Atitudini

Culmea tupeului: Succesorii unor hitleriști reclamă că sunt discriminați!

  În data de 22 ianuarie 2019 o să fiu „judecat” de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), împreună cu […]

 

În data de 22 ianuarie 2019 o să fiu „judecat” de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), împreună cu alți jurnaliști, în urma reclamației depusă de Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR)! Cică noi i-am discriminat pe etnicii germani arătând că Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS) a solicitat în anul 2007, prin instanța de judecată, să fie succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German (GEG), iar „justiția” din Sibiu s-a executat și le-a îndeplinit cererea, ca ulterior întregul FDGR (nu doar FDGS!) și Biserica Evanghelică (aderentă și ea cu întreaga avere la GEG) să poată revendica și obține imobilele naziștilor! Imobilele respective au fost confiscate prin Decretul-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, emis de regele Mihai, prin care fusese desfiinţată definitiv organizaţia nazistă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), conform Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 semnată de România și Puterile Aliate. Dar, vinovați suntem noi, cei care am dezvăluit golănia! Citiți și dați mai departe pe rețelele de socializare ale internetului ca să afle cât mai mulți despre ticăloșia extremă a ăstora și cum fac ei legile în țara noastră!

FDGR, prin președintele său, Paul-Jürgen Porr și directorul executiv Benjamin Josza au reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pe Andreea Crețulescu, Radu Golban, Bogdan Ficeac, Ovidiu Zară și pe subsemnatul, Marius Albin Marinescu, pentru emisiunea „România la raport” a postului de televiziune România TV din data de 31 octombrie 2018, cauza urmând să se dezbată în 22.01.2019, ora 10, la sediul CNCD. Cică sus-numiții au discriminat minoritatea etnică germană și au denigrat Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) prin dezvăluirile făcute despre succesiunea acestui ong după organizația hitleristă Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien).

Nașul Klaus Werner Iohannis (președinte FDGR 2002-2013) și finul Paul-Jürgen Porr (înscăunat de naș în locul său ca președinte FDGR din 2013 până în prezent).

Ciudat, reprezentanții FDGR neagă ceea ce au cerut chiar ei și li s-a dat de către obedienta „justiție” sibiană! Sunt oare chiar atât de proști, încât nu realizează că există documente oficiale care dovedesc adevărul și minciunile lor de acum? Noi, românii, avem un proverb: „Cine minte, și fură.” Așa e și cu ei, așa și-au însușit toate imobilele din centrul Sibiului, prin minciuni și hoție! Documentele oficiale pe care le prezentăm mai jos dovedesc că persoanele reclamate de ei au dreptate, la fel cum a avut și profesorul universitar, istoricul Ioan Scurtu, dat în judecată de FDGR din aceleași motive și condamnat de instanțe la fel de corupte ca și cea care i-a declarat succesori ai unei organizații hitleriste desființată și interzisă prin legi naționale și internaționale!!!!

Să recapitulăm, pentru aducere aminte! În data de 26 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local FDGR), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. După cum se vede, sașii sibieni s-au dat singuri în judecată, ei pe ei. Culmea ar fi fost ca sașii să piardă procesul!

Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”a scris acesta pe prima pagină, chiar în introducere acțiunii înaintată instanței (primul facsimil din cele trei de mai jos). Aceste cuvinte prin care se solicita recunoașterea oficială a calității de succesor al Grupului Etnic German pentru Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu nu ne aparțin nouă, cei reclamați la CNCD, ci le-a scris etnicul german Hans Klein, colegul de la FDGR al domnului Jurgen Porr și președintele organizației municipale FDG Sibiu la data aceea, adică în anul 2007!

Da’, cică FDGR este el succesor al Grupului Etnic German, dar nu e și continuator al organizației hitleriste, conform declarațiilor venite din direcția liderilor ong-ului botezat FDGR. Alo, domnule Porr, în limba săsească cuvântul „continuator” nu este tot una cu „succesor” (moștenitor)? În limba română cei doi termeni, continuator și succesor, sunt sinonimi, au același sens! CONTINUATOR s. succesor, urmaș, (înv.) următor. Sursa: Sinonime (2002)

Ia uitați ce scrie și prin manualele de drept: „Din punct de vedere juridic, succesorii universali sau cu titlu universal ai părţilor actului juridic sunt consideraţi continuatori ai personalităţii autorului lor, tocmai pentru că dobândesc un patrimoniu sau, după caz, o fracţiune de patrimoniu.”

Prezentăm dovada celor solicitate de Hans Klein, textul „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)” fiind chiar pe prima pagină, la începutul acțiunii (Click pe documente pentru mărire!):

Toate acestea s-au întâmplat în anul 2007, după cum se observă lesne în documente, an în care Klaus Werner Iohannis era pe val cu evenimentul „Sibiu capitală cuturală europeană” și se simțe ocrotit și de „Tante” Angela Merkel, 2007 fiind și anul intrării României în UE. Tot în acel an, mai precis în luna noiembrie 2007, Otto Schily, fostul ministru de Interne, l-a decorat pe primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis şi pe succesorul său la Ministerul de Interne, Wolfgang Schauble, din partea Societăţii Germane pentru merite deosebite!

Decoraţia primită de Iohannis în anul 2007 este cea mai înaltă distincţie din Germania și a fost înmânată pentru servicii deosebite aduse Germaniei!!! Şi noi care credeam, ca nişte naivi, că Iohannis slujeşte România… Această înaltă decorație, din partea Societăţii Germane, se acordă doar cetățenilor germani, deci în mod cert Klaus Iohannis are și cetățenie germană! „Cancelarul german, Angela Merkel, este în board-ul de consilieri ai acestei foarte influente asociaţii. Ea însăşi a primit acelaşi premiu în anul 2005.”  „At the end of last year, alongside the German Minister of the Interior, Wolfgang Schaeuble, Johannis was given the Deutsche Gesellschaft’s „Award of Merit for German-European Understanding.” The laudation was held by ex-Interior Minister and Sibiu’s citizen of honor, Otto Schily. German Chancellor, Angela Merkel is on the advisory board of this very influential association. Merkel, herself, had received the same award in 2005.” (Sursa: http://www.german-foreign-policy.com/en/fulltext/56289)

Deoarece totul a fost făcut în mare secret, abia în vara anului 2010 am aflat de la un procuror sibian revoltat despre incredibila Sentinţă civilă nr. 2790, din 28 mai 2007, emisă cu iresponsabilitate  de către judecătoarea Maria Morar de la Judecătoria Sibiu, la Dosarul nr. 1672/306/2007. Această judecătoare  –  incompetentă, coruptă, carieristă sau câte puţin din fiecare? – a declarat oficial Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu  (F.D.G.S.), subordonat FDGR-ului condus de Klaus Werner Iohannis (concomitent și primar al municipiului Sibiu),  ca „succesor în drepturi” al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien), desfiinţată prin Decretul – Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944, emis de regele Mihai! (Click pe documente pentru mărire!)

ATENȚIE! Sentința judecătoarei MARIEI MORAR este semnată de judecătoarea CORINA IONELA DRAȘOVEANU, care a fost președinta Judecătoriei Sibiu din 2007 până în 2013. Aceasta a semnat TOTAL NELEGAL în locul judecătoarei Maria Morar sentința civilă ticăloasă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, prin care FDGR devenea succesor al organizației naziste Grupul Enic German din România! Ca orice slugă devotată sasului trădător și intereselor germane în România, judecătoarea Drașoveanu a fost răsplătită și ea! Din 2013, Corina Drașoveanu este detașată la București, la Ministerul Justiției, fiind în prezent șefa Biroului de Statistică Judiciară al Ministerului Justiției. Iohannis a răsplătit-o și pe judecătoarea iresponsabilă Maria Morar, cea cu sentința scadaloasă, semnând în 23 decembrie 2016 decretul privind eliberarea din funcția de judecător la Judecătoria Sibiu a doamnei Maria Morar pentru a o salva în extremis de eventuale anchete pentru fapta gravă comisă din postura de judecător, aceasta pensionându-se foarte tânără în 31 decembrie 2016, ca și procuroarea Maria Capră, altă protectoare a lui Klaus Iohannis în aceeași speță a succesiunii FDGS-ului după GEG, trimisă și ea în pensie tot de Iohannis la doar 47 de ani!!!

Cei care trebuiau să-l cerceteze pe Klaus Werner Iohannis l-au protejat și au devenit complicii lui, iar acesta i-a răsplătit cu sinecuri pe banii statului român, adică ai noștri: Klaus Iohannis a fost protejat de procurorii care trebuiau să-l ancheteze! 

Taica Augustin Lazăr a fost procurorul-șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pe vremea când acolo se mușamalizau dosarele penale privind scandaloasa succesiune a FDGR-ului după o organizație nazistă și retrocedările frauduloase care au decurs din acea sentință uluitoare emisă de judecătoarea iresponsabilă Maria Morar de la Judecătoria Sibiu. Acesta a fost „criteriul competenței” pentru care Klaus Iohannis l-a numit în funcția de procuror general al României pe protectorul său cu meclă de tractorist și mentalitate de procuror-milițian stalinist, Augustin Lazăr. „Așa cum era de așteptat, președintele a semnat azi, 28.04.2016, decretul de numire în funcție, deoarece la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, unde a fost șef Augustin Lazăr, s-au clasat toate dosarele penale ale primarului Klaus Werner Iohannis care au ajuns acolo, inclusiv cele în care FDGR (președinte Klaus Iohannis) a beneficiat de retrocedări  frauduloase de la Primăria Sibiu (primar Klaus Iohannis), după ce FDGR s-a declarat oficial succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007!” (După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis)

ATENȚIE, LOVITURĂ DE TEATRU!!! „Toate imobilele restituite de Agenția Naționala de Restituire a Proprietăților (ANRP) către Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) ca succesor al Grupului Etnic German (GEG) trebuie să se întoarcă la Statul Român, deoarece doar Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (FDGS) a fost declarat în instanță, prin Sentința civilă nr. 2790/28.05.2007, moștenitorul hitleriștilor din Grupului Etnic German! Cele două organizații create după «revoluție» sunt persoane juridice diferite și distincte!

La fel trebuie să se întâmple și cu retrocedările abuzive și nelegale mult mai numeroase către Biserica Evanghelică C. A., care a revendicat și ea în virtutea transmiterii întreagii ei  averi imobiliare Grupului Etnic German în data de 11 august 1942!” (Noi documente explozive: Deși doar FDGS a fost declarat succesorul GEG-ului nazist, ANRP a retrocedat imobile la tot FDGR-ul iohannist!)

Sentința totala nelegală a  judecătoarei Maria Morar a rămas definitivă la nivel de Judecătoria Sibiu, deoarece  nu a fost  atacată de primarul Klaus Werner Iohannis, care nici măcar pe parcursul procesului nu a trimis un apărător în instanță ca să apere, în fond, drepturile statul român, nu doar primăria, el expediind doar o adresă prin care spunea că lasă la latitudinea instanței să hotărească. Toate aceste fapte constituie TRĂDARE, ABUZ DE PUTERE/ABUZ ÎN SERVICIU ȘI INCOMPATIBILITATE (Iohannis fiind primar, dar și președinte FDGR, adică reclamant și pârât simultan!).

Astfel, prin sentința civilă rămasă definitivă, judecătoarea Maria Morar i-a tras una cu drapelul nazist în cap bătrânului ex-rege Mihai, care mai trăia la vremea aceea, emitentul Decretului – Lege nr. 485, din 7 octombrie 1944, prin care fusese desfiinţată organizaţia nazistă Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”.

Iresponsabila judecătoare Maria Morar a nesocotit până şi Constituţia României, care prevede la art. 11 – Dreptul internațional și dreptul intern, alin. (1): „Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte”.

Judecătoarea Maria Morar a călcat în picioare Tratatul de pace, semnat de România la Paris în 10 februarie 1947, care prevedea la articolul 5: „România, care în conformitate cu Convenţiunea de armistiţiu a luat măsuri pentru dizolvarea tuturor organizaţiilor de tip fascist pe teritoriul român, fie ele politice, fie militare sau paramilitare, precum şi alte organizaţiuni făcând o propagandă ostilă Uniunii Sovietice sau oricăreia dintre celelalte Naţiuni Unite nu va îngădui în viitor existenţa şi activitatea unor organizaţiuni de această natură care au drept scop lipsirea poporului de drepturile sale democratice”.

Judecătoarea Maria Morar a tras un scuipat gros și pe Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944. Statul român a fost parte semnatară a Convenţiei de Armistiţiu, care prevedea, la articolul 15, dizolvarea organizaţiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc! Citez articolul 15 din Convenţia de Armistiţiu: „Guvernul român se obligă să dizolve imediat toate organizaţiile prohitleriste de tip fascist aflate pe teritoriul românesc, atât cele politice, militare sau paramilitare, cât şi orice alte organizaţii care au desfăşurat propagandă ostilă Naţiunilor Unite şi în special Uniunii Sovietice, nepermițând în viitor existenţa unor astfel de organizaţii”.

Atenție, semnatarii Convenției au fost prevăzători și cu viitorul, parcă anticipând apariția neonaziștilor, după cum se vede din formularea din finalul articolului 15: „nepermițând în viitor existenţa unor astfel de organizaţii”! Ca urmare a Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) a fost dizolvat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai! Pentru informarea doamnei judecător şi pentru cultura sa generală, chiar Convenţia de Armistiţiu a fost cea care l-a obligat pe regele Mihai să emită respectivul decret-lege.

În concluzie: Judecătoarea Maria Morar a declanșat, prin sentința sa, o acțiune gravă de resuscitare a unei organizaţii hitleriste din Al Doilea Război Mondial, prin: încălcarea Convenţiei de Armistiţiu din 12 septembrie 1944, semnată de România cu Uniunea Sovietică, Regatul Unit al Marii Britanii şi Statele Unite ale Americii la 12 septembrie 1944, nerespectarea Decretului-Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 emis de regele Mihai al României și nesocotirea Tratatului de pace de la Paris din 10 februarie 1947.

În data de 12 iulie 2010, am scris primul articol despre această ticăloșie comisă de FDGR-ul lui Klaus Iohannis, cu implicarea directă a acestuia prin abuz în serviciu (ca primar) și conflict de interese (primar și președinte FDGR concomitent) și cu participarea judecătoarei Maria Morar: Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Iohannis, se declară oficial continuatorul partidului nazist din al Doilea Război MondialArticolul respectiv a fost publicat în ediția tipărită din 15 iulie 2010.

Ulterior, cei care au formulat Cererea de chemare în judecată au încercat să salveze aparenţele invocând că au fost interesaţi doar de bunurile patrimoniale ale respectivei organizaţii naziste, imobile care au fost confiscate prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, emis de regele Mihai, prin care fusese desfiinţată şi organizaţia nazistă respectivă. Dar, prin sintagma „succesor în drepturi” nu poţi să soliciţi calitatea de „moştenitor” al cuiva, indiferent că eşti persoană fizică sau juridică şi să încerci să succezi doar lucrurile bune, iar de cele negative să faci abstracţie! Din moment ce F.D.G.R. s-a declarat „succesor în drepturi”, atunci automat a preluat şi doctrina „decedatului” Grup Etnic German la ale cărui bunuri râvneşte!

Interesant că în toate procesele privind recunoaşterea calităţii de succesor al F.D.G.R. pentru diverse organizaţii dizolvate din diverse motive, nu neapărat forţate de Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, cererile sunt depuse de acelaşi petent Hans Klein, preşedintele organizaţiei municipale Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), iar martor, la permanenţă,  este acelaşi cetățean pe nume Horst Klusch!!! Exemplificăm prin alt dosar de „recunoaştere a calităţii de succesor în drepturi” de la Judecătoria Sibiu, numărul 4884/2006, în care prin sentinţa civilă nr. 3567 din 30.08.2006 – atenţie, toate aceste procese se judecă în vacanţa judecătorească şi rezultatele nu se comunică Parchetului! –  se recunoaşte că F.D.G.R. este şi succesorul Asociaţiei Agricole Săsească-Ardelenească, cel puţin aşa a acceptat domnul judecător Ilie Verza  traducerea denumirii SiebenbürgischSächsischer Landwirtschaftsverein (dactilografiată în sentinţă stâlcit ca naiba, dar nu este de condamnat grefierul; încercaţi, ca simplu exerciţiu, doar să pronunţaţi denumirea!) deşi traducerea corectă este: Societatea de Agricultură Săsească din Ardeal (conform materialului „Mişcarea cooperatistă maghiară din Transilvania până în 1918″ al autorului Attila Hunyadi din data de 25.10.1010, unde se pomeneşte şi de societatea – nu asociaţia! – în cauză). Şi în această cauză martorul a fost acelaşi omniprezent  Horst Klusch, iar reclamatul, F.D.G.R.,  este reprezentat de acelaşi veşnic Hans Klein, preşedintele organizaţiei municipale Sibiu, consilier local, preot evanghelic şi turnător la Securitate, conform C.N.S.A.S., care ne şi mirăm că a dat în gât un sas.

De ce nu depune Klaus Werner Iohannis cererile de chemare în judecată, acesta fiind cel mai autorizat, deoarece are calitate de preşedinte F.D.G.R. la nivel naţional? Simplu, fiindcă primarul-preşedinte  nu se poate acţiona pe sine însuşi în judecată. Adică, acţiunile civile revendicative depuse în instanţele judecătoreşti de către F.D.G.R., unde Klaus Iohannis este preşedinte, sunt îndreptate împotriva municipiului Sibiu, reprezentat prin primarul… Klaus Iohannis! Alo, domnilor procurori, „fenomenul” acesta nu reprezintă clar un conflict de interese?!

Ori faptul că, de exemplu: „Clădirea în care funcţionează Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu, de pe strada George Coşbuc, a fost retrocedată Forumului Democrat al Germanilor din România – Organizaţia Sibiu, care o va închiria Căminului pentru o perioadă de trei ani, cu posibilitatea de prelungire a contractului…Căminul va funcţiona în continuare pe strada George Coşbuc, iar Serviciul Public Căminul pentru Persoane Vârstnice, din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu, va plăti o chirie lunară de 10.318 lei.” („Tribuna” – 25 mai 2010), nu reprezintă tot conflict de interese şi abuz în serviciuAdică, Primăria, condusă de un etnic german şi Consiliul Local, alcătuit în majoritate tot din nemţi, retrocedează imobilul comunităţii germane printr-o simplă decizie – pe baza sentinţei civile nr. 2790 a judecătoarei Maria Morar, din 28 mai 2007! – şi apoi tot ea (Primăria) plăteşte chirie, din banii noştri, propriei organizaţii etnice!!! Ce spuneţi, domnilor procurori, este corect şi legal?

La Sibiu s-au restituit licee, şcoli, grădiniţe, filarmonica şi un cămin de bătrâni către bserica evanghelică a sașilor și FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German, de către primarul Klaus Iohannis. Acesta se afla în conflict de interese, fiind primar şi preşedinte al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) la vremea respectivă. Aceste abuzuri în serviciu şi evidentul conflict de interese au fost şi sunt trecute, în continuare, cu vederea de autorităţile române.

Subsemnatul a fost singura persoană care a sesizat organele competente, printr-o plângere penală depusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, înregistrată cu nr. 425/P/2010 în data de 24 iunie 2010. Ce s-a întâmplat cu ea, citiți aici: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Consider că eu, Marius Albin Marinescu, mi-am făcut datoria, atât în calitate de cetățean, cât și ca gazetar, conducător al unei publicații: „Justițiarul”, prima publicație care a scris despre reactivarea organizației hitleriste Grupul Etnic German de către Klaus Werner Iohnnis!

Cele mai multe restituiri s-au făcut către Biserica Evanghelică a sașilor, în același mod fraudulos, adică pe baza sentinței abuzive și nedrepte a judecătorei Maria Morar, fiindcă biserica evanghelică îşi donase şi ea întreaga avere grupului Etnic German în data de 11 august 1942! Atunci s-a semnat Convenţia Generală privind Reglementarea Relaţiei dintre Biserica Evanghelică de Confesiune Augsburgiană şi Etnicii Germani din România, prin care s-a hotărât trecerea averii fostei „Universităţi săseşti” (desfiinţată de Curtea Regală a României în 1 iunie 1937 pentru că funcţiona abuziv ca un „stat în stat”) la Grupul Etnic German. „Convenţia” este semnată de episcopul Bisericii Evanghelice C.A., Wilhelm Stäedel şi Andreas Schmidt – liderul Grupului Etnic German (Volksgruppenfuhrer) din Braşov. Documentul prin care Biserica Evanghelică C.A. şi-a pus la dispoziţia Grupului Etnic German întreaga avere poate să fie citit mai jos (Click pe documente pentru mărire!):

Ca să vă dați seama de amploarea retrocedărilor unor imobile care adăpostesc unități de învățământ către Biserica Evanghelică C.A., unde statul român plătește etnicilor germani chirie pentru educația copiilor, cu mențiune că unele dintre aceste clădiri au fost construite pe vremea comuniștilor și nu au avut cum să aparțină bisericii sașilor, dar aceștia revendică terenul pe care se află respectivele imobile, iată o listă cu retrocedările școlilor și grădinițelor din județul Sibiu, fără numărul copleșitor de licee revendicate și deja retrocedate!!! (Click pe documente pentru mărire!)

Grav este că, devenit președinte, Klaus Iohannis a dat ordin să fie șterse toate urmele privind abuzurile fantastice făcute de el, ca primar, și de magistrații complici în reactivarea unei organizații hitleriste: http://www.ancheteonline.ro/2016/09/cum-a-fost-ars-un-dosar-in-care-era-implicat-klaus-iohannis/

S-a deschis o acțiune la Judecătoria Sibiu pentru revizuirea sentinței iresponsabile emisă de Maria Morar, dar și o plângere penală la Parchetul General pentru toate malversațiunile privind succesiunea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) după organizația nazistă Grupul Etnic German (GEG): O asociație din Hunedoara îl acuză pe Iohannis de trădare și solicită în justiție revizuirea sentinței de succesiune a FDGR-ului după organizația hitleristă Grupul Etnic German!

Aici este citația primită de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (Click pe document pentru mărire!):

În ceea ce mă privește, am depus o întâmpinare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), pe care o fac publică mai jos, deoarece trebuie să cunoască toată lumea nemerniciile la care se pretează așa-zișii „discriminați etnic”, cei care au solicitat să fie succesori ai unor criminali recunoscuți ca atare de Tribunalul de la Nurnberg și de o lume întreagă!!!

                       Către

                                Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

                                Pentru Dosar nr. 802/2018, termen în 22.01.2019

Subsemnatul Marinescu Marius Albin, în calitate de reclamat în Dosarul nr. 802/2018, vă solicit respectuos nominalizarea concretă și punctuală a abaterilor care mi se impută, deoarece în documentația primită de la dumneavoastră nu apare nimic concret spus de mine, ci doar vorbele altora despre persoana mea, în speță doamna Andreea Crețulescu, realizatoare de emisiuni  TV și  domnul Paul-Jurgen Porr, președinte FDGR.

În petiția FDGR scrie următoarele, citez: „Pe parcursul emisiunii a fost prezentat și un pseudo-documentar în care sibianul Albin Marinescu prezenta la fel de tendențios informații false, ostile și denigratoare la adresa FDGR.” și „În cuprinsul filmului este înserat și un interviu cu Albin Marinescu, care arată că FDGR reprezintă reactivarea organizației naziste GEG.”  Dar, în așa-zisele „probe”, adică transcrierea emisiunii, nu apar și afirmațiile mele din acel scurt film documentar, un reportaj în care care eu explicam  ce a fost Grupul Etnic German din punct de vedere istoric, în calitatea mea de jurnalist de investigații.

Se spune că în acel documentar apar simboluri naziste, dar reamintesc faptul evident că eu nu am fost producătorul sau regizorul filmulețului în cauză și nu văd în ce constă responsabilitatea mea, în afară de niște explicații cu caracter pur istoric oferite de mine, care totuși nu sunt reproduse în transcriere ca să le vedem cu toții, atât dumneavoastră, în calitate de factor decizional privind discriminarea, cât și eu, în calitate de reclamat.

Menționez că secvența în care apar eu a fost filmată în luna august 2014, în urmă cu patru ani și jumătate și nu mai țin minte cu exactitate cele spuse de mine și nici nu am găsit pe internet reportajul realizat de România TV. Astfel, în condițiile date, sunt lipsit de dreptul la apărare, deoarece nu pot prezenta explicațiile și argumentele mele, punctual, la fiecare afirmație făcută de mine atunci, fiindcă nu există nicăieri în „probe” spusele mele!

   În ceea ce privește succesiunea Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu după organizația hitleristă Grupul Etnic German, aceasta nu a fost solicitată de mine sau de celelalte persoane reclamate, ci de chiar Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu.  Citez din Cererea de chemare în judecată a Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu:Vă rugăm să constatați calitatea de succesor în drepturi al organizației noastre față de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”. Anexez, ca probă, Cererea de chemare în judecată a FDGR (Anexa 1).

Instanța de judecată a soluționat conform cerinței, exact cu aceleași cuvinte ale solicitantului, citez: „constată calitatea de succesor în drepturi al reclamantului față de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)și astfel Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu a devenit ofcial succesor al unei organizații hitleriste, recunoscută ca atare de toată lumea, inclusiv de domnul Paul-Jurgen Porr, președintele FDGR, conform celor declarate de acesta în publicația sibiană „Trunul sfatului”: Într-adevăr, Grupul Etnic German a fost declarată o organizației fascistă și desființată în 1944.” și „În 1944, acest Grup a fost desființat, pe bună dreptate, ca fiind fascist.” (http://www.turnulsfatului.ro/2018/09/27/presedintele-fdgr-catre-lacheii-lui-dragnea-forumul-e-continuator-al-grupului-etnic-german-cum-romania-e-continuatoarea-republicii-socialiste/) Anexez, ca probă, Sentința civilă nr. 2790, la dosar nr. 1672/306/2007 (Anexa 2).

Din păcate, a devenit o adevărată strategie reclamarea la CNCD a oricărei critici aduse acțiunilor abuzive ale unei minorități etnice, chiar și susținute de argumente istorice sau documente incontestabile, în timp ce majoritarii români pot să fie criticați aiurea și blamați în toate felurile, fără ca vocile calomniatoare și ponegritoare să poată fi reclamate undeva, ceea ce este total inechitabil și imoral!

Menționez că depun acest punct de vedere și cele două probe anexe în șase exemplare, câte una pentru fiecare parte implicată și una pentru CNCD.

                                                                                                  Cu respect,

                                                                                          Marinescu Marius Albin

 

                                                                         * * *

FDGR susține că guvernul Ion Antonescu a înființat prin lege Grupul Etnic German, ceea ce este adevărat din punct de vedere istoric,doar că Antonescu nu a emis de bună voie legea respectivă, prin care dădea undă verde Grupului Etnic German din România (GEG) să funcționeze ca „stat în stat” în România cu legislație proprie, activând paralel în Transilvania cu guvernul României, fiind menționat expres în decretul-lege emis STATUTUL DE PERSOANĂ JURIDICĂ DE DREPT PUBLIC, ci la presiunea Germaniei naziste!!! (Click pe imagini pentru mărire!)

Probabil că tot Antonescu a înființat și restul Grupurilor Etnice Germane din toate țările europene care aveau și minoritate germană: Franța, Polonia și Cehoslovacia. Toate aceste „grupuri etnice germane”, inclusiv cel din România, au format celebra Coloană a V-a a Germanei naziste! Mai mult, cică tot lon Antonescu i-a obligat pe sași și șvabi să se înscrie ca persoane fizice în Grupul Etnic German din România, împreună cu asociațiile lor sau biserica evanghelică. Probabil că tot ei i-au obligat să se înscrie voluntari și în Waffen SS! Minciuni nerușinate!!!

Grupul Etnic German din România (în germană Deutsche Volksgruppe in Rumänien) a fost legalizat oficial printr-un decret-lege, sub presiunea Germaniei naziste, la 21 noiembrie 1940, cu o zi înaintea vizitei generalului Ion Antonescu la Berlin (22-25 noiembrie 1940), ca o dovadă de obediență față de Fuhrer și pentru a câștiga bunăvoința Germaniei hitleriste cu care s-a aliat tot atunci,  în 23 noiembrie 1940, prin semnarea Pactului Tripartit.

 Mincinoșii din FDGR vor să dea impresia că generalul Antonescu i-a forțat pe etnicii germani (sașii și șvabii din România) să se înregimenteze în organizația hitleristă Grupul Etnic German, ceea ce este o tâmpenie fiindcă pentru Antonescu a fost o pierdere a autorității în fața cetățenilor germani de pe teritoriul României, practic o umilință asumată public!

O dovadă că  Grupul Etnic German exista, înainte de a fi „înființat de Antonescu” în noiembrie 1940, este pomenirea acestuia în anexele Dictatului de la Viena din august 1940! „Despre Grupul Etnic German trebuie înţeles că atât înfiinţarea cât şi desfiinţarea sa au fost dictate României de către forţe externe şi, prin urmare, statului român nu i se poate reproşa aproape nimic în legătură cu această organizaţie. Grupul Etnic German este menţionat pentru prima oară în Dictatul de la Viena. La acea dată, Germania se temea ca românii să nu se prindă că rapturile teritoriale fuseseră parte a unui plan german (numit Fruhling Offensive, adică ofensiva de primăvară) menit a slăbi statul român și a-l aduce în aria de influenţă a Reich-ului.” (Dovezile, detaliate, aici: http://www.cotidianul.ro/istoria-unei-organizatii-din-care-se-revendica-si-iohannis-i-296260/)

Comunicatul FDGR conține prostii și minciuni, pe care le-am demontat „pas cu pas”, vorba șefului lor, Klaus Werner Iohannis în acest articol: Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) rescrie istoria umoristic, cică generalul Ion Antonescu i-a obligat să devină hitleriști!

Cât despre afirmația lor „Nu a intrat în patrimoniul FDGR nici o şcoală şi nici o grădiniţă retrocedată.”, aceasta reprezintă o altă minciună prin omisiune, fiindcă liceele, școlile și grădinițele au intrat tot în patrimoniul comunității germane, dar prin intermediul Bisericii Evanghelice C.A. (biserica sașilor) pe baza la aceeași succesiune după organizația nazistă, deoarece biserica aderase la organizația nazistă cu toate imobilele sale, așa cum am arătat mai sus!

În final, câteva cuvinte despre cei doi reclamagi de la FDGR: Paul-Jürgen Porr și Benjamin Josza.

Paul-Jürgen Porr este finul lui Iohannis, înscăunat de nașu’ președinte la Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) ca succesor al său, după ce Klaus s-a dat de trei ori peste cap și a devenit liberal ca să poată candida la președinția României sub oblăduirea ocultei globaliste  internaționale. Porr este obișnuit să mintă ca să salveze onoarea cam șifonată a nașului: Porr minte cu spor pentru nașul Iohannis

Că Paul-Jürgen Porr este un mincinos ordinar demonstra în anul 2006 și publicația „Sibianul”: „SIBIANUL a aflat că legăturile dintre preşedintele Forumului pe Transilvania, Paul Jurgen Porr şi preşedintele pe ţară, adică primarul Iohannis, nu sunt de ieri de azi. Se cunosc de foarte mult timp, îi leagă o prietenie frumoasă, fapt care a cântărit foarte mult în acest an când Porr şi-a pus pirostriile, la 55 de ani, pentru prima dată şi l-a ales naş pe Klaus Iohannis. L-am căutat pe conf. univ. dr. Paul Jurgen Porr într-o zi de lucru, la Spital, unde lucrează cu jumătate de normă, locul lui principal de muncă fiind la Universitatea Lucian Blaga, aşa cum prevede legea. Făcea vizita bolnavilor internaţi, cot la cot cu studenţii. Ne-a primit jovial şi cu mult calm în biroul său, calm pe care l-a păstrat pe toată durata discuţiei, s-a mai încurcat. Ne-a mărturisit că a părăsit Clujul pentru că este un oraş care stagnează de mulţi ani şi a venit la Sibiu pentru că „aici se mişcă ceva. Oraşul se dezvoltă”. Reproducem parţial conversaţia cu dr. Porr:

Rep. „Aţi primit locuinţă socială deşi deţineţi locuinţă în Cluj?”

Porr : „Nu am locuinţă”

R: „Dar unde stăteaţi când eraţi în Cluj?”

Porr: „Pe Roosevelt 2. Asta e şi adresa din buletin”

(În acest moment i-am arătat lui Paul Jurgen Porr o fotografie reprezentând clădirea din Cluj de pe strada Roosevelt, la numărul 2, unde am aflat că deţine un apartament).

R: „Aceasta este casa dumneavoastră? Un apartament în această casă?”

Porr: „Nu! Mi-ar plăcea să am o casă ca asta”

R: „Aici este strada Roosevelt numărul 2”.

În acest moment, doctorul a schimbat subiectul şi a încercat să ne convingă că Universitatea trebuia să îi dea locuinţă, pentru că l-a chemat la Sibiu. Faptul este infirmat de directorul administrativ al ULBS, Ramona Todericiu. „Nu este adevărat. Noi nu avem apartamente pentru profesori. Avem două camere în cămin pentru cei care vin pentru perioade scurte”, ne-a declarat Todericiu. (…)

Că e legal, e un fapt incontestabil. Legea a fost aplicată nemţeşte. Lucrurile nu sunt deloc clare şi morale atâta vreme cât Primăria devine din ce în ce mai puţin transparentă. Comisia Socială şi Biroul de Presă al Primăriei au tras de timp nejustificat când SIBIANUL a formulat o simplă cerere pentru a obţine lista de priorităţi în acordarea locuinţelor sociale şi cea cu persoanele care au primit în acest an locuinţă. Iniţial am cerut verbal, la mijlocul lui noiembrie, Biroului de Presă documentele în cauză, care atenţie!! ar trebui să fie afişate permanent în Primărie. Nici un răspuns. Am cerut apoi lista prin document oficial, înregistrat în data de 20 noiembrie. Chiar dacă Legea 544 privind liberul acces la informaţii de interes public spune că răspunsul pentru presă se formulează în termen de patru zile, nu am primit nici un răspuns. Aceeaşi lege prevede un termen de 10 zile în care instituţia publică informează instituţia de presă despre faptul că răspunsul pe care jurnalistul îl aşteaptă este unul foarte complex şi are nevoie de o perioadă mai îndelungată pentru a formula un răspuns corect şi complet. Au trecut şi cele 10 zile, timp în care nu am primit nici un semn în acest sens din partea partea Primăriei Sibiu.(…) Şi acum vine bomba. Ce şochează cel mai tare este afirmaţia doctorului Porr, care vine în contradicţie cu hotărârea CL.

„Am primit locuinţa în data de 25 septembrie”, ne-a declarat dr. Porr după care a întărit afirmaţia: „Cu cinci zile înainte de începerea noului an universitar. Că nu am avut timp să fac curăţenie cum se cuvine, să mut mobila…”. Ei, bine, dacă toate sunt legale până aici, cum se face că Paul Jurgen Porr a primit casă nouă la Sibiu în data de 25 septembrie, cu cinci zile înainte de începerea anului universitar, iar şedinţa Consilului Local prin care s-a votat buclucaşa Hotărâre 318 a Consiliului Local prin care a fost modificată lista de priorităţi s-a desfăşurat numai în 28 septembrie?

Că hotărârea nu ar fi picat la vot nu se îndoieşte nimeni, dar legal era ca repartiţia să vină după adoptare. Comisia Socială este şi nu acoperită de lege. Un cadru universitar, medic şi preşedinte al unui Forum foarte puternic în Transilvania are mult mai multe premise să îşi poată permite o chirie decât doi părinţi cu 3-4 copii sau decât bătrânii pensionari evacuaţi. Asta ca să nu mai punem la socoteală secretomania care înconjoară Primăria şi care nu face altceva decât să pună instituţia într-o lumină proastă.

Modul de acordare a locuinţelor sociale face şi obiectul unei anchete demarată de Parchetul de pe Lângă Judecătoria Sibiu, care şi-a declinat competenţa către Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel după ce dosarul a căpătat amploare în urma numărului mare de plângeri. Până la închiderea ediţiei nu am primit un răspuns oficial din partea Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba privind stadiul cercetărilor şi a persoanelor implicate.” (http://www.justitiarul.ro/dreptul-la-adevar-vs-dreptul-la-imagine-i/)

Benjamin Jozsa, directorul executiv FDGR, este „germanul” cu nume unguresc. Puţinii saşi care au mai rămas în Sibiu sunt toţi consilieri, care pe la municipiu, care pe la judeţ. Fiindcă ştiau că nu au ei oameni câţi pot să voteze sibienii, saşii au suplimentat listele de candidaţi şi cu corcituri din familii mixte maghiaro-germane. Și Jozsa a fost consilier local, dar nu a mai putut candida la alegerile de după  anul 2005, deoarece fusese condamnat penal în anul respectiv și avea cazier infracțional. După condamnare, acesta a  fost plasat „în adormire” la tipografia germană „Honterus”, administrată de FDGR, ca angajat (coordonator editură), „să mânânce și el o pâine”.

Parcursul carieristic al lui Benjamin Jozsa, conform site-ului FDGR: (http://www.fdgr.ro/ro/biroul_executiv)

„DIRECTOR:  BENJAMIN JOSZA
Data şi locul naşterii: 3 octombrie 1973, Sibiu
Stare civilă: căsătorit, 1 copil
Studii:
2000 – 2004 – Facultatea de Filologie a Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu
Activitate profesională
1993 – 1999 Învăţător la Şcoala generală Nr. 18, Sibiu
1999 – 2006 Referent personal şi de presă al Preşedintelui FDGR
2001 – 2004 Referent la Biroul Deputatului FDGR
2006 – 2014 Director executiv la FDG Organizaţia Transilvania
2006 – Director al editurii Honterus
2014 – Director executiv al FDGR
Activitate politică:
1991 – 1997  Membru în Consiliul de Conducere a Organizaţiei de tineret a FDG Sibiu
2001 – 2005 Preşedintele Organizaţiei de tineret al FDGR
2001 – 2005 Membru în Consiliul de Conducere al FDGR
2004 – 2008 Membru în Consiliul local al municipiului Sibiu” (Sursa: http://www.fdgr.ro/ro/biroul_executiv)

Iată că acum Benjamin Jozsa a fost iarăși reactivat politic în calitate de director executive al  FDGR! Probabil că și-a spălat și cazierul prin reabilitare la cerere.

Deci, Benjamin Jozsa este un penal și un infractor, conform nu doar definițiilor inventatate de Klaus Werne Iohannis, ci și a propriului cazier!

Fostul consilier local Jozsa a fost condamnat penal de către instanțele de judecată  în urma  plângerii depusă la parchet de victima atrocităţilor sale. Este vorba de ziarista timişoreancă Ramona Băluţescu, fostă concubină a consilierului cu porniri psihopate, bătută bestial de acesta în repetate rânduri. Ultima astfel de încăierare s-a soldat cu ruperea unei mâini a ziaristei și arderea acesteia cu fierul de călcat încins. Benjamin Jozsa a fost condamnat de Tribunalul Sibiu la plata unei amenzi administrative de patru milioane de lei vechi, plus plata unor daune morale de alte 15 milioane. Procesul pe care Jozsa l-a pierdut în anul 2005 a avut la bază plângerea penală depusa de fosta s-a iubita, în care aceasta îl acuza de violențe repetate, probate cu certificate medico-legale și demonstra cu documente depuse în instanță că acesta ar suferi de o boală psihică.

Benjamin Jozsa a primit pentru loialitatea dovedită în Consiliul Local Sibiu o sinecură la tipografia germană  „Honterus”, care prosperă pe bani publici românești. Aşa că, să tot trăieşti la firma „Honterus”! Trai neneacă, pe banii statului român, acest „fraier la permanenţă”! Statul face pe prostul doar în faţa marilor şmecherii, fiindcă, în rest, este foarte vigilent şi intransigent cu cetăţenii amărâţi pe care-i taxează necontenit fără milă.

Iată cum se prezenta conducerea acestei firme pe propriul site: „Honterus este o societate româno-germană înfiinţată în 1991 de Honterus Druckerei Beteiligungs GmbH Germania (60%) şi Forumul Democrat al Germanilor din România (40%). Din octombrie 2009, societatea este integral în administrarea FDGR Sprijinită iniţial tehnic şi consultativ pentru o perioadă de 3 ani de Ministerul Federal de Interne al Germaniei (n.r.: interesant de unde a venit „sprijinul”!), firma are în prezent un capital social de 600.000 Euro. Personalul angajat a urmat cursuri la centrul de pregătire al firmei Heidelberg şi la Asociaţia Tipografilor din landul Baden Württemberg. Scopul nostru declarat (n.r.: acesta este scopul „declarat”, dar oare care poate fi cel nedeclarat?) este de a ne impune pe piaţa naţională şi internaţională prin standardul calitativ oferit şi punctualitatea cu care ne onorăm termenele.”(http://www.honterus.ro/ro/index.php)

La tipografia „Honterus” se tipăreau, la preţuri exorbitante, toate materialele Primăriei Sibiu, ale Consiliului judeţean şi ale societăţilor anexe, deşi nu am auzit sau citit pe undeva despre licitaţii, conform impunerilor legale, organizate de instituţiile în cauză pentru servicii tipografice, unde să participe mai multe firme concurente, fiecare cu oferta sa, din care să fie aleasă cea mai avantajoasă, deoarece plăţile se fac din bani publici! Toate materialele difuzate cu ocazia evenimentului „Sibiu – Capitală culturală a Europei” din anul 2007 au fost tipărite la „Honterus”. Nu a fost o problemă, cu Klaus Iohannis primar şi preşedintele acţionarului unic al tipografiei (F.D.G.R.) şi cu Helmut Mathes consilier local şi director executiv la „Honterus”. Tipografia germană are permanent de lucru, câştigă foarte bine şi nu-şi bate capul cu alergatul după clienţi. Banii cei mulţi veneau de la statul român, chiar dacă-i dădea primarul Klaus Iohannis, iar acesta nu se târguia şi plătea ca un paşă.

                                                                                                                Marius Albin MARINESCU

 

 

 

1 Comment

  1. ASTIA CARE AU ASEMANEA IDEI HITLERISTE, TREBUIE INDEPARTATI PENTRU TOTDEAUNA, SI PRIN ORICE MIJLOACE! EU NU AM DREPTUL LA BAZA, DAR SUNT SIGUR CA LE-AS DA O SENTINTA EXACT PE MERIT! CRED CA SUNT SIGUR DE PEDEAPSA CE LI SE CUVINE! ASEMENEA BESTII NU MERITA SA TRAIASCA, BA MAI MULT, SA MAI FIE SI SEF DE STAT: HITLERIST PRESEDINTE DE STAT!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.