Pamflet

Cu Angi, elefantul lui Iohannis, în Parlament

  Motto: „Cunoaşteţi povestea că este un elefant în încăpere, dar nu se vede.” (Klaus Werner Iohannis) Dacă priviți atenți […]

 

Motto: „Cunoaşteţi povestea că este un elefant în încăpere, dar nu se vede.” (Klaus Werner Iohannis)

Dacă priviți atenți la nucleul dur al mitingiștilor, sunt cam aceleași personaje văzute de dimineața până noaptea în Piața Victoriei. Ei sunt protestatarii profesioniști, cei care trăiesc din frecatul mentei în stradă zilnic.

Așa-zisul „ziarist” german nespălat Paul Arne Wagner, cel băgat în dubă de jandarmi, este în realitate un onanist oenghist – cum zice tătucul Klaus – la asociația „Passport Productions”, agent de influență BND (serviciile secrete germane) pentru a susține imigrația în Europa de Est (Planul Kalergi de metisare a europenilor) și propagandist iohannist, aciuat cu misiune în România de doi ani.

Agentul activist german este căsătorit cu Mădălina Roșca, activistă și ea în asociația „Make a Point”. Cei doi dihori sunt și activiști #rezist care trăiesc efectiv din mitingeală, la fel ca „ziaristul” Mălin Bot, bătăușul Sandy Matei, oportunistul Mihai Poliţeanu, umflata Angi Șerban și chelbosul Cristian Dide.

Merită văzut filmul acesta cu propagandiștii #rezist în Parlament, unde principalii agitatori sunt Angi Șerban, grasa îmbrăcată în alb care urlă ca o mahalagioaică isterică și Mihai Poliţeanu, cel cu cămașă albă, țăcălie și ochelari de ’telectual. Ăsta a fost șoferul Monicăi Macovei și a văzut că se trăiește bine dacă îți tragi un ong și-l afiliezi la restul trompetelor finanțate de Soros, așa că acum a devenit onegist și mitingist de profesie. Se vede clar că ăștia și-au repetat scenariul și lozincile, parcă este o piesă de teatru ieftină jucată de pacienții unui ospiciu. Mai este recitatoarea cu părul lung și voce răgușită, cea încadrată de ochelariștii bărboși în bluze negre, care declamă teatral, exact ca o artistă ratată de vodevil între două cuplete. E distractiv, eu am râs până m-am crăcănat, ba chiar m-am pișat pe ei de atâta râs!

Angela („Angelica”/„Angi”) Șerban, elefantul cu părul vopsit căcăniu diareic și care e moțul pe rahat la protestele tefeliștilor, a devenit un soi de Ana Ipătescu a paraziților care profită de naivitatea și buna-credință a românilor . Bine plătită prin ONG-ul său propriu de către văru’ Soros, balabusta cu mașină Mercedes de ultimă generație trăiește efectiv din mitingeala zilnică. Ca să se facă remarcată de cei care o plătesc, umflata provoacă permanent jandarmii.

E musai să apară în programele de actualități de la televiziunile din România, ca să o vadă „sponsorii” și astfel să-și justifice solda pompată de străini în curul ăla de vădană! Mitingista s-a deplasat și la Bruxelles atunci când a suflat în corn trădătoarea Macovei ca să cheme „oaste” de mercenari din țară.

Angi Șerban la Bruxelles, alături de alți mitingiști profesioniști, toți răsplătiți cu această excursie pentru activitatea lor propagandistică.

Radu Buzăianu, jurnalist B1 TV, despre matahala protestatară: „Pe fata aceasta o cheama Angi Serban. Are lejer spre 30 de ani. De cateva ori, in niste incidente, am luat-o in serios la televizor, prin telefon, fiind protagonista. Dupa vreo două, trei dati chiar am intrebat-o daca nu are si un serviciu, parand protestatara de meserie. Iertati-ma daca eu nu cred ca exista asa ceva, o tanara, fara job, deci suficient de dezinteresata de viata ei profesionala, dar absolut prinsa de treburile si mersul tarii. Oamenii acestia s-au pus in fata miscarii Rezist. De aici cred ca s-a demobilizat acea adunare misto, de oameni cu treaba, cu job, nemultumiti de ce fac astia din impozitele lor” (Radu Buzăianu pe Facebook).

Dan Constantin, senior editor Jurnalul.ro, la Antena 3: „Fata aia foarte agitată, Angi Șerban, care spune că e jurist, are un mic serviciu, la care nu se duce, la un notariat în Călărași. Eu o cunosc, cunosc despre ce este vorba. Este un protestatar de profesie alături de ceilalți nouă pe care îi găsim și atunci când au fost invitați la Parlamentul European, care se fotografiază cu Monica Macovei, care sunt în zona asta de propagandă a ‘rezist tv’ în care își filmează propriile acțiuni ca să aibă ce difuza și menține un focar de tensiune. Sunt puțini, dar bine organizați, foarte eficienți în a difuza mesaje care îndeamnă spre violență, ceea ce se rostogolesc în acțiuni mai de forță cum s-a întâmplat și în cursul serii.”

                                                                                                                                       Lenin Milițianu

3 Comments

  1. Dan

    Angi balena albastră a lui Iohannis. !!!! Huooooooooooooo !!!!!

  2. Tot aud ‘bine organizati”, “disciplinati”, “gherila urbana”…pai, SRI, DIICOT, jandarmii prin serviciul ala al lor, ca de la SPP, garda pretoriana iohanista nu ai ce astepta, nu se sesizeaza, deloc?! Am vazut ca s-au intrebuintat pentru un copil de 15 ani “radicalizat” (ce-o fi insemnand asta…), dar hoardele aste platite nu se stie de cine, protestand ilegal nu se stie de ce, dar provocand un real deranj statului de drept n-ar trebui si ele monitorizate?! Si sa aflam si noi, ca se dau “oengheuri de utilitate publica”, adica platite de noi, ca si institutiile mai sus amintite….Nu stiu daca “adolescentul de 15 ani e un terorist in devenire, sau doar un revoltat, derutat de deznadejdile celor din jur si de frica de viitor (psihilogii sunt obligati sa se pronunte!), dar hoardele violente, care ataca parlamentul, care cheama la nesupunere civica si la incalcarea legilor (in frunte cu calcatorul de Constitutie cocotat in fruntea “radicalizatilor”), astia care cheama la lupta impotriva democratiei parlamentare si a unui guvern democratic ales, astia care impart poporul roman dupa criterii naziste, ei bine, astia sunt teroristi si dupa textul legii de acum, n-au nevoie de “redefinirea conceptului” (probabil, in noul “concept” vom intra toti la terorism, daca indraznim sa nu fim slugi preaplecate conceptului sorosist de corectitudine politica), doar daca, nu cumva, toata aceasta barbarizare a democratiei, fara de lege e facuta tocmai cu sprijinul institutiilor chemate s-o combata…

  3. IQ100

    orca,zisa si balena ucigasa, este un animal marin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.