Puncte de vedere

Cum a redus TeFeLismul numărul de tefeliști

      Pe 20 ianuarie 2018, tineretul fericit și liber (supranumit „tineretul tefelist”), alături de unii parteneri din Vest, […]

 

 

 

Pe 20 ianuarie 2018, tineretul fericit și liber (supranumit „tineretul tefelist”), alături de unii parteneri din Vest, au manifestat la București și în provincie cerând moartea Legilor Justiției. Jurnaliștii au estimat că numărul tefeliștilor ieșiți în stradă ar fi fost cuprins între 8000 și 70000. Să insistăm, însă, că o problemă dezgropată de Sorosism nu o poate îngropa o pisică, iar TeFeLismul este o mișcare care se vrea mereu în număr mare. TeFeLismului îi place MARE. De aceea, este de reamintit mitingiștilor TFL, că la protestul din 2018 ar fi putut să fie mai mulți dacă organizații non-guvernamentale finanțate prin controversatul miliardar nord-american George Soros nu ar fi desfășurat agresive campanii de legalizare a avortului în Europa. Ani de zile, tefeliști de pe Bătrânul Continent au organizat campanii pro-avort (sub titlul „societatea civilă cere”) și generații întregi n-au mai sosit niciodată la întâlnirea cu viața, sau la cea cu politicienii și lozincile de tip „haștag Rezist”.

                                                Iar acest lucru produce efecte…

… în Ceruri și pre pământ. La finele lunii Octombrie 2017, Papa Francisc – un marxist de treabă, cu cruce la gât și cheie la împărăția cerurilor, deplângea public, la o adunare a  Conferinței Arhiepiscopilor – COMECE, rata scăzută de nașteri și „sterilitatea” din  Europa. Trăim vremuri interesante, insuficient descifrate pentru Papă și pentru suita sa de sanctități, în care gazetele nord-americane de stânga (Pravda americană), gen „The Economist” plusează pe „colonizarea” Europei prin migrație economică masivă, în articole cu publicitate dinspre Uniunea Europeană.

foto 5 TheEconomist-indeamna-la-popuklarea-Europei

Nu a fost nimeni pe lângă Papă să îi șoptească în timpul discursului  că Dumnezeu a lăsat ca orice lucru pe pământ să fie însoțit de o explicație: altfel, ar fi putut afla  că „elitele” de la Uniunea Europeană nu promovează în prezent programe de încurajare a familiei europene, dar finanțează în schimb mega-„proiecte” plătite din banii contribuabilului european, de „salvare” cu barca prin Marea Mediterană spre Europa, a milioane de migranți dinspre Africa. Comportamentul jemanfișist, aproape ostil față de familia europeană, a liderilor supremi de la Comisia Europeană (entitate condusă cu „numiți”, nu cu „aleși” de națiuni) duce retorica „scăderii demografice europene” spre grotesc.

                                                         Papa a fost aplaudat…

… la întâlnirea COMECE, din audiență, de vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans și de șeful Parlamentului European (PE), Antonio Tajani.

foto-1-papa-jpg

Timmermans este un avocat de succes al controversatului miliardar nord-american George Soros – finanțator al Legiunii de fundații care a alimentat masiv furia avortului în Europa.

Personajul nu este deloc un romantic întârziat: în Mai 2017, el afirma, dincolo de firescul diplomatic, că atitudinea membrului UE, Ungaria, împotriva lui Soros ar fi fost motivată de antisemitism. Slab informat ca și în alte probleme cu care se confruntă UE, Frans Timmermans a ignorat că în aceeași periodă, chiar în Israel se pregătea o lege menită să reducă local influența lui Soros.

foto-2-timmer-soros-jpg

Alături de Timmermans, spaniolul Tajani este liderul unei instituții pan-europene, PE, prin care încă se împinge pentru a aduce în Europa migranți ilegali – prin faimoasele “relocări”. Cum ar veni, în casa spânzuratului, Papa vorbea cu o pioasă pocăință despre funie.

                                                                  Cel puțin în România…

… „sterilitatea” de care vorbea Papa Francisc poartă un nume: „avortul”, sau întreruperea unei sarcini a decimat practic populația României începând din 1990. Conform unei statistici pusă la dispoziția publicației „CristoiuBlog” de Ministerul Sănătății, în perioada 1990-2016, au fost  efectuate în rețeaua de stat și privată, aproape 6,2 milioane avorturi.

foto 4-statistica-jpg

 Iar România nu este – la acest capitol – decât un vârf al unui iceberg uriaș și parte a unui continent, Europa, unde pe de-o parte este încurajat nelimitat avortul, iar pe de altă parte, este „deplânsă” scăderea populației. Toate acestea, în timp ce Papa privește duios în ochii mari ai lui Timmermans de la UE.

                           De la teoria bățului de chibrit la Teoria conspirației…

… nu este decât un pas, pe care „iluminații” de la Bruxelles îl fac elegant, lin, fără suspin. În Sept. 2015, șeful Comisiei Europene, luxemburghezul Jean Claude-Juncker, mare iubitor de vinuri și un suflet caritabil – omul care ar dărui României, spre administrare, întreg Spațiul Schengen –  declara nonșalant că Europa este „un continent îmbătrânit”, cu „demografie în declin”, așa încât migrația (ilegală – n.n.) ar trebui văzută ca „resursă” mai degrabă decât ca „problemă”. 

Jean Claude-Juncker sărutându-se cu George Soros.

Jean Claude-Juncker sărutându-se cu George Soros.

 S-a văzut de la această declarație, că asaltul globamismului a  sărit dincolo de orice Teorie a Conspirației și a aterizat în carne și oase, direct printre europeni. Cel mai vocal suporter al susținerilor lui Juncker a fost și este astăzi Federica Mogherini, un fost membru al tineretului Comunist Italian, ajuns azi, printr-o stranie împrejurare, un soi de ministru de Externe la Uniunea Europeană. Căci, la Bruxelles, totul se face „în familie”. În familia lor.

                                                            Faptul că leadership-ul UE… 

… încurajează „la pachet” migrația ilegală și avortul în Europa, pentru a deplânge în schimb declinul demografic european oferă imaginea amplă a unui teatru cu nebuni, unde unii se prefac că fac politică, iar alții se prefac că sunt conduși. În spatele lui Claude Juncker și a simpatiilor sale globaliste au mai rămas, însă, unele redute. Malta, de exemplu, oprește cu desăvârșire avortul, în ciuda presiunilor uriașe din partea globaliștilor de la ONU și UE, care solicită de ani de zile modificarea legislației. În Irlanda, avortul este oprit cu excepția cazului în care viața mamei poate fi pusă în pericol. În Polonia si Irlanda de Nord, teoretic se poate apela la avort dacă sarcina a apărut în urma unui viol, incest, dacă fătul are malformații grave sau dacă viața si sănătatea mamei sunt puse în pericol; practic , reglementările specifice cât și sprijinul dat de stat în asistarea femeilor care intenționează să apeleze la întreruperile de sarcină reduc până aproape de nesemnificativ numărul avorturilor. Diferența este uriașă între state ca Polonia și Țara Mioriței: în doar cinci ani (între 2010-2015), în România au fost făcute mai mult de 500000 de întreruperi de sarcină. Grupele de vârstă portate de Institutul Național de Statistică: de la fete de 15 ani până la femei de 50.

                                                Sub bisturiul „societății civile”

Irlanda este unul din puținele state europene care  – prin legislația strictă și prin poziția Bisericii Catolice –  nu a fost afectată de ofensiva tefelistă din Europa pentru legalizarea avortului, dar încleștarea este crâncenă. Pentru o clarificare asupra Amendamentului 8 din Constituție care recunoaște dreptul egal la sănătate al mamei și copilului și interzice astfel avortul, Guvernul a anunțat însă că va organiza la sfârșitul lunii Mai 2018, un referendum național. Miza este uriașă, mai ales pentru o țară ca Irlanda, care prin politicile echilibrate din sănătate, a demonstrat că poate proteja egal viața mamei și copilului, fără să fie nevoie de campaniile radicale de legalizare a avortului. Membrii campaniei naționale Pro-Life din Irlanda susțin că Amendamentul 8 a salvat viețile a 100.000 de copii în ultimii 20 de ani, în condițiile în care un număr minim de mame irlandeze (1 din 19 sarcini) care apelează la avort, călătoresc în Marea Britanie sau Spania, unde procentul este de 4-5 ori mai mare.

                                                       În Dec 2017, un lanț de… 

… ONGuri  constituite după tipicul sorosist în „societate civilă” (Abortion Rights Campaign cu publicațiile sale satelit care le popularizează „succesele”) au fost obligate să returneze către Open Society Foundation (George Soros) finanțarea primită (prin sfidarea legii locale) în „lupta” de impunere publică a avortului. În aceeași situație ridicolă a ajuns un ONG care altădată impunea respect în chestiunea persecutaților politici – Amnesty International, care a ajuns azi să facă avocățeală pe întreruperi de sarcină și management pe fonduri Soros. După ce, între 2015-2017, Medici Fără Frontiere (Doctors Without Borders) și-au dat jos halatele de spital și au îmbrăcat tricouri de marinar ca să salveze pe Marea Mediterană, cu colacul, migranți dinspre Libia, a venit rândul organizației Amnesty International să lase deoparte politicile complexe și prizonierii politici, să onoreze finanțările sorosiste și globaliste, și să se implice în chestiuni mult mai domestice: avortul și impunerea avortului în Irlanda. În aceste condiții, Planeta tefelistă privește cu respirația tăiată spre Irlanda și așteaptă rezultatul Referendumului asupra avortului. Cu finanțări sorosiste atît de active, tefeliștii așteaptă câte-un rezultat cam peste tot, de la București pînă la Dublin. Fiindcă tefelismului îi place mare. Tefelismul nu mai poate fi mult fiindcă de asta s-au „ocupat” anterior fundațiile sorosiste.

                                                                                                                                                  Traian Horia

Sursa: CristoiuBlog

 

5 Comments

 1. Goanga

  o rusine. din ce-a fost ue proiectata si ce a ajuns acum e o rusine. e normal ca natiunile sa inceapa sa se razvrateasca

 2. In sfarsit un motiv legitim de protest pentru tefelime, avortul! Cel putin, in Romania avem de-a face cu niste “avizati”. Pai, daca nici ei, copiii decreteilor, sau chiar decreteii insisi nu stiu cat rau face un avort ratat?!

 3. corectie

  @goana: este fix cum a fost proiectata, doar ca te-au pacalit pe tine si i-ai crezut.

  • Gheorghe si Ion asupriti de straini

   da. corect. asa a fost proiectata : satanica babilonica antihristica antinationala antiumana……..

 4. IQ100

  E vorba de diminuarea CAUCAZIENILOR ,nu a altor grupuri etnice sau rasiale.
  Kalergi pe fata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.