Cadran international

Coronavirusul blochează planurile globaliștilor

  CORONAVIRUSUL va da peste cap agenda progresistă (neomarxistă) a Uniunii Europene… Pandemia cu Coronavirus va avea, cu siguranță, un […]

 

CORONAVIRUSUL va da peste cap agenda progresistă (neomarxistă) a Uniunii Europene…

Pandemia cu Coronavirus va avea, cu siguranță, un impact major asupra intereselor și strategiilor progresiste (neomarxiste) ale Uniunii Europene, pe două direcții majore: pe de o parte, va bloca pentru mult timp aducerea masivă de populația non-europeană (africană, arabă și asiatică) în interiorul uniunii, iar pe de altă parte îi va forța pe mulți emigranți din Europa de Est să se întoarcă acasă, în țările lor.

Înainte de a explica cele spuse mai sus, vreau să pun în evidență interesele care se ascund în spatele ideologiei progresiste…

Astăzi, imperiile care vor să cucerească lumea sunt cele financiare – marile corporații. Ele au la dispoziție nu doar cantități imense de bani, ci și lumea politică pe care o controlează cu ajutorul banilor.

Pentru a putea cuceri lumea, corporațiile au nevoie de o „societate deschisă” (cea despre care vorbește George Soros), de anularea granițelor și de înfrângerea rezistenței identitare a națiunilor lumii, pentru a le putea cuceri economic și a deveni stăpâne pe resursele lor. Conștiința identitară și patriotismul sunt ultimele baricade în fața noului tip de imperialism și cele mai greu de doborât.

           Pentru înfrângerea acestei rezistențe se lucrează pe două direcții majore:

1.Amestecarea rasială (și aveți exemplul ultimelor decenii, perioadă în care au fost aduse în Europa zeci de milioane de africani și arabi) și forțarea sau încurajarea deplasărilor de populație din interiorul UE (vezi milioanele de români stabiliți în alte țări). Care este scopul real din spatele acestor mișcări? – Schimbarea componentei rasiale sau etnice din sânul națiunilor europene (vezi Planul Kalergi) până în punctul în care autohtonii nu vor mai conta atât de mult, iar ideea de națiune își va schimba semnificația; adică nu vom mai putea vorbi de identitatea națională a unui popor, ci de națiunea multietnică. Odată ce acest lucru este realizat și pentru că, de cele mai multe ori, noile minorități etnice au alte interese decât majoritățile autohtone, dezbinarea pe problemele majore va fi garantată iar drumul spre controlul politic și, de aici, spre controlul resurselor este unul securizat.

2.Strategia de la punctul unu este susținută din interiorul fiecărui stat de agenții progresismului crescuți de ONG-uri finanțate din exterior, mulți transformați în politicieni, al căror rol este acela de a slăbi în conștiința populațiilor autohtone noțiunile de NAȚIONAL, IDENTITATE NAȚIONALĂ ȘI PATRIOTISM prin ridiculizarea lor și prin asocierea cu extremismul naționalist.

Ei bine, Coronavirusul va strica, cel puțin pentru o perioadă, jocul progresismului european…

            Amestecarea rasială a populației europene va fi suspendată

Este clar că, în condițiile în care efectele pandemiei cu Coronavirus se pot întinde până la doi ani, iar populațiile europene încep să aibă ieșiri xenofobe, nu se mai poate pune problema unor mutări majore de populații non-europene în Europa, precum în urmă cu câțiva ani când Angela Merkel a adus în Germania peste un milion de oameni din Africa și Orientul Apropiat. Mai mult decât atât, chiar și după încheierea crizei, situația va fi dificilă pentru progresiști întrucât ideologiile naționaliste, conservatoare vor câștiga teren pe acest fond de criză, iar la următoarele alegeri europarlamentare s-ar putea ca progresiștii să piardă.

       Mulți emigranți din Europa de Est vor fi forțați să se întoarcă acasă

Din păcate, pentru mulți emigranți din Europa de Est, și în special pentru români, pandemia cu Coronavirus va avea și alte consecințe neplăcute, pe lângă cele legate de sănătate, iar mulți vor fi forțați să se întoarcă acasă.

Toate țările europene vor trece printr-un șoc economic, odată cu închiderea granițelor și cu limitarea dreptului de circulație. Se pot pierde sute de mii sau chiar milioane de locuri de muncă în fiecare țară. Amplificarea tendințelor naționaliste și xenofobe va face ca, după trecerea pandemiei, foarte mulți dintre emigranții veniți din țările Europei de Est să nu își mai găsească de lucru și să fie forțați să se întoarcă în țările de origine. Din păcate, în cazul unora, se vor întoarce cu economiile consumate în perioada de carantină, deci cu mai nimic în buzunar.

