Colimator

Covid-19 – afaceri cu moartea

  De zece luni mass media aservită globaliştilor urlă isterizată: „Spălaţi-vă pe mâini! Dezinfectaţi-vă! Staţi în casă! Păstraţi distanţa socială! […]

 

De zece luni mass media aservită globaliştilor urlă isterizată: „Spălaţi-vă pe mâini! Dezinfectaţi-vă! Staţi în casă! Păstraţi distanţa socială! Folosiţi masca de protecţie!” Şi ne-au dat, prin legea 55/2020, instrucţiuni de folosire a botniţei: să ne-o fixăm cât mai sus, peste nas… chiar şi peste ochi, pentru a nu vedea genocidul şi grozăviile declanşate cu ură împotriva poporului român de guvernul nazist condus de Iohannis: uciderea marilor duhovnici ortodocşi, confiscarea sărbătorilor şi pelerinajelor religioase, transformarea spitalelor în lagăre ale morţii, afacerile marilor companii farmaceutice, suprimarea tuturor drepturilor şi libertăţilor prevăzute în constituţie.

Pentru a induce frica şi starea depresivă în mentalul colectiv şi a abate atenţia de la tunurile date de Guwerner  românilor, mass-media ticăloasă a instaurat un regim de teroare psihologică. În fiecare zi, la intervale scurte de timp şi pe toate posturile de radio-tv, auzi , ca pe o bătaie de ciocan în creştet, acelaşi refren: creşte alarmant numărul infectaţilor şi al deceselor datorate Covid, se carantinează localităţi, se închid restaurante, pieţe agroalimentare, şcoli, teatre, săli de cinema… Doar veşti aducătoare de moarte, ca să ne infricoşeze şi mai mult, ca să ne facă şi mai obedienţi. Pentru că, aşa cum mulţi dintre cititori au realizat, Covidul este, pe lângă o armă terorist-biologică, cel mai mare experiment aplicat populaţiei la scară planetară.

Nici vorbă să se discute de vindecări, de metodele de fortificare ale sistemului imunitar în perioada gripelor sezoniere care, au existat  şi vor exista întotdeauna. Prin  propaganda anti-viaţă, sataniştii psihopaţi numiţi în conducerea  României au nevoie de morţi, de cât mai mulţi morţi pentru ca, în acest fel, să poată trece la următorul pas impus de agenda globaliştilor: vaccinarea, adică otrăvirea şi uciderea lentă a românilor. Cu botniţa trasă peste ochi şi fără gândire proprie, marele Klaus Imperator vrea să transforme românii într-un popor de zombie, pe care să îl predea, ambalat în saci negri de plastic, sataniştilor Guvernului mondial.

De la începutul „pandaliei” şi până în prezent, sub numele sinistru „COVID”  se comit crime împotriva umanităţii. Dacă sub imperiul fricii cineva cheamă ambulanţa morţii, aceasta îl duce la spital sau în containerele fără ferestre ale Arafatului. Acolo se face testul şi viaţa omului  atârnă de un fir de păr. Dacă eşti Covid, adio viaţă! Echipa de criminali a Fuhrerului a dat ordine medicilor să nu intervină în alte afecţiuni, astfel încât bolnavii cronici mor cu zile. Se spune că la nivel naţional există un protocol de tratament  Sars-Cov 2, însă adevărul este unul singur: împotriva virusurilor nu există tratament! Se tratează doar infecţiile bacteriene asociate, nicidecum virusul în sine. Şi a mai făcut ceva Gestapoul lu‘Klaus:  a înzestrat spitalele cu jandarmi care împiedică pătrunderea  rudelor în abatoarele morţii. Neavând acces, nimeni nu ştie ce se întâmplă cu adevărat acolo. Mulţi dintre pacienţi intră pe picioarele lor şi ies împachetaţi în saci de nylon. Ambalaţi precum ciumaţii, fără a fi privegheaţi conform tradiţiei ortodoxe, morţii sunt duşi direct la cimitir. Şi totul se sfârşeşte acolo, pentru că nu li se face necropsie iar medicii, pentru a se spăla pe mâini de orice culpă medicală, nu eliberează aparţinătorilor scrisori medicale. Şi din covid o parte din ei fac bani frumoşi…Aşa cum aţi văzut la televizor, până şi pompele funebre câştigă în plus pentru manipularea unui decedat” covid”.

După acest scenariu macabru mulţi dintre noi îi pierdem pe cei dragi: bunici, părinţi, fraţi, veri, prieteni. Persoane care fac parte din viaţa noastră care, atunci când pleacă, îţi lasă un gol imens în suflet.

Se spune că atunci când îţi moare un prieten, moare ceva în tine… Ceva din universul tău se prăbuşeşte şi ai nevoie de timp ca să-ţi poţi continua viaţa din punctul în care ai lăsat-o. La fel mi s-a întâmplat şi mie în ultimele două luni.

Maria şi Stefan Feher din Târgu-Mureş erau prietenii mei. Un cuplu ieşit la pensie, fără copii, ambii iubitori de animale. Ea avea 67 de ani, el 70; ea catolică, el protestant.  La sfârşitul lunii septembrie a acestui an, Maria a contractat o gripă. O prietenă doctoriţă a sfătuit-o să-şi facă testul covid. Locuind în aceiaşi casă, l-a făcut şi Ştefan…  au rezultat pozitivi. Aceeaşi prietenă medic a chemat ambulanţa. Era duminică, 27 septembrie şi Maria, înfricoşată, plângea… Au fost duşi la Spitalul de pneumologie Târgu-Mureş – transformat în suport covid.

Iniţial au fost puşi amândoi într-un salon comun, cu cazuri grave. Speriată de ceea ce vede în jurul său, Maria spunea : E rău aici, nimeni nu ne bagă în seamă, parcă am fi ciumaţi. Uşa salonului se deschide doar când ni se aduce mâncarea şi medicamentele. Primesc două medicamente zilnic, dar nu ştiu ce, nimeni nu vorbeşte cu noi”. După 11 zile de la internare, Maria aştepta veselă şi optimistă sosirea celei de-a douăsprezecea, pentru a se reîntoarce acasă. Spunea fericită la telefon:  „Abia aştept să mă întorc acasă, să dorm în patul meu, să îmi strâng în braţe pisicile!” Dar îngerul morţii a avut alte planuri…în noaptea aceea Maria a făcut accident vascular cerebral(AVC). Cum a făcut AVC dacă se spune că bolnavilor Covid li se administrează anticoagulante?A fost transferată la Spitalul clinic judeţean şi operată pe creier. A intrat în comă şi după trei zile, la data de 11 octombrie, a plecat la Domnul. În sac de plastic negru, a fost inmormântată cu un ceremonial religios de 10 minute, la înmormântare neavând voie să participe decât 8 persoane.

Soţul ei s-a externat însă nu a supravieţuit mult. Şocul pierderii soţiei l-a îngenunchiat şi după câteva zile, în 26 octombrie, a plecat în lumea drepţilor. Medicii curanţi  ai soţilor Feher nu au eliberat scrisori medicale fratelui defunctei,  care s-a ocupat de ambele înmormântări.

ROMEO GHEORGHE  BANU plutonier adjutant şef, paramedic la  ISU Vâlcea, DACUL  LIBER de pe Facebook

Pe „Dacul liber” l-am cunoscut anul acesta pe Facebook. Lucra la ISU Râmnicu-Vîlcea şi avea 46 de ani. Era un om vesel, perfect sănătos, a cărei unică boală era… optimismul debordant!  Era căsătorit, avea o soţie afectuoasă  şi  doi copii cu care se  mândrea. Acest înger cu chip uman  fost înzestrat de Dumnezeu cu o bunătate rară, cu un altruism până la cer şi un curaj nebun.

În rarele clipele de răgaz discutam cu el despre ceea ce se întâmpla în ţară. Era nemulţumit, ar fi dorit o schimbarea” măcar pentru viitorul copiilor”. Fiind militar nu avea voie să îşi expună public opiniile. Nu ştiam că s-a îmbolnăvit în 6 octombrie, în timpul unei misiuni , nu am mai apucat să discut cu el după acest eveniment fatidic. Am rămas şocată când, în 26 octombrie a.c., pe pagina lui de socializare am citit următoarele mesaje:

UNDE  AI  PLECAT? Ai mers acolo sus să pui o vorba bună pentru noi păcătoşii? Pentru noi care am uitat ce înseamnă umanitatea? Tu erai salvatorul nostru pe pământ şi aici trebuia să râmâi. Lumea are nevoie de OAMENI ca tine, acum mai mult ca niciodată. Spune-i lui Dumnezeu că medicii şi-au uitat menirea pe pământ, spune-i că politicienii au uitat pe cine reprezintă. Spune-i că oamenii s-au înrăit şi au uitat să se respecte”.

„Am sperat până în ultima clipă că vei învinge acest virus crunt, că te vei întoarce la familie şi printre noi. Din nefericire, pentru viaţa salvatorului de vieţi  nu s-a mai putut face nimic. De azi cerul mai are un înger!”

Din nefericire, un înger de pe pământ s-a mutat la cer…Din relatările doamnei  Alida Carla, soţia defunctului, am ajuns la concluzia că viaţa lui Romeo Banu nu a fost răpusă de acel “virus crunt” ci de indiferenţa personalului medical şi a unui alt individ, la fel de nepăsător ca şi cadrele medicale care l-au condamnat la moarte: şeful  ISU Vâlcea, pe fondul unui sistem de sănătate super -jefuit de politrucii tuturor guvernărilor.

Iată ce a declarat, cu sufletul îndoliat doamna Alida Carla, soţia defunctului:

„Soţul meu a decedat în urma unui lung şir de zile de spitalizare(n.a: 11 zile) din cauza unor complicaţii şi a neglijenţei personalului medical de la Secţia Infecţioase Râmnicu Vâlcea. Fiind paramedic pe SMURD, acesta era expus la tot felul de accidente sau boli pe timpul misiunilor. Pe 6 octombrie a participat la o intervenţie, când un TIR a căzut în râul Lotru. A stat două ore în apă rece până la brâu, alături de alţi colegi care au participat la misiune. S-a ales cu o răceală pe care a dus-o pe picioare. Pe data de 12 octombrie s-a dus din nou la muncă, deşi starea de sănătate i s-a degradat…L-au izolat şi a fost scos de pe intervenţie. Colegii şi şeful de tură nu au sesizat şi nu au raportat nimic despre acest eveniment, în condiţiile în care suntem în pandemie în timp ce medicul de familie, care nu ştiu de ce ocupă acest post, l-a îndrumat să meargă la UPU Vâlcea pentru analize şi testul covid, al cărui rezultat a venit abia după două zile”.

Conform scrisorii medicale eliberate de medicul curant Stoian Marinuţa, o doctoriţă de 31 de ani, Romeo Banu a fost internat la Spitalul de Urgenţă Râmnicu-Vâlcea Secţia Boli Infecţioase la data de 15 octombrie 2020. Aceasta l-a „îngrijit” până în ziua decesului, 26 octombrie. Actul medical întocmit de aceasta este confuz şi ambiguu. Medicul  scrie că” i-a aplicat tratamentul conform Protocolului naţional, antitermice, antibiotic, anticoagulant, antiinflamator, vitaminoterapie, oxigenoterapie, soluţii perfuzabile pentru reechilibrare electrolitică.” fără a menţiona  numele medicamentelor administrate şi dozajul. Hororrrr !!!

„Nu a scris tratamentul pentru a se acoperi. Se ştia că probabil se vor face valuri, maiales că Romeo nu este o persoană neştiută de nimeni fără familie, automat şi-a luat o marjă de scuze pentru că sunt sigură că  nu era singurul caz de genul acesta, sunt o grămadă de cazuri în care oamenii au decedat datorită neglijenţei lor. Am încercat să fac rost de foaia de observaţie dar nu am reuşit.”

Pe fondul unui tratament medicamentos incert şi ineficient, starea lui Romeo s-a înrăutăţit. Cu toate acestea, doctoriţa nu s-a deranjat să îl trimită la CT. A făcut acest lucru doar în ziua decesului, 26 octombrie, când pacientul a făcut primul stop cardio-respirator resuscitat. Abia atunci s-a încercat transferul la ATI, dar a fost prea târziu. Ca urmare a dezinteresului întregii echipe medicale pe perioada internării,  cu plămânii distruşi , Romeo a făcut al doilea stop cardio-respirator, pierzând lupta cu viaţa…

Arătând cu degetul spre echipa medicală, doamna Alida continuă: „Am depus sesizare la Colegiul medicilor, în care am descris coşmarul prin care a trecut soţul meu. Sunt convinsă că nu a murit de coronavirus! Primele două zile a stat în salonul rece, neîncălzit, cerând pătură de acasă…Pe 17 octombrie a început să aibă dificultăţi de respiraţie şi a fost mutat în secţia Infecţioase, unde depindea de masca de oxigen. Îmi spunea că i s-a schimbat tratamentul(n.a: decedatul aflase doar verbal de la doctoriţă că primeşte Plaquenil şi vitamine) şi de atunci în fiecare noapte s-a chinuit cu dureri de cap, febră şi crize de respiraţie. Lipsa oxigenului i-a provocat cinci atacuri de panică. Suna disperat la asistente că se sufocă, dar ele nu răspundeau…

Tratamentul pe schema covid nu şi-a făcut efectul, de aceea sănătatea lui s-a deteriorat zilnic. De ce acea doctoră nu a luat atitudine ca să poată fi transferat la ATI-UPU Vâlcea sau la un alt spital? Soţul meu era un paramedic SMURD, nu un boschetar! Decizia de transferare la Terapie Intensivă a venit mult prea târziu… cel care timp de 14 ani, a salvat zeci de vieţi cu riscul de a o pierde pe a lui a fost condamnat la moarte. Butelia cu oxigen care i-a fost repartizată era veche, antică. La un moment dat când i-ua băgat două surse de oxigen, i-au adus butelii mai noi dar am înţeles de la el că masca era spartă, de-aia nu primea oxigen. Timp de 11 zile, seară de seară, el a făcut temperatură şi crize din lipsă de oxigen care, în final, i-au distrus complet plămânii. Uitaţi-vă la radiografiile din 13 octombrie, plămânii erau perfect funcţionali iar după 13 zile erau praf, zici că a fost gazat! În toată această perioadă i-am cumpărat medicamente: algocalmin fiole, hepatoprotectoare şi detoxifiante pulmonare, pamperşi…pentru că în ultima săptămână, din cauza durerilor, făcea pe el! Dacă aş da timpul înapoi sunt sigură că l-aş salva. Dar şi noi, restul familiei am stat în carantină până pe 26 octombrie, inclusiv, ziua în care el a murit. Cum aş fi putut să-l ajut? DSP-ul nu a dat nici un telefon, nu ni s-a făcut nici un test. Nimeni nu s-a interesat de soarta noatră în perioada carantinei, am fi putut muri în casă.

Am anunţat doctorul de familie al lui Romeo care este şi doctorul meu de familie(n.a.: CIUREA  PETRUŢ angajat ISU). Nu l-a interesat niciodată starea mea, cu toate că ştia că am astm şi puteam foarte uşor să mă îmbolnăvesc. Deşi este pensionar – are în jur de 52-54 ani, îşi continuă activitatea că sunt bani mulţi la ISU!!! Datorită lipsei de interes, mulţi dintre colegii lui Romeo au renunţat la serviciile lui. Şi să vă mai spun ceva: în luna iulie am ajuns la Urgenţă din cauza lui. Am lucrat o perioadă în comerţ şi am rămas blocată cu spatele. M-am dus la el şi mi-a dat tratament  pe bază de diclofenac, deşi ştia că sunt alergică la acest medicament. Am ajuns la Urgenţe cu şoc anafilactic. Dacă Romeo nu era acasă, puteam să mor! De-atunci soţul meu s-a supărat pe el.”

VINA  ÎN ACEASTĂ DRAMĂ NU ESTE DOAR A ECHIPEI  MEDICALE CI ŞI A ŞEFULUI ISU VÂLCEA,  PASCARU  DANIEL. LIPSA  DE  REACŢIE  A  LUI  RAED  ARAFAT  DUPĂ  MEDIATIZAREA CAZULUI. CÂT VALOREAZĂ  VIAŢA  UNUI  POMPIER – articol apărut în Cuget Liber în  6 iunie 2017şi SISTEMUL  CRIMINAL  CARE NU  A VOTAT LEGEA ASIGURĂRILOR  DE  VIAŢĂ  ALE  POMPIERILOR

În ultimii 31 de ani toate numirile în funcţiile de conducere s-au făcut  pe criteriul politic: oameni nepotriviţi în funcţii nepotrivite. Oamenii-neoameni au fost cocoţaţi pe piedestaluri nu pentru a apăra interesele subalternilor, ci pentru a-i spiona şi a-i anihila pe cei care încearcă să îşi apere drepturile. Aceşti şefuţi de doi bani nu pun preţ pe omenie pentru că nu ştiu ce înseamnă acest cuvânt. În cazul şefului ISU, Pascaru Daniel, regula numirii în funcţie se confirmă…

„Şeful ISU nu s-a interesat de starea de sănătate a lui Romeo în timpul în care a fost internat. Nu l-a sunat nici pe el, nici pe mine, ca să mă întrebe  cum evoluează lucrurile. Singurul lui gest a fost să îmi prezinte condoleanţe în ziua decesului. Şi mai e ceva: după funeralii, am fost la el în audienţă, să mă ajute cu un loc de muncă(n.a.:conform legii, copiii personalului militar decedat în timpul sau în legătură cu  exercitarea atribuţiilor de serviciu, precum şi soţia sau soţul acestuia pot fi numiţi  în funcţii militare sau încadraţi în funcţii civile, fără examen sau concurs, în instituţiile din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, dacă îndeplinesc condiţiile legale, prin ordin al conducătorului -ISU în cazul de faţă).

Plecarea neaşteptată a soţului meu ne-a dezechilibrat atât emoţional cât şi financiar. Cei doi copii ai noştri învaţă. Fata e la facultate, băiatul în ultimul an de liceu. Eu nu lucrez, în condiţiile în care avem de plătit, încă 8 ani, un credit ipotecar pentru apartament; dările noastre lunare se ridică la 2.500 lei şi ne trebuie şi bani de mâncare. Din acest motiv am apelat la şef, aducând în discuţie faptul că Romeo a contractat boala în timpul serviciului. El m-a contrazis, a spus că s-a uitat pe fişa soţului meu  şi a văzut că de pe data de 9 până pe 12 octombrie nu există nici un tratament medical, deci eu nu pot să demonstrez el a fost bolnav în perioada asta. I-am explicat că au răcit şi alţi colegi de-ai lui care au participat la misiune dar el a zis că nu a auzit despre aşa ceva. Apoi mi-a amintit că, după ce soţul meu a fost confirmat pozitiv covid, toţi colegii lui de tură au ieşit negativi iar el nu îşi poate explica cum soţul meu a ieşit pozitiv. Toţi colegii lui ştiu că Romeo a răcit la acea intervenţie dar le este frică să vorbească. Eu m-am dus ca o femeie amărâtă, să cer ajutor… Am fost şi la resurse umane pentru pensiile de urmaş, am adus în discuţie prevederile legii, dar nici cei de acolo nu m-au băgat în seamă. Conducerea ISU Vâlcea a strâns doar bani pentru înmormântare şi asta doar din obligaţie, căci omenie nu există.”

Din păcate omenia este pe cale de dispariţie în societatea noastră. Dacă ar fi fost OM, şeful ISU l-ar fi putut salva. Avea la îndemână prerogativele funcţiei şi telefonul. Încă de la primele semne de înrăutăţire a stării subalternului, ar fi aranjat urgent transferul  bolnavului la Spitalul militar central, cu elicopterul SMURD, că doar de-aia e subalternul lui Arafat!!! Dar… la fel de neOM ca şi colegul  Filipaş Tiberiu-şeful Jandarmeriei Mureş în cazul jandarmului DAN JURJE,  a rămas indiferent la suferinţele aducătoare de moarte ale îngerului plecat prea devreme dintre noi…

Problema majoră,nerezolvată a pompierilor români, este lipsa asigurărilor de viaţă din fondurile instituţiei . În acest sens vă invit să citiţi articolul apărut pe site-ul Cuget Liber în 06 iunie 2017 CÂT VALOREAZĂ  VIAŢA  UNUI  POMPIER? Pompierii vor avea asigurări de viaţă. Legea a fost adoptată din greşeală”, dar au blocat-o senatorii. „Nu e o prioritate. Mai vedem la toamnă”. Cum a intervenit Arafat în acest sens? Au trecut trei ani şi nici o mişcare. Pe Arafatu’ îl preocupă acum purtarea botniţei în casele noastre , confiscarea Crăciunului, al treilea va covid şi amenzile ca pedeapsă la nesupunerea îmbotniţării.

   JURJE DANIEL-IOAN, jandarm în cadrul Jandarmeriei Mureş

O altă victimă a sistemului criminal sanitar şi a indiferenţei şefilor este Dan Jurje, un bărbat de  48 de ani, care era în floarea vieţii. Om cu frică de Dumnezeu, era căsătorit şi pe prinţesa lui, fiica Denisa, o iubea ca pe lumina ochilor.

Dan Jurje cu familia.

Dar viaţa i-a jucat o glumă macabră…În ziua  fatidică de vineri, 13 noiembrie a.c., în timp ce se afla în misiune împreună cu un coleg, a avut un accident. În urma impactului frontal cu o maşină care venea pe contrasens, Dan a suferit o fractură de bazin. A fost transportat cu o ambulanţă SMURD  la Spitatul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş şi repartizat la Secţia Ortopedie-Traumatologie, unde urma să fie operat  în regim de urgenţă. Duminică seara, 15 noiembrie, fiica acestuia Denisa-Bianca Jurje a făcut primul său live pe Facebook, un strigăt disperat de ajutor, aducând în atenţia opiniei publice tratamentul inuman de care „beneficiază”  tatăl său. După două zile de la internare,  Dan nu fusese operat;  nu i s-a pus sondă urinară şi nici nu a primit laxative, sub scuza că „spitalul nu are aşa ceva”. Deşi Denisa a cumpărat laxative şi le-a dus la spital, nimeni nu a lăsat-o să intre, nimeni nu s-a deranjat să coboare la poartă pentru a le prelua. După patru zile de dureri cumplite, fără a fi operat sau transferat la vreun spitalul militar, omul a murit ca un câine, sub privirile indiferente ale medicului curant B.V.C. şi a echipei medicale(n.a.: declaraţiile şocante ale fiicei le auziţi accesând pagina ei de socializare).

Ca şi Romeo Banu, Dan Jurje era militar. Şi avea un şef: pe Filipaş Tiberiu. Deşi avea sub nas elicopterul SMURD şi prerogativele funcţiei,  Filipaş a rămas impasibil la soarta subalternului care s-a stins în acea blestemată puşcărie sanitară. În ziua înmormântării, 21 noiembrie, Filipaş a făcut o demonstraţie de forţă în ceea ce mă priveşte. Văzându-mă că filmez, m-a ameninţat că-şi va pune oamenii să mă dea afară, întrucît „nici noi – adică jandarmeria şi nici familia – nu v-am invitat”.

De când face Jandarmeria invitaţii la înmormântări? Şi cu ce drept ameninţă cu datul afară dacă omul nu tulbură liniştea publică? Ei bine, Filipaş este unul care comite abuzuri şi abateri grave de la regulamentul militar. Vă spun doar atât: în data de 13 iunie 2016 orele 9,00 Filipaş şi-a trimis un dispozitiv format din 5 jandarmi la evacuarea mea silită, în contextul în care aceştia mi-au intrat în casă fără Ordinul pe unitate. Acest act trebuia emis în baza Încheierii în cameră de Consiliu al Instanţei, care încuviinţa cererea de predare silită imobiliară a executorului judecătoresc (n.a.: Puia Romulus). Ba mai mult, întreaga „execuţie”  a fost filmată în aceleaşi condiţii abuzive. Din păcate, unii şefi transformă trupele de jandarmi în mercenari. Gândul mă duce la pelerinajul de Sfântul Andrei şi la Ziua Naţională a României. Ce ordine vor primi jandarmii şi cum vor interveni dacă nu vom sta cuminţi în casele noastre?

Şi dacă tot am atins aceste subiecte sensibile, îndemnul meu este să staţi cuminţi în casă şi în 6 decembrie!

                                                                                                            Liliana-Delia MORARIU

 

6 Comments

 1. Laura

  F. BUN INDEMN NU MERGETI LA VOT PENTRU ACESTI CAINI
  Doctorii isi merita soarta sa crape pentru ca se supun acestui sistem odios al lui Arafat, peste tot in lume doctorii s-au rasculat impotriva sistemului fascist, doar in Romania nu, doctorii sunt niste spurcati avizi de bani, niste jigodii nu pot sa ii numesc altfel. Pe deasupra ca nu stiu nimic multi dintre ei, doar se supun big pharma mai si omoara oameni. Rusine si Dumnezeu sa va pedepseasca!

 2. ana

  Criminalii de la revolutie sunt intrecuti acum in crime de dictatorii medicali..POATE E BUN SA ISI FACA VACCINUL ANTIVOVID CEI DIN SISTEMUL SANITAR SA STEA CU INIMA ATARNATA INTRE VIATA SI MOARTE…asa cum au procedat cu bietii romani care au incaput pe mana sistemului sanitar ucigas condus de Arahat.. LA PUSCARIE ARAFAT, CA ACOLO E LOCUL TAU! TE-AU RIDICAT SECURISTII CA SA UCIZI LA COMANDA…de cand esti mare comandir numai de morti umpli Romania. Esti dator ticalosule, acestui popor, ca nu de la Damasc ai venit doctor…si ala cu dispense..

  • nick

   MEDICU = UCIDEM

 3. Politica a devenit o meserie,o meserie scolita la fara frecventa,prin telefon,sau pe tableta,mai actual.Ea a fost un instrument in mana unei multimi care si-a luat numele de popor.Indivizii trimisi de popor ca sa imbrace haina politicianului dela pupitrul de dirijare a corului puterii acestuia,pentru a le servii interesele,nu dupa mult timp au simtit mirosul acestei puteri pe care,au inceput s-o foloseasca numai in scop propriu sau al ciracilor lor din familie,sau gasca lor de borfasi.Pentruca asa au aparut borfasii,din cauza mirosului imbietor al politicului in actiune,cu faze fierbinti,racoroase,incinse sau explozive,in urma carora,banetul a curs cu miliardele.Politicienii,cu citeva exceptii miraculoase ce par alegeri ale diviniatatii,nu mai servesc interesele celor care i-au asezat pe scaunele lor mai inalte ca sa le serveasca lor,ci ei servesc interesele diavolului ascuns,pe undeva printre ei,oamenii acestui pamant.Politicul a devenit o meserie catigata,nu muncita,castigata prin troc comercial.Numai eliminand acest fenomen spurcat din structura sociala a unui popor se mai poate redresa frumusetea lumii.

 4. satan existã

  Interesant:duduia,știindu se alergică la diclofenac,totuși,la recomandarea acelui așa zis medic,l a folosit;binențeles că reacțiile alergice nu s au lãsat așteptate;nasol să ți urãști corpul…
  Și mai interesantă este declarația ei:,,Soţul meu era un paramedic SMURD, nu un boschetar!”;cu alte cuvinte,boschetarii nu numai că nu merită băgați în seamă,ci chiar merită uciși;eu i aș spune așa:
  ,,Vezi să nu ajungi și tu boschetarã fiindcă,din ce am citit din declarațiile tale,ãștia pentru care a lucrat rãposatul tău soț,nu prea te bagã n seamă;să nu rămâi fără casă și să ajungi ca cei pe care,cu scårbã îi numești boschetari”
  În ceea ce i privește pe medici,mulți dintre ei sunt niște impostori,niște îndrãciți pentru care un bolnav nu reprezintă decât contractul dintre el și salariul ce îl ia,oricum l ar trata pe bolnav.
  Feriți vã de testele pentru guvid,feriți vã cât puteți de spitale;iar dacă nu se poate,duceți vă spovediți și împãrtãșiți pentru ca sufletul să poată trece cu bine prin vămile văzduhului în caz că numai ieșiți viu de acolo.

 5. anonim

  Doamna draga, vreo baza legala la ceea ce tot indrugati acolo aveti? Nu povesti… baza legala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.