Cadran international

Corespondență din Franța: Manifestațiile tind să devină mișcare națională împotriva globalismului sionist!

  În Franța e jale mare, „vestele galbene” cresc în putere, poporul indigen este din ce în ce mai solidar. […]

 

În Franța e jale mare, „vestele galbene” cresc în putere, poporul indigen este din ce în ce mai solidar. Macron forțat să plece de urgență de la G20 din Argentina și să se întoarcă la Paris. Franța e în flăcări, simbolurile „republicii iudaice” sunt atacate, prefecturi arse, prefecți scoși cu forța în stradă, polițiști și jurnaliști bătuți, sute de răniți, trei morți și revolta crește în continuare. Se cere instaurarea democrației directe, demisia președintelui și a guvernului, iesirea din U.E., stoparea imigrației și multe alte măsuri antiglobaliste

Franța trăiește o autentică revoluția populară. Mișcarea „vestelor galbene” („gilets jaunes”) crește în intensitate în toată țara. În ciuda populațiilor negroido-arabe, poporul alb este din ce în ce mai coagulat în jurul valorilor naționale. Președintele Macron, în plin „Paso doble” cu bunică-sa, a trebuit să părăsească întâlnirea „G20” din Argentina și să se întoarcă de urgență la Paris – Franța este în flăcări, atmosfera este insurecțională!

Simbolurile „Republicii” iudaice sunt atacate în tot hexagonul: jandarmerii și prefecturi incendiate, prefecți scoși cu forța în stradă, primari luați pe sus, polițiști și jurnaliști bătuți, linșați, sute de răniți, morți și o revoltă populară ce nu dă semne de oboseală: „Nimic nu o să ne oprească, avem copii! Cuțitul a ajuns la os!”, „Macron dégage!”. Se cere demisia președintelui și a guvernului, ieșirea din U.E., stoparea imediată a agendei imigraționiste, a dictaturii LGBT și multe alte măsuri antiglobaliste, anticosmopolite, antinaționale, adică o stare generală de normalitate! Miercuri spre joi vor fi organizate baraje în fața rafinăriilor și pe autostrăzi – se urmărește paralizarea totală a infrastructurilor.

Pe autostradă în Franța: „Macron, curva jidanilor!!”

Contra-semitismul manifestanților este afișat pe față, fără jenă: „France, république-juive !”, în timp ce unul din liderii mișcării, Hervé Ryssen – intelectual cenzurat de Sistem și scriitor condamnat la 18 luni de pușcărie pentru o carte în care a dezvăluit „Mafia jidănească” – face apeluri către „vestele galbene” ca să nu se lase intimidați de Sistem și zbirii acestuia: „Tirania roșie iudeo-republicană stă să se prăbușească!”

Poliția refuză să-și asume ea eșecul politic, lipsa de responsabilitate și de gestiune a președintelui, iar armata dă semne că nu dorește neapărat să devină carne de tun pentru un guvern vândut capitalului transfrontalier. Sioniștiiii și lacheii lor tună în zadar, mass media nu mai știu cum s-o dreagă, partitura tradițională  a „antisemitismului” pare gripată… iar Macron, în disperare de cauză, vrea să decreteze „starea de urgență” și să trimită armata peste populație – Sistemul nu a înțeles nimic!

Când mass media iudaică nu mai reușește să mențină masele îndobitocite, menținute în starea de letargie, când popoarele arată semne de trezire, sătule să fie iudeo-sclavagizate, democrația iudaică asmute armata pe ei! Parcă miroase a colonie…

Însă, cum armatele nu sunt compuse din sioniști,  operațiunea s-ar putea întoarce împotriva statului-jidovit sub forma unei sănătoase dictaturi militare. Serialul continuă… Doamne ajută!

În apele teritoriale populare din Europa de viță, corabia sionistă, încet și sigur o să se scufunde… însă, fără ajutorul României – prea ocupată cu pregătirile de Crăciun după Calendarul Nou!

                                                                                                             Mihai ȘERBAN

 

 

 

10 Comments

 1. Cristina

  Ironia sorții: neoprelatarii s-au întors împotriva celor care i-au proiectat. Dovada că sunt iudaizați până în măduvă: le-a fost furată istoria, religia, țara, libertățile, sănătatea, familia, copiii și tot ce au mai avut de dat, “sans soucis”, dar când venit vorba de bani…
  Altă ironie: românii și-au dat totul pe niște promisiuni, au renunțat la o țară întreagă pentru un bacnotă care, deloc întâmplător, nu a mai ajuns niciodată prin buzunarele noastre. Acum, după ce am rămas lefteri de atâta democrație occidentală, tot popoarele din Vest o ne trezească la realitate și mult râvnita iluzie europeană o să dispară în fum… suntem un popor de tâmpite, n-am știut să ne strunim bărbații!

  • Ciprian

   Nu imi vine sa cred ca o reprezentanta a sexului frumos a recunoscut in sfarsit greseala ideologica urmata de milioane de adepte a asa numitei ” libertati si egalitati ” fara sa se gandeasca macar la implicatiile pe termen lung a dezmatului si rebeliunii fata de firesc care izvoraste din aceasta . Ma bucur ca mai exista o Constiinta pe undeva . Respectul meu doamna/domnisoara . Va rog sa nu luati acest comentariul drept misogin fiindca nu e .

  • baiatul iadului

   Ironia sortii?!? Deloc. E pur si simplu confirmarea unei legi. Cine scoate sabia, de sabie va pieri. Acum incepe sa se intoarca roata, impinsa de acum 2 secole[“revolutia” franceza, mai exact].

 2. Vergil

  Si la noi trebuie sa iesim in strada, impotriva globalizmului sinionist care tinde sa ocupe toate sectoarele ,antiemigratie,al influentei servicilor in distrugerea româniei, lichidarea unei justiti corupte ,a lacheilor mosoneriei organizatii secrete care domina viata politica,justiția , naționalismul ,antiemigratia fiind solutiile radicale

 3. Mara

  Du-te Franta! Toata Europa ar trebui sa se ridice.

 4. Ovidius

  Scuze dar cred k totul decurge comform scenariului LOR SI ANUME PREGATIREA CELUI DE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL
  UNDE va disparea o mare parte din populate si va exista o singura natzie si un singur conducator
  Asa k Viitorul nu e ROZ
  E TRAGIC
  DAR TOTUL ESTE REGIZAT SI SE INTAMPLA ASA CUM VOR EI

  • Dima

   M am gândit la varianta asta. Începe dezordinea, se creează haosul, anarhia. După care vin ei, iluminării, cu soluția salvatoare:Noua Ordine Mondiala. Ar fi tragic dacă s ar întâmpla asta.

 5. Multi evrei nu sint sionisti si multi sionisti nu sint evrei.
  Divide si stapineste pe baze etnice este principala strategie a Noii Ordini Mondiale.

 6. Gheorghe

  Deci, sa stam cuminti, ca vine al III-lea razboi mondial? Mai bine murim lei decat caini inlantuiti.

 7. Constatinus

  Si ajungem la zisele bietului Ceausescu! Naționalism, patriotism, independența si….puterea faptelor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.