Puncte de vedere

Către: Redacția Justițiarul

În atenția: Domnului Redactor Șef - George Roncea<br /><br />Subsemnatul Kadas-Iluna Andrei Marius, domiciliat în Brașov, Str. Prunului, nr. 15, bl. 8, Sc. E, ap. 1, posesor al C.I. seria BV nr. ........, CNP ........., emis de SPCLEP Brașov, la data de 02.10.2007,telefon 0766657735, prin prezenta vă NOTIFICĂM  să retrageți injuriile la adresa mea din articolele scrise în publicațiile din Anul IX, nr.3 (nr. 165) data de 05 aprilie 2011 și din Anul IX, nr.4 (nr. 166) 05 iulie 2011, în care am fost jignit și calomniat prin următoarele expresii: " Țepar din naștere", "hoților  drumari", "indivizi certați cu legea care, cu impertinența si violența caracteristică", "au dosar penal", "cămătari ai lumii interlope brașovene", deoarece aceste aspecte mi-au afectat și îmi afectează imaginea publică și îmi îngreunează activitatea personală.

Precizez că la data de 07.02.2012, am participat la o întâlnire în cadrul unei instituții financiare, ocazie cu care mi-au fost aduse la cunoștință aceste articole, fiind întrebat de veridicitatea lor, articole de care nu aveam cunoștință până la acest moment.
Astfel, va solicităm retragerea jignirilor și a calomniilor în mod public în același ziar, cu scuzele de rigoare, pentru a nu-mi mai fi afectată buna desfășurare a relațiilor subsemnatului cu persoanele și instituțiile din jur.
Totodată vă rugăm să ne comunicați datele de contact ale doamnei Liliana – Delia Morariu, persoana care semnează aceste rubrici, pentru a ne adresa instanțelor judecătorești în cazul în care nu aduceți la îndeplinire solicitarea pe care v-am invocat-o.
Vă mulțumesc!

Kadas-Iluna Andrei Marius

Nota redacţiei: Atragem atenţia tuturor colaboratorilor noştri să fie mai ponderaţi în redactarea materialelor şi să nu jignească persoanele prin exprimare. Una este să redai dur acte de corupţie şi alta este să expui acuzaţii în mod jignitor, atacând direct persoana, nu faptele comise. În cazul de faţă, domnul Kadas-Iluna Andrei Marius ne-a expediat şi cazierul, pe care-l reproducem alăturat, aşa că acuzaţiile de „hoţ” sau „cămătari ai lumii interlope braşovene” sunt deplasate. Atâta timp cât nu există o condamnare definitivă a persoanei în cauză, primează prezumţia de nevinovăţie. Dosare penale am avut şi eu, ca jurnalist, în perioada când calomnia prin presă intra sub incidenţa Codului penal, dar nu însemna că automat eram un infractor! Faptul că am şi câştigat procesele respective a demonstrat veridicitatea afirmaţiilor mele şi faptul că am avut dreptate în articolele reclamate de părţile „vătămate”. Noi nu cenzurăm materialele, respectând dreptul la liberă exprimare, dar responsabilitatea pentru conţinut aparţine autorilor.            

Marius Albin MARINESCU

1 Comment

  1. unu care a lucrat degeaba

    Doumnul acesta Kadas nu are cazier pt. ca in Romania nu exista justitie. Nu va puteti imagina cata lume a ramas pe strazi din cauza lui si cati oameni si firme au lucrat pt. el degeaba. Intotdeauna gaseste o scapare cand vine vorba de justitie si nici nu il intereseaza daca unii oameni nu au ce manca din cauza lui. Dansu’ se asteapta ca toata lumea sa lucreze pt. el ,dar fara bani si fara sa ceara nimic. Eu am lucrat cu bascula mea personala pt. dansu si mai are sa imi plateasca vreo 4000 de euro pt. munca prestata. Am ajuns sa imi vand masina pt/ ca nu am mai putut sa imi intretin familia din cauza lui si din cauza ca am lucrat o vara intraga pt. nimic. Eu sunt doar un caz nefericit din sute de cazuri, asa ca va rog sa un incerce acest domn sa isi arate nevinovatia pt. ca toata lumea stie ca e 100% vinovat pt. aceste acuzatii care i se aduc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *