Cadran international

Cotidianul britanic „The Sun” despre circul făcut la summit-ul NATO de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, recidivele bahice ale acestuia și alcoolism

                                        […]

 

 

                                        În loc de prefață

Doar niște idioți pot să susțină că alcoolicul Juncker a avut o criză de sciatică și doar niște imbecili pot să și creadă! Ia uitați aici ce vesel era „bolnavul de sciatică” și cum mustăceau cu înțeles toți în jurul lui!

 

Ion Bogdan Lefter, un pro-sionist trădător de țară, încerca aseară să-i convingă pe naivii care priveau o emisiune de pe un post insolvent, unde se adună permanent la un fel de șezătoare a unor mahalagioaice isterice și alți trădători care se dau analiști sau istorici, aurolaci ce trag pe nas împreună cu însuși Zamolxe și papițoi dichisiți cu sex incert, că Juncker nu a fost pulbere de beat la summit-ul NATO.

Alcoolismul este tot o boală, la fel ca și sciatica invocată. Rușinos nu este să fii bolnav de alcoolism, rușinos este doar să nu tratezi boala și să apari permanent mangă în public la întâlniri oficiale. Alcoolismul lui Juncker este cunoscut de mai multă vreme, nu este prima oară când acesta se dă în stambă la întâlniri oficiale.

                                                                                         Redacția „Justițiarul”

Este Jean-Claude Juncker un alcoolic? Președintele UE a negat în repetate rânduri acuzațiile privind băutura

Jean-Claude Juncker a fost acuzat că a fost beat și la un summit major de pace ONU din mai 2017. Domnul Juncker, unul dintre cei mai puternici bărbați din UE, a negat în repetate rânduri că are o problemă cu băutura, numind acuza ca o afirmație „insultătoare”. Iată ce știm…               

        De ce Jean-Claude Juncker a negat că este alcoolic?

În mai 2017, domnul Juncker s-a confruntat cu întrebări supărătoare după ce s-a afirmat în presă că a fost beat în timpul summit-ului de pace al Organizației Națiunilor Unite de la Geneva, Elveția. Surse diplomatice au spus pentru „The Sun”, că la momentul acela șeful Comisiei Europene era beat „foarte vizibil”. Discuțiile respective au vizat reducerea anilor de tensiune dintre Turcia și Grecia asupra Ciprului. O sursă diplomatică a declarat pentru Sun: „A fost clar că Juncker a fost foarte bine aranjat. A avut un comportament ciudat și un pic jenant pentru toată lumea”. O purtătoare de cuvânt a d-lui Juncker a afirmat: „Înțelegem că presa britanică este în activitate de campanie, dar nu vom demonta astfel de acuzații insultătoare cu un simplu comentariu”.

Încă din septembrie 2016, domnul Juncker a declarat pentru ziarul francez „Liberation” că a fost incorect să sugereze că ar avea o problemă cu alcoolul. Vorbind în legătură cu comportamentul său pe un podium, unde l-a îmbrățișat înghesuindu-l pe premierul maghiar Viktor Orban, domnul Juncker a spus: Așa sunt eu. Dacă o dată cineva sparge matrița și iese din tipar, acela este evident nebun sau alcoolic.” Acesta adăugat: „Credeți că aș fi în continuare în funcție dacă beam coniac la micul dejun? Acest lucru mă face cu adevărat trist și chiar mi-a determinat soția să mă întrebe dacă o mint, pentru că nu beau când sunt acasă”.

Acum, în iulie 2018, Juncker a fost văzut într-o situație uimitoare în timpul summit-ului NATO de la Bruxelles. Oficialii UE au transmis că Juncker are vârsta de 63 de ani și suferă de sciatică, o afecțiune dureroasă care poate afecta mobilitatea și mișcarea cuiva. Domnul Juncker a explicat că este uneori instabil pe picioare din cauza problemelor cauzate de un accident de mașină grav din anul 1989.

                                    Ce este un alcoolic?

Alcoolismul este o problemă de sănătate dezvoltată pe scară largă, mai mult de nouă milioane de oameni în Marea Britanie depășesc zilnic limita normală a consumului de alcool. Cu alcoolul atât de integrat în viața noastră, poate fi greu de spus până unde se bea pentru plăcere și de unde începe băutura să devină o problemă. Experții spun că există o diferență între abuzul de alcool accidental și alcoolism. Dependenții de alcool își pot neglija responsabilitățile, ca rezultat direct al consumului lor de alcool.

De asemenea, ei își pot „îneca durerile” în alcool imediat, la serviciu, acasă sau în societate. Aceștia ignoră problemele cauzate de alcool în relațiile lor sau chiar devin un pericol public, de exemplu în timpul conducerii unui autovehicul pe stradă. La fel, consumul lor excesiv ar putea să le aducă probleme cu legea, dacă alcoolul îi face agresivi în relațiile cu ceilalți. În timp, alcoolicii devin dependenți și fizic de băutură, nu doar psihic, organismul lor nu mai funcționează fără alcool.

                                                                                Sara KAMOUNI, 12 iulie 2018

Sursa: THE SUN

                                                                                  Traducerea și adaptarea Simina BARBU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *