Puncte de vedere

Coșmarul lui Iohannis: Lia Olguța Vasilescu

  Mulți o vor președintele României Vă este cunoscut tuturor faptul că românul neaoș, Herr Klaus Werner  Iohannis, devotat trup […]

 

Mulți o vor președintele României

Vă este cunoscut tuturor faptul că românul neaoș, Herr Klaus Werner  Iohannis, devotat trup și suflet țării, dar numai celei a limbii sale materne, a respins-o din nou, într-un mod total ilegal, pe doamna Vasilescu, propusă pentru portofoliul de la Dezvoltare. De ce a făcut-o, încălcând toate normele constituționale și toate prevederile legale care reglementaza domeniul de referință? Nu e greu de intuit! Doamna Vasilescu reprezintă un veritabil pericol pentru locatarul de la Cotroceni, și nu numai pentru el!

I-am spus „locatarul” pentru că el acolo doar a stat și stă încă, dacă și făcea ceva pentru poporul care l-a cocoțat în cea mai înaltă funcție în stat, dându-i o pălărie cu mult mai mare decât cea pe care poate să o ducă, dacă și muncea, așa cum a făcut doamna Vasilescu, îi spuneam muncitorul de la Cotroceni. Lecturând această postare mulți vă veți întreba despre ce pericol este vorba. Și ca, să lămurim lucrurile, am să încerc să îl definesc eu, fără pretenția de a-l prezenta în totalitate, dar cu speranța că dumneavoastră, cei care mă citiți, mă veți completă ca de fiecare dată.

Doamna Olguța Vasilescu este în acest moment cel mai impotant lider al PSD, omul politic cu șansele cele mai mari să devină Președintele României, care, dacă ar candida, l-ar spulberă pe Iohannis. Conducătorii structurilor de forță au intuit potențialul ei politic și electoral și au încercat să o scoată de pe scenă politică, dar nu au reușit. Mai mult, au vrut să-i facă rău și nu și-au dat seama cât bine i-au făcut până la urmă.

Dacă până atunci existau unele suspiciuni privind corectitudinea sa, suspiciuni care planează  în general asupra fiecărui edil, acum acestea au fost îndepărtate în totalitate chiar de către DNA. Au reținut-o în mod abuziv 24 de ore, au plimbat-o cu cătușe prin față camerelor de filmat, ca opinia publică să o condamne deja, dar în ziua următoare a fost pusă în libertate de instanță și de atunci se tot zbat să-i găsească ceva ca să o acuze și nu reușesc. Toată această zbatere a structurilor de forță nu face altceva decât să ne demonstreze că doamnă Vasilescu este cel mai curaț politician, cel mai curat fost edil și fost ministru din România. Credeți dumneavoastră că, dacă nu așa stau lucrurile, o iertau cei de la DNA? Dacă avea cea mai mică problemă, era de mult arestată. În zadar s-au străduit atâta cei de la SRI să îi găsească ceva, făcând chiar risipă de capitalul financiar și uman, în final fiind obligați să recunoască realitatea, și anume că nu au cu ce să o acuze.

N-au reușit decât să ne demonstreze nouă tuturor că doamna  Vasilescu nu este „penală”, așa cum de fapt este multiplul „penal”, domnul Iohannis. Foarte tare l-a speriat pe reprezentantul și agentul de influență al doamnei Merkel în România și faptul că Olguța Vasilescu a demonstrat că acolo unde s-a implicat a reușit să realizeze lucruri semnificative. Cum să o numească el la transporturi, unde a fost propusă prima data și să pună în pericol interesele mai marilor noștri parteneri externi, în condițiile în care le promisese că va face totul să blocheze dezvoltarea României în ansamblul său, realizarea sistemului de autostrăzi și a celorlalte drumuri europene și naționale fiind o componentă esențială a acestei dezvoltări. I s-a ridicat brusc tensiunea, i s-au încleștat fălcile și mâinile, era foarte aproape să înnebunească atunci când a văzut că doamna Dăncilă și-a permis să o propună la portofoliul dezvoltării.

Și are dreptate, ce dezvoltare îi trebuie premierului, de ce avem nevoie noi de dezvoltare, ce,  ea nu știe că Olguța Vasilescu a îndeplinit în doar doi ani obiectivele pe care trebuia să le realizeze în patru? Așa cum își conduce echipa și se mișcă, fostul ministru al muncii, era  clar că o să pregătească și proiecte prin care va  cere fonduri europene. Păi asta ne trebuie nouă, doamna Dăncilă, ce să facem noi cu banii europeni, când putem să îi lăsăm să-i ia Germania, Franța, Olanda, Austria și alți parteneri importanți?! Cum se mai justifica domnul Iohannis în față șefilor săi de afară, doar le-a promis că o să blocheze în așa fel activitatea executivului,  încât să nu poată cheltui nici un euro din visteria europeană.

Vinovată este doamna Dăncilă că și-a permis să propună pentru cele două portofolii o persoană,  care cu siguranță ar fi creat probleme partenerilor externi prin măsurile de stopare a furturilor din bani și bunurile românilor. Nu e mai bine, decât să îi supăram, să îi lăsăm să fure în continuare în voie? Cum mai câștiga el alegerile prezidențiale, dacă doamnă Vasilescu procedează în aceeași manieră la Ministerul Dezvoltării cum a făcut-o la Ministerul Muncii, iar electoratul o să vadă că PSD a îndeplinit promisiunile făcute în campania electorală, creând în acest fel probleme și Partidului Popular European?

Mai bine că nu a numit-o, să vadă electoratul că degeaba a dat votul PSD-ului, că el Iohannis face ce vrea și nu pățește nimic. Pe lângă toate astea doamnă Vasilescu este și foarte curajoasă și spune ce alții nu îndrăznesc nici în gând să rostească. Ce ne facem dacă, așa cum este de directă și decisă, începe să vorbească despre furturile din România  și atunci când începe să le spună o face al dracului de bine. Știm că nu se sfiește să ia în colimator pe cei care încalcă regulile bunului simț. Nu este ea cea care și-a permis să afirme că nu Herr Iohannis este în măsură să vorbească despe gazarea celor de la Colectiv având în vedere naționalitatea lui și apartenență la Grupul Etnic German, și-a permis să întrebe la televizor de ce este ea penală și Klaus nu, când acesta a făcut aceleași lucruri la Sibiu pe care ea le-a făcut la Craiova, dar la o scară cu mult mai redusă.

Ce dacă are șapte case luate ilegal, că are atâtea dosare penale, el nu este penal, ceilalți, care și-au permis să nu facă nimic ilegal, sunt. Peste toate astea a comunicat că se căsătorește cu domnul Manda. Ce credea doamnă Vasilescu că domnul Iohannis a uitat că domnul Manda a dat atâtea bătăi de cap celor din  conducerea SRI, structură de forță care i-a asigurat lui câștigarea alegerilor prezidențiale trecute. Așa îi trebui,e dacă și-a ales ca partener de viață un om la fel frumos, de inteligent și de bine pregătit ca domnia sa  și cu o perspectivă politică frumoasă. Nu putea să-și aleagă unul prostănac, urât și inofensiv, care să dea garanția că nu lezează interesele lui și ale structurilor de forță care îl protejează și îl ajută să ducă o viață liniștită și confortabilă, plină de avantaje. Este adevărat sau nu, că așa stau lucrurile, domnule Iohannis? V-a creat coșmaruri doamna Olguța Vasilescu?

Oricare ar fi reacția dumneavoastră, eu sunt decis să o votez la alegerile prezidențiale de anul acesta, dacă și doamnă Vasilescu se decide să candideze. La fel sper să procedați și voi! Va garantez că merită!

                                                                                                                 Gen. Dumitru ILIESCU

1 Comment

  1. Marian

    klaun iohanniSS

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *