Cap limpede

Coronascepticul, acest infractor periculos

  Pandemia, apărută parcă din nimic și ajunsă repede un coșmar, nu ne-a modificat numai comportamentul, modul în care ne […]

 

Pandemia, apărută parcă din nimic și ajunsă repede un coșmar, nu ne-a modificat numai comportamentul, modul în care ne raportăm la realitate, ci și vocabularul. Am inventat cuvinte noi. Cum ar fi, de exemplu, fără a fi singurele: coronasceptic și coronascepticism. În același timp, pandemia ne-a făcut mai iscusiți în a născoci vinovății. Nici nu ne pasă că unele dintre ele, prin exagerare și lipsă de logică, par a ne întoarce în plin ev mediu întunecat. Noi perseverăm.

                        Coronascepticismul, o gravă infracțiune de gândire

Mai nou, alături de marii criminali naționali, face furori o nouă specie de asasini care pare a se ridica, odată cu apariția acestei gripe ciudate, din afunzimile nebănuite ale tenebrelor ființei umane trăitoare în minunatul spațiu carpato-dunărean. Membrii acestei categorii de criminali sunt aceia care nu se supun total propagandei oficiale de impunere a fricii. Sunt aceia care au înțeles că „Ceea ce a început printr-o frică de o boală necunoscută, numită COVID-19, a evoluat în timp pentru a deveni o stare de spirit națională „în care o psihoză delirantă a pus stăpânire pe oameni, deveniți opaci la orice gândire rațională.” 1  Pentru ei a fost inventat un nume sonor, complicat, extras din nebănuitele întunecimi ale simțirii omenești contemporane contorsionate de întâlnirea cu un virus ce pare a avea puterea să schimbe soarta omenirii. Ei sunt coronascepticii.

Ce este coronascepticismul? Este, în mod oficial, cel puțin în România, un concept antinațional. Un curent de opinie care prezintă pericol social extrem. Un echivalent, pe plan medical, al conspiraționalismului antistatal.  Prin urmare, de la coronascepticism la extremism n-a mai rămas decât un pas. Ba, chiar mai puțin de atât. Atâta vreme cât, din gura președintelui țării, aflăm că vaccinarea reprezintă o chestiune de siguranță națională, coronascepticismul poate fi socotit, fără teama de a greși, un atentat la siguranța națională. Și, ceea ce este mult mai grav (ne spun asta „specialiștii”), acesta reprezintă un delict parșiv care, fără să se manifeste zgomotos, ne paște pe fiecare dintre noi. Pentru că, a fi coronasceptic reprezintă azi în România o gravă infracțiune de gândire!

                                   Încruntatul zeu Coronavirus

Cum se găsesc printre noi destui care suferă de maladia gândirii independente, ei sunt victimele sigure ale curentului coronasceptist. Curent de opinie vânturat de aceia care pun sub semnul îndoielii credința oarbă în atotputernicului și încruntatului zeu Coronavirus. A zeului care a îngenunchiat cele mai semețe state ale lumii, a îmbolnăvit președinți de state și prim-miniștri, i-a ucis fără milă pe principalii săi opozanți, s-a dovedit a fi mai tare decât Constituția, mai puternic decât Carta drepturilor omului și, în ultimă instanță, mai presus de bunul simț.

Nu pare a fi departe timpul când, pe ruguri înălțate în piețe, vor fi arși de vii aceia care nu acceptă actuala pandemie ca pe o nouă religie, aceia care nu poartă masca conform canoanelor, nu stau cât mai departe de semenii lor, nu se spală pe mâini de zece ori pe zi cu fața întoarsă spre proorocul Arafat, aceia care se bucură de întâlnirea cu prietenii, calcă într-un restaurant, se roagă într-o biserică sau participă la în mormântarea rudelor moarte, absolut toate, ucise de coronavirus. Deocamdată, toți acești infractori sunt trecuți pe lista infamă a coronascepticilor și catalogați ca posibili asasini în masă. Sunt vânați ca animalele sălbatice, amendați cu sume care reprezintă de multe ori câștigul lor pe un an, bruscați de polițiștii asmuțiți precum câinii de vânătoare, uneori bătuți și încătușați. Și, atunci când aceste prime măsuri „terapeutice” se dovedesc neîndestulătoare, sunt trimiși în judecată precum ereticii evului mediu și condamnați la ani grei de pușcărie pentru zădărnicirea stopării pandemiei.