Consecința acestei situații va fi aceea că țările Europei Vestice vor pierde un procent semnificativ de minorități etnice est-europene care la un moment dat ar fi putut primi cetățenie și s-ar fi putut stabili definitiv acolo. Mai mult decât atât, experiența urâtă în urma căreia mulți români, de exemplu, se vor simți umiliți în țările adoptive și vor fi constrânși să se întoarcă în România va fi un factor descurajant de a repeta experiența.

Extinzând anticipările post-pandemice, aș spune că Spațiul Shengen va avea de suferit. Nu cred că vor intra prea curând alte state în zona de liberă de circulație europeană; ba, mai mult, cred că mai degrabă vor exista tendințe de ieșire din aceasta.

Trăgând linie, este destul de evident că planurile progresiste care vizează transformarea Europei într-un pământ neomarxist vor avea de suferit și vor fi blocate. În această perioada de blocare, este destul de probabil că forțele europene conservatoare vor crește în putere!

                                                                                                              Daniel ROXIN  

 

 

5 Comments

 1. Daniel Gurban

  Buna ziua,
  Sa-mi fie cu iertare, insa acest articol este de cacaoooo…
  Prin, folosirea virusului, se va extermina populatia sanatoasa a Europei, si atunci se vor introduce emigrantii OFICIAL in Europa, sub pretextul, fortei de munca… deci numai aberatii ce scrie acest Roxin aici!!!
  Vom trai si vom vedea!
  Insa, Virusul ajuta scopul Elitei si nu invers!!!

  • Marian

   Roxin a identificat foarte bine cele două premise care fac posibilă distrugerea națiunilor Europei, amestecarea rasială și activitatea subversivă a onegeurilor. În pivința concluziilor legate de efectele asupra migrației pe care le va avea virusul am și eu semne de întrebare – migrația nu mai poate fi oprită decât de guvernări naționliste și doar Polonia și Ungaria au așa ceva.

 2. Marian

  Chiar și cu virus cu tot România deja a anunțat că are disponibile 1.300 de locuri de cazare, cu posibilitatea extinderii până la 2.700 pt ”migranții” afgani, pakistanezi și cine mai știe ce alte nații de invadatori.
  Vesticii încep încet-încet să se trezească și să realizeze pericolul mortal pt națiunile lor pe care-l reprezintă ”societatea deschisă” soroșistă (globalistă); românii sunt incapabili să învețe din greșelile occidentalilor, așa că dorm liniștiți în continuare.

 3. satan existã

  Domnul Roxin nu știe cã accesul la resursele țãrii este asigurat încã din anul 1990;dupã anul 2000 chiar s a accentuat aceastã securizare,dovadã fiind tãierea tot mai agresivã a pãdurilor;la noi se vrea alte securizãri pe care–sper cã nu intenționat–domnul Roxin cel mai fin le omite…
  Și în încheiere domnule Roxin:sunteți romån?sunteți protestant?

 4. Ionela Ionescu

  Corona virusul va mai scoate la suprafață ceva: exact țările care strigă pro-neo-marxism și anti-nationalism de dimineața până seara sunt cele care își stopează exporturile de materiale medicale și alte necesități pentru a și le păstra pentru nevoile LOR, tot ele sunt și primele care își închid granițele, trag obloanele, se sigilează în interior și își consumă propria producție.
  Adică mie de ce nu mi se permite să am producție proprie, mie de ce nu mi se permite să-mi păstrez gazul și alte bunătăți (petrol, păduri, pământ arabil) pentru necesitățile mele ?
  De ce necesitățile Germaniei-Austriei-Ungariei trebuie să le respect eu, dar necesitățile mele nu trebuie respectate de nimeni, nici de ei și nici măcar de mine ?
  Lumea nu va mai fi la fel după ce statisticile vor coborî pe strada noastră și morții din tabele vor începe să devină oameni dragi sau cunoscuți, cu nume și prenume.
  Un om infectat termină boala in două variante : ori moare, ori se face bine, a treia variantă nu există. În Italia, acum , astăzi , și zi de zi în ultimele 10 zile raportul între morți și recuperați este de 43% morți, 57% recuperați.
  Viața nu va mai fi cum a fost, nimic nu va mai fi cum a fost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *