Fără categorie

Corupția lui Băsescu, dezvăluită de un apropiat

                             Tu ești REGINA!!! Da, Traian Băsescu, […]

 

                           Tu ești REGINA!!!

Da, Traian Băsescu, tu ești REGINA! O regină cam spanchie, ce-i drept, dar tu ești! REGINA la care au ajuns marile șpăgi din România! Da, Traian Băsescu, tu care ai fost deputat, ministru, primar general, președintele României, ajuns senator, cel care acum te milogești sa ajungi in Parlamentul European pe 20.000 de euro, deși ești putred de bogat… sau ai nevoie de imunitate?!? Ești un om politic corupt!

O spun cu responsabilitatea unui cetățean, poate un pic mai informat ca alții. Cu fapte de corupție, unele știute, altele neștiute, într-un cuvânt ești un hoțoi bătrân, un hoț neprins! Pentru că ai fost și ești cel mai protejat om politic de către sistem. De ce?

Pentru că tu ești unul dintre ei, tu l-ai creat pentru a te proteja pe tine și complicii tăi și pentru a-i paradi pe alții. Dar, trebuie să admit că ai fost deștept! Le-ai lăsat și lor felii din tort, pe o înțelegere tacită, ca prin firmele lor acoperite să se autofinanțeze, probabil doar șefii, pentru a-i avea și tu la mână pentru că și ei te aveau! Astfel, toată lumea a fost mulțumită! V-ați protejat unii pe altii!

În schimb, ai dezvoltat un sistem foarte eficient! Ai construit dosare penale pentru majoritatea oamenilor politici, generali și oameni de afaceri, care ar fi putut să te încrimineze cu ceva, pe tine și cei câțiva complici ai tăi. În momentul în care oamenii vorbeau și te simțeai in pericol, apăsai pe buton și ajungeau suspecți. Alții, mai puțin norocoși, erau arestați. Dacă ar fi spus că banii ajungeau la tine, spuneai ca sunt niște infractori și nu au credibilitate. Recunosc că este un sistem abil construit, iar tu ești un om bogat cu avere colosală! Pentru mulți ar fi un șoc dacă ar afla câți bani ai strâns.

Odată cu numirile lui Coldea și Kovesi, nu s-a mai ținut cont de nimic în fabricarea dosarelor, și asta, pentru că și pe ei i-ai lăsat să se dedulcească , că… deh. Spre exemplu, doar șpaga colectată în celebrul dosar „Motorina” al lui Blejnar, era de 30 milioane de euro pe lună, din care cea mai mare parte ajungea la tine. Doar nu vrei să credem că Blejnar acționa de capul lui.

Logic, că e greu de dovedit, din dosarul „Motorina” au dispărut dovezile, filmările și înregistrările făcute de servicii(pentru orice eventualitate), inclusiv unde ajungeau banii și prin cine. Blejnar a fost achitat, a înțeles semnalul, dar totuși, a vorbit undeva și a fost condamnat pe un alt dosar, de altfel un fâs pe lângă dosarul „Motorina”. Să ne înțelegem, Blejnar nu îmi e simpatic și nu comentez condamnarea sau achitarea lui, dar sunt curios dacă pionul va vorbi despre Regină, acum când el e la răcoare și Regina vrea să prindă avionul de Bruxelles!

M-au contactat oameni din sistem, care mi-au atras atenția că sunt încâ mulți care îți pupă inelul. Activi, dar și în rezervă! Dar, nu din dragoste sau frică, ci pur și simplu pentru că trebuie să se protejeze pe ei, pentru că au fost complici. Unii au furat, altii au știut, dar au tăcut, tot complici se numesc și ei! Aici îi dau un sfat lui Coldea să se autodenunțe până nu e prea târziu.

Încă ești protejat, domnule președinte Băsescu. ÎNCÂ! Că te-au chemat să îți mai redeschidă unele dosare a fost doar de ochii lumii! Cam 80% din dosarele fabricate oamenilor politici, generali și oameni de afaceri s-au făcut in cei 10 ani de mandat. Multor dosare li s-a dat drumul in timpul mandatului tău, fie din răzbunare personala (Năstase, Voiculescu), fie din gelozie (Chereches), fie ca au vorbit in somn sau la un șpriț, Solomon, Gutău, Poteras, Videanu, Vanghelie și mulți alții. Aflu cum cățeii din jurul tău, unii plătiți din bani publici, alții din urma blaturilor partidului tău, PMP, de la Primăria Capitalei, spun că aș avea un caracter îndoielnic. Recunosc că în ceea ce te privește pe tine… așa este!

La ce fel de om de nimic ești, stau și mă gândesc că ceea ce i s-a întâmplat Elenei Udrea nu e întâmplator. L-a denunțat pe Coldea și Kovesi la DNA. Acolo a scris doar 10% din ceea ce știe. Prin simpatie și încrucișări de trei, luate câte trei, se putea ajunge la tine! Elena știa tot, ei știau tot și..:BUM!!! Poate te-ai gândit că femeie fiind, poate ceda. Să nu uităm că actele care au constituit dosarul Gala Bute au fost făcute pe timpul tău, poate ca măsura de precauție. Mă aștept la asta de la tine, sau poate că sistemul te-a aparat și s-a apărat și pe el! Poate, fără voia ta, doar, poate….și atunci ați paradito de comun acord! E mai frumoasă libertatea, decât dragostea! Dacă Elena vorbește ești PA, te duci 30 de ani la pușcărie.

Să amintim faptele tale de corupție știute:

– dispariția Flotei (Morar să trăiască!)

– casa din Mihaileanu

– un dosar al unui important om de afaceri care s-a autodenunțat și spune cu subiect și predicat, câți bani și cum ți-a dat. Asta dacă nu dispare între timp omul sau denunțul, văd ca e cam liniște pe dosarul ăla.

– răpirea jurnaliștilor din Irak (medicul Yassin)

Faptele tale de corupție neștiute, cum ar fi:

– Dinu Patriciu-Rompetrol

– Culiță Tărâță-Insula Mare a Brăilei , TCE-3 Brazi

– Contul de 500 milioane de euro RB – Azerbaidjan

Iar, faptele tale strict secrete, împrumutul de 20 miliarde de euro și proprietățile tale din afara țării, asta în episodul următor.

                                                                                                                Radu CRISTESCU

P.S: îi dau un sfat dl general, cu patru stele, Pahonțu! Să se autodenunțe până nu este prea târziu, că poate cine știe, îl denunță altcineva și se duce la pușcărie pentru tăinuire și complicitate. Iar tie Basescule, escroc bătrân, care ai vrut să nu se afle de proprietățile tale de peste hotare, și i-ai dat ordin lui Pahontu sa distrugă actele referitoare la deplasările tale imobiliare și de concedii de lux, cu avionul privat a lui Besciu și altele înmatriculate în Austria, îți spun: Surpriză, actele chiar există!

Citiți și

Traian Băsescu, paraditorul

Scrisoare deschisă adresată unui marinar demagog şi ticălos, fost preşedinte al României

 

4 Comments

 1. gigimutu

  Betivul asta,

  la parlamentul european, din partea Romaniei?
  dupa ce 10 ani a distrus tara? basescule, la parnaie, mm de boarfa ordinara!!!

  • Anonim

   Nu o sa vada o zi de puscarie omul asta, sistemul creat si sustinut de agentiile de inteligenta de afara o sa il apere in continuare.

 2. Dan Cristian Ionescu

  In cazul flotei, se spune “Morar sa traiasca”. Ar trebui inainte de toate spus “Anton Pandrea sa traiasca!”; El a fost presedintele completului de judecata care sub un motiv absurd a restituit dosarul la parchet.

 3. Apropo de flota. Cum stam cu infractorul Pandele din Consiliul de administratie al Petrochim ? Da, sotul “ciumei” de la Primaria Bucurestiului ! Securitatea neosovietica, neocominternista, neoliberala e in toate cele ce sint ? Si in cele ce miine vor plinge in noapte ? Conturile Chiorului de la Londra ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *