Observator

Cu Klaus și globaliștii noștri în frunte, vom avea victorii multe!

  Similar anilor 1989 și 1990, în țările din jurul României pică, rînd pe rînd, regimurile soroșiste, toată lumea vorbește […]

 

Similar anilor 1989 și 1990, în țările din jurul României pică, rînd pe rînd, regimurile soroșiste, toată lumea vorbește despre căderea zidului Bruxellesului și despre destrămarea lagărului UE.

Doar în țara noastră, într-un scenariu aproape identic cu cel din 1989, Președintele și partidul Sistemului, PNL-PCR, îi trag mai tare decît niciodată cu victoria corporatismului globalist și cu omul nou european.

Sindromul slugii cu creierii spălați: musai să-ți imiți stăpânul, dacă ăla e tâmpit, e obligatoriu să arăți că și tu ești la fel de tâmpit!
http://www.justitiarul.ro/mana-pe-piept-in-timpul-imnului-national-nu-este-o-dovada-de-patriotism-ci-un-gest-masonic/

Autist la ceea ce se întîmplă în lume și în imediata apropiere a României, regimul abuziv, de forță, de la București își vede liniștit de aplicarea planurilor demente privind austeritatea, ținerea pensiilor și salariilor la nivele cît mai mici, concomitent cu creșterea prețurilor la energie electrică și gaze naturale, pe scurt, aducerea populației la sapă de lemn, în interesul direct al exploatatorilor corporatiști.

Sclav supus al intereselor globaliste, regimul de la București, la fel ca în 1989, este, prin reprezentanții săi de la cel mai înalt nivel, prea greoi, prea dogmatic, prea orb și prea surd, ca să nu spunem prea mut, pentru a mai slăbi nemiloasa dictatură a capitalului asupra oamenilor și a aduce o reformă în interesul cetățenilor.

Iar „presa liberă” și „elitele” își văd mai departe, la fel ca în 1989, de propaganda globalistă, pro-UE și în favoarea capitalismului sălbatic, instituind un adevărat embargo asupra oricăror opinii contrare, ce ar putea să destabilizeze status-quo-ul împămîntenit cu atîta trudă, în ultimii 25 de ani.

În timp ce în Anglia, în țările din Grupul de la Vișegrad, în Spania, în Italia, Franța, Olanda, Austria și alte țări europene se aud voci din ce în ce mai puternice care contestă autoritatea Bruxellesului și a Berlinului asupra Europei, în timp ce pînă și în Bulgaria globalizarea a suferit o înfrîngere categorică la recentele alegeri, regimul anacronic de la București continuă să arunce perdele groase de fum peste realitatea că România, grație tezelor neo-liberale și privatizărilor ce au distrus economia, a depășit de multă vreme buza prăpastiei și se află în cădere liberă.

Și de această dată, la fel ca în 1989, regimul neagă realitatea și aruncă totul în cîrca „aginturilor străine”, adică a rușilor care vor să ne destabilizeze țara.

Asemănările cu 1989 sînt atît de mari, încît un singur lucru mai lipsește să se întîmple, pentru ca înțelepților lumii să li se dea încă o dată dreptate, atunci cînd spun că istoria se repetă: Decolarea cu elicopterul și fuga la Târgoviște!

Sursa: http://www.invectiva.ro/lady-politicaca/aginturili-straine-se-intoarce
Notă: Ilustrarea articolului aparține redacției „Justițiarul”.

 

6 Comments

 1. alex

  De ce conducerea minoritatii maghiare injosesc institutiile statului roman? Pentru ca le-am permis! De ce oportunistii au pus laba pe Romania? Pentru ca le-am permis! De ce regimul de la Bucuresti este sclav al Bruxellesului si al Belinului? Pentru ca ii permitem! Cand nu o sa mai permitem aceste lucruri, tara va merge spre bine si vom fi cu totii multumiti! Nu mi-am inchipuit niciodata, ca avem un numar atat de mare de tradatori si idioti utili! Este strigator la cer, oameni buni! De ce avem un numar asa de mare? Pentru ca nu i-am starpit la vreme!

 2. alex

  Imi cer suze: trebuie scris ” injoseste”! Vederea bat-o vina!

  • Malus Dacus

   Stai linistit si eu mai gresesc si de obicei imi vad greselile imediat dupa ce public textul. Scriu repede, cu Laptopul pe genunchi, direct in fereastra comentariului, fara corector. De multe ori nu-mi place cum suna cate-o fraza, o rescriu partial si uit sa refac acordurile. Scandalos este faptul ca sunt multe greseli gramaticale chiar in textul articolelor. Sunt in schimb multi postaci prostovani (mai putini pe Justitiarul.ro) care neavand argumente sa te combata in sensul textului se iau de cate o litera lipsa sau un dezacord!

 3. Augusta

  Singura soluție este să intrăm cu tancul peste trădători! Trebuiesc linșați!
  Nu există o altă soluție care să dea rezultate!

 4. Malus Dacus

  Articolul de mai sus este adevarat mai putin ultima parte, adica paralela cu agenturile. Dumnule autor anonim, atunci agenturile incercau sa puna mana pe putere in Romania, acum chiar controleaza Romania!
  Agenturile au intrat de la vest si est, nu doar de la rusi, asa cu v-ati exprimat.
  Si pe cine-l vedeti sa decoleze cu elicopterul si sa fuga la Targoviste? Pe Hans Klemm?

 5. Glagore

  O facatura de articol, ma miram sa apartina “Justitiarului”, pana am vazut la sfarsit autorul, invectiva.ro, o mizerie de site, pe care l-am si blocat pe facebook, ca imi tot apareau postari de-ale lor. Agenturile de care vorbea Ceausescu erau cat se poate de reale si asta s-a vazut dupa 1989, cand au distrus economia. Noi am fost cei manipulati atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.