Fără categorie

CULTUL EROILOR ŞI TAGMA JEFUITORILOR

Motto: „Căci atunci când se ridică în sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni” (Psalmul 11.8) La data de 7 […]

Motto: „Căci atunci când se ridică în sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni” (Psalmul 11.8)

La data de 7 septembrie a.c. la Ţebea a avut loc comemorarea a 142 de ani de la moartea marelui erou al neamului românesc,  Avram Iancu. Evenimentul a fost organizat de Primăria oraşului Deva în colaborare cu Consiliul Judeţean Hunedoara.

Grupul nostru, al târgumureşenilor, a fost reprezentat de membrii PRM, Noua Dreptă Mureş,  Asociaţia Avram Iancu şi Uniunea Vatra Româneşti precum şi de simpatizanţi ai acestor organizaţii. Tineri şi mai puţin tineri, uniţi în cuget şi-n simţiri, am fost în acel loc încărcat de istorie pentru a-i duce o floare şi un omagiu pios celui care a luptat şi s-a jertfit pentru libertatea Ardealului.

Conform tradiţiei creştine, slujba parastasului s-a desfăşurat în faţa bisericii şi a mormântului lui Iancu,  soborul de preoţi fiind condus de Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului. Din cauza aglomeraţiei şi a lipsei ecranelor de televiziune, nu am putut  viziona ceea ce se întâmplă iar din cauza sonorizării foarte slabe, care se oprea prea des, am auzit doar frânturi din slujbă. Înafara numelui  Crăişorului moţilor, preoţii au pomenit alte două nume: pe cel al preotului Simion Groza şi al avocatului Ion Buteanu. După terminarea parastasului, reprezentanţi ai Guvernului, Senatului, Parlamentului României şi ai altor organizaţii au depus coroane de flori la mormântul îmbrăcat în tricolor al Iancului.

Imediat după aceea însă a început circul: în văzul mulţimii au început să defileze, precum stafiile din filmele horror, personaje sinistre ale eşicherului politic românesc, despre a căror existenţă nu s-a pomenit nimic: cioara vopsită Elena Udrea, candidatul la preşedenţie cu moacă de nazist Klaus Iohannis, traficantul de copii, kinderul Boc, buldogul rasă pur românească Vasile Blaga, Ludovic Orban şi celălalt măscărici candidat la preşedenţia ţării, Dan Diaconescu.

De ce au venit aceştia  la un asemenea eveniment, nu e greu de ghicit. Au venit să profaneze mormântul şi memoria marelui erou…apoi să îşi spele jegul şi păcatele grele, printr- o baie de mulţime, făcându-şi o deşănţată propagandă electorală. Aceşti copii ai întunericului, vampirii neamului românesc, cu nesimţirea şi neruşinarea caracteristică, au cutezat să intre în biserică, loc unde au stat ascunşi,  păziţi cu străşnicie de organele de ordine. Au stat cuminţei în lăcaşul de cult ca să-l roage pe Dumnezeul lor, adică pe diavol, să-i ţină în funcţii. Şi nu numai atât: să le dea şi în continuare, putere la furat!

Taranul Roman

Ţăranul român, aşa cum s-a intitulat moţul din fotografie, l-a întrebat pe Blaga: „Când vă veţi opri din furat?” Buldogul  i-a răspuns: „Grea întrebare!” Sigur, căci cei care au semnat alianţa cu dracul pentru a distruge România nu se pot opri. N-au cum!

În văzul mulţimii furibunde, aleşii satanei, huiduiţi de oameni, au defilat spre iarmaroc…adică  locul plin de praf, pietre şi gunoaie amenajat de autorităţile locale pentru aburirea gloatei amorfe şi dezorientate, căreia i s-a servit încă de dimineaţă vin, „miciuri” şi bere.

Tebea-Bilci

 

Ce spectacol grotesc! Ce tablou tragico-comic să priveşti turma aburită şi pe “aleşi” circulând printre oamenii de rând! Televiziunile i-au filmat în toată demenţa lor… Udrea, bordeleza propulsată pe orbită de zeul Băsescu pentru a duce mai departe ştafeta, a declarat că este fericită pentru că „stârneşte pasiuni”, în timp ce piticul Boc, în culmea fericirii, declara că este  mulţumit că „și-a cumpărat de la bâlci un set de şosete la un preţ bun!”

Susţinătorii penalilor au împărţit steguleţe şi fotografii, dintre care unele cu autografe. Şi ca să vedeţi cât de infinită e prostia, vă informez că, în imediata vecinătate a gorunului lui Horea, Băscosu’ a plantat un gorunel…mai mult ca sigur că, cu mintea lui beteagă, piromanul Băsescu se consideră cel puţin egal cu Iancu, în timp ce ceilalţi membrii ai haitei prezidenţiale cred că vor călări la infinit, fără să dea socoteală, o naţiune sărăcită şi dezorientată…Rău am ajuns dacă acceptăm să fim conduşi de curve şi de criminali! Cred că nu sunt singura care vede cât de jalnică e starea poporului după 24 de ani de guvernare nazistă… Toate imperiile  şi popoarele migratoare care ne+au cotropit de-a lungul istoriei noastre milenare nu au furat atât cât au furat aceste bestii care se rotesc la conducerea României în aproape un sfert de veac! În desfrâul lor deşănţat, aceste creaturi malefice se cred puternici, atotstăpânitori şi infailibili, adică dumnezei.

Iar eu, ca cetăţen onest al acestei ţări, nu pot să nu-L întreb pe şeful universului: Doamne, cât îi mai rabzi?

                                                                                                                 Liliana-Delia MORARIU

1 Comment

  1. Liliana Morariu

    E purul adevar…Din pacate avem la cirma tarii o tagma a jefuitoritor, o haita penala, cea mai abjecta din cire s-au perindat la conducerea tarii. Astia merita spinzuratoarea1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.