Cadran international

Coronavirusul din China și Bill Gates

  Coronavirusul din China – COINCIDENȚE INTERESANTE: Bill Gates finanțează grupul care deține un patent pentru vaccin, iar în 2019 […]

 

Coronavirusul din China – COINCIDENȚE INTERESANTE: Bill Gates finanțează grupul care deține un patent pentru vaccin, iar în 2019 a organizat un exercițiu în caz de pandemie cu… coronavirus!

În anul 2010, într-o conferință susținută la TED, celebrul Bill Gates a intrigat și chiar a scandalizat mulți oameni cu următoarea afirmație:  „Dacă facem treabă bună cu noile vaccinuri și cu serviciile sociale de reproducere, reducem populaţia mondială cu 10-15%”.

După 10 ani, descoperim că același Bill Gates deține, prin grupul de cercetare pe care îl finanțează, un patent asupra unui vaccin destinat coronavirusului și că lucrează la producerea acestuia, conform EVZ.ro . Problema e că va dura un an de zile până când vaccinul va fi disponibil pe piață, după cum ne informează Capital.ro.

La fel de interesant este și faptul că, la sfârșitul anului 2019, Fundația lui Bill Gates și a soției sale a organizat un exercițiu în caz de pandemie, în care a fost simulată o epidemie globală cu un… coronavirus.

Potrivit Evz.ro: << Simularea i-a pus pe participanți „în situația de a se afla în mijlocul unei pandemii necontrolate de coronavirus care se împrăștie asemenea unui incendiu din America de Sud pentru a face ravagii în lumea întreagă”. Potrivit Universității Johns Hopkins, „în simulare, CAPS (coronavirusul) a provocat 65 de milioane de morți în 18 luni”.

Un profesor de la Imperial College din Londra avertiza recent că actualul coronavirus are aceeași rată a mortalității ca gripa spaniolă, care, în 1918, a provocat între 20 și 50 de milioane de morți.>>

Ce consecințe pot exista pe termen lung, în cazul în care pandemia cu Coronavirus scapă de sub control? Haideți să le enumerăm:

 1. Un număr mare de morți. Să sperăm că nu de ordinul milioanelor!!!
  .
 2. Răspândirea virusului la nivel mondial poate duce lumea într-o gravă criză economică. Așa cum ați aflat deja, China a pus în carantină orașe de câteva ori mai mari decât Bucureștiul. Asta înseamnă că din aceste orașe nu iese aproape nimeni și nu intră decât cei autorizați. Prin urmare, s-a închis traficul aerian și terestru. Imaginați-vă că acest tip de carantină ar fi introdus la nivel de țări și granițele statelor lumii ar fi închise pentru doar cîteva luni… Rezultatul: dezastru economic, foamete, și, poate, în anumite țări, revolte ale populației.
  .
 3. Îmbogățirea celor care dețin patentul pentru vaccinul virusului și a celor care îl produc. Câți bani ar câștiga dacă mai multe miliarde de oameni ar trebui vaccinați împotriva coronavirusului?!?
  .
 4. O posibilă decizie de introducere a vaccinării obligatorii în toate țările, pentru a preîntâmpina o situație similară. Deja, în România, se cere public obligativitatea! Consecința unui asemenea abuz ar fi aceea că, în orice situație cât de cât problematică ( sau pur și simplu preventiv), Ministerul Sănătății al oricărei țări ar putea decide că populația are nevoie de un anumit vaccin și, cu mic cu mare, TOATĂ LUMEA va fi obligată să se vaccineze, chiar și de câteva ori pe an!!!
  .
 5. Rezultatul vaccinării obligatorii: îmbogățirea înzecită a marilor corporații farmaceutice și consecințe nebănuite, pe termen lung, pentru sănătatea întregii populații a planetei, ținând cont de faptul că efectele pe termen lung ale noilor vaccinuri NU se cunosc!

.
În aceste condiții, în mintea multora ar putea apărea această întrebare: apariția coronavirusului în China este un eveniment întâmplător (accidental) sau unul regizat? Voi ce credeți? Cine are de câștigat dintr-o pandemie cu coronavirus?

Trebuie reținut că, pentru China, coronavirusul se poate transforma și într-un dezastru economic, în cazul în care nu va putea controla rapid răspândirea acestuia. Carantina în care au intrat câteva orașe poate fi începutul unor probleme uriașe. Cum ar fi ca întreaga Chină să fie pusă în carantină, iar schimburile comerciale cu restul lumii să fie blocate pentru un an? Un război economic total cu SUA, față de o astfel de perspectivă, pare o glumă, din punct de vedere al consecințelor!

Citește AICI și articolul O presupusă asistentă medicală vorbește despre dezastrul din China: „90.000 de persoane infectate”. Adevăr sau Manipulare?

Update ora 20:10: De văzut și această analiză – Ce interese se ascund de fapt in spatele epidemiei coronavirus

                                                                                                           Daniel Roxin

Sursa: daniel-roxin.ro

Citiți și: Coronavirusul chinezesc sau când realitatea bate filmul: O pandemie planificată cu mult timp înainte?

8 Comments

 1. mototol

  Ce nu pot sa inteleg la toți aparținătorii de cercuri ai ocultei, este faptul că ei nu își aplică tratamentele, vor sa depopuleze, să metiseze șamd dar nu încep niciodată cu propriile persoane, păi urmați-va sfaturile să ne demonstrați ce bine este, vreți 500 de milioane de oameni, păi începeți cu voi depopularea ca trăiți ca șobolanii in dinastii

  • gigimutu

   asta vroiam sa zic si eu,

   cei care vor asa de cu ardoare reducerea populatiei pamintului, in frunte cu nea gates si alti netrebnici, sa faca intai pe ei vaccinurile astea nenorocitii, si dup-aia,daca mai apuca sa traiasca, sa vedem si noi ca nu au efecte colaterale, poate ne vaccinam si noi restul poporului, daca nu, nu, ura si la gara!!!

 2. Ionela Ionescu

  Eu nu înțeleg cum mogulii nu pricep că sunt moguli exact din vânzările pe care le fac maselor largi populare, cum naiba să îți omori clienții care te finanțează direct și indirect ?
  Și nu înțeleg nici cum vor să omoare salariații care fac și mențin societatea funcțională : conduc trenuri, avioane, camioane, ne dau apă, curent, internet, produc mâncare, duc gunoiul, repară șosele, ne repară pe noi de boli, arhivează cunoștințele și cultură de până azi pentru generațiile viitoare, pe care tot ei le și educă….
  Ce-ar fi un mogul fără servitorii săi casnici și slugile sale politice, fără producătorii și distribuitorii , fără cumpărătorii produselor sale ?
  Cumpărarea unui produs este consecința unei nevoi identificate ca rezultat al educației , respectiv într-o societate care funcționează în ansamblul tuturor componentelor ei…. Cine o sparge, se duce și el însuși pe tobogan după ea.

  • adria

   Citește (sau vezi filmul făcut după carte) “1984” de George Orwell. Vei înțelege și, mai mult, vei vedea cum cu fiecare pas aparent neînsemnat ne îndreptăm spre acolo.

   De fapt, “1984” ne spune cum va fi viața muncitorilor (blue collars), iar “Minunata Lume Nouă (Brave New World)” a lui Aldous Huxley ne pregătește pentru cum va fi viața celor ce lucrează în birouri (white collars).

   • adria

    Ionela, comentariul meu de mai sus este răspunsul la întrebarea dumitale. În plus, umanitatea trebuie redusă la vreo 500 de milioane “în armonie cu natura” iar reproducerea strict controlată (vezi “Georgia Guidestones”).

 3. satan exista

  In legatura cu vaccinarea obligatorie ce se prefigureaza la noi:ce adult cu capul pe umeri se va lãsa injectat cu un cocktail de otrãvuri(poliomelitã,hepatitã,tuberculozã si pentru ce or mai fi);care adult responsabil poate avea încredere în cadrele medicale dupã atåtea scandaluri,ultimile de rãsunet fiind Colectiv si Hexifarma;ce adult constient se va lãsa pãcãlit de neasumarea rãspunderii de cãtre cadrele medicale,de cãtre producãtori si de cãtre statul mason romån;si chiar dacã pånã la urmã îsi va asuma cineva rãspunderea,nu va încãlzi pe nimeni daunele materiale dacã devii legumã cum se va intampla in multe cazuri.

 4. Bogdan

  Coronavirus ca orice virus se poate preveni si trata cu vitamina C in doze mari. Sint zeci de lucrari incepand cu anii 1930 unde doctorii trateaza pana si SIDA si cancer cu vitamina C.
  http://www.doctoryourself.com/
  http://orthomolecular.org/resources/omns/v16n04.shtml

 5. Bogdan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.