Abuzuri

Culmea ipocriziei: Urmașii hitleriștilor antisemiți reclamau la CNCD jurnaliștii care dezvăluiseră scandaloasa succesiune și-l decorau concomitent pe șeful evreilor!

  În ianuarie 2019 erau citați la CNCD jurnaliștii care făcuseră dezvăluiri despre succesiunea FDGR-ului după hitleriștii de la GEG […]

 

În ianuarie 2019 erau citați la CNCD jurnaliștii care făcuseră dezvăluiri despre succesiunea FDGR-ului după hitleriștii de la GEG și în aceeași lună organizația etnică respectivă îl decora pe șeful evreilor din România!

Jurnaliștii Andreea Crețulescu, Radu Golban, Bogdan Ficeac, Ovidiu Zară și Albin Marinescu „judecați” și „executați” de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) în calitate de acuzator, apărător al reclamantului, judecător și călău
 Jurnaliștii au fost amendați cu 2000 de lei fiecare de CNCD în luna iunie, dar comunicarea sancțiunilor a fost tardivă, în octombrie!

Jurnaliștii Andreea Crețulescu, Radu Golban, Bogdan Ficeac, Ovidiu Zară și Albin Marinescu au fost amendați de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu amendă contravențională de 2.000 de lei fiecare pentru discriminare și propagandă naționalistă prin Hotărîrea CNCD nr. 32 din 10.06.2019 (*Cititi aici integral Hotararea CNCD) Scrie și în Comunicatul FDGR din 8 octombrie 2019 prin care aceștia și-au arătat satisfacția „ Consiliul director al CNCD a constatat că afirmațiile din emisiune reclamate de Forumul Democrat al Germanilor (FDGR) ca fiind denigratoare împotriva sa și a minorității germane au caracter de propagandă naționalistă și vizează atingere demnității persoanelor de etnie germană.

FDGR, prin președintele său, Paul-Jürgen Porr și directorul executiv Benjamin Josza au reclamat în decembrie 2018 la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pe Andreea Crețulescu, Radu Golban, Bogdan Ficeac, Ovidiu Zară și pe subsemnatul, Marius Albin Marinescu, pentru emisiunea „România la raport” a postului de televiziune România TV din data de 31 octombrie 2018. Click pe documentul de mai jos!

În timp ce noi, jurnaliștii, eram citați la CNCD în data de 22 ianuarie 2019, președintele etnicilor gemani din FDGR îl decorase cu doar patru zile înainte, în 18 ianuarie 2019, pe președintele evreilor din România pentru că nu s-a limitat la a-și tine gura – deși ei, evreii, trebuia să fie primii scandalizați de sccesiunea FDGR după o organizație nazistă, nu noi jurnaliștii! – dar le-a mai luat și apărarea succesorilor hitleriștilor pe care tot ei, evreii, îi acuză permanent de holocaust împotriva poporului evreiesc!

Președintele Federației Comunităților Evreiești din România, dr. Aurel Vainer, a primit, la sfârșitul săptămânii trecute, «Medalia de Onoare» a Forumului Democrat al Germanilor din România. Distincția i-a fost înmânată președintelui FCER de către președintele FDGR, dr. Paul-Jürgen Porr, iar Laudatio a fost rostit de deputatul FDGR, Ovidiu Ganț.

Paul-Jürgen Porr, Aurel Vainer și diploma acordată pentru „ciocul mic”.

Potrivit anunțului oficial postat pe site-ul Forumului Democrat al Germanilor din România, prin înmânarea acestei medalii au fost apreciate meritele deosebite ale președintelui Forumului Comunităților Evreiești din România, dr. Aurel Vainer, în cultivarea prieteniei și a colaborării dintre comunitatea germană și cea evreiască din țara noastră. «Această insignă recompensează gestul simbolic făcut de către minoritatea evreiască, la un moment de cumpănă al FDGR. Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România a fost singura comunitate din România care a luat apărarea Forumului Democrat al Germanilor din România, atunci când a fost defăimat ca organizaţie nazistă.», a declarat președintele FDGR, citat de Revista Baabel.” (Sursa: http://interetnica.ro/medalia-de-onoare-forumului-democrat-al-germanilor-pentru-presedintele-evreilor-din-romania/)

Nu este prima data când evreii și etnicii germani se decorează între ei în România, după 2007, anul în care Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) s-a declarat oficial, prin instanța de judecată, succesor al organizației hitleriste și antisemite Grupul Etnic German (GEG).

În urma dezvăluirile din „Justițiarul sibiandin data de 22 iunie 2010, pentru contracararea efectului produs de acele șocante descoperiri, după trei săptămâni, în 12 iulie 2010, Klaus Iohannis, chiar președintele succesorilor naziștilor, a fost decorat de Vainer – șeful evreilor, cel decorat la rândul lui anul acesta de președintele actual al FDGR, Porr, finul lui Iohannis pus de acesta în locul lui șef peste etnicii germani – o mișcare previzibilă și destinată să contracareze faptele grave dezvăluite proaspăt în „Justițiarul”: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat! Mișcarea, previzibilă pentru noi care-l studiasem pe Klaus Werner Iohannis din anul 1999, înainte să devină primar și când nici în Sibiu nu știa mai nimeni de existența acestui individ, a fost inițiată de aparatul de propagandă al viitorului președinte, iar intervenția la deputatul Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, a fost intermediată de reprezentanți ai iudeo-masoneriei românești, „fratele” Iohannis fiind membru de vază într-o lojă din… Austria. Klaus Werner Iohannis face parte din masoneria austriacă, fiind un apropiat al fostului Mare Maestru al Marii Loji a Austriei, Michael Kraus şi a fost decorat, în anul 2009, cu Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” al statului austriac „în semn de recunoaştere pentru serviciile aduse Austriei”.

Klaus Iohannis decorat cu medalia „Prieten al comunităţii evreieşti” de către Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România – deși fusese înștiințat cu trei zile înainte despre succesiunea FDGR-ului condus de Iohannis după hitleriști! – în data de 12 iulie 2010,  exact la trei săptămâni după apariţia articolului acuzator din „Justiţiarul sibian” (22 iunie 2010)!

Probabil că domnul Vainer, fostul contabil de la Întreprinderea de Colectare și Valorificare a Sticlelor și Borcanelor pe vremea comuniștilor, când susținea că este de naționalitate germană, doar după „loviluția” din decembrie 1989 s-a dat de trei ori peste cap și a devenit evreu, nu realizează imensul deserviciu pe care l-a făcut evreilor din România şi nici absurdul situaţiei! Oricine va putea să afirme, de acum înainte, în temeiul precedentului creat de domnul Vainer şi bazându-se doar pe logica elementară, că nu a existat nici un Holocaust, din moment ce un preşedinte al unei comunităţi evreieşti îl decorează pe conducătorul unei organizaţii etnice germane (F.D.G.R.), cu toate că a fost avertizat că aceasta a devenit oficial, în urma propriei solicitări, succesoarea unei organizaţii naziste din timpul războiului, recunoscută ca atare de toate forurile internaţionale, cât şi de istorici. Concret şi mai pe scurt: urmaşii victimelor l-au medaliat pe succesorul călăilor! La fel de previzibil ca şi Klaus Iohannis, probabil că deputatul Aurel Vainer, o să afirme, în cazul în care va fi nevoit să dea explicaţii celor pe care-i reprezintă, că medalia a fost acordată primarului Sibiului, nu preşedintelui organizaţiei neofasciste F.D.G.R…. Fals, domnule Vainer, fiindcă este vorba de una şi aceeaşi persoană!

Revista „Justițiarul sibian” făcuse dezvăluirile despre succesiunea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația hitleristă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) cu trei săptămâni înainte de decorarea primarului sibian, în data de 22 iunie! (Click pe imagine pentru mărire!)

Aici poate fi văzut și citit „Justițiarul sibian” difuzat la chioșcurile de ziare din Sibiu în data de 22 iunie 2010: https://issuu.com/justitiarul/docs/justitiarul_nr6_2010

În 22 iunie 2010, am publicat în „Justițiarul sibian”primul articol despre această ticăloșie comisă de FDGR-ul lui Klaus Iohannis, cu implicarea directă a acestuia prin abuz în serviciu (ca primar) și conflict de interese (primar și președinte FDGR concomitent) și cu participarea judecătoarei Maria Morar, articolul fiind preluat online și de revista națională „Justițiarul” în data de 12 iulie 2019: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial. Articolul respectiv fiind publicat și în ediția tipărită din 15 iulie 2010.

Am revenit la scurt timp, în 27 septembrie 2010, cu un alt articol privind felul în care l-au recompensat evreii din România pe Klaus Werner Iohannis pentru că a reactivat o organizație hitleristă care-i trimitea pe ei în lagărele de concentrare în timpul războiului: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat!

Am reluat tema jafului imobiliar efectuat de FDGR ca succesor al hitleriștilor de la Grupul Etnic German în numeroase articole, reiterate în fiecare an, cel mai complex astfel de material  –  din care s-au inspirat TOȚI cei care au scris ulterior despre acest subiect, fără excepții!  –  fiind republicat ultima oară în 10 februarie 2014 (când Iohannis încă nu era candidat pentru președinția României, deși propagandiștii lui au mințit că acest articol a fost scris în timpul campaniei electorale special ca să-l dicrediteze!): Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

De unde certitudinea că toți cei care au scris despre subiectul Klaus Iohannnis–FDGR–Grupul Etnic German s-au inspirat din cele scrise de mine? Simplu, am fost singurul ziarist care am avut documentele dosarului nr. 1672/306/2007 de la Judecătoria Sibiu, cel judecat strâmb și abuziv de judecătoarea Maria Morar și am făcut publice respectivele documente. Le am și acum, chiar dacă bandiții care au jefuit statul român s-au precipitat să-și șteargă urmele prin topirea dosarului: http://www.stiripesurse.ro/un-dosar-in-care-era-implicat-klaus-iohannis-a-disparut-a-fost-topit-documente_1154821.html

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” judecă cu dublă măsură! În timp ce acest Institut, plătit din banii românilor, a început o prigoană demnă de Gestapo împotriva Mareșalului Ion Antonescu, Armatei Române și a intelectualilor simpatizanți ai Mișcării Legionare, același institut „Elie Wiesel” tace mâlc în privința Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) și a fostului președinte al acestuia, Klaus Iohannis, care s-au declarat oficial, prin decizie judecătorească, succesori ai organizației hitleriste Grupul Etnic German din România!

Vă invit să citiți aceste articole:

De ce tace Alexandru Florian și Institutul „Elie Wiesel” în cazul „FDGR succesor al organizației naziste Grupul Etnic German?”

De ce Institutul „Elie Wiesel” nu se ocupă de Klaus Iohannis și FDGR, fasciști cu acte?

În mod normal, după apariţia Ordonanţei Guvernamentale 31/2002, după fățuirea ei prin Legea nr. 107/2006 şi, mai cu seamă, după promulgarea Legii 217/2015prima organizaţie din România despre care ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu Parchetul General spre a fi interzisă ar fi fost tocmai Forumul Democrat al Germanilor din România, în frunte cu fostul său președinte, Klaus Werner Iohannis, pentru reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German. Situația este deosebit de gravă fiindcă evreii din România știau de aceste fapte încă din vara anului 2010: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat! Însă acum, după ce l-au decorat și ca primar, cum scrie în articol, îl invită la toate sărbătorile lor, iar ipocritul nu pregetă să participe cu kipa așezată fățarnic pe creștet.

Ca să-și spele păcatele față de evrei dorește acum Klaus Iohannis să-i scoată pe români ca participanți la holocaust? Vrea să-și asigure și al doilea mandat de președinte, cu acceptul sioniștilor, transfomându-ne într-un popor de criminali, gata să plătească despăgubiri în valoare de miliarde de euro? Vă invit să citiți cu mare atenție acest material documentat, care devoalează intențiile antiromânului Klaus Werner Iohannis: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Nu cumva este un compromis pe banii poporului român? Nu cumva evreii au închis ochii la succesiunea sașilor după fosta lor organizație nazistă, în scopul retrocedărilor ilegale a unor imobile valorând sute de milioane de euro (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German), pentru ca sasul Iohannis, devenit președinte al României – posibil instalat tot de evreii sioniști, să plătească Israelului miliarde de euro despăgubiri pentru așa-zisul holocaust din România? Se spune că Traian Băsescu a achitat 20 de miliarde de euro pe șest statului Israel, prin acordul de împrumut din anul 2009, atunci când România a făcut enormul împrumut de la FMI (adică tot de la evrei!), mințindu-ne că trebuiesc plătite salarii și pensii, dar guvernul Boc a scăzut, exact atunci, salariile și pensiile! Dacă-i adevărat, atunci Klaus Iohannis mai are de achitat jumătate din cele 40 de miliarde de euro solicitate ca despăgubiri pentru holocaust conform scurgerilor de informații de la negocierile ultrasecrete. Lăsând bârfele și zvonurile deoparte, reamintesc adevărul istoric că România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust! (HoloKLAUSUL lui Iohannis!)

Evreii de la  Comitetul Evreiesc American (American Jewish Committee), cei care l-au decorat pe Klaus Werner Iohannis în SUA în urmă cu doi ani, îl lăudau pe acesta pentru „noi strategii de combatere a antisemitismului și promovare a educației și cercetării privind Holocaustul”. Care sunt „strategiile” pentru care Iohannis, cel purtător de kipă și bântuitor la permanență al muzeelor holocaustului de pretutindeni, este apreciat și recompensat de evrei la nivel mondial?

Am fost „judecat” și „executat” de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) în calitate de acuzator, apărător al reclamantului, judecător și călău, împreună cu alți jurnaliști, în urma reclamației depusă de Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR)!

Nașul Klaus Werner Iohannis , președinte FDGR 2002-2013 decorat cu „Medalia de Onoare a Forumului Democrat al Germanilor din România” în 29 iunie 2019 de finul Paul-Jürgen Porr, înscăunat de naș în locul său ca președinte FDGR din anul 2013, autorul plângerii împotriva jurnaliștilor la CNCD pentru discriminare.

Cică noi, jurnaliștii, i-am discriminat pe etnicii germani arătând că Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS) a solicitat în anul 2007, prin instanța de judecată, să fie succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German (GEG), iar „justiția” din Sibiu s-a executat și le-a îndeplinit cererea, ca ulterior întregul FDGR (nu doar FDGS!) și Biserica Evanghelică (aderentă și ea cu întreaga avere la GEG) să poată revendica și obține imobilele naziștilor! Imobilele respective au fost confiscate prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, emis de regele Mihai, prin care fusese desfiinţată definitiv organizaţia nazistă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), conform Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 semnată de România și Puterile Aliate. Dar, vinovații nu sunt cei care au solicitat să fie succesorii naziștilor, ci noi, cei care am dezvăluit ticăloșia!

FDGR, prin președintele său, Paul-Jürgen Porr și directorul executiv Benjamin Josza au reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pe Andreea Crețulescu, Radu Golban, Bogdan Ficeac, Ovidiu Zară și pe subsemnatul, Marius Albin Marinescu, pentru emisiunea „România la raport” a postului de televiziune România TV din data de 31 octombrie 2018, cauza urmând să se dezbată în 22.01.2019, ora 10, la sediul CNCD. Cică sus-numiții au discriminat minoritatea etnică germană și au denigrat Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) prin dezvăluirile făcute despre succesiunea acestui ong după organizația hitleristă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien).

Ciudat, reprezentanții FDGR neagă ceea ce au cerut chiar ei și li s-a dat de către obedienta „justiție” sibiană! Sunt oare chiar atât de proști, încât nu realizează că există documente oficiale care dovedesc adevărul și minciunile lor de acum? Noi, românii, avem un proverb: „Cine minte, și fură.” Așa e și cu ei, așa și-au însușit toate imobilele din centrul Sibiului, prin minciuni și hoție! Documentele oficiale pe care le prezentăm mai jos dovedesc că persoanele reclamate de ei au dreptate, la fel cum a avut și profesorul universitar, istoricul Ioan Scurtu, dat în judecată de FDGR din aceleași motive și condamnat de instanțe la fel de corupte ca și cea care i-a declarat succesori ai unei organizații hitleriste desființată și interzisă prin legi naționale și internaționale!!!!

Să recapitulăm, pentru aducere aminte! În data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local FDGR), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. După cum se vede, sașii sibieni s-au dat singuri în judecată, ei pe ei. Culmea ar fi fost ca sașii să piardă procesul!

Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”a scris acesta pe prima pagină, chiar în introducere acțiunii înaintată instanței (primul facsimil din cele trei de mai jos). Aceste cuvinte prin care se solicita recunoașterea oficială a calității de succesor al Grupului Etnic German pentru Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu nu ne aparțin nouă, cei reclamați la CNCD, ci le-a scris etnicul german Hans Klein, colegul de la FDGR al domnului Jurgen Porr și președintele organizației municipale FDG Sibiu la data aceea, adică în anul 2007!

Prezentăm dovada celor solicitate de Hans Klein, textul „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)” fiind chiar pe prima pagină, la începutul acțiunii (Click pe documente pentru mărire!):

Deoarece totul a fost făcut în mare secret, abia în vara anului 2010 am aflat de la un procuror sibian revoltat despre incredibila Sentinţă civilă nr. 2790, din 28 mai 2007, emisă cu iresponsabilitate  de către judecătoarea Maria Morar de la Judecătoria Sibiu, la Dosarul nr. 1672/306/2007. Această judecătoare  –  incompetentă, coruptă, carieristă sau câte puţin din fiecare? – a declarat oficial Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu  (F.D.G.S.), subordonat FDGR-ului condus de Klaus Werner Iohannis (concomitent și primar al municipiului Sibiu),  ca „succesor în drepturi” al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), desfiinţată prin Decretul – Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944, emis de regele Mihai! (Click pe documente pentru mărire!)

Subsemnatul a fost singura persoană care a sesizat organele competente, printr-o plângere penală depusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, înregistrată cu nr. 425/P/2010 în data de 24 iunie 2010. Ce s-a întâmplat cu ea, citiți aici: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Consider că eu, Marius Albin Marinescu, mi-am făcut datoria, atât în calitate de cetățean, cât și ca gazetar, conducător al unei publicații: „Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

Cele mai multe restituiri s-au făcut către Biserica Evanghelică a sașilor, în același mod fraudulos, adică pe baza sentinței abuzive și nedrepte a judecătorei Maria Morar, fiindcă biserica evanghelică îşi donase şi ea întreaga avere grupului Etnic German în data de 11 august 1942! Atunci s-a semnat Convenţia Generală privind Reglementarea Relaţiei dintre Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgiană şi Etnicii Germani din România, prin care s-a hotărât trecerea averii fostei „Universităţi săseşti” (desfiinţată de Curtea Regală a României în 1 iunie 1937 pentru că funcţiona abuziv ca un „stat în stat”) la Grupul Etnic German. „Convenţia” este semnată de episcopul Bisericii Evanghelice C.A., Wilhelm Stäedel şi Andreas Schmidt – liderul Grupului Etnic German (Volksgruppenfuhrer) din Braşov. Documentul prin care Biserica Evanghelică C.A. şi-a pus la dispoziţia Grupului Etnic German întreaga avere poate să fie citit mai jos (Click pe documente pentru mărire!):

Ca să vă dați seama de amploarea retrocedărilor unor imobile care adăpostesc unități de învățământ către Biserica Evanghelică C.A., unde statul român plătește etnicilor germani chirie pentru educația copiilor, cu mențiune că unele dintre aceste clădiri au fost construite pe vremea comuniștilor și nu au avut cum să aparțină bisericii sașilor, dar aceștia revendică terenul pe care se află respectivele imobile, iată o listă cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu, fără numărul copleșitor de licee revendicate și deja retrocedate!!! (Click pe documente pentru mărire!)

FDGR nu a întârziat să-și arate satisfacția pentru sancționarea persoanelor care îndrăzniseră să dezvăluie malversațiunile lor ilegale și ticăloase prin care au devenit moștenitorii cu acte ai naziștilor!

Comunicat distribuit presei de FDGR (8.10.2019):

                                             „Comunicat de presă

Jurnalista Andreea Crețulescu în calitate de moderator iar Ovidiu Zara, Radu Golban, Bogdan Ficeac și Albin Marinescu ca vorbitori în cadrul emisiunii «România la raport» difuzate de postul România TV la 31.10.2018 au fost amendați de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) la plata a 2000 de lei. Consiliul director al CNCD a constatat că afirmațiile din emisiune reclamate de Forumul Democrat al Germanilor (FDGR) ca fiind denigratoare împotriva sa și a minorității germane au caracter de propagandă naționalistă și vizează atingere demnității persoanelor de etnie germană.
În cadrul emisiunii menționate mai sus s-a afirmat că FDGR este continuatorul organizației naziste Grupul Etnic German din România și că FDGR i-au fost retrocedate în centrul Sibiului zeci de clădiri în valoare de sute de milioane de Euro, afirmații care sunt false și denigratoare.
Decizia luată de Consiliul director al CNCD cu unanimitate de voturi în luna iunie a.c. a fost comunicat abia acum FDGR.”

Mi-e și lehamite să mai scriu despre acești indivizi protejați permanent de o justiție coruptă și de instituțiile subordonate statului subteran („deep state”), la fel ca și protejatul sistemului, Iohannis Klaus Werner, cel care a condus FDGR ca președinte în perioada 2002-2013. În paralel, același Iohannis Klaus Werner a avut și funcția de primar al municipiului Sibiu. Ca primar al Sibiului, Klaus Iohannis a facilitat retrocedări ilegale către Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), unde tot el era președinte și Biserica Evanghelică, al cărei enoriaș era!

Klaus Werner Iohannis s-a aflat într-un grav CONFLICT DE INTERESE, fiind conducătorul ambelor părți aflate în litigii imobiliare, adică municipiul Sibiu (primarul municipiului) și FDGR (președintele organizației la nivel național). De asemenea, Klaus Werner Iohannis se făcuse vinovat de ABUZ ÎN SERVICIU fiindcă din postura de primar al municipiului Sibiu a acționat în interesul FDGR, nu în interesul statului român pe care îl reprezenta în mod oficial.

Minciuna nouă din comunicatul FDGR constă în faptul că eu nu am fost printre acei „vorbitori în cadrul emisiunii «România la raport» difuzată de postul România TV la 31.10.2018”, cum scrie acolo, ci am apărut într-un filmuleț din anul 2014, unde am explicat cine a fost „Grupul Etnic German din România” din punct de vedere istoric.

Am fost contactat telefonic de jurnalistul Traian Deleanu de la publicația sibiană „Turnul sfatului”, fiind întrebat dacă intenționez să contest decizia CNCD-ului. I-am răspuns că nu, fiindcă este inutil să apelez, pentru a mi se face dreptate, la o justiție profund coruptă și obedientă președintelui Iohannis și implicit FDGR-ului, mai nou protejat chiar de cancelarul Germaniei personal:Amestec grosolan în problemele interne ale României: Cancelarul german Angela Merkel îi apără pe etnicii germani din FDGR, care s-au declarant oficial, prin instanța de judecată, succesori ai organizației naziste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien)!” – detalii aici: Merkel îi apără în gura mare pe succesorii organizației naziste Deutsche Volksgruppe in Rumänien!

Alte comentarii sunt de prisos și la fel de inutile ca și așa-zisele „alegeri libere” .

                                                                                                      Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Klaus intangibilul: Jurnaliști amendați în pragul campaniei electorale pentru vina de a fi dezvăluit și comentat adevăruri istorice de necontestat care îl incriminează pe Iohannis

Minciuni sfruntate într-un comunicat al  Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR)

Culmea tupeului: Succesorii unor hitleriști reclamă că sunt discriminați!

Citiți și articolele următoare:

Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (III)

Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! (II)

Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze!

După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis

Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Prin recunoașterea succesiunii Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația nazistă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) s-a încălcat dreptul internațional!

Ce dimensiuni are tunul lui Klaus Iohannis

Iohannis se teme de scandalul dosarului de moștenitor al naziștilor Grupului Etnic German! Acesta a fost topit pentru ștergerea urmelor…

Se șterg urmele pentru cea mai gravă faptă a lui Iohannis: S-a topit dosarul Judecătoriei Sibiu prin care FDGR a fost recunoscut ca succesor al organizația nazistă Grupul Etnic German! A dispărut și interpelarea senatorului Ioan Ghișe pe același subiect!

„Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

1 Comment

  1. Adrian Grigoriu

    Cine s-a prins că și comunismul, și capitalismul, și socialismul, și anarhismul, și nazismul și fascismul, și globalismul, ca să zicem și toate formele de organizare socială de vreo 1,800 de ani sunt toate diverse forme de talmudism, adică anticreștinism, au fost elaborate de talmudici ca să ne încaiere unii pe alţii să ne slăbim reciproc pentru a face posibilă dominaţia talmudicilor, deci cine s-a prins de manevra asta nu mai este surprins de gesturi ca cele descrise în acest articol. Conlucrarea talmudicilor cu agenţii lor nu este ipocrizie, este firească în prezenta situaţie.

    În statul “român” care este o instituţie talmudică cu falsa identitate etnică românească, nazismul, comunismul, capitalismul pot coexista armonios după cum am văzut în ultimii 30 de ani dar tot ce este mai ales creştin ortodox şi românesc de la tradiţii, la istorie şi mai ales drepturile istorice al românilor, porprietatea asupra pământului, porprietatea asupra mijloacelor de trăi, de viaţă, de exprimare, de justiţie şi dreptate, sistem de valori autohton şi celelalte conexe, toate sunt respinse activ şi perseverent şi vizate de toate instituţiile statului spre eliminare din statul “Român” de esență talmudică institut fix acum 160 de ani şi 10 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.