Abuzuri

Cu abuzurile jandarmeriei pentru reprimarea revoltei „vestelor galbene” din Franța cum rămâne?

  Scrisoare către Ambasada Franței: abuzurile Jandarmeriei franceze la reprimarea protestelor „vestele galbene” trebuie anchetate           […]

 

Scrisoare către Ambasada Franței: abuzurile Jandarmeriei franceze la reprimarea protestelor „vestele galbene” trebuie anchetate

                                      Scânteia lui Macron

Aceasta a fost scânteia cea mare care a aprins revolta „vestelor galbene” în Franța: protestele de stradă din Franța care au lăsat până la 8 decembrie, potrivit BBC, 874 răniți, 2230 arestări și 7 morți (9 în prezent) își au de fapt sursa în iunie 2018, atunci când, aflat la un eveniment prilejuit de comemorarea generalului Charles de Gaulle, președintele francez Emmanuel Macron umilea în public un elev de liceu care îl abordase mult prea prietenește, cu apelativul „Manu”.

Iritat, Macron l-a apostrofat pe adolescent că i s-a adresat prea familiar, în loc să folosească „Excelență” sau „Domnule președinte”.

Câteva luni mai târziu, în luna octombrie, același Macron zâmbea fericit în timpul unei vizite oficiale într-un dominion de peste mări (insula St Martin), cuibărit între doi tineri jamaicani despuiați până la brâu: ca să fie mai convingător pentru fotografi, unul dintre cei doi tineri expunea public „Semnul F” cu degetul mijlociu (de la “F..ck off”- “Să te f..t”- n.n.), fapt care a fost considerat amuzant de președintele Franței.

Discriminarea jenantă făcută de președintele Franței și nu de vreun șef de aprozar din Place Pigalle – Paris, confirma o dată în plus că Uniunea Europeană trăiește în prezent „vremuri interesante”; nu pentru că ar fi problemele mult prea mari, ci pentru că sunt liderii mult prea mici.

       Amintiri din călătoriile lui Macron: f..ck off și veste galbene

De la Macron în Franța și până la Klaus Iohannis din România, neo-liberalismul globalist a creat o generație de roboței cu pretenții de lideri politici, care mimează munca pentru toată planeta și galaxia, dar care reușesc să ofere protecție doar câtorva grupuri stinghere de oportuniști și finanțați nerambursabil prin ONG-uri.

La câteva zile după poza lui Macron cu semnul de „F..k off” de St Martin, în noiembrie 2018 începeau protestele „vestelor galbene”. 

Jenantele ipostaze în care fusese surprins președintele Emmanuel Macron oferiseră opiniei publice franceze imaginea unui om propulsat de francezi ca președinte al tuturor francezilor, dar care are probleme mari în a fi președinte al tuturor francezilor: Emmanuel Macron se simțea jignit dacă un tânăr francez i se adresa cu „Manu” și nu cu „Domnule președinte”, dar devenea „energizat” lângă un tânăr străin din insula St. Martin, care-i arată sfidător semnul de „F..ck”.

                         Te mut ca mașina de cusut

Scânteia care a mutat lucrurile și a aprins revolta numită „vestele galbene”, a fost ignorată inițial de mediile globaliste locale și presa afiliată, obișnuite doar cu revoltele „flash”, de 3-4 ore și-un joint de „iarbă” ale grupurilor de rezistenți „Antifa”. Francezii simpli, cei storși prin numeroasele taxe și impozite, și ignorați de flăcăul tomnatec Macron (care potrivit presei neo-liberale, cheltuie lunar 8000 de euro pe lună numai pentru make-up: machiaj și nuanțe), nu au uitat-o, iar buletinele de știri confirmă asta.

Revoltele din 2018 ale „vestelor galbene” din Franța au fost importante, fiindcă au probat în stradă două lucruri: decizia politică la nivelul Comisiei Europene și Parlamentului European este mafiotizată (există state care pot fi investigate și state care nu pot fi investigate, aceasta implicând o discriminare agresivă care devine jenantă pentru un bloc ce invocă zilnic Democrația), iar Franța este sărăcită: „mirajul francez” mai există doar la Palatul lui Macron și la contabilitatea Uniunii Europene, care primește anual contribuțiile financiare ale Cocoșului Galic.

                   Mesaj pentru Amabasada Franței

Michèle Ramis, ambasadoarea Franței în România.

Pentru că singurele instituții care nu au aflat în aceste 6 săptămâni că Franța este în flăcări sunt Comisia Europeană (CE, președinte luxemburghezul Jean-Claude Juncker) și Parlamentul European (PE, condus de italianul Antonio Tajani), am transmis pe 17 decembrie a.c., Ambasadei Franței la București, Excelenței Sale Doamnei Ambasador Michèle Ramis, un protest în care solicitam declanșarea unei investigații referitoare la reprimarea brutală a protestelor „vestelor galbene” de către Jandarmeria franceză.

Click pe document pentru mărire!

Mesajul nostru către Ambasada Franței, care ar trebui să sesizeze și PE, respectiv CE, exprima de asemenea „îngrijorări” cu privire la situația Drepturilor Omului în Franța și solicita explicații Șefului Jandarmeriei Franceze, dl. Richard Lizurey, referitoare la represiunea sângeroasă organizată în marile orașe franceze. Ce se întâmpla, însă, la Parlamentul European (PE), cel condus de Antonio Tajani și cunoscut ca fiind din categoria „roboțeii utili ai lui Soros”? Parlamentul European nu a suflat nimic despre evenimentele din Franța dar anterior, fusese prompt în denunțarea intervenției Jandarmeriei la așa-zisul „Mitingul Diasporei” din 10 august?

                          „Românii verzi” și Grupul Verzilor

Pentru că informațiile multiple se verifică din surse multiple, în 8 decembrie a.c., publicația cristoiublog.ro a solicitat unui număr de euro-parlamentari să precizeze dacă vor sprijini o dezbatere la Parlamentul European (PE) referitoare la reprimarea brutală în ultimele săptămâni, de către Jandarmerie și Poliție, a protestelor „vestelor galbene” din Franța, soldate cu morți și răniți. 

Liceeni francezi puși în genunchi de jandarmii francezi.

Solicitările au fost adresate euro-parlamentarilor români Cristian Preda, Siegfried Mureșan, Traian Ungureanu și Monica Macovei, respectiv Grupului Verzilor (Greens/ European Free Alliance) din PE (unii dintre membrii grupului activând și în Comisia LIBE, pentru Justiție și Libertăți civile). Duetul LIBE- Grupul Verzilor au în comun faptul că inițiaseră și sprijiniseră investigarea României, inclusiv pentru „intervenția brutală a Jandarmeriei române” la așa-zisul Miting al Diasporei din 10 august 2018. Statul de Drept, ziceau ei, se clatină în România. Cum stăm, însă, cu „românii verzi” ca Macovei sau Preda?

                        „Românii verzi” și „galben-de-verzi”

Nu au răspuns niciunul dintre euro-parlamentarii români contactați de publicația cristoiublog.ro, confirmând prin muțenia lor un dublu standard grețos practicat de aceste personaje păpușărite, care vor cerși din nou voturi la alegerile din 2019, de la PE: potrivit conștiinței lor, de „aleși europeni”, pe un subiect cvasi-identic (intervenția forțelor de ordine împotriva unor protestatari), România „populiștilor” de la PSD-ALDE poate fi pusă sub investigație, pe când Franța globalistului Emmanuel Macron (cu 9 morți în timpul revoltelor „vestelor galbene”!) apare ca imună. Prin versate „implicări” și „neimplicări”, Cristian Preda, Siegfried Mureșan, Traian Ungureanu și Monica Macovei apar acolo mai degrabă ca „activiști” dedicați unei agende (care-l are pe globalistul Macron la litera A), decât unor alegători, unui partid sau unui curent politic dintr-un Parlament adus la putrefacție de lipsa onestității politice.

Dacă tăcerea și sforăriile de culise au ajuns metodă de lucru și mod de trai la PE pentru Preda, Mureșan, Ungureanu și Macovei, atunci situația este dramatică pentru o instituție, acuzată și devoalată că se comportă ca un cancer pe creierul Europei, care împiedică UE să-și vadă prioritățile.

                           Vrei nimic? Mai fă o Comisie!

Comisia LIBE pentru Justiție și Libertăți Civile a Parlamentului European, o mătreață politică de pe cravata globaliștilor care conduc de facto UE, este una din multele structuri care parazitează și birocratizează UE și care a sprijinit alături de Grupul Verzilor (Greens/ European Free Alliance) din PE , o inițiativă de investigare a României, având ca motiv de plecare intervenția Jandarmeriei române la Mitingul Diasporei din 10 august. Comisia LIBE avut timp pentru Jandarmeria română, dar nu are și nici nu va avea timp să procedeze la verificarea abuzurilor incredibile ale Jandarmeriei franceze: aceasta fiindcă LIBE este ocupată azi, alături de italianul Antonio Tajani, cu introducerea unei așa-zise „vize umanitare” – în fapt un nou instrument inventat să faciliteze migrația ilegală dinspre Africa spre Uniunea Europeană: este obsesia supremă din “garajele” lui Soros – acolo unde sunt produse Comisii la Parlamentul European, Timmermanși, Mogherini și Junckeri, dar și euro-parlamentari pe bandă rulantă.

                  Butikofer de la Parlament, fratele tău albastru

În septembrie 2018, o aflare în treabă a TVR numită „interviu cu liderul Verzilor, Hans Butikofer” și recomandată ca fiind „exclusivitate”, nu a dezvăluit nimic din ce trebuia să dezvăluie: Butikofer a vorbit mult și nu a spus nimic, iar asta a reamintit, după tipic, că de ani de zile, România este sancționată de tot felul de „iluminați” de la UE, fără să afle de ce.

Butikofer s-a declarat îngrijorat de „brutalitatea” Jandarmeriei române la mitingul TFL-ist (din 10 august), a fost „fericit” că „s-a fluturat steagul UE” (steagul acela îi oferă luxul de-acasă și de la serviciu), a venit „să pregătească dezbaterea” (pe „brutalitate” – n.n.), va discuta „despre ce a văzut”, despre „motive” (de brutalitate – n.n.), și despre „consecințe” (ale brutalității – n.n.), respectiv despre „Statul de drept” din România.

Click pe imagine pentru mărire!

La astfel de interviuri, lașitățile de mici trântori conectați la un buget imens european dar și comploturile veninoase care fac politica reală de la PE rămân pe fundul servietei Diplomat al lui Butikofer: în microfonul fătucii ajung metaforele. Dealtfel, la întâlnirea cu fătuca de la TVR, Butikofer a purtat pantalonii săi albaștri. Dacă mâine ar da un interviu Televiziunii Franceze pe aceleași întrebări, dar referitoare la intervenția Jandarmeriei lui Emmanuel Macron, personajul grotesc și tragic Hans Butikofer ar trebui să-și poarte pantalonii lui maron.

                                                                                                                    Traian Horia

Sursa: cristoiublog.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.