Cadran international

Corespondență din Franța: Călare pe un butoi de dinamită din cauza globalismului sionist

                „Vaca bună de muls este mânioasă!” Economistul sionist Emmanuel Todd tocmai a […]

 

              „Vaca bună de muls este mânioasă!”

Economistul sionist Emmanuel Todd tocmai a spus-o la televiziunea națională: „Riscul major pentru Franța nu este revoluția, ci o lovitura de stat!”. Un scenariu care pare din ce în ce mai plauzibil în pragul zilei de sâmbătă, 8 decembrie 2018. Într-adevăr, toții indicatorii ne arată că actul IV al confruntării dintre popor și oligarhia republicană o să fie mult mai violent decât cele anterioare. O lovitură de stat? Probabil, dar condusă de cine?

Alegerea lui Emmanuel Macron, al optulea președinte al celei de-a cincea versiuni a unei republici extrem de instabilă, a fost deja o lovitură democratică. Noul „produs” de piață al sistemului bancar, fiind impus prin deziluzia și absenteismul istoric, lipsa alternativei politice naționalistă (madame Marine Le Pen preferând de departe linia sionistă!) și un tratament mass media preferențial demn de spitalul de nebuni, demonstrând că  democrația reprezentativă este o armă de subminare a interesului național! Pricepe cine poate…

Fabricat de urgență de către susținătorii euro-globalismului (Jacques Attali, Alain Minc) și asamblat de atlanto-sioniștii de rețea (Patrick Drahi, Bernard-Henri Lévy, Conseil Représentatif des Institutions Juives de France – CRIF, loja masonică Grand Orient de France) după înfrângerile candidaților lor (Sarkozy, Valls), produsul Macron nu s-a bucurat niciodată de o bază populară puternică. Încercarea mass mediei jidovite de al prezenta drept candidatul „antisistem” când, de fapt, poporul știa că este o creație bancară, a fost semnalul că Sistemul începea deja să pedaleze în gol.

Reprezentant al hiper-clasei globalizate, stângist neasumat și cosmopolit înverșunat, adept al tuturor progresismelor sociale, pus în funcție să livreze Franța băncilor și Europa alianței nord atlantice (NATO), contractul pentru care a fost angajat președintele „nici de dreapta nici de stânga” seamănă mai degrabă cu o misiune sinucigașă la vedere în plin interval de trezire a națiunilor: dezintegrarea U.E., trezirea popoarelor indigene împotriva tiraniei cosmopolite, refuzul potopului imigraționist, înfrângerea militară a coaliției occidentale în Orientul Mijlociu și revenirea bilateralismului. Fără să mai vorbim de semnalele LGBT pe care le transmite președintele „în mers” la fiecare din deplasările sale. După cheful cu sodomiți africani la Palatul Élysée, șomerii din Franța au avut parte și de o poveste de iubire macroniană cu niște negroizi transpirați în pieptul gol și cu degetele mijlocii întinse la maxim… spre Franța! După dezvăluirile făcute de Mediapar.fr, se pare că iubăreții președintelui erau spărgători de bănci și de oficii poștale!? Pozele postate pe facebook, pe rând, au fost anihilate de organul global de cenzură – caută și vei afla!

În doar 18 luni, toate limitele acestui plan de salvare a Sistemului prins în propriile sale contradicții, în ciuda propagandei jido-electrice (TV), au fost deja atinse. Verdictul este fără apel: Macron cristalizează injustiția și întruchipează oligarhia sclavagistă monopolistă în ochii poporului, idem pentru toate marionetele din Penitenciarul-Spital politic european!

Așa cum s-a putut analiza în ultimele luni, toate semnele ne arată că Sistemul se bazează pe o schimbare de paradigmă pentru a continua să mențină dominația asupra popoarelor. Tovarășii național-sioniști încearcă transformarea protestelor antisistem în furie rasială împotriva populațiilor negroido-arabe, folosind în mod subversiv masca apărării „valorilor europene”.

România se află și ea în plină fază de destructurare, doar că sioniștii de la noi lucrează la capătul celălalt: preîntâmpinând amenințările virajului naționalist venit din Vest, aceștia au pornit o vastă campanie de reeducare socio-culturală diabolizând orice formă de naționalism autohton, invocând necesitatea unui patriotism structurat în jurul referințelor filosemite și, mai ales, în simbioză cu directivele internaționale. Mult iubit și citat de congenerii lui din presa de ocupație din România, organizatorul Maidan-ului – filozoful luminii, emisarul Sionului, controlorul democrației republicane –, Bernard Henri Lévy a introdus conceptul patriotismului universal, adică Lévy încearcă să ne comunice că problema nu sunt sioniștii lui și a lor globalism, ci  amenințarea unor forțe extraterestre!? „Patrioți din toate țările, uniți-vă și haidem să salvăm planeta de fascismul interstelar!”.

În colonia română pentru a practica iubirea de țară fără să-ți sufle pe la ceafă un dosar penal, musai trebuie să-i iubești pe sioniști. Așadar, în timp ce majoritatea populației este ajutată să creadă în iluzia pluralităților politice autohtone, pe lângă faptul că țara a fost cedată pe baza unui contract nelimitat în timp, guvernul Dăncilă și Klaus Iohannis au decis  la unison înlocuirea treptată a populației: Președintele României (după titulatura oficială, menționez că nu l-am votat și nu-l recunosc ca președinte), a aprobat miercuri, 28 noiembrie a.c., la propunerea Guvernului României, Memorandumul cu tema Participarea delegației României la Conferința interguvernamentală la nivel înalt pentru adoptarea Compactului ONU pentru o Migrație sigură, ordonată și reglementată”. Dacă până acuma ne-am plâns de țigani, în curând o să-i regretăm… Urmează să fim înecați într-o MAREE NEAGRĂ! După părerea multor români, ungurii și polacii sunt niște fraieri,  însă politicienii lor au refuzat „acordul” genocidal – de ce? Fiindcă ungurii și polacii i-ar fi linșat în piața publică!

                                                                                                                       Mihai ȘERBAN

1 Comment

  1. lucian

    pina la urma, razboiul clasic este un sport alb in comparatie cu dilutia generatiilor si natiunilor de azi. e ca si cum dusmanul este o gelatina acida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *