Puncte de vedere

Cum l-a executat Dăncilă pe Dragnea

  Motto: „Fereşte-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc singur!” (Proverb românesc) Evenimentele dureroase, despre care o să […]

 

Motto: „Fereşte-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc singur!” (Proverb românesc)

Evenimentele dureroase, despre care o să scriu în această postare, s-au întâmplat în ultima lună, dar nu am vrut să scriu despre ele până acum, când moțiunea a fost respinsă. Oricum nu puteam scrie pentru că am fost blocat o lună. Totul a început de la Radu Mazăre. De la aducerea lui Radu Mazăre; sau, mai corect, de la Referendum.

Cu ceva timp în urmă, SIE, prin directorul Vlase, i-a spus Vioricăi Dăncilă că Iohannis îl vrea pe Mazăre adus în țară în cătușe, înaintea Referendumului, pe modelul Popa, al lui Băsescu, pentru a sensibiliza opinia publică împotriva „corupților” și pentru a mobiliza electoratul. Tot Pahonțu și Vlase îi spuseseră să nu facă secții separate la Referendum, pentru că lui Iohannis îi era teamă că nu se va face Cvorumul, iar Dăncilă fusese de acord. În schimbul aducerii lui Mazăre, Vioricăi Dăncilă i-a fost promisă funcția de Președinte al PSD și că va fi acceptată de Servicii ca și candidat al PSD la Prezidențiale, iar lui Birchal i s-a promis funcția de ministru plin al Justiției.

Dacă Dăncilă era de acord cu acest plan, Iohannis îl va condamna cu executare pe Dragnea, cu condiția ca PSD să facă pace cu Statul Paralel.

Atunci când mi s-a spus, târziu în noapte, am avut o singură întrebare:

Bine, bine, dar pe Dăncilă cine a recomandat-o, nu poate să o facă să nu-l bage pe Dragnea în pușcărie și să vândă PSD-ul Securității?

Arsene, de la Neamț, zicea că era „fată” bună, iar acum își dă cu pumnii în cap, nu mai ascultă decât de Pahonțu/Helvigh, de Iohannis și de Vlase.

Am stat mult în cumpănă dacă să-i spun sau nu lui Dragnea, am solicitat să ne vedem, ne-am văzut, dar nu am vrut să-i arunc partidul în aer înainte de alegeri, mai ales că știa de Trădarea lui Dăncilă, pe speța Toader. Speram că va reuși să ia 30%, atât cât aveau în sondaje, iar atunci Dragnea scăpa de pușcărie, nici nu credeam că Securiștii vor folosi SOFTUL în halul în care l-au folosit- să tranzacționeze peste un milion de voturi- și oricum nu prea avea ce să facă, decât să-și bubuie toată campania.

La aceasta s-au adăugat multe trădări ale oamenilor pe care i-a pregătit dinainte Dăncilă și care trebuiau să obțină un rezultat prost, pentru ca Dragnea să fie executat.

I-am spus însă multe lucruri cu caracter confidențial: care sunt punctele slabe ale Sistemului, cum poate fi destructurat. După discuția cu Dragnea am fost convins că războiul lui cu Sistemul nu este de Paradă, credea la fel de mult ca și mine că poate fi învins. Sincer, am și acum o strângere de inimă că nu i-am spus, poate ar fi reușit să facă ceva, nu știu ce, poate își dădea demisia și numea un înlocuitor, nu știu.

Cert este că, imediat după ce au furat PSD-ului multe sute de mii de voturi, peste 700:000, Statul Paralel l-a condamnat pe Dragnea și și-a pus planul cu Dăncilă în aplicare. Sistemul s-a ținut de cuvânt și a pus-o pe Birchal ministru plin la Justiție, după ce l-a extras în timp record, ilegal, pe Mazăre.

Mai mult, Sistemului îi este frică că Dragnea va fi eliberat curând și i-a spus lui Dăncilă să organizeze rapid Congresul, pentru ca acesta, atunci când va fi în libertate, să nu mai poată revendica funcția de președinte al PSD, și totodată să rupă partidul de el, punând tot rezultatul PSD în seama lui Dragnea și a lui Vâlcov, proaspăt trimis în control judiciar, la Slatina, fix înainte de Congres, Dăncilă încercând să neutralizeze în acest fel orice influență a lui Vâlcov în Guvern și PSD.

După ce l-a executat pe Dragnea, l-a executat și pe Vâlcov, pe care-l vrea în pușcărie. Mai urmează două nume importante din PSD, care i s-au opus.

În schimb, Sistemul i-a promis o candidatură liniștită la Prezidențiale. Care este strategia echipei Helvigh/Pahonțu? Ei știu că Dăncilă nu va intra în turul doi, Iohannis va intra cu Kovesi sau Cioloș, la ora aceasta fiind Kovesi. Vă reamintesc că USR/PLUS, sprijinit de Coldea, are prima șansă în fața lui Iohannis, în cazul acesta voturile PSD fiind vitale pentru Iohannis. Rolul lui Dăncilă este acela de a cere în turul doi votanților PSD să-l voteze pe Iohannis, după modelul Iliescu-Vadim. Cert este că Iohannis nu poate ieși președinte fără voturile PSD, iar Dragnea ar fi făcut orice ca și candidatul PSD să între în turul doi, cel care ieșea afară din primul tur fiind Iohannis.

Astăzi am scris că viitorii candidați sunt: Iohannis, Kovesi, Dăncilă și Tăriceanu. În turul doi vor intra Iohannis și Kovesi, iar a doua zi Dăncilă va cere votanților PSD să-l voteze pe Iohannis. Acesta este motivul real pentru care echipa Helvigh/Iohannis/ Pahonțu l-a executat pe Dragnea, au pus-o pe Dăncilă, au numit-o pe Birchal și și-au doborât moțiunea, prin neimplicarea lui Pahonțu, care ar fi putut să o treacă. În cazul în care moțiunea trecea, Dăncilă nu mai ajungea președinta PSD și nici candidat la prezidențiale, Iohannis nemaiavând nici un control asupra PSD-ului.

Viorica Dăncilă, pentru a fi președinte al PSD, l- a vândut echipei Helvigh/ Pahonțu/ Iohannis pe Liviu Dragnea. De ce? Scriam la un moment dat, în urmă cu două luni, că i s-a umflat capul și a trădat. Dăncilă știa că după alegeri, Dragnea va pune în discuție mandatul său, pentru motivul că a pactizat cu Sistemul prin Pahonțu/ Vlase, și atunci l-a vândut ea pe Dragnea.

În acest moment PSD-ul a devenit un partid al Sistemului – aripa Pahonțu/ Helvigh-și a renunțat la războiul cu Statul Paralel, în înțelegere fiind și alte elemente, de la exploatarea de gaze până la pacea cu Multinaționalele, precum și multe altele, pe care o să le vedeți; curând, România va deveni și mai mult o Colonie.

Cum era proverbul românesc? „Fereşte-mă Doamne de prieteni, că de duşmani mă feresc singur!” Liviu Dragnea a fost băgat în pușcărie fix cu sprijinul omului pe care l-a scos din anonimat, pentru că nici dracu nu auzise de ea până când a pus-o Premier: Viorica Vasilica Dăncilă.

                                                                                                                         Gelu VIȘAN

Sursa: Contul de Facebook Gelu Vișan

 

8 Comments

 1