Din momentul în care ai fost catalogat coronasceptic, nu mai contează cine ești. Poți fi savant sau cerșetor, doctor sau vidanjor. De îndrăznești să nu crezi în zeul coronavirus, în ochii noii inchiziții ești  un infractor. Tu, cetățene, ești socotit un atentator la sănătatea celorlalți deși, în mod evident, nu tu ești acela care ar trebui să se ocupe de sănătatea publică, să construiască spitale, să le doteze și să asigure medicamentele necesare. Precum în lumea absurdă imaginată de Eugene Ionesco sau Alejandro Jodorowsky, cei plătiți de tine să facă toate aceste lucruri te amenință cu pedepse drastice fiindcă, spun ei, dintr-o pornire sinucigașă inexplicabilă, tu le-ai zădărnici efortul de a te feri, pe tine ignorantule, de boală.

                                   Atingerea, acest delict grav

Între alte multe drepturi refuzate, unele lăsate așa de Creator, altele câștigate pe măsură ce civilizația umană a evoluat, ni s-a interzis dreptul de a ne apropia unii de alții. Peste noapte, urmarea hotărârii unor specialiști păstrați cu îndârjire sub acoperire, gestul firesc de a ne atinge s-a transformat în culpă. Ca urmare, depășind orice  închipuire, cel care îndrăznește atingerea semenului este catalogat de oficialitățile statului imbecilizate drept un asasin coronasceptic.

Despre nevoia omenească de atingere, am descoperit un text dureros de adevărat scris de Mihai Morar: „Suntem creați din atingere și făcuți pentru atingere. Creștem mângâiați pe creștet și ne stingem mângâiați pe tâmple. Putem cunoaște iubirea doar prin atingere. Ne înfrățim prin atingerea mâinilor, plutim prin atingerea buzelor, perpetuăm specia prin atingerea trupurilor, împărtășim bucuria și suferința prin atingerea unei îmbrățișări. Se spune despre atingere că este singurul simț care nu poate rămâne fără răspuns. Putem privi pe cineva și să nu primim în schimb privirea sa. Dar nu poți atinge pe cineva fără să te atingă reciproc.” Toate cele de mai sus ne-au fost luate. Furate prin emisiunile nesfârșite de la televiziuni, cu interminabila campanie de „informări de utilitate publică”, cu scoaterea armatei în stradă, cu amenințările nerostite din spatele manevratelor cifre de îmbolnăviți și morți, cu inutilele dar obligatoriile „Declarații pe propria răspundere”, cu amenzile amețitoare, cu prezența jandarmilor în biserici și a polițiștilor ciocli la înmormântări. Nu ar fi de mirare ca, pe principiul Poliției Animalelor să fie instituționalizate, curând, atât Poliția Bisericilor cât și, sora cu ea, Poliția Cimitirelor.

                           „Credeți în Coronavirus?”

A ajuns un fapt cotidian ca pe ecranele televizoarelor publicul larg să vadă cum agenți guvernamentali, purtând cu fudulie titlul de jurnaliști, intră în spitale și mascați ca îngerii albi ai morții îndeasă microfonul în gura muribunzilor pe care îi întreabă cu o notă de cucernicie în glas: ”Credeți în coronavirus?”

Puțini înțeleg că dincolo de inepția aparentă a întrebării se ascunde un insidios mecanism de manevrare a minții. Asemuirea virusului cu Creatorul, prin transmutarea unei întrebări rostite de preot cu ocazia unor importante ritualuri bisericești, îi conferă agentului patogen o aură dumnezeiască. Îl responsabilizează vizavi de soarta noastră, de viitorul nostru. Iar adresarea acestei întrebări unor muribunzi, presupus a fi aduși în stare terminală de virusul atotputernic, se vrea asemănătoare împărtășaniei dinaintea trecerii în lumea celor drepți și înfățișării în fața judecății de apoi.

Cu același scop – manevrarea subtilă a sentimentelor – este organizată și o publicitate agresivă pentru puținele cazuri în care au loc îmbolnăviri în rândul prelaților sau a unor personalități cunoscute pentru poziția lor fermă față de politica oficială a înfricoșării colective. „Vedeți, așa pățesc cei care nu cred în coronavirus!” sună, în subsidiar, amenințare nerostită a slujitorilor noului zeu.

Ar fi o mare naivitate să credem că cele descrise mai sus au loc din întâmplare. Ori că, doar hazardul aste acela care ne-a adus în situația de a ne confrunta cu această realitate acum, în anul marcat cu o cifră atât de rotundă. Sau că toți cei catalogați coronasceptici, toți aceia care devoalează fațetele întunecate ale acestei pandemii, arătându-ne înfiorătoarea încrengătură de interese din spatele ei, sunt niște ignoranți, niște infractori. Ei pot fi, într-o ultimă instanță, contestatari ai noii ordini mondiale ce urmează a se instaura folosind ca argument forte existența acestui virus. Dar este dreptul lor de a gândi altfel.

Mulți dintre noi, prea mulți, s-au lăsat orbiți de aparențe. În aceste circumstanțe, cei care rămân cu ochii deschiși și sceptici în privința bunelor intenții ale celor care nu contenesc a ne tortura devin periculoși pentru „cauză”. Ei, necredincioșii, trebuie aduși pe drumul „credinței”. Prin orice mijloace. Inclusiv postându-i în lumea infractorilor periculoși.

                                                                                                          Teodor PALADE

1.https://evz.ro/covid-a-dus-la-o-psihoza-deliranta-oamenii-au-devenit-opaci-la-orice-gandire-rationala.html

23 Comments

 1. Incep sa ma urasc: nu numa ca sunt pupător de moaște mai sunt si coronasceptic! Dar in privinta ultimei nu-i vina mea! Am invatat altfel despre virusi si boli virale, tratamente sam decat cei de astazi! Ceausescu e de vina!

 2. UiMit

  Pai în curând va fi periculos sa Fi! Adica sa emiți/exprimi orice judecata neconforma cu cea oficiala. Da și eu sunt un infractor, chiar multiplu infractor. Oricum când Minciuna va atinge masa critica se va vedea și adevărul. Este idiota întrebarea privitoare la credința sau nu într-un virus. Crezi sau nu crezi el exista ca și parte a createi. Acum ca unii au ales sa se raporteze la acest virus ca la Raul suprem, consumând energii și resurse fără număr este alta poveste…

 3. Tudor

  După ce vor scoate libertatea din noi, înlocuind-o cu morală și binele comunitații, înlănțuirea noastră va fi deplină.
  Acesta pare a fi tîlcul plandemiei.

 4. Malus Dacus

  Acest virus ideologic iesit din laboratoarele criminale ale globalistilor-satanisti nu prea si-a facut treaba pentru care a fost creat..adica sa omoare omul in mod direct..E nevoie de intubare si acum iata, e nevoie de vaccinul mARN.. Sa nu ne bucuram daca supravietuim o luna doua dupa vaccin…Modificarile in ADN-ul uman pot sa dureze mai mult…si se pot transmite si copiilor daca cuplurile sunt pe cale sa procreeze..
  Exact cum se spune si-n in articol: Crezi in covid? Dar ce dracu-i covidul asta? Dumnezeu??
  Eu unul NU CRED IN COVID-19!! Aratati criminalilor DOVADA! Ati izolat si purificat virusul? Aratati virusul vazut la microscop! Aratati cum infecteaza organismul uman si cum se reproduce prin mijlocirea celulei umane!!!!
  Deasemenea NU CRED IN TESTELE RT-PCR care se pozitiveaza la orice coronavirus (bronsita, guturaiul). Aceste teste SUNT O ESCROCHERIE!!! Scopul lor este sa creasca statisticele celor infectati, ca justificare pentru inasprirea restrictiilor paranoide si pentru vaccinarea fortata!
  NU CRED IN MASTI! Acestea nu sunt altceva decat o forma de tortura psihica impusa de catre globalisti! Mai mult decat atat, mastile subrezesc si mai mult sistemul imunitar! Si bineinteles creeaza premizele aparitiei altor boli pe fondul privarii organismului de aer proaspat cu o concentratie optima de oxigen.
  NU CRED IN DISTANTARE SOCIALA – Nu este decat o alta forma de tortura psihica. Lucrurile au ajuns mult prea departe. Mai nou nici sotul cu sotia nu vor mai dormi in acelasi pat ca sa nu-si transmita unul altuia virusul??? Lasand la o parte ineptia medicala, scopul este clar: Vor sa scada natalitatea! Si ce virus se transmite? Sars-cov2???? Ala care nu exista decat sub forma de cod genetic intr-un calculator de la National Center for Biotechnology Information?
  NU CRED IN GUVERN SI IN “SPECIALISTII GUVERNAMENTALI” Este evident faptul ca toate guvernele au fost acaparate de un Guvern Mondial si executa orbeste ordinele satanistilor-globalisti
  NU CRED IN TELEVIZOR! Pe care l-am oprit de mult! Televizorul este un element esential in procesul de intoxicare, manipulare si infricosare a populatiei! Jurnalistii, guvernele si medicii corupti sunt principalii vinovati pentru genocidul care este in plina desfasurare.
  CRED IN CONTINUARE IN TREZIREA populatiei oprimate a planetei, in PUTEREA BINELUI si in PUTEREA LUI DUMNEZEU!
  DOAMNE AJUTA!

  • kim

   AMIN!

  • Tudor

   Treaba cu vaccinul și modificarea ADN-ului este o altă sperietoare, cred.

   • Ionela Ionescu

    Șmekeria cu vaccinul nu constă neapărat în conținutul fiolei ci MAI ALES in apariția Permisului de Liberă Trecere (Ausweiss, cred că se numea pe vremea lui Hitler, și era o hârtie ștampilată de către organele la putere că ai voie să circuli după ora 20 sau să circuli pe anumite străzi)… Pașaportul de Vaccinare ne va asigura dreptul de circulație dar și de acces la drepturile omului care ne-au fost retezate și va conține ISTORICUL TUTUTOR vaccinărilor noastre, începând cu anti-covidu și continuând cu ce vor ei.
    Ne așteaptă fiole multe, un pașaport cu multe pagini și un viitor lugubru.
    Viitorul, a început deja.

    • coltescu

     “acces la drepturile omului “daca te vaccinezi??? ha! pai nu mai esti om, o data; a doua oara: nu e pt libera circulatie ci pentru precentul juridic de abuz al guvenului mondial asupra proprietatii private care se numeste trupul tau…. de aci incolo incepe era terapiilor genetice la om, adica crearea omului nou de catre diavol. omul masina, fara suflet, fara emotii, sclavul perfect.
     targhetul e 1000 de sclavi mutanti genetic la 1 evreu genetic superior. mai cititi si voi talmudul.

    • gigimutu

     de ce?

     nu esti obligata sa-ti faci vaccinul. Domnul nostru Iisus Hristos ne spune : cunoasteti adevarul si veti fi liberi.

     adevarul e ca covidu guvidu este o mare inselatorie, deci cine isi da seama de asta este liber, si nu se va vaccina, iar cine nu, va merge spre pierzare, se va vaccina si nu va mai fi om, sau mai bine zis, va fi om, dar va fi modificat genetic.
     Ce preferi, sa fi om, asa cum te-a lasat Dumnezeu, sau sa fi corcitura, om-robot, asa cum te vrea billica ”the killer” gates and company?

   • coltescu

    s o crezi tu! asteapta 2 ani sa vezi ce sperietoare e. doctorii o sa fie platiti pe numarul de vaccinari de acum incolo.

    • Tudor

     Deja sînt plătiți pt injectarea copiilor, cel puțin în State. „Pierd aproape $700.000 (șapte sute de mii) pe an pt că nu injectez fiecare copil”, zice un pediatru în fața parlamentului din Minnesota. Între 60și 80% din venitul pediatrilor americani vine din injectări.
     Mult mai multe aici:
     http://www.whale.to/vaccine/quotes15.html

  • coltescu

   nu crezi in covid? dar ce crezi ca fac ei de zeci de ani in laboratoarele de biosecurity??? joaca table? covidul de acum deja e la a 4-a modificare si tot da chix, pt ca Dumnezeu a stiut cum ne face sistemul imunitar pt lupta cu dracii vrajitori alchimisti care sunt la faza de patroni de corporatii “medicale”… cum sa-ti dea tie, albule, sa vezi codul covidului si sa faci tratament din frunze de ceai si sport in parc? pai nu trebuie sa ajunga populata la 500 de milioane?cum ajunge? cu vaccinu’. In india in zona gografica in care s-a facut testarea vaccinului a izbucnit o boala ciudata fara leac…. coincidenta.

   • Tudor

    Nu au nici un SARS-COV2 purificat și izolat iar tu vorbești de a 4-a mofificare.

  • T

   Subscriu!

 5. Manuela

  Operatiunea psihologica covid este o lovitura de stat globala, pentru instaurarea neo-comunismului. Cum puteau neocomunistii satanisti sa debarce peste lume decat prin minciuna (pandemie mincinoasa de teste frauduloase), manipulare (inca doua saptamani si gata, inca o luna si gata, inca un vaccin si gata, revenim la noul normal) si tiranie (amenzi cat zece salarii minime, agresivitate si bolsevism) !? Sa-si bage vaccinele in cururile lor de satanisti spurcati.

 6. Manuela

  Traim vremea profetita de Sf. Antonie cel Mare:

  “Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”.

 7. Ghost

  Cereti-va drepturile, ( si eu, bineinteles), nu taceti din gura, pentru ca acum e momentul. Vedeti bine ca mass media si toata administratia (cu mici exceptii), sunt pe noi cu o propaganda agresiva pentru vaccin si amenintari voalate.

 8. Ghost

  Efecte adverse vaccin Pfizer anti-SarsCov19 preluate direct de pe reteta producatorului:
  Guillain-Barré syndrome
  Acute disseminated encephalomyelitis
  meningoencephalitis/meningitis/ encelopathy
  Transverse myelitis
  Encephalitis/myelitis/encephalomyelitis/
  Stroke
  Convulsions/seizures
  Anaphylaxis
  Acute myocardial infarction
  Deaths
  Thrombocytopenia
  Pregnancy and birth outcomes
  Other acute demyelinating diseases
  Disseminated intravascular coagulation
  Venous thromboembolism
  Kawasaki disease
  Arthritis and arthralgia/joint pain
  Lista nu este completa

  • Ionela Ionescu

   “Death” e la mijlocul listei , ca și cum ar fi o boală. .. de fapt e vorba despre moartea fără nici o explicație DUPĂ CE TOATE EXPLICAȚIILE POSIBILE S-AU EPUIZAT.
   Cred că asta vorbește de la sine.
   Plus că ditamai lista de boli mă duce cu gândul că toate zoaiele reziduale nevândute de la încercările (de vaccinare) anterioare sunt puse într-un ceaun gigantic, amestecate cu lingura de lemn și turnate într-o fiolă cu titlul nou : anti-covidu.

 9. um digi

  Andrei Caramitru a spus, sâmbătă, că a vorbit „cu câțiva sefi de corporații mari de tot din vest”, care i-au transmis că „toate analizele lor arată că – începând cu iunie/iulie – va fi o nebunie”.

  „Rata de vaccinare va fi suficientă ca să nu mai fie stres cu virusul. Și lumea – consumatorii – o să o ia razna”, mai scrie acesta, pe pagina de Facebook.

  Într-un comentariu atipic, Caramitru adaugă: „Lumea va petrece mai ceva ca după un război. Haos. Oamenii își vor cheltui banii în draci ca să circule, să facă petreceri, paranghelii, tot tacâmul. Va fi circ, hedonism și balamuc. Sex, alcool și rock&roll”.

 10. ana

  De cateva zile a aparut un doctor, bun de pus in camasa de forta si dus la balamuc. Mizand pe faptul ca este medic militar, s-a apucat loaza lu ma-sa sa scuipe pe popor. Fix cand doctorul Dutu se urina in public ca sa ii vada lumea puta mica si nevolnica…in vreme ce striga ca romanii sunt idioti ca nu vor vaccinul…iata cum calul sortii i-a tras o copita in bot..VACCINUL MODERNA A FOST PRODUS INAINTE DE APARITIA PANDEMIEI COVID. IN CONCLUZIE, DOCTOR DE DUS LA NEBUNI, POPORUL E IDIOT SAU FIUL LUI MA-TA care speri la spaga pentru ca esti un criminal?? Nu produci destui morti in Spitalul Militar, mortii mamelor voastre care v-ati transformat din doctori in satanisti ucigasi de romani?! Doctor Dutu ..un criminal in devenire!! Mai bine erai mut si doctor, decat latrau criminal…intai facem vaccinul si apoi vine boala, inteligentul ma-ti! Medicina romaneasca s-a umplut de nemernici si criminali. VACCINATI-VA PRIMII CRIMINALILOR!! CU COPIII VOSTRI IN FRUNTE! SI CU MAMELE VOASTRE CARE V-AU CRESCUT SPAGARI SI IRESPONSABILI…

 11. P.M.

  @@@ana,mulți dintre ãștia de se dau doctori sunt niște parveniți;și mulți nu sunt romåni,chiar dacă au nume românești.

 12. Adrian

  Condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.