Colimator

Culmea tupeului: FDGR-ul lui Iohannis, succesori asumați și oficiali ai hitleriștilor, acuză românii de crime împotriva umanității

      FDGR-ul lui Iohannis acuză românii de crime împotriva umanității Forumul Democrat al Germanilor din România acuză românii, […]

 

    FDGR-ul lui Iohannis acuză românii de crime împotriva umanității

Forumul Democrat al Germanilor din România acuză românii, printr-o declarație parlamentară a deputatului Ovidiu Ganț, de crime împotriva umanității, la ordinul lui Stalin și amintește că, prin măsuri criminale, etnicii germani de la noi au fost trimiși la moarte, în Rusia, cu vagoanele pentru vite. Ganț mai etichetează evenimentul drept una dintre cele mai negre pagini din istoria României.

Ovidiu Victor Ganț, reprezentantul FDGR în Parlamentul României din 2004 până în prezent, Astrid Fodor, primarul FDGR al Sibiului și finul prezidențial Paul-Jürgen Porr, președinte FDGR din anul 2013. Ultimii doi au fost înscăunați de Klaus Iohannis în locul său ca primar și respectiv președinte FDGR.

Într-o declaraţie  cu privire la comemorarea a 75 de ani de la deportarea etnicilor germani în fosta URSS (Nota redacției „Justițiarul”: Declarația a fost făcută în Ședința Camerei Deputaților din 25 februarie 2020 ), deputatul etnic german amintește că:

„În luna ianuarie 2020, germanii din România au comemorat 75 de ani de la această tragedie, care a dus la deportarea a aproximativ 75.000 de etnici germani la muncă forţată în fosta URSS. În 14-15 ianuarie 1945 a început punerea în aplicare a acestei măsuri criminale. Reprezentanţi ai autorităţilor române, supravegheaţi de soldaţi sovietici, au năvălit în casele unor civili de etnie germană care nu aveau legătură cu războiul şi nici cu crimele făcute de nazişti, şi în baza unor liste pregătite din timp au smuls din sânul familiilor lor femei între 18 şi 30 de ani şi bărbaţi între 17 şi 45 de ani şi i-au încărcat în vagoane pentru vite. Au fost transportaţi, în aceste condiţii subumane, timp de două săptămâni în Donbas, Munţii Ural etc., internaţi în lagăre unde au suferit de foame, frig, diferite boli şi au muncit zilnic de dimineaţa până noaptea în cele mai grele condiţii. Măsura a fost îndreptată exclusiv împotriva etnicilor germani şi a dus la decesul a aproape un sfert dintre cei deportaţi, din cauza condiţiilor inumane de viaţă şi muncă din lagăre.

Această crimă împotriva umanităţii, pusă în executare la ordinul lui Stalin, rămâne una dintre cele mai negre pagini din istoria României, cu efecte catastrofale asupra evoluţiei comunităţii germane din ţara noastră.” mai acuză deputatul etnic german. (Bogdan Tiberiu IacobinPolitics.ro

        Transformarea călăilor în victime a început în urmă cu patru ani

 Sfidarea evreilor, chiar în 27 ianuarie 1916, de Ziua Internaţională pentru Comemorarea Victimelor Holocaustului!

În data de 27 ianuarie 2016, Klaus Iohannis a comemorat Ziua Internaţională pentru Comemorarea Victimelor Holocaustului sustinând sașii lui din FDGR, care împreună cu Fundaţia Konrad Adenauer și ambasadorul Germaniei la București au inaugurat fix în aceeași zi expoziția „Cu faţa în spatele sârmei ghimpate – Deportarea etnicilor germani în URSS”, organizată de CNSAS, Fundaţia Konrad Adenauer şi Forumul Democrat al Germanilor din România – Regiunea Extracarpatică, dedicată celor acuzați că au exterminat evrei, adică o transformare a călăilor în victime! Cum bine spunea George Orwell: „Cine controlează trecutul controlează viitorul. Cine controlează prezentul controlează trecutul.

Germania manipuleaza din greu și impune propagandistic  propriile idei prin fundațiile sale risipite prin toată Europa încă de pe vremea „Cortinei de fier”. După căderea acesteia, fundațiile cu nume scrâșnite, având rezonanțele tropăitului de cizme, s-au extins ca o boală contagioasă și în Europa de Est, unde desfășoară o propagandă revizionistă germană, de disculpare a criminalilor de război. Iată un exemplu:

„Braţul extins al diplomaţiei gemane, Fundaţia «Konrad Adenauer», nu a găsit alt moment să sprijine la Bucureşti un eveniment în amintirea deportaţilor germani din România în U.R.S.S. decât 27 ianuarie, Ziua internaţională (sic!) a Comemorării Victimelor Holocaustului. Adică data când cel mai mare lagăr de exterminare nazist, Ausschwitz-Birkenau, a fost eliberat de armata sovietică. Erijarea făptaşilor în victime, cu ajutorul bocitoarelor de serviciu române, degrabă dornice de parastas, doar e rost de pomană, reprezintă un act de maxim prost gust, bine intrumentalizat de Berlin în ţară nimănui. Scopul? Încercarea de a se deculpabiliza de răspunderea pe care o poartă pentru un genocid strămutând adevărul istoric în domeniul victimelor deloc colaterale. Vorbind despre victime de ambele părţi este primul pas spre răstălmăcirea istoriei, căci românii nu sunt atât de nesimţiţi ca iniţiatorii evenimentului, să le respingă dreptul de a-şi omagia proprii morţi. În loc să îngroape vitimele şi făptaşii într-o groapă comună ar fi fost mai onorabil, sau cel puţin corect ca în această zi să fi arătat că pogromul rusesc împotriva evreilor nu a fost deloc mai prejos decât cel german. Dar a fost un eveniment foarte bine cântărit. România a preluat anul acesta preşedinţia Alianţei Internaţionale pentru Memoria Holocaustului. Adică un moment numai bun pentru Berlin să ne bage pumnul în gură şi ne transformă în portavocea revizionismului german organizând la Ateneu o expoziţie «documentară» despre suferinţele făptaşilor, într-o interpretare arbitrară şi plastică a notei de plata pentru despăgubirile de război pe care au achitat-o nemţii pe bună dreptate Uniunii Sovietice prin înţelegerea Aliaţilor.” Scopul final  al evenimentului organizat de Fundaţia „Konrad Adenauer” este reabilitarea Grupului Etnic German prin căinarea călăilor: Atenţie, însă! «Cu faţa, în spatele sârmei ghimpate. Deportarea etnicilor germani în U.R.S.S.» este o realitate istorică pe cale de consecinţă a angajamentului etnicilor germani din România în slujba lui Hitler. Graţie Führerului, s-au transformat din saşi şi schwabi în nemţi. A urmat decontarea firească. Condamant în Procesul de la Nürnberg pentru crime de război şi interzis prin Convenţia de Armisitiu a României cu Aliaţii, fostul Grup Etnic German se crede astăzi, prin F.D.G.R., urmaşul său în drepturi, îndreptăţit să-şi plângă oropsiţii care au plătit pentru înrolarea lor voluntară în nazismul german. (http://www.art-emis.ro/jurnalistica/3359-romania-cor-antic-de-serviciu-in-lumea-marilor-puteri.html)

Această comemorare a suferințelor autorilor războiului care au fost deportați din România în URSS, la această dată, a creat o echivalență falsă între făptuitori și victime și, de fapt, a ignorat Holocaustul”. („The Jerusalem Post”: http://www.justitiarul.ro/the-jerusalem-post-europeanul-klaus-iohannis-atacat-pentru-scandalul-cu-ambasada-si-reactivarea-unei-organizatii-naziste/) Sfidarea a fost cu atât mai mare, deoarece, în 2016, România preluase președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului (International Holocaust Remembrance Alliance – IHRA)!

                                  Minți, domnule Ganț!

Domnule Ovidiu Ganț, mințiți la fel cum a mințit Elie Wiesel că românii au deportat evreii din nord-vestul Transilvaniei, după ce acest teritoriu a fost răpit samavolnic României de Ungaria în urma Dictatului de la Viena. Minciuna a fost preluată de Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” împreună cu numele impostorului Elie Wiesel. Așa cum evreii vor să ne pună în cârcă crimele hirleriștilor germani, acum și germanii ne acuză că le-am ucis antecesorii prin deportatare în URSS, deși deportările erau comandate și impuse de sovieticii care ocupaseră cu trupe militare România!

Nu, domnule Ganț, mințiți cu un tupeu specific superiorității ariene, sentiment șovin pe care înfrângerea din două războaie mondiale tot nu a reușit să vi-l scoată din minte. Nu au fost deportați toți etnicii germani din România, ci doar aceia 70.000  nu „aproximativ 75.000 de etnici germani”, cum spuneți dumneavoastră care au luptat în trupele Waffen-SS. Dacă respectivii criminali de război sași și șvabi din Waffen SS nu au mai putu fi găsiți fiindcă se retrăseseră cu frontul în Germania, aceștia au fost înlocuiți cu familiile lor. Naziștii fanatici din Waffen-SS au săvârșit cele mai mari atrocități împotriva populației civile pe frontul de răsărit. Sovieticii s-au răzbunat când s-a întors roata, dar au exagerat fiindcă au deportat și familiile presupușilor criminali de război. (Adevărul despre deportarea sașilor în URSS)

Interesant este că cifra de 70.000 de deportați este aceeași cu numărul etnicilor germani din România care s-au înrolat în Waffen SS și nu cred că este o coincidență această cifră identică! Probabil că sovieticii au dorit să existe o simetrie numerică în acțiunea lor revanșardă.  În URSS au fost deportate familiile sașilor și șvabilor care luptaseră în Waffen SS. Practic familiile tuturor combatanților, fiindcă aproximativ 70.000 de tineri germani din România (sași și șvabi), începând cu anul 1939, au preferat să se înroleze în trupele Waffen-SS, care erau formate exclusiv din hitleriști fanatici înrolați voluntar, deși tinerii de etnie germană puteau să opteze pentru armata regulată Wehrmacht sau chiar armata română, ei fiind cetățeni români! (Înrolarea etnicilor germani din România în unități SS (1939–1943))

Când a fost oficializat Grupul Etnic German din România (21 noiembrie 1940) toți militarii etnici germani din armata română au trecut în trupele germane, marea majoritate la Waffen-SS. Doar cei care nu îndeplineau standardele de sănătate impuse militarilor combatanți, dar insistau să servească Germania hitleristă, au fost repartizați la Organizația Todt – Serviciul de muncă, cunoscută la noi în termeni militari ca „geniu”, numită Todt în Germania nazistă după fondatorul său, inginerul Fritz Todt. După 23 august 1944 toți aceștia au luptat împotriva românilor.

Culmea, Ovidiu Ganț, ca și Klaus Werner Iohannis, care, deși a renunțat la funcția de președinte în favoarea finului său Paul Jürgen Porr, a rămas totuși simplu membru FDGR după ce s-a dat de trei ori peste cap cap și s-a făcut liberal în februarie 2013 ca să-i ia locul lui Crin Antonescu în partid și mai ales candidatura pentru președinția României, sunt amândoi succesori oficiali ai hitleriștilor sași și șvabi din România, împreună cu organizația lor etnică exclusivistă: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război Mondial, dar această organizație, pe care ei au oficializat-o în prezent ca nazistă, ne acuză pe noi, pe români, de un trecut fascist și acum de crime împotriva umanității pentru deportările sovieticilor!  (Click pe documentele de mai jos pentru mărire!)

   Klaus Iohannis acuză România de holocaust, FDGR acuză și el de fascism

Am trăit să o vedem și pe asta! Nu doar Ganț ne acuză de crime împotriva umanității, ci și Klaus Werner Iohannis, al cărui bunic a luptat în Waffen SS, acuză România de holocaust! „Cine l-a mandatat pe domnul Iohannis Klaus Werner să transmită, prin comportamentul său, mesaje de învinovățire a întregului popor român? Participant la Holocaust poate a fost bunicu’-său care s-a înrolat voluntar în Waffen S.S.! Bunicii mei nu au omorât evrei și nici nu i-au trimis în lagărele germane, ca să fie foarte clar!!! Iohannis poate să-și tot pună cenușă în cap și pentru că a declarat oficial FDGR-ul lui ca succesor al organizației naziste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), dar să nu tragă în mizeria asta România!

Ce tupeu grosier pe acest personaj sinistru! El este oficial urmaș al hitleriștilor, cu acte de succesor parafate de o instanță de judecată, da’ s-a dus cu basca în mână la evrei, pozează în mare luptător împotriva antisemitismului și vrea să impună un muzeu al holocaustului în România. Adică antecesorii și neamurile lui înrolate în Waffen S.S. i-au ucis pe evrei prin lagăre și pe front, dar vinovați sunt românii din colonia peste care a fost numit Gauleiter!” (Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

De unde știu în ce tabără a luptat bunicul lui Iohannis? Simplu! El a declarat că bunicii lui au fost deportați în URSS. (http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/iohannis-despre-bunicii-sai-nu-au-povestit-niciodata-ce-au-trait-in-lagar-era-dincolo-de-cuvinte-1342460Iată ce spunea  domnul Klaus Werner Iohannis: „Cu 70 de ani in urma, in ianuarie 1945, 70.000 de sasi si svabi din Romania au fost deportati de autoritatile bolsevice in lagare de munca fortata din Uniunea Sovietica. Femei, barbati si copii. Germania fusese infranta si orice vorbitor de limba germana trebuia pedepsit, indiferent daca participase sau nu la razboi.”

Nu-i adevărat că „orice vorbitor de limba germana trebuia pedepsit, indiferent daca participase sau nu la razboi”, fiindcă nu au fost deportați toți etnicii germani din România, ci doar aceia care au luptat în trupele Waffen-SS sau familiile lor, dacă militarii acuzați de crime de război nu au mai fost găsiți. Naziștii fanatici, sași ardeleni și șvabi bănățeni înrolați voluntari în Waffen-SS, săvârșiseră cele mai mari atrocități împotriva populației civile pe frontul de răsărit. Sovieticii s-au răzbunat atunci când s-a întors roata, dar poate au exagerat fiindcă au deportat și familiile presupușilor criminali de război. (Adevărul despre deportarea sașilor în URSS)

Merită să citiți și partea a doua a  articolului cu holocaustul, care descrie ticăloșia acestui Iohannis: Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II).

Acuzația cu deportările în URSS am prezentat-o mai sus, în ceea ce privește fascismul românilor cităm dintr-un comunicat FDGR: „Grupul Etnic German (GEG) a fost înfiinţat printr-un decret-lege (în 21 noiembrie 1940) al Statului Român, condus de Ion Antonescu, şi dizolvat de alt decret-lege, tot al Statului Român, în octombrie 1944. Aşa cum România şi poporul român şi-au asumat trecutul fascist al perioadei antonesciene, şi minoritatea germană din România îşi asumă anii 30 şi 40 ca o perioadă nefastă a istoriei sale şi regretă profund abuzurile şi crimele săvârşite de unii cetăţeni din rândurile sale.

Grupul Etnic German, înzestrat cu autoritate discreţionară asupra întregii comunităţi germane din România de către statul antonescian, şi-a însuşit în mod abuziv proprietăţi bisericeşti şi ale unor asociaţii ale minorităţii germane. Retrocedarea acestor proprietăţi, care au aparţinut comunităţilor şi nu unor persoane fizice, a fost solicitată de F.D.G.R., acesta considerându-se succesorul patrimonial al acestor asociaţii, ale căror proprietăţi au trecut în proprietatea GEG, în virtutea unor decizii discreţionare.” (Sursa: http://www.fdgr.ro/ro/comunicat/407)

Mai mult, Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) rescrie istoria umoristic, cică generalul Ion Antonescu i-a obligat să devină hitleriști! Acestor minciuni, trâmbițate de propaganda germană și filogermană din România, conform cărora Grupul Etnic German este creația generalului Ion Antonescu, noi le răspundem cu dovezi, cu documente! Iată:

Raportul d-lui Preşedinte al Consiliului de Miniştri şi al d-lui ministru al agriculturii şi ad-interne al Departamentul Justiției către M.S. Regele.

                                                                 Sire

Dictatul de la Viena din 30 August 1940 a impus recunoaşterea minorităţii germane din România ca «grup etnic». În aplicarea acestei recunoaşteri, legea 830 din 21 Noembrie 1940 a creat minorităţii germane un regim de excepţie, potrivit căruia cetăţenii germani ai ţării, înmănunchiaţi în Grupul Etnic German, constituiau o corporaţie de drept public, pusă sub protecţia Germaniei, de care era direct şi în primul rând dependentă. El se bucura de numeroase privilegii.

Spre a stabili suveranitatea statului Român şi egalitatea cetăţenilor în faţa legii şi spre a executa art. 15 al convenţiei de armistiţiu, se impune abrogarea legii menţionate şi a consecinţelor aplicării ei. Singurul îndreptăţit a prelua bunurile şi drepturile corporaţiei desfiinţate este Statul Român.

Proiectul de lege alăturat propune abrogarea legii pentru constituirea Grupului Etnic German din România, trecerea în proprietatea Statului Român a bunurilor şi drepturilor acestuia şi ca măsură de evitare a fraudelor, lovirea de nulitate a înstrăinărilor şi renunţărilor făcute ulterior datei de 23 August 1944, la cererea Statului Român. Pentru administrarea şi lichidarea acestei succesiuni, proiectul prevede o comisiune compusă din trei persoane numite de Preşedinte Consiliului de Miniştri.

Prin o lege ulterioară se vor prevedea desfiinţarea şi altor privilegii pentru membrii Grupului Etnic German, altele decât cele de ordin patrimonial care fac obiectul prezentei legi.
Autorizaţi fiind de Consiliul de Miniştri, respectos supunem Maiestăţii voastre alăturatul proiect de decret-lege, privitor la abrogarea legii Nr 830 din 21 Noemvrie 1940 pentru constituirea Grupului Etnic German din România.

Suntem (cu) cel mai profund respect SIRE al Maiestătii Voastre, prea plecaţi şi prea supuşi servitori,

Preşedintele Consiliului de Ministri, General de Corp de Armată, Constantin Sănătescu.
Ministrul justiției ad-interim. D.D. Neget, 1944 Octomvrie 7.

Click pe imagine pentru mărire!

Cum afirmă în mod mincinos comunicatul FDGR? Cică, Grupul Etnic German şi-a însuşit în mod abuziv proprietăţi bisericeşti şi ale unor asociaţii ale minorităţii germane!

Aiurea! Nu s-a preluat nimic discreționar, ca dovadă Convenţia Generală privind Reglementarea Relaţiei dintre Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgiană şi Etnicii Germani din România, pe care o prezentăm în facsimilele de mai jos. (Click pe documente pentru mărire!)

Tot transferul de bunuri s-a făcut într-o înțelegere și armonie totală, subliniate și de discursul entuziast al celor doi semnatari ai Convenției: Andreas Schmidt, conducătorul Grupului Etnic German și Wilhelm Stäedel, episcopul Bisericii Evanghelice C.A.! Reproducem dialogul dintre cei doi camarazi naziști, în cadrul cuvântărilor din data de 31 martie 1941, la Braşov apărute în publicaţia „Südostdeutsche Tageszeitung”  nr. 15 din 2 aprilie 1941, pag. 3: „Germanii din patria noastră, care sub uriaşa influenţă a mişcării naţional-socialiste a lui  Adolf Hitler  aspiră la o nouă şi puternică unitate, sunt divizaţi din punctul de vedere al credinţei religioase în cel puţin două mari grupuri – Conştiinţa naţională a germanilor şi credinţa religioasă nu se mai suprapun. De aceea conducerii Grupului Etnic German îi revine azi o mai mare importanţă în comparaţie cu trecutul.[…] Acum însă, după ce  Grupul nostru Etnic German este recunoscut în România prin decretul lege din data de 20 noiembrie 1940  ca personalitate juridică şi este înzestrată cu certe competenţe în cadrul comunităţii, misiunea Bisericii noastre, de conducere politică a poporului, necesară în trecut se sfârşeşte, iar conducerea populară revine iarăşi în drepturile sale.[…] Volksgruppenführer (Nota traducerii: Volksgruppenführer = Conducător al Grupului Etnic German. Minorităţile etnice germane din ţările din Europa centrală şi de Sud-Est (Cehia, Polonia, România) au fost organizate în aşa numite Volksgruppen (Grupuri Entice). Saşii din Transilvania îl aveau conducător pe Andreas Schmidt, fost Obergruppenführer SS) , vin astăzi la dvs. ca un camarad mai vechi, care, cu mare mândrie şi bucurie şi, să speram fără a fi înţeles greşit, poate să arate deschis aici faptul ca a participat activ în calitate de  lider al unui important sector al frontului (Nota traducerii: În mod figurat. Propaganda nazistă se referea deseori la populaţia civilă ca făcând parte din „Frontul de acasă”), însă deseori şi în calitate de soldat politic la  întreruperea mişcării de înnoire naţionalistă aici în ţară […] Vin la dvs. într-un moment istoric important, căci la chemarea măreaţă a destinului, poporul nostru sub conducerea lui Adolf Hitler are de trecut o proba de tărie fără egal şi sub forţa evenimentelor actuale, contradicţiile vechi trec înapoi şi întregul popor german va fi unitar ca într-o continuă camaraderie de lupta…” (Wilhelm Staedel, episcop). Iată şi replica: „Stimate Domnule Episcop şi dragă camarade, vă mulţumesc dumneavoastră care aţi intrat în rândurile mişcării naţional-socialiste ca unul dintre cei mai buni pentru disponibilitatea dumneavoastră la colaborare şi pentru înţelegerea dumneavoastră pentru noile vremuri şi noile sarcini al Grupului nostru Etnic” (Volksgruppenführer Andreas Schmidt – liderul Grupului Etnic German).

Nu Armata Română condusă de mareșalul Ion Antonescu și nici Mişcarea Legionară au fost declarate „fasciste” la Nürnberg, ci Grupul Etnic German, succedat oficial de FDGR-ul condus de Klaus Iohannis!

Culmea, FDGR este urmașul oficial al hitleriștilor sași și șvabi din România, dar ne acuză pe noi, pe români, de un trecut fascist! Reamintesc citatul din comunicatul FDGR: „Aşa cum România şi poporul român şi-au asumat trecutul fascist al perioadei antonesciene…” Cei de la FDGR afirmă în același comunicat că „etnicii germani din România sunt cetăţeni loiali ai ţării”.   Păi, la fel de loiali au fost „etnicii germani din România și Germaniei hitleriste, când, după 23 august 1944, toți acești sași și șvabi din Transilvania și Banat, înrolați în Waffen SS, au luptat împotriva românilor pe parcursul retragerii trupelor germane înspre Berlin, până în munții Tatra! Acolo a staționat armata română fiindcă sovieticii nu au vrut ca ea să fie părtașă la victoria finală.

Minoritățile entice din România și-au dat mâna în potopul de acuze aduse Neamului Românesc!

Evreii acuză românii de holocaust împotriva lor! Etnicii germanii, prin însuși Klaus Werner Iohannis îi susțin. Mai mult, tot ei, etnicii germani acuză românii de de fascism și pentru deportarea lor în URSS decisă de armata de ocupație sovietică.

Cea mai gravă problemă este cea a holocaustului pe care Iohannis vrea să-l bage pe gât românilor, deși germanii lui au vinovăția pentru crimele în masă, dacă acestea s-au comis. Pe teritoriul României nu au existat lagăre și România nici nu a trimis evrei în lagărele germane. Singurii evrei care au ajuns în lagărele de concentrare au provenit din nordul Transilvaniei, fiind deportați de horthyști, zona respectivă fiind sub administrație ungară în urma Dictatului de la Viena din anul 1940.

 În România nu a fost holocaust, România nu a trimis evrei în lagăre! O spune evreul Leopold Lazăr Schobel, președintele comunității evreiești din Pitesti, evreu care s-a născut și a trăit in România. A fost deținut în lagărul de la Auschwitz-Birkenau, unde a fost deportat de autoritățile ungare care administrau nordul Ardealului, aflat sub ocupație maghiară după Dictatul de la Viena. Leopold Schobel a acordat, în data de 20.04.2002, un interviu domnului Florin Șandru în care, printre altele, mărturisea: „Nu există nici un motiv să se spună că a fost holocaust în România”. Vedeți aici interviul:

Este clar că minoritățile entice și-au dat mâna pentru a acuza poporul român, iar  acest FRONT COMUN este ușor de observat din decorările reciproce, între ele,  ale minorităților entice respective, precum și prin participarea șefilor la evenimentele „partenerilor” acuzatori!

Ovidiu Victor Ganț, reprezentantul FDGR în Parlamentul României din 2004 până în prezent, împreună cu Klaus Werner Iohannis, președinte FDGR în perioada 2002 – 2013, amândoi purtând cu fățărnicie pe creștet kipa la ceremonia de Hanuka de la Templul Coral din 22 decembrie 2019.

De exemplu, vizita la sinagoga din București a lui Iohannis, din 22 decembrie 2019, pentru sărbătoarea evreiască Hanuka,  a venit la scurt timp după decorarea lui Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România, de ambasada Germaniei în data de 18 decembrie 2019.

Crucea de merit în rang de ofițer a Ordinului de merit al Republicii Federale Germania i-a fost decernată lui Aurel Vainer în 18 decembrie 2019, fiindcă nu numai că nu a luat atitudine împotriva scandaloasei succesiuni oficiale a FDGR-ului condus de primarul Klaus Werner Iohannis după organizația hitleristă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) în anul 2007 – când acesta era și primar al Sibiului, dar l-a și apărat pe respectivul etnic german în fața dezvăluirilor din presă despre demersul unic în Europa și cu consecințe foarte grave asupra patrimoniului național românesc prin retrocedările ilegale și abuzive care au urmat!” (Răsplata Germaniei pentru șeful evreilor din România, apărătorul „din oficiu” al lui Iohannis)

Ambasadorul Germaniei în România, Cord Meier-Klodt și Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România. „Aceasta-i boala timpului / nebunii călăuzesc pe cei orbi.” (Shakespeare) Click pe fotografie pentru mărire!

În ianuarie 2019 erau citați la CNCD jurnaliștii care făcuseră dezvăluiri despre succesiunea FDGR-ului după hitleriștii de la GEG și în aceeași lună organizația etnică respectivă îl decora pe șeful evreilor din România!

Jurnaliștii Andreea Crețulescu, Radu Golban, Bogdan Ficeac, Ovidiu Zară și Albin Marinescu „judecați” și „executați” de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) în calitate de acuzator, apărător al reclamantului, judecător și călău. Jurnaliștii au fost amendați cu 2000 de lei fiecare de CNCD în luna iunie, dar comunicarea sancțiunilor a fost tardivă, în octombrie!

Jurnaliștii Andreea Crețulescu, Radu Golban, Bogdan Ficeac, Ovidiu Zară și Albin Marinescu au fost amendați de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu amendă contravențională de 2.000 de lei fiecare pentru discriminare și propagandă naționalistă prin Hotărîrea CNCD nr. 32 din 10.06.2019 (*Cititi aici integral Hotararea CNCD) Scrie și în Comunicatul FDGR din 8 octombrie 2019 prin care aceștia și-au arătat satisfacția „ Consiliul director al CNCD a constatat că afirmațiile din emisiune reclamate de Forumul Democrat al Germanilor (FDGR) ca fiind denigratoare împotriva sa și a minorității germane au caracter de propagandă naționalistă și vizează atingere demnității persoanelor de etnie germană.

„În timp ce noi, jurnaliștii, eram citați la CNCD în data de 22 ianuarie 2019, președintele etnicilor gemani din FDGR îl decorase cu doar patru zile înainte, în 18 ianuarie 2019, pe președintele evreilor din România pentru că nu s-a limitat la a-și tine gura – deși ei, evreii, trebuia să fie primii scandalizați de sccesiunea FDGR după o organizație nazistă, nu noi jurnaliștii! – dar le-a mai luat și apărarea succesorilor hitleriștilor pe care tot ei, evreii, îi acuză permanent de holocaust împotriva poporului evreiesc!” (Culmea ipocriziei: Urmașii hitleriștilor antisemiți reclamau la CNCD jurnaliștii care dezvăluiseră scandaloasa succesiune și-l decorau concomitent pe șeful evreilor! )

Președintele Federației Comunităților Evreiești din România, dr. Aurel Vainer, a primit, la sfârșitul săptămânii trecute, «Medalia de Onoare» a Forumului Democrat al Germanilor din România. Distincția i-a fost înmânată președintelui FCER de către președintele FDGR, dr. Paul-Jürgen Porr, iar Laudatio a fost rostit de deputatul FDGR, Ovidiu Ganț.

Potrivit anunțului oficial postat pe site-ul Forumului Democrat al Germanilor din România, prin înmânarea acestei medalii au fost apreciate meritele deosebite ale președintelui Forumului Comunităților Evreiești din România, dr. Aurel Vainer, în cultivarea prieteniei și a colaborării dintre comunitatea germană și cea evreiască din țara noastră. «Această insignă recompensează gestul simbolic făcut de către minoritatea evreiască, la un moment de cumpănă al FDGR. Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România a fost singura comunitate din România care a luat apărarea Forumului Democrat al Germanilor din România, atunci când a fost defăimat ca organizaţie nazistă.», a declarat președintele FDGR, citat de Revista Baabel.” (Sursa: http://interetnica.ro/medalia-de-onoare-forumului-democrat-al-germanilor-pentru-presedintele-evreilor-din-romania/)

Paul Jürgen Porr, finul lui Iohannis și succesorul acestuia la președinția FDGR, îl decorează pe Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România.

Nu este prima data când evreii și etnicii germani se decorează între ei în România, după 2007, anul în care Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) s-a declarat oficial, prin instanța de judecată, succesor al organizației hitleriste și antisemite Grupul Etnic German (GEG).

În urma dezvăluirile din „Justițiarul sibian” din data de 22 iunie 2010 privind succesiunea FDGR-ului după organizația nazistă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), pentru contracararea efectului produs de acele șocante descoperiri, după trei săptămâni, în 12 iulie 2010, Klaus Iohannis, chiar președintele succesorilor naziștilor, a fost decorat de Vainer – șeful evreilor, cel decorat la rândul lui anul acesta de președintele actual al FDGR, Porr, finul lui Iohannis pus de acesta în locul lui șef peste etnicii germani – o mișcare previzibilă și destinată să contracareze faptele grave dezvăluite proaspăt în „Justițiarul”: Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat!

Klaus Iohannis decorat cu medalia „Prieten al comunităţii evreieşti” de către Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România – deși fusese înștiințat cu trei zile înainte despre succesiunea FDGR-ului condus de Iohannis după hitleriști! – în data de 12 iulie 2010,  exact la trei săptămâni după apariţia articolului acuzator din „Justiţiarul sibian” (22 iunie 2010)!

Mișcarea, previzibilă pentru noi care-l studiasem pe Klaus Werner Iohannis din anul 1999, înainte să devină primar și când nici în Sibiu nu știa mai nimeni de existența acestui individ, a fost inițiată de aparatul de propagandă al viitorului președinte, iar intervenția la deputatul Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, a fost intermediată de reprezentanți ai iudeo-masoneriei românești, „fratele” Iohannis fiind membru de vază într-o lojă din… Austria. Klaus Werner Iohannis face parte din masoneria austriacă, fiind un apropiat al fostului Mare Maestru al Marii Loji a Austriei, Michael Kraus şi a fost decorat, în anul 2009, cu Ordinul de Merit „Marea Cruce de Argint” al statului austriac „în semn de recunoaştere pentru serviciile aduse Austriei”.

Probabil că domnul Vainer, fostul contabil de la Întreprinderea de Colectare și Valorificare a Sticlelor și Borcanelor pe vremea comuniștilor, când susținea că este de naționalitate germană, doar după „loviluția” din decembrie 1989 s-a dat de trei ori peste cap și a devenit evreu, nu realizează imensul deserviciu pe care l-a făcut evreilor din România şi nici absurdul situaţiei! Oricine va putea să afirme, de acum înainte, în temeiul precedentului creat de domnul Vainer şi bazându-se doar pe logica elementară, că nu a existat nici un Holocaust, din moment ce un preşedinte al unei comunităţi evreieşti îl decorează pe conducătorul unei organizaţii etnice germane (F.D.G.R.), cu toate că a fost avertizat că aceasta a devenit oficial, în urma propriei solicitări, succesoarea unei organizaţii naziste din timpul războiului, recunoscută ca atare de toate forurile internaţionale, cât şi de istorici. Concret şi mai pe scurt: urmaşii victimelor l-au medaliat pe succesorul călăilor! La fel de previzibil ca şi Klaus Iohannis, probabil că deputatul Aurel Vainer, o să afirme, în cazul în care va fi nevoit să dea explicaţii celor pe care-i reprezintă, că medalia a fost acordată primarului Sibiului, nu preşedintelui organizaţiei neofasciste F.D.G.R., conform bizarei succesiuni… Fals, domnule Vainer, fiindcă este vorba de una şi aceeaşi persoană!

Revista „Justițiarul sibian” făcuse dezvăluirile despre succesiunea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația hitleristă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) cu trei săptămâni înainte de decorarea primarului sibian, în data de 22 iunie! (Click pe imagine pentru mărire!)

Această grijă deosebită a nemților față de etnia evreiască, decorarea și „perierea” lor permanentă nu maschează un compromis pe banii poporului român? Nu cumva evreii au închis ochii la succesiunea sașilor după fosta lor organizație nazistă, în scopul retrocedărilor ilegale a unor imobile valorând zeci de miliarde de euro (Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German), pentru ca sasul Iohannis, devenit președinte al României –instalat tot de evreii sioniști, să plătească Israelului miliarde de euro despăgubiri pentru așa-zisul holocaust din România?

Ce dovadă mai bună că în România nu a fost holocaust vreți, din moment ce fostul președinte al Israelului, Shimon Peres, a mulțumit, pe vremea când era în funcție, poporului român fiindcă a salvat evrei?! Presedintele Israelului, Shimon Peres, mulțumește poporului român pentru salvarea a 400.000 de evrei în timpul regimului nazist. Declarația în clipul de mai jos:

 

Scopul acuzelor minorităților entice evreiești și germane: obținerea de despăgubiri de la statul român

Se spune că Traian Băsescu a achitat 20 de miliarde de euro pe șest statului Israel, prin acordul de împrumut din anul 2009, atunci când România a făcut enormul împrumut de la FMI (adică tot de la evrei!), mințindu-ne că trebuiesc plătite salarii și pensii, dar guvernul Boc a scăzut, exact atunci, salariile și pensiile! Dacă-i adevărat, atunci Klaus Iohannis mai are de achitat jumătate din cele 40 de miliarde de euro solicitate ca despăgubiri pentru holocaust conform scurgerilor de informații de la negocierile ultrasecrete. Lăsând bârfele și zvonurile deoparte, reamintesc adevărul istoric că România nu a deportat evrei în lagărele de concentrare naziste, așa că nu poate să fie acuzată de holocaust!

Klaus Werner Iohannis merge cel puțin o data pe an la Templul Coral din București, ca să-și etaleze obediența față de sioniștii globaliști care l-au sprijinit pe „fanariot” să obțină două firmane de numire pe jilțul de vodă al coloniei. Aceste vizite, deși oficiale, nu prea sunt mediatizate, propaganda iohannistă punând batista pe țambal.

Klaus Werner Iohannis cel purtător de kipă, este un bântuitor la permanență al muzeelor holocaustului de pretutindeni, fiind și multi-decorat de evreii de pretutindeni.

Ce spun chiar evrei despre portul kipei pe site-ul religios „DvarTora.ro”: „Shulhan Aruh-ul (Codexul Legilor Iudaice) transformă obiceiul purtării kipei în obligație. Astfel, conform halahai (legii mozaice) unui evreu îi este interzis să meargă mai mult de 4 amot (aproximativ 2.5 m) cu capul descoperit. În loc de kipa se poate purta însă orice acoperământ (șapcă, paălărie, căciulă, etc.)”

Am scris și noi despre acest subiect, cităm: „Evreii nu impun celor de alte religii să poarte kipa la evenimentele lor, indiferent dacă acestea au loc  în sinagogă, muzee sau spații deschise. Dacă este totuși prevăzută acoperirea capului în protocolul de participare pentru politicienii prezenți la un eveniment religios evreiesc, creștinii pot să-și acopere capul cu o pălărie, nu este obligatoriu să poarte kipa evreiască fiindcă nu sunt evrei! Sau sunt și țin asta la secret? Cu toate acestea, unii politicieni, mai mult sau mai puțin români, din vârful ierarhiei politico-sociale preferă să poartă kipa la ceremoniile evreiești la care participă slugarnic. Oare de ce poartă touși kipa, sunt evrei religioși?” (De ce poartă politicienii români kipa, sunt evrei religioși?)

Reproducem câteva fragmente din discursul rostit de Klaus Werner Iohannis cu ocazia începerii acestei sărbători în seara de duminică, 22 decembrie:

Astăzi am promulgat legea prin care se majorează indemnizaţiile supraviețuitorilor Holocaustului.

Acest proiect, inițiat de reprezentantul minorităţii evreieşti, aici prezent, în Parlamentul României, a fost sprijinit de toate partidele.

Este o măsură oportună, care se adaugă cadrului legislativ de condamnare a antisemitismului şi recentei legi de instituire a Muzeului Național de Istorie a Evreilor şi al Holocaustului din România.

Este însă şi o dovadă a consensului politic ce poate fi realizat pe tema înţelegerii şi asumării trecutului. Tragediile istoriei nu trebuie uitate, pentru a nu se mai repeta vreodată. Sprijinul acordat supraviețuitorilor Holocaustului dă consistenţă unei astfel de atitudini. (…)

Vă încredinţez că în acest al doilea mandat de Preşedinte al României voi îndemna la cunoaşterea şi asumarea istoriei de către întreaga societate românească, voi sprijini măsurile de educare a noilor generaţii în spiritul toleranţei şi voi condamna orice manifestare de rasism, xenofobie sau antisemitism. (…)

Martori la aprinderea primei lumini de Hanuka, vă invit să cultivăm aceste valori, care dau trăinicie bunei noastre convieţuiri şi pe care ne aşezăm viitorul!

Hag Hanuka Sameah!

Am subliniat evidența relațiilor exclusiviste dintre Iohannis și „niște evrei”, cum spunea chiar acesta referindu-se la întâlnirile dese dintre israelieni și Vioricăi Dăncilă, o altă slugă a sioniștilor. La Iohannis nu se pun întrevederile dese cu evreii din țară și străinătate, că el are voie! Afirmația agresivă „voi sprijini măsurile de educare a noilor generaţii în spiritul toleranţei şi voi condamna orice manifestare de rasism, xenofobie sau antisemitism” sună mai mult a amenințare cu reeducarea în lagăre speciale, decât a „educație”! El vorbește de toleranță, taman el, cel care vrea să ne bage holocaustul pe gât și acuză întregul popor român de crime imaginare?

Declarații Klaus Iohannis în SUA (31.03.2016, vizită la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington): „Suntem în anul în care România deține președinția Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului. După Memorialul «Yad Vashem», aceasta este a doua instituție de prestigiu din domeniu pe care o vizitez în decurs de o lună şi asta nu este o coincidenţă. Cele două vizite reprezintă un semnal foarte important pe care România îl transmite. În primul rând, suntem foarte hotărâți în asumarea propriului trecut, a onorării memoriei victimelor Holocaustului și luptei împotriva manifestărilor antisemite și xenofobe. În al doilea rând, așa cum am subliniat și în discuțiile pe care le-am purtat cu conducerea Muzeului, vreau să fructificăm potențialul extraordinar pe care ţara noastră îl are de a se profila ca un centru regional performant şi pregătit să combată orice formă de antisemitism, xenofobie, discriminare şi ură. Am amintit despre progresele pe care ţara noastră a reușit să le facă într-un timp extrem de scurt și despre legislația în domeniu, una dintre cele mai avansate în spațiul european. Vreau să spun clar că nu ne vom opri aici. (…) În acest sens, am lansat ideea organizării unei structuri educaționale instituționalizate pentru cursuri și training-uri pentru funcționari, oameni politici, diplomați, personalul din structurile de ordine și siguranță publică, având ca temă istoria Holocaustului, combaterea antisemitismului, a xenofobiei, a discriminării, a urii.” (Declaraţia de presă a Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, susţinută la finalul vizitei la Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington D.C.)

Am mai spus și voi repeat la infinit: Există o decizie a vreunui Tribunal Internațional care a condamnat definitiv România pentru holocaust? Nu! Atunci de ce se dorește impunerea cu orice preț a holocaustului în România?

Nașul Klaus Werner Iohannis , președinte FDGR 2002-2013 decorat cu „Medalia de Onoare a Forumului Democrat al Germanilor din România” în 29 iunie 2019 de finul Paul-Jürgen Porr, înscăunat de naș în locul său ca președinte FDGR din anul 2013.

Klaus Iohannis a condus Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) în calitate de președinte, chiar pe vremea când această organizație etnică exclusivistă se declarase oficial, prin instanța de judecată, succesoare a organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien). Cu superioritatea ariană specifică, tot ei, etnicii germani, sunt cei care-i amenință pe jurnaliștii care fac dezvăluiri despre ticăloșia succesiunii lor după o organizație hitleristă: „FDGR respinge cu hotărâre tendinţele de denigrare, amplificate, din pacăte, în ultimele zile în unele medii şi îşi rezervă dreptul de acţionare în instanţă pentru calomnie şi incitare la ură pe considerente etnice.”  Nu vă este rușine, băi? Voi vorbiți de „ură pe considerente etnice”, după ce șeful vostru a fost cocoțat în cea mai înaltă funcție din România? Tupeu, nu glumă!

                                                                                         Marius Albin MARINESCU

Citiți și:

Dar Klaus Iohannis ce „înţelegeri secrete“ a făcut în Israel, în 2016?

Răsplata Germaniei pentru șeful evreilor din România, apărătorul „din oficiu” al lui Iohannis

Sărind în apărarea lui Klaus Iohannis, Aurel Vainer, preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, minte cu nerușinare!

Evreii din România au decorat un hitlerist autodeclarat!

Urmaşii victimelor l-au medaliat pe succesorul călăilor!

Klaus Werner Iohannis cu kipa pe creștet  a aprins prima lumină de Hanuka

Trădătorii României: Lichele răsplătite cu tinichele!

Culmea ipocriziei: Urmașii hitleriștilor antisemiți reclamau la CNCD jurnaliștii care dezvăluiseră scandaloasa succesiune și-l decorau concomitent pe șeful evreilor!

Klaus intangibilul: Jurnaliști amendați în pragul campaniei electorale pentru vina de a fi dezvăluit și comentat adevăruri istorice de necontestat care îl incriminează pe Iohannis

 Merită citite și următoarele articole:

De ce tace Alexandru Florian și Institutul „Elie Wiesel” în cazul „FDGR succesor al organizației naziste Grupul Etnic German?”

De ce Institutul „Elie Wiesel” nu se ocupă de Klaus Iohannis și FDGR, fasciști cu acte?

Minciuni sfruntate într-un comunicat al  Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR)

Culmea tupeului: Succesorii unor hitleriști reclamă că sunt discriminați!

Coteria magistraților și polițiștilor care l-au protejat pe Klaus Iohannis

De ce poartă politicienii români kipa, sunt evrei religioși?

Proiectul „Israel în România”, mai ceva decât „Planul Kalergi”: Pleacă românii din țara lor, vin israelienii

România, colonie a Israelului?

Sioniștii pregătesc recolonizarea!

Deșteaptă-te, române!

După trei decenii de spălarea creierului, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

Am avut cândva o țară…

Ce holocaust au săvârșit românii împotriva evreilor?

Defăimarea poporului român prin acuzaţia iresponsabilă de holocaust!

Holocaustul  învrăjbirii noastre

Un altfel de holocaust, crimele evreilor împotriva românilor

Românii, victime ale terorismului iudeo-bolşevic

Anti-românism și anti-semitism

Bolșevicii evrei sau urmașii lor fac din nou legea în România!

În teritoriile controlate de guvernul român n-a fost holocaust!

Falsificarea istoriei, e musai ca românii să fie prezentați ca un popor de criminali!

Articole care devoalează intențiile alogenului Klaus Werner Iohannis de culpabilzare a neamului românesc pentru crimele făptuite de alții:

HoloKLAUSUL lui Iohannis!

 Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor?

Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)

Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași!

Domnule Iohannis, ce faceți cu holocaustul pe care vreți să-l băgați pe gâtul românilor? Germania și-a asumat pogromul de la Iași! (II)

 Citiți și:

Merkel, semnal către justiția română: Nu vă atingeți de FDGR și retrocedările frauduloase către acesta!

Merkel îi apără în gura mare pe succesorii organizației naziste Deutsche Volksgruppe in Rumänien!

Mutti Merkel dă lectii nepermise de lege și de morală 

Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană

4 Comments

 1. Gheorghe

  Documentat, dar lung articol. Ramane in istorie ca marturie. Pana atunci sa vedem cum ii dam pas sasului peste nas.

  • CRED CA ACUM V ATI LAMURIT CA ACEST ALOGEN NU URMARESTE DECAT SA SE RAZBUNE PE POPORUL ACESTA

 2. gigimutu

  bai nazistule, nazistilor, cozi de topor,

  pacat ca nu i-a deportat pe TOTI nemtalaii din Romania, am fi scapat de ciuma bubonica klausel johanel, nu mai ajungea prezidentul Romaniei!!!
  i-ar fi ramas ciolanele in Siberia!!!

  • Baloiu Adrian

   Oare au uitat acesti nemernici,faptul ca a lor comunitate a dat Germaniei naziste 70.000 de luptatori care s-au constituit in trupe WAFFEN SS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.