Atitudini

Cu miliarde de euro dați la SRI și DNA ca să facă poliție politică, voi mai vreți autostrăzi și spitale?

  ULUITOR ! AFACEREA SRI – DNA, CEA MAI BĂNOASĂ ESCROCHERIE DIN TOATE TIMPURILE. HOŢII STRIGAU HOŢII Pornind de la […]

 

ULUITOR ! AFACEREA SRI – DNA, CEA MAI BĂNOASĂ ESCROCHERIE DIN TOATE TIMPURILE. HOŢII STRIGAU HOŢII

Pornind de la o serie de date cu privire la costurile legate de interceptări şi supravegheri în dosarele „corupţilor”, ajungem la concluzia că aşa-zisa luptă împotriva corupţiei a costat mai mult decât valoarea datoriei externe a României.

Se vorbeşte despre cheltuieli în 9 ani de aproximativ 134 miliarde de euro doar pentru filaj.
În această situaţie, afacerea SRI – DNA devine cea mai bănoasă escrocherie din toate timpurile.

Nici Dacia, nici Petrom, nici Arcelor Mittal nu au avut o cifră de afaceri mai mare.

La o asemenea sumă, rămâne să calculeze specialiştii câţi bani au putut fi sifonaţi, luaţi pe şpagă, pe comisioane.

Când Curtea de Conturi a încercat să verifice situația, în urmă cu 10 ani, procurorii au descins a doua zi la sediul ei și de atunci, nimeni nu a mai îndrăznit să o facă.

Raiul corupției este să ai pe mână miliarde de euro și să nu te verifice nimeni.

Hoții au strigat hoții.

                                                                                                                    Gheorghe SMEOREANU

Sursa: CRITERII NAȚIONALE

Notă „Justițiarul”: Bugetul SRI pentru anul 2018: 2,3 miliarde lei, cu o majorare de 13,2% faţă de bugetul din 2017. Bani oferiți de guvern cu generozitate, ca să vă supravgheze pe toți ca pe niște posibili teroriști sau criminali, că de spioni nu se mai ocupă SRI, lucrează împreună cu ei împotriva României! Pentru anul 2018 Guvernul a alocat Direcţiei Naţionale Anticorupţie un buget de 182.981.000 de lei, cel mai mare din istoria instituţiei. SRI și DNA fac poliție politică, scopul lor este să închidă gura celor care se împotrivesc sistemului, așa-numitului stat paralel, din care ambele instituții fac parte.

 

5 Comments

 1. alex

  La asemenea cheltuieli, de aprox. 134 miliarde de lei, in 9 ani, nu este de mirare ca nu avem autostrazi, spitale, scoli etc. etc. Pentru demascarea afacerii binomului Coldea-Kovesi, directorul Editurii Obiectiv, scriitorul Eugen Delcea, a ramas fara imobil.

 2. IQ100

  Absolut plauzibil. Indiferent de suma afacerile se fac cu firmele din câmpul tactic, și la orice afacere se percepe comision. În momentul în care afacerea nici nu poate fi verificata tentațiile sunt mult mai mari. Cred ca CUA și FBI sunt mai controlate decât organele noastre.

 3. florian

  2.5miliarde lei buget(sri+dna)/2018=~550milioane euro×9ani=~4.9 miliarde euro=~3.65% din 134 miliarde euro care apar ca si costuri de “filaj” in articol.Nici daca presupunem ca autorul a gresit si a scris 134 miliarde euro in loc de 134 miliarde lei(ceea ce ar fi oricum o greseala impardonabila intr-un articol care tocmai asta face:subliniaza dimensiunea colosala a unui furt),nu ies calculele:2.5 miliarde lei/2018×9 ani=22.5 miliarde lei=16.79 % din suma care reprezinta esenta articolului(134 miliarde de lei).Nu tin cu ursu’,vreau doar sa arat cam cat adevar este in general in afirmatiile ambelor tabere.

  • Fls

   3000 € filajul pe zi/ persoana × 3650 zile × 6 milioane de oameni ascultați. + aparatură ptr interceptat de 1 miliard €
   Cred ca iasa 134 MILIARDE .

 4. Gigi

  Plus bani (alte miliarde care veneau din firmele ne controlate de fisc,gen hexipharma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.