Atitudini

Coronavirus – o ocazie de Întărire Duhovnicească

  Am amanat postarea unui articol pe subiectul Coronavirus pana cand au inceput sa se mai limpezeasca lucrurile. Multe sunt […]

 

Am amanat postarea unui articol pe subiectul Coronavirus pana cand au inceput sa se mai limpezeasca lucrurile. Multe sunt inca incerte, dar unele lucruri sunt deja clare. Textul de mai jos a fost scris pe 22 martie 2020 seara, dupa comunicatul oficial al Patriarhiei Romane in 20 de puncte, cu noile masuri la nivelul BOR in contextul Ordonantelor Militare 1 si 2 date de autoritatile statului.

Aceasta este o analiza personala scrisa in baza dreptului la exprimare/opinie etc, fara a avea acces la informatii din vreun Sistem administrativ al statului, fara sa fiu vreo “autoritate oficiala” in care sa aveti incredere orbeasca. Fiecare alege sa faca ce vrea cu informatiile de mai jos.

Persoanele departate de Biserica si mai ales mufate la canalele de intoxicare informationala ale mafiei internationale (Radio, TV, Filme) vor intelege cel mai putin din acest articol.

                 CERTITUDINI, CREDINTE SI GANDURI

1.Exista o Mafie Internationala cu experienta de mii de ani in inselare si exploatarea semenilor care subjuga popoarele omenirii in prezent si inclusiv pe poporul român. Aceasta se afla in spatele celor mai cunoscute evenimente ale ultimelor secole – Razboaiele Mondiale, Revolutiile, Crearea Statului Modern si implementarea lui in toate tarile, Aplicarea Comunismului asupra popoarelor, Revolutia din 1989, Crize Financiare etc. Cam toate statele de pe planeta, Corporatiile, Institutiile Internationale gen FMI, OMS, Banca Mondiala si Mass Media de peste tot sunt controlate de aceasta Mafie Internationala anticrestina si antiumana. Aceasta mafie se afla in spatele presiunilor de implementare a tuturor nenorocirilor de care multi sunt constienti: drepturi si casatorii LGBT, vaccinare obligatorie, educatie sexuala in gradinite si scoli, identitatea de gen, eugenia, eutanasia si sinuciderea asistata, impunerea documentelor de identitate cu cip si date biometrice, disparitia banilor lichizi, cipuirea populatiei etc. Viziunea acestei mafii cu privire la organizarea societatii umane a fost denumita Noua Ordine Mondiala. Cea mai mare problema a acestei mafii in implementarea planului anticrestin si antiuman in toate societatile planetei este Biserica Ortodoxa (principiile ortodoxe, randuielile ortodoxe, comportamentul ortodox; pe scurt – aplicarea Cuvantului lui Dumnezeu de catre oameni in cadrul familiei si in societate).

2.Cel mai mare oponent al acestei mafii este Biserica Ortodoxa. Cel mai mare oponent al acestei mafii in Romania este Biserica Ortodoxa Română, pe care mafia o ataca in mod continuu prin nenumarate mijloace.

3.Mafia Internationala NU are inca un control total asupra omenirii. Si nici macar asupra tuturor Statelor. Acolo unde credinta ortodoxa este mai puternica, lupta mafiei este mai puternica si rezistenta oamenilor in fata actiunilor mafiei este mai mare. Lupta este in plina desfasurare. In Romania lupta nu este deloc pierduta, stam cu mult mai bine decat cele mai multe state de pe planeta. Criteriul de evaluare a situatiei unui popor in raport cu mafia internationala este Nivelul Sanselor de Eliberare de sub jugul ei. Idealul societatii umane este o societate ortodoxa, fara subjugare din partea mafiei internationale, in care raporturile intre oameni sunt pe baza de dragoste crestineasca autentica. Cine isi imagineaza ca idealul este dat de nu stiu ce state occidentale unde bogatia e mai mare…traieste una dintre multele iluzii bagate de mafioti in capul oamenilor.

4.In cadrul statelor, inclusiv in statul asa zis “Român” exista in aparatul administrativ si in serviciile secrete, in diferite pozitii mai mult sau mai putin importante (de regula mai putin importante) persoane de buna credinta, care ar vrea sa lupte pentru poporul român sau lupta atat cat pot din functia si contextul in care se gasesc. Totusi, in ultimii 30 de ani, de la re-preluarea statului de catre mafioti la 1989 si pana azi, influenta persoanelor de buna credinta din aparatul de stat si administratia publica inspre folosul poporului român a fost una redusa comparat cu giganticele succese antiromanesti ale mafiei. (sau influenta pozitiva a fost doar aparent redusa – poate pasi imensi spre mai bine s-au facut in spate, fara sa se vada).

5.Lupta Mafiei Internationale este gigantica in subjugarea poporului roman, iar succesele lor in ultimii 30 de ani, de asemenea. Totusi, mafiotii se lupta de mult timp sa ne distruga, si sa dispara poporul roman de pe fata pamantului, insa iata ca inca n-au reusit. Suntem tot aici, pe acelasi teritoriu, vorbind aceeasi limba si avand aceeasi credinta in Dumnezeu de vreo 2000 de ani, desi au trecut peste noi atatea razboaie si invazii si atacuri straine. Caz poate unic pe planeta. N-au reusit sa ne distruga pana acum datorita Bisericii Ortodoxe Române si credintei poporului român.

6.Persoanele care se expun canalelor dinamice de intoxicare a mintii umane detinute de mafia internationala (Radio, TV, Filme) nu au nicio sansa sa inteleaga realitatea in care traiesc. Ei inteleg si cred cu tarie in ce li se baga in cap de catre mafioti prin aceste canale de intoxicare. Nu conteaza cat de inteligent e omul. Doar prin NE-EXPUNERE la aceste canale reusesti sa nu fii intoxicat informational prin ele. Exista si alte canale de intoxicare informationala ale mafiei la care oamenii se expun inconstient si prin care sunt pacaliti zilnic, insa cele mai periculoase sunt reprezentate de Radio, TV, Filme.

7.Cine incearca sa analizeze si sa inteleaga lucrurile strict lumesc, fara a tine cont de Dumnezeu, de Biserica, de atacurile Mafiei Internationale asupra Bisericii, nu are nicio sansa sa inteleaga realitatea si sa ajunga la concluziile corecte.

8.Foarte multe aspecte despre realitatea lumii in care traim sunt tinute ascunse de catre mafia internationala. Usor usor multe dintre ele ies la iveala prin internet si devin cunoscute publicului interesat.

9.In cartile si publicatiile lasate noua de patrioti romani din istoria ultimilor 200 de ani avem gramezi de informatii despre Mafia Internationala, lupta ei impotriva poporului roman, lupta de aparare a poporului român impotriva atacurilor mafiei internationale etc. Cine vrea sa fie de cel mai mare folos poporului român este obligat sa studieze experienta predecesorilor in lupta lor de aparare cu aceasta mafie. Cei mai multi români nu cunosc despre mafia internationala si activitatea ei in lume si in Romania pentru ca se expun mijloacelor de intoxicare informationala ale mafiotilor, care le planteaza in cap convingeri false, convingeri care le distrug curiozitatea pentru aceste subiecte, convingeri false care ii tin departe de cercetarea acestor subiecte si ii tin departe de adevar.

10.Prin expunerea la propaganda mafiei, telespectatorul român (sau telespectatorul in general) devine din pacate un pion/soldat in armata mafiei anticrestine si antiromanesti. Convingerile false implantate in capul omului il fac pe acesta sa actioneze conform planurilor antiromanesti ale mafiei. Doar prin neexpunere la intoxicarea mafiei se poate evita acumularea in minte de convingeri false antiromânesti, care conduc la actiuni sau comportamente antiromânesti. Popoarele lumii sunt subjugate in prezent de catre mafioti prin tehnici viclene de INSELARE/PACALIRE, prin conditionare mentala cu ajutorul canalelor de intoxicare informationala.

11.Prin NE-expunerea la informatiile venite de la mafioti, românii pot iesi din tabara mafiei, iar prin apropierea de Biserica si randuiala ortodoxa, românii se alatura taberei românesti anti-mafie. Fiecare român sa-si aleaga tabara!

12.Intr-o societate ortodoxa autentica mafia internationala NU poate actiona sau actiunile ei NU au efect. Recititi! Intr-o societate ortodoxa autentica mafia internationala NU poate actiona sau actiunile ei NU au efect. Toate manevrele si manipularile mafiotilor nu au efect asupra oamenilor autentic ortodocsi. Acum imaginati-va ca am avea un popor autentic ortodox, practicant ortodox, de la cel mai mare functionar public in stat pana la copiii de gradinita. Ar mai putea mafiotii straini sa pacaleasca si sa subjuge un astfel de popor? Nicio sansa. Iata deci ce ar trebui sa ne dorim: O SOCIETATE ORTODOXA. Un STAT ORTODOX. Fiecare sa isi rezolve macar partea lui – sa devina un ortodox autentic.

13.Dumnezeu este cel care va rezolva problema asa cum va stii mai bine. Dar Dumnezeu lucreaza prin oameni. Noi suntem datori sa ne punem la dispozitie si sa fim niste instrumente utile in mana Lui. Aplicarea randuielii ortodoxe in viata noastra si respectarea Cuvantului lui Dumnezeu este ce trebuie noi sa facem IN PRIMUL RAND, in orice situatie s-ar gasi societatea românească sau societatea umana in general.

14.Crestinul Ortodox stie ca viata aceasta pe Pamant este doar o umbra, doar un vis, doar o trecere spre Viata adevarata, VESNICA. Crestinul Ortodox nu are frica de boala si nici de moarte, decat daca este nepregatit din punct de vedere duhovnicesc. Sa ne pregatim! Persoanele departate de Biserica sunt probabil cele mai panicate cu privire la boli si moarte, pentru ca se bazeaza in viata lor doar pe fortele proprii (+eventual ale rudelor/prietenilor), care sunt atat de limitate. Crestinul ortodox se bazeaza pe Dumnezeu si stie ca totul se intampla cu voia lui Dumnezeu. De aici vine o mare linistire sufleteasca, pe care cei departati de Biserica nu o pot avea. Sa te bazezi in vremurile acestea doar pe fortele proprii, este terifiant. Este reteta sigura catre depresie, nebunie, sinucidere. Inca mai este timp sa ne apropiem de Biserica si Dumnezeu.

                                          CORONAVIRUS

1.Virusul Coronavirus este doar un pretext pentru implementarea unui plan secret pe care poate nu il vom cunoaste niciodata sau pe care poate il vom intelege pe masura desfasurarii evenimentelor.

2.Lipsa de gravitate a efectelor acestui virus pentru sanatatea omului este deja clara la momentul la care scriu acest text (22 mar 2020). Nenumarate statistici si marturii au aparut din care se deduce ca avem de-a face cu o situatie obisnuita ca in fiecare sezon rece al fiecarui an. Singura diferenta fata de anii trecuti este PANICA instaurata de reportajele si stirile inselatoare ale mass mediei cu privire la acest virus, Pandemia declarata nejustificat de OMS si masurile speciale luate de autoritati in foarte multe state de pe glob.

3.Al cui este planul din spate este inca neclar. Se vorbeste de o RESETARE a societatilor, o schimbare profunda a modului in care lucrurile au mers pana acum, a modului in care suntem obisnuiti sa traim. Poate fi vorba de o schimbare in mult mai rau, sau o schimbare in bine. Vom vedea.

4.Convingerea mea este ca virusul coronavirus nu este mai problematic din punct de vedere medical fata de alti virusi care au dat gripa si raceala in anii trecuti. (cateva link-uri relevante la sfarsit). Avem aceeasi situatie ca in anii trecuti, doar ca anul acesta totul este prezentat apocaliptic, OMS a declarat ca e pandemie, ca situatia e foarte grava, statele au luat masuri restrictive semnificative si au instaurat Legea Martiala / stare de urgenta. Blocarea raspandirii noului virus coronavirus este PRETEXTUL pentru a se lua rapid si in forta niste masuri radicale la nivelul societatilor umane pentru indeplinirea unui plan anume.

5.Pentru mine este limpede ca restrictiile impuse de autoritati s-au luat PROGRESIV si nu deodata pentru a fi acceptate mai usor de catre populatie (in niciun caz pentru ca “dinamica raspandirii virusului impune noi restrictii” bla bla bla). Insa planul de a decreta stare de urgenta si de a baga pe toata lumea IN CASA era stabilit de la inceput. Masuri foarte asemanatoare pana la identice s-au luat simultan in mai multe state de pe glob. E o chestie fireasca in fata unui virus periculos? Sau un plan implementant din umbra? Inca nu imi este clar de ce au nevoie ca toata lumea sa stea in case, insa cred ca dupa ce izolarea in case va avea un grad acceptabil, ALTCEVA SE VA INTAMPLA. Sau izolarea in case se doreste a fi implementata pana la un anumit moment in care ceva se va intampla. E posibil ca ramanerea la interior sa fie intr-adevar pentru protectia noastra, desigur, NU de falsa epidemie coronavirus.

6.Restrictiile impuse par la prima vedere negative. Dar nu este obligatoriu asa. Depinde ce va urma.

7.Nu este clar in ce masura mafia internationala este in spatele tuturor masurilor luate cu ocazia coronavirus.

8.Noi ca români ortodocsi sa ne facem in primul rand treaba pe partea ortodoxa, pentru mantuirea sufletului nostru, ca sa fim pregatiti din acest punct de vedere, indiferent ce se va intampla. Este Postul Pastelui, cei care au reusit sa se spovedeasca si impartaseasca pana acum, bine au facut. De acum va fi mai greu, dar speram nu imposibil.

9.Acest text a fost scris pe 22 martie 2020 dupa aflarea noilor masuri luate de Patriarhia Romana in vederea aplicarii noilor restrictii impuse de Stat prin Ordonantele Militare 1 si 2, la nivelul bisericilor si manastirilor. Incepand din 23 martie 2020 românii nu vor mai putea participa la Sfanta Liturghie. Slujbele se vor tine de catre preoti in Biserici fara public. Este un moment negativ important. In acest context, REACTIA PATRIARHIEI este relevanta, si de recomandarile conducerii Bisericii trebuie sa tinem noi cont.

In general, in contextul in care mafia internationala stapaneste statul, Biserica NU poate intra in conflict direct, pe fata, cu statul si nu trebuie sa o faca. Uneori, in fata unor masuri anticrestine sau antiromanesti ale statului, Biserica a avut pozitii romanesti, dar cu TACT, fara sa intre in conflict cu autoritatile statului. Uneori, cand Biserica a fost presata sa ia o pozitie ferma, clara impotriva statului, conducerea Bisericii a venit cu o reactie pro-romaneasca, dar exprimata printr-un mesaj intelept, usor ambiguu, cu posibil dublu inteles, care sa nu provoace conflict cu statul.

In cazul reactiei Bisericii de azi, 22 martie 2020, mesajul pentru credinciosi este CLAR. Iar noi nu avem decat SA APLICAM masurile luate de Biserica si sa facem ascultare. Cu siguranta conducerea Bisericii Ortodoxe Române stie mai multe decat noi cu privire la toata situatia, de aceea cel mai intelept pentru noi este sa ascultam de Biserica, CHIAR DACA NU INTELEGEM SAU NU SUNTEM DE ACORD.

In nicio astfel de comunicare oficiala a Bisericii NU au existat in trecut minciuni sau pacaleli. Nu avem motiv sa credem ca in aceasta comunicare ar fi ceva fals.

Observati ca in comunicarile oficiale recente Biserica nu spune nicaieri oamenilor ca virusul coronavirus este un pericol deosebit, nemaintalnit etc. Adica nu face propaganda specifica de panicare de la un virus nepericulos precum face mass media. Biserica doar ia masurile impuse de stat, fiind obligata sa faca asta. Cu siguranta la varful Bisericii se cunoaste ca toata agitatia cu Coronavirus este o “manevra” si ca in realitate virusul nu este o problema medicala deosebita pentru care toate aceste masuri ar fi necesare. Insa conducerea BOR este obligata sa ia aceste masuri restrictive la nivelul Bisericii pentru ca statul le impune.

Sa analizam mai atent comunicarea oficiala a Patriarhiei din 22 martie 2020, seara: https://basilica.ro/noi-masuri-privind-slujbele-si-activit…/

Ea a fost data “în urma consultării din data de 22 martie 2020 cu Ministerul Afacerilor Interne”. Cel mai probabil Patriarhul Daniel si Ministrul Afacerilor Interne au avut o discutie. Se vede ca autoritatile care decid in aceasta perioada masurile restrictive la nivel national AU INSISTAT cu implementarea planului de masuri restrictive progresive in continuare, din moment ce Biserica a redus complet accesul publicului la slujbe, dupa aceasta discutie.

Totusi, aceasta INSISTENTA a autoritatilor cu restrictii de miscare semnificative poate exista din motive diferite:

 1. autoritatile decidente din aceasta perioada ne pregatesc ele ceva si mai grav (negativ) sau pregatesc terenul pentru ca altii sa faca ceva negativ,
 2. fie autoritatile incearca sa ne fereasca de ceva negativ pregatit de altii,
 3. fie autoritatile incearca sa implementeze ceva pozitiv sau pregatesc terenul pentru ca altii sa faca ceva pozitiv.

De exemplu, ramanerea la interior ne-ar putea feri de un pericol care se apropie in perioada urmatoare sau care este deja prezent, dar despre care noi, publicul larg, nu cunoastem. Posibile variante ar fi: teste si implementari de radiatii 5G, chimicale imprastiate in aer, atacuri biologice, atacuri/razboaie de anumite tipuri, ploi cu chimicale etc.

Nu avem cum sa stim nimic sigur, insa punctele 18 si 20 din aceasta comunicare a Patriarhiei imi dau impresia ca autoritatile impun restrictiile pentru obtinerea a ceva pozitiv sau pentru a ne feri de un anumit rau.

Plecam de la realitatea ca Biserica ne vrea binele, fiind principalul aparator al poporului român de veacuri si ca NU isi minte credinciosii. In cazuri extreme foloseste mesaje cu posibile interpretari, dar aici, in comunicarea din 22 martie seara, mesajul e simplu si CLAR.

“18. Îi îndemnăm pe toţi credincioşii să nu iasă din casă decât pentru situaţii de maximă necesitate.” – era obligatoriu sa existe acest punct in comunicarea Patriarhiei daca acest lucru era nefavorabil poporului român? Asta e exact ce ne spun autoritatile si ne-au spus de ne-am saturat, si tot am iesit pe afara pentru diverse. Iata ca vine si Patriarhia cu acest indemn. Eu zic ca trebuie facuta ascultare, chiar daca nu intelegem noi exact de ce, chiar daca virusul coronavirus nu e periculos, chiar daca nu ne convine. Credeti ca la conducerea Bisericii nu se stie despre nepericulozitatea acestui virus? Se stie. Desigur, nu au cum sa spuna publicului mufat la canalele mafiei adevarul pe fata, oricum n-ar pricepe si nici sa intre Biserica in conflict cu statul sau cu autoritatile in vreun fel n-ar avea rost. Si atunci, Biserica ne spune doar CE AVEM DE FACUT, fara sa ne poata explica de ce. Daca era rau pentru situatia actuala a poporului roman sa nu iasa oamenii din casa, atunci de ce ar fi adaugat acest punct 18 in comunicarea oficiala? Sa fie doar la presiunea autoritatilor? Nu stiu, dar mie personal imi pare un indemn sincer din partea Bisericii, care stie mai multe decat noi despre situatia in care ne gasim.

La punctul 20, Patriarhia ne spune si mai mult:

“20. Măsurile excepţionale luate de autorităţi au ca scop să protejeze propria noastră sănătate şi sănătatea celor din jurul nostru.”

Observati ca nu se spune nimic de coronavirus, nu ni se spune ca masurile exceptionale ne protejeaza de periculosul coronavirus, caci asta ar fi fost o minciuna. Insa ni se spune ca masurile au rolul de a ne proteja sanatatea si sanatatea celor din jur, fara sa explice IN CE CONTEXT. Posibil sa se refere la un context din viitorul apropiat, caci sigur nu e vorba despre epidemia de coronavirus. Daca pastram credinta ca Patriarhia NU isi minte credinciosii in comunicari oficiale, atunci in acest punct 20 avem raspunsul la intrebarea “Ce-i cu aceste masuri restrictive?”. Iata ca sunt pentru a ne proteja sanatatea noastra si a celor din jur. In ce context iminent, NU STIM.

10.Mi se pare ca restrictiile vor merge pana la o inghetare completa a societatii, pana la limitarea completa a deplasarii oamenilor pe strazi, pentru un anumit numar de zile. In pregatirea a ce anume, nu stiu. Intrucat viitorul este INCERT si pentru ca exista totusi sanse ca toate manevrele sa fie facute de mafioti anticrestini si antiromani, are sens sa ne facem ceva provizii de apa si mancare care rezista in timp.

11.Acum vor constientiza multi oameni cat sens au indemnurile patriotilor si parintilor din Biserici de a ne organiza o gospodarie la tara, cu un mic teren pe care sa ne cultivam singuri hrana. Cum ar fi ca in loc de izolat la bloc in 50 de metri patrati sa stai la curte si sa ai si ceva mancare sanatoasa disponibila in pamant?

12.Intrucat ORICE este posibil, ar fi bine sa invatam pe dinafara semnalele sonore ale alarmelor care s-au tot dat in ultimii ani in fiecare prima miercuri din luna.
https://www.antena3.ro/actualitate/suna-alarma-sirenele-vor-suna-miercuri-in-orasele-tarii-in-intervalul-10-00-11-00-458529.html

13.Oamenii se afla acum intr-un context special in care pot constientiza ca doar prin fortele lor n-au nicio sansa la o viata frumoasa in societatea de azi, ci doar prin apropiere de Biserica si Dumnezeu. Si au in aceasta perioada si mai mult timp pentru a se apropia mai mult de Dumnezeu. E o ocazie care trebuie valorificata.

14Biserica este intr-o situatie delicata si complicata in aceasta perioada. Mafiotii profita de orice pretext sa o atace, ca de obicei. S-au luat inclusiv de lingurita de impartasanie, ca cica transmite virusul. Mizerii anticrestine si antiromanesti. Se stie ca nimeni niciodata nu s-a imbolnavit de la impartasanie. Noi sa aparam cat putem Biserica si sa nu cadem in capcanele inselatoare ale dusmanului. Cei cu porniri in a acuza Biserica de ceva in public, sa se abtina si sa-si rezolve nedumeririle ducandu-se personal sa discute problemele care ii framanta la preotii din Biserici si mai ales manastiri. N-am vazut in istorie mari patrioti care sa atace Biserica, ci din contra, toti marii patrioti au sustinut Biserica Stramoseasca. Indiferent cat de credincios sau necredincios esti, daca esti român, esti dator sa aperi Biserica Românească, principalul stalp de rezistenta pe care il avem in fata mafiei anticrestine si antiromanesti.

15.Rezolvarea problemelor societatii este la Dumnezeu. Sa ne facem pe noi vrednici de o societate mai buna, si poate Dumnezeu ne-o va permite. Sa ne apropiem de Biserica si randuiala ortodoxa. Sa tinem post, sa ne rugam, sa tinem cont de recomandarile Patriarhiei din comunicarile oficiale, sa ne rupem de inselarile mass mediei straine. Sa fim români adevarati, fara frica de boala sau de moarte!

Doamne, ajuta!

                                                    Emilian, 23 martie 2020, ceicunoi.wordpress.com.

Link-uri:

https://www.mediafax.ro/stirile-zilei/studiu-99-din-oamenii-care-au-murit-de-coronavirus-in-italia-sufereau-si-de-alte-boli-18998299

https://bpnews.ro/2020/03/11/acuzatii-grave-guvernul-italian-umfla-numarul-mortilor/#.XnmK7Ygza70

https://autovindecarea.blogspot.com/2020/03/nu-e-virus-e-otravire-chimica-sau.html

 

                                UPDATE 23 mar 2020

Cateva pasaje din predica parintelui Iustin de la Oasa, 22 martie 2020 (download predica integrala audio AICI pana pe 6 apr 2020):

– Romanii se intorc acasa. Romanii stau acasa cu familia, cu copiii. Casa devine Biserica a lui Dumnezeu. Toata lumea practica acum Homeschooling – Educatie acasa.

– “Uitati-va caci este foarte foarte mult bine in incercarea asta.”

– “Sa stiti ca in functie de cum valorificam duhovniceste aceasta perioada, asa se va rezolva. In plan duhovnicesc se transeaza problema. Si din punct de vedere duhovnicesc aici fiecare are un cuvant de spus.”

– “Prin felul cum traiesc si cum ma sfintesc in perioada asta se rezola problema. Fiecare conteaza.”

– “Fiecare este foarte valoros in fata lui Dumnezeu și in rezolvarea acestei probleme planetare prin felul în care se sfințește in aceasta perioada! Dacă ne pocaim si ne întoarcem catre Dumnezeu cu toata fiinta noastră, o sa fie mult mai bine decat a fost si o sa se intoarca totul în favoarea noastra! Dar daca nu, atunci va fi mai rau. Depinde de noi! Nu mai priviti la televizoare si ecrane si guverne, priviti-va pacatul!”

– “Sa ne asumam starea in care suntem launtric. De asta depinde totul, lumea asta mare depinde de lumea mea mica si rezolvarea lumii mele mici rezolva lumea mare. Este un moment foarte bun in care sa ne privim. Cum te manifesti, cum traiesti, cum simti, cum vorbesti – ca sa vezi cum esti, ce porti in tine.”

– “Daca ne rezolvam problemele duhovnicesti in aceasta perioada se rezolva si problemele medicale si financiare si politice globale, totul se rezolva.”

– “Sa profitam la maxim! E vremea mantuirii, sfintirii, insanatosirii, indumnezeirii, e vremea noastra! Acum sa aratam ceea ce suntem. Si aratand ceea ce suntem la modul launtric, se rezolva problemele lumii. Salvarea lumii prin salvarea fiecaruia dintre noi. Si vreme mai buna decat asta ca sa ne mantuim si sa ne sfintim si sa crestem e greu de gasit!”

SURSA: https://ceicunoi.wordpress.com/2020/03/23/coronavirus-o-ocazie-de-intarire-duhovniceasca-analiza-si-recomandari-ce-i-cu-noi/

1 Comment

 1. adria

  “Totul este pregătit și nimeni nu ne mai poate opri acum” a afirmat Dr. Richard Day la conferinta pe care a tinut-o pe 20 martie 1969 unui grup select de studenți și profesioniști din domeniul sănătății, potențiali lideri în domeniul lor, pentru a-i pregăti pentru schimbările profunde ce vor avea loc în societate. El a dezvăluit că, într-adevăr, există un grup organizat, suficient de puternic pentru a determina evenimente majore la scară globală.

  La vremea aceea Dr. Richard Day era profesor de pediatrie la Mount Sinai Medical School din New York. El fost si directorul medical la Planned Parenthood Federation of America, unde si tatăl lui Bill Gates (cel implicat masiv in vaccinarea globala) a fost mare șef.

  “Noua ordine a barbarilor” [1988] este transcrierea acelui discurs făcută de către unul dintre participanți, dr. Lawrence Dunegan, un pediatru din Pittsburgh, Pensilvania. El a făcut public ‘planul’ atunci când a observat gradul în care, 20 de ani mai târziu, multe din lucrurile ‘prezise’ au fost realizate. Documentul poate fi citit aici: http://www.citizensnewswire.org/files/NWORichardDay.pdf

  Traducere selectivă (Banda nr.1):
  … Un alt domeniu de discuții a fost religia. Dr.Day, un ateist declarat, a zis:
  “Religia nu este neapărat ceva rău. Mulți oameni par să aibă nevoie de religie, cu misterele și ritualurile sale – așa că vor avea religie.
  Dar religiile majore de astăzi trebuie schimbate pentru că nu sunt compatibile cu schimbările viitoare. Vechile religii vor trebui să dispară. Mai ales creștinismul. Odată ce biserica romano-catolică va fi dărâmată, restul creștinismului va urma cu ușurință. Apoi, o nouă religie va fi acceptată pentru a fi folosită în întreaga lume. Aceasta va încorpora ceva din toate cele vechi pentru a face mai ușor pentru oameni să o accepte și să se simtă ca acasă în ea. Majoritatea oamenilor nu vor fi prea preocupați de religie. Își vor da seama că nu au nevoie.[…]”
  Apoi, a urmat una dintre cele mai surprinzătoare declarații ale întregii prezentări; dr.Day a spus:
  “… unii dintre voi probabil credeți că bisericile nu vor sprijini acest lucru” [și a continuat] “Bisericile ne vor ajuta!” . Nu a urmat nicio elaborare în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *