Puncte de vedere

Cu cine votăm azi? Dialogul alegătorului cu sistemul

  Întrebarea alegătorului: Suntem siguri că votul nostru va fi atribuit celui pentru care am votat? Răspunsul sistemului: În mod […]

 

Întrebarea alegătorului: Suntem siguri că votul nostru va fi atribuit celui pentru care am votat?

Răspunsul sistemului: În mod sigur NU va fi atribuit celui pentru care ați votat ci celui căruia s-a stabilit de către criminalii de popoare că le este util pentru a ocupa funcţia reprezentativă a statului!

Alegător (A): Putem face ceva să schimbăm situația descrisă în răspunsul anterior?

Sistemul (S): NU!

A: Atunci ce motiv aș putea avea să merg pentru a vota ceva asupra căruia voința mea nu are nici un efect?

S: Televiziunile v-au spus de mii de ori că este de datoria dumneavoastră să votaţi, dar dacă nu ați fost deja convins/convinsă, mai uitați-vă la televizor până ajungeți să fiți convins/convinsă! Este o  mare greșeala să nu votați, credeți-ne, noi vă vrem binele!

A: Dar după cum spuneți dumneavoastră, votarea este un act inutil!

S: Este inutil pentru dumnevoastră, dar este foarte util sistemului nostru prin care vă stoarcem de vlagă în dauna dumneavoastră, de la naștere până la moarte, perioadă pe care reușim să o scurtam cu fiecare ciclu electoral. Totul este așa cum ați fost învățați prin intermediul televizorului și ați ajuns acum să spuneți și dumneavoastră, spre a vă consola, că oricum omul tot trebuie să moară de ceva. Așadar, noi vă venim în întâmpinare și vă dăruim din plin acel „ceva” care să vă omoare mai rapid, conform solicitării dumneavoastră. Nimic nu vi se impune, dimpotrivă, ne conformăm dorințelor dumneavoastră. Deci trebuie să votați din datoria de a ne fi de folos nouă, deoarece numai noi avem grijă de dumneavoastră, de viitorul vostru şi al copiilor voștri mai ales ca acest viitor să fie cât mai scurt, mai nesigur şi mai dureros ca să ajungeți repede la dorința de a scăpa de acest viitor incert prin moarte. Iar dacă încă nu sunteți sigur/sigură dacă să votați sau nu, mai uitaţi-vă la televizor ca să aflați de ce aveți această datorie.

A: Deci pe cine votez?

S: Pe oricine, desigur votați liber după „conştiinţa” dumneavoastră, noi suntem bucuroși să vă prezentați la secţiile de votare, deoarece pe oricine veți vota, tot pentru ai noștri veți vota, întrucât toți sunt robii noștri contra voastră! Oricum veți vota, veți vota împotriva voastră și asta este o datorie cetățenească ca să legitimați selecția și alegerea noastră prin votul dumneavoastră. Despre necesitatea de a merge la vot ați fost amplu informați de posturile noastre de televiziune.

A: Mulțumesc mult pentru lămuriri. Plec, mă grăbesc să merg să votez. Am deja convingerea că am de îndeplinit o faptă de mare valoare patriotică de care mă voi simți mândru/mandră tot restul vieții, oricât de scurtă va fi!

                                                                                                            Adrian GRIGORIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.