce arată „pozitivitatea”. Auzi minune! În primele 35 de cicluri, când nu vedeam nimic, eram pe „negativ”! Dacă rămânem la 35 de cicluri, secvența este prea mică pentru a fi văzută. Facem 36 de cicluri și vedem ceva în genul râmei din apă, ce trage undița pesca­rului.

Vedem, nu vedem, testul este negativ, pentru că nu îl putem compara cu nimic. Facem 37 de cicluri, pe cât mai mulți cobai scoși din minți, înspăimântați, încătușați de poliția sanitară, tembelă până la crimă. Constatăm că 5% dintre testați prezintă oarecari simptome, râma se mișcă, poate trage peștele… Cine știe? Cum, necum, mister profund, iată încă o dovadă că pământul e rotund! Decretăm că  „37 ” e numărul bun, de cicluri. Povestea devine captivantă. Repetând ciclul de 40 de ori, vedem nu cai verzi pe pereți, ci „pozitiv”. Ce-o fi aia, Dracu știe! Repetând ciclul de 60 de ori, stimulând-frecând secvența, amplificând-o și tot așa, testul devine pozitiv la sută la sută. Toți cei testați, lumea întreagă, animale, fructe, bășini de iepuri șchiopi, pipi de rândunică virgină, mustăți de pangolin, lacrima fecioarei, toți și totul devine pozitiv, dacă secvența de plecare este amplificată de 60 de ori. Urmează carantinarea în lagărele spitalicești de exterminare, ale Comisariatului Strategic. Toți avem celule, genom, secreții, deci secvențe amplificabilă de ARN. Amplificăm de 60, de 66 de ori, frecăm științific „secvența”, nimicul de plecare, găsim orice vrem în oricine! Cristos n-are decât să vină. Știința dementă îi va găsi secvența și frecvența, îl va răstigni din nou, cu sau fără Marele Inchizitor, nu pe înălțimea Golgotei ci pe Înaltul Cerului. Să se înalțe mai ușor. În a 50-a zi!

Problema e că nu știm câți falși pozitivi și falși negativi există? De ce nu știm? Pentru că nu avem nimic potrivit pentru o comparație.Testele bilogice prezintă falși pozitivi. Dacă testăm 30 milioane de cobai și avem pozitivi 1%, atunci 300 000 dintre ei vor fi considerați pozitivi. Se va vorbi de epidemie. Dacă vrem să ameliorăm situația, reducem ciclurile la 35 și totul este în regulă. Putem nobeliza încă doi-trei cerceluși sau arahați. În acest caz, niciunul dintre testați nu va mai fi pozitiv, ceea ce pune alte probleme. Fiecare țară își are standardul ei de mângâieri-stimulări-cicluri ce amplificată secvența de plecare, zisă virală. Rezltatele sunt diferite, de la țară la țară, de la regiune la regiune, de la zilele pare la cele impare. Polițaii și jandarmii covidizați lucrează cu „parul” pulanelor electro-paralizante, după numărul de cicluri amplificatoare ale testomaniei dictate de OMS fiecărei țări cobaizate în parte..

Evident, suntem în fața unei situații delirante! Cum nu vii Tu, Țepeș-Doamne…

                                                                                                        Incorect politic 

6 Comments

 1. Cristian Petru Oradea

  Foarte interesant articolul , aș fi dorit să-l partajez dar textul este suburban și descalifică persoana care l-a scris la nivelul celor pe care îi desconspiră …păcat .

 2. deznodamant

  acest dezastru nu se poate termina decat prin doua variante: fie omenirea va fi supusa si rarita, fie elita satanista va fi eliminata. nu vad o cale de mijloc, poate doar prin exorcizarea dementilor care au planificat-o.

 3. ASCULTATI AUTORUL TESTULUI PCR IN DIRECT AICI – interviul luat in engleza lui Karry Mullis , cu traducere foarte exacta in romana, adaugata sub video.

  Karry Mullis, inventatorul testului PCR : “Dacă este bine făcut poți găsi aproape orice în oricine!”

  Sterie Ciumetti
  Incorect Politic
  Octombrie 26, 2020

  https://www.incorectpolitic.com/karry-mullis-inventatorul-testului-pcr-daca-este-bine-facut-poti-gasi-aproape-orice-in-oricine/

  Gasiti – daca dati guvernul in judecata la Haga , asa cum intentioneaza avocatul german Reiner Fuellmich – gasiti in direct , interviul luat in engleza lui Karry Mullis , cu traducere foarte exacta a raspunsului autorului acestui test PCR, data si in limba romana, traducere excelenta pentru a fi folosita in tribunale , pe blogul incorect politic ro la adresa de mai sus a interviului tradus .
  Ca sa dea cineva in judecata guvernele si institutiile care au impus in mod fraudulos acest test incapabil sa puna un diagnostic -vedeti aici precizarea data de autorul testului facuta in direct asupra acestei imposibilitati – trebuie dat in judecata guvernul si institutiile sale – recte Arahat et co , mai intai, in tara respectiva si mai apoi la Haga.
  Deoarece procesele din tarile europene merg actualmente extrem de incet – adica dureaza ani si ani – excelentul avocat german si echipa lui, vor eventual sa-i faca procesul lui Merkel, Drosten etc si toata haita de merkelisti, vor sa le bage proces intr-o tara unde procesele merg zeiss, adica Luxemburg etc .Caci acolo merge repede iar aceasta manevra juridica functioneaza .
  Spun asta pentru ca dupa cate am inteles eu ,doamna avocata Diana Sosoaca si grupul ei, s-au alaturat avocatului Reiner Fuellmich si celorlalti trei din grupul numit CORONA AUSSCHUSS .
  Aici gasiti aceste detalii importante discutate de grupul Corona Ausschuss.

  Livestream Sitzung 21 – Die Macht der Konzerne und die …
  http://www.youtube.com › watch
  16 okt. 2020 — Erfahren Sie mehr über den Ausschuss: https://corona-ausschuss.de und Telegram: https://t.me/s/Corona_Ausschuss Anonyme Hinweise an …

  Le dorim mult succes !

 4. cateva ganduri

  stiti ce ma gandeam ? dementii care au planificat toata chestiunea, satanisti sau diabolici au reusit ceva extraordinar: ne au dat sansa sa vedem hidosenia sistemului: medici care isi incalca juramantul si sunt simplici la crime, politisti care in loc sa ne apare, comit abuzuri, politicieni care continua sa urmareasca interesele lor meschine si asa mai departe. practic au aruncat in aer toata societatea punand fata in fata umanitatea cu un calcul rece. Un razboi intre Dzeu si Calcul (satana). vedeti de ce vom pierde acest razboi? pentru ca ne a fost aratat ce inumani am devenit si probabil ca in mintea elitelor nu ne meritam locul in acest univers. Nu mi da pace aceasta abordare. Dar nici cu alternativa controlului total nu rezonez. Si atunci ce ramane ? Ce putem noi oamenii propune ? Aceiasi vrajeala sau o reasezare urmarind binele fiecaruia dintre noi?

 5. Tudor

  Dezvăluirea că nu este nicăieri în lume vreun virus SARS-2 izolat şi purificat, ca atare nici caracterizat (înveliş şi material genetic) şi atunci pe bază a ce merg testele?, pare a nu perocupa nici pe ziarişti nici pe comentatori.
  Mulți ziarişti sînt ai sistemului, mulți ziarişti au fost subvenționați de guvern…comentatorii?

 6. celceeste

  Aveti documentul care confirma de geneticieni si producatori ca testul PCR e doar o unealta de simulare stiintifica fara nicio legatura cu diagnosticarea vre unui virus sau microb.
  Celulele colectate stau cateva zile in borcan unde mor si fac ciuperci, isi schimba structura genetica si ajung sa fie considerate efecte ale virusului.
  Va rog sa-l publicati si sa dati si la lumea justitiei si la avocatii in drepturile omului.
  https://ufile.io/k4009fyx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *