Puncte de vedere

Coup d’État, made in USA

  Rudy Giuliani are un chip care demonstrează câteva trăsături de caracter semnificative. Fiind portretist și caricaturist, am învățat să […]

 

Rudy Giuliani are un chip care demonstrează câteva trăsături de caracter semnificative. Fiind portretist și caricaturist, am învățat să văd dincolo de anatomie, pentru că targhetul meu real este spiritul ființei portretizate, dincolo de asemănare. Tenacitatea ar fi primul element observabil. Nu cred că acest om poate pierde ușor și nu cred că o să renunțe la vreo bătălie, fără o lupta crâncenă.

Alegerile din America au fost urmărite cu sufletul la gură de o planetă întreagă, pentru că miza a fost și este încă uriașă. De acolo se aprinde lumina Terrei, așa că tot ce se întâmplă acolo, ne afectează pe noi toți. Media meinstraim, prostituată de felul ei, s-a grăbit să miruiască cu osanele băloase candidatul fabricat din tot felul de reziduri democrate, în laboratoarele sinistre ale ocultei mondiale. Mișcarea din punct de vedere tactic funcționează întrucât foarte mulți cetățeni planetari zombificați în timp, iau lumina „sfântă” venită prin canalele pestilențiale mediatice și tot ce vine pe acolo e bun. Sunt experți în ambalarea minciunii în adevăr. În realitate, Biden nu este învingător. Pute rău a fraudă !

Situația este întrucâtva asemănătoare cu alegerile electorale din 2000, între Al Gore și Bush, alegeri la care am fost întâmplător martor , la acea vreme aflându-mă în SUA pe post de caricaturist la revista The Oregonian. Firește, din Oregon (singurul ziar din Oregon). Temele care mi se dădeau de către redactori, îl desemnau apriori învingător pe Al Gore. Era favoritul de departe al majorității. Mare a fost însă surpriza în care, după o lună de tărăgănari suspecte, a ieșit, culmea, Bush, la doar 5 voturi diferența. Cam toată americănimea cunoscută de mine a rămas perplexă. Mulți au mirosit că e vorba de o făcătură și personal sunt convis că a fost prima manevră electorală de amploare a Deep State-ului care devenea din ce în ce mai puternic. Presa vremii însă nu s-a grăbit să desemneze învingătorul. Încă mai exista pe atunci puțin bun simț.

Revenind în timpurile noastre, mai exact la alegerile prezidențiale americane, uitându-ne la harta electorală a Americii, o să remarcăm cu ușurință că este predominant roșie și mai ales în centru, unde cosmopolitismul a pătruns mai greu, dar pe coastele de Est și Vest, situația e albastră și mai firavă. Pompa de vot sorosista, a umflat voturile albastre enorm la fel cum a reușit să impună și în România candidații USR, toți ajunși în funcția de primar prin fraudă electorală asezonată cu câteva voturi naive și anemice. Democrația și-a dat de acum obștescul sfârșit. Pompa și sacii cu voturi ai lui Soros face minuni. Dacă în America, Curtea Supremă nu reușește să rezolve frauda vizibilă și din satelit, atunci avem de a face cu o frumusțe de lovitură de stat sau coup d’État, așa cum frumos sună în limba franceză, desi poate ca ar fi mai nimerit s-o spunem în chineză  政变 (ceva mai greu de pronunțat), pusă la cale de miliardarii americani, ziariști, ofițeri de rang înalt si artisti, care cu toții se întâlnesc o dată pe an la Bohemian Grove, locul unde se scrie adevărata istorie planetară.

Rudy Giuliani n-o să renunțe prea ușor la lupta sa, cu atât mai mult cu cât nu e singur. Cu Dumnezeu înainte, Rudy!

                                                                                        Bogdan PETRY

Bogdan Willkrin Petry – grafician și ilustrator. Unul dintre cei mai renumiți caricaturiști români. Străbunii săi paterni erau din familia nobiliară germană Petry, gravori germani veniți în România din Koln iar din partea mamei are rădăcini rusești, strămoșii săi fiind staroveni.

 

1 Comment

  1. Andrei

    Dacă Trump si echipa sa reușesc sa întoarcă în instanță acest lucru evident că democrația de astăzi va avea o altă față mâine ,ce se întâmplă in USA noi in Romania o știm chia Joe Biden ne-a spus ca la demiterea lui Băsescu a fost o frauda de 2 mil de voturi … ciudata este miza celor doi candidați unul penibil si contracandideaza unul si mai penibil ….ciudat foarte ciudat ca din toata America asta sa fie lupta ………..poate se vrea o schimbare in lume o nouă față a democrației o meritocrație sau o democrație socială ,sau umană ….vom vedea ce este cert acest virus a pus democrația in ghilimele a inchis libera circulație europeană ,a scos la iveală adevaratele relații între state …….vom trai si vom vedea …..oricum consumatorismul ordinar in care trăim este groaznic ….vedem proteste in Germania ,Spania ,Italia , Bulgaria Serbia ,….miroase cam ca în perioada 88 din Europa de Est …sau poate am doar impresia ….. dacă ma rog la Dumnezeu mă rog ca cei ce conduc lumea cu adevarat sa fie mai inteligenți ca cei Din PNL +USR iar organizațiile Sorosite sa aibă drept scop dărâmarea Democrației de tip nazist in care se zbate Biata Europa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.