Colimator

Cozmin Gușă în plin delir după dezvăluirile lui Elan Schwartzenberg

  Confruntat cu o întrebare simplă, dacă a falsificat semnătura lui Elan Schwartzenberg în dosarul „Realitatea” ținut de Koveși sub […]

 

Confruntat cu o întrebare simplă, dacă a falsificat semnătura lui Elan Schwartzenberg în dosarul „Realitatea” ținut de Koveși sub curul ei la DNA, Cozmin Gușă a inventat un scenariu mai tare decât în povestea pe care mi-a spus-o cu ăia șase de conduc lumea. Omul are probleme majore, crede că lumea se învârte în jurul lui, mâine aflăm că fără el și postul pe care-l trage în rahat odată cu el, România s-ar prăbuși

Ba mai mult, în Paranoia lui, Gușă a spus că telespectatorii care se uită la Realitatea sunt arieni, iar ceilalți nu sunt de rasă pură!

„Noi avem în mare majoritate telespectatori PREMIUM inteligenţi, cetăţeni care-şi plătesc taxele,(…) foarte mulţi dintre patronii români, cei cu profesii liberale, care au venituri mai mari şi care, repet, plătesc impozite la stat de pe urma cărora guvernele corupte , împărţind banii într-un mod nedrept, îi fac să trăiască bine şi pe cei care sunt mai TRÂNTORI şi sunt telespectatorii altor televiziuni precum Antena 3, RTV sau B1 TV. În mod cinic, chiar aşa arată treaba” (Cozmin Gușă în data de 24.02.2012 la „Realitatea” TV)

Vă rog să-mi spuneți dacă de la Hitler și Stalin ați mai văzut un astfel de delir?

Ceea ce a uitat să spună Gușă este că „Realitatea” NU plătește taxe de zeci de milioane de euro la stat de vreo șapte ani!!!

În loc să răspundă simplu la întrebarea dacă este sau nu „pe mână” cu Koveși care ascunde falsificarea unei semnături și tergiversează un dosar, ceea ce este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea, speriat, într-un acces de paranoia pe care rar mi-a fost dat să-l văd, Gușă inventează o conspirație Planetară, în care SIE, politicieni, televiziuni, oameni răi, toată lumea îl atacă! Medical și sociologic, această apucătură mai are o definiție și arată o frică ce l-a făcut să reacționeze schizoid: Frica de Pușcărie!

Pentru că dacă acea semnătură există, cei care au falsificat-o sunt buni de Pușcărie, iar dosarul „Realitatea”, nu „ Marta” cum mințea Gușă, după ce e scos după trei ani de sub curul prietenei lui, Koveși, chiar trebuie să se judece, dacă n-o fi sfoiegit de atâta stat sub preamărețul Dos, iar posesoarea lui (a dosului) trebuie să răspundă și ea de ce ține ascuns dosarul.

Așa că în loc să urle că e atacat de marțieni, el și prietena lui bună, Koveși, au de răspuns la două întrebări:

1) De ce nu se lucrează Dosarul „Realitatea” și DNA îl ține ascuns?

2) Dacă a fost falsificată semnătura lui Elan Schwartzenberg și aceasta este la dosar?

Din informațiile mele, semnătura există și este chiar la dosar!

În acest caz, DNA, căreia îi plac comunicatele, trebuie să răspundă opiniei publice, altfel este complice la un… cum se spune? Fals, uz de fals, foloase necuvenite, abuz în serviciu, etc.

Se aude, domnule procuror Damian? (cel care se face că lucrează dosarul) Pentru că Laura Codruța Kovesi va da vina pe dumneavoastră cum a dat-o și pe Iorga, iar primul care „vă duceți” sunteți dumneavoastră.

O duminică frumoasă!

                                                                                                                                     Gelu VIȘAN

                                                                                                                         Duminică, 25 februarie 2018

2 Comments

  1. Nu te lasa, Gelule! Da in ei ca-n sacul cu fasole!

  2. radu roncea

    interesant, as face o emisiune cu un astfel de jurnalist curajos…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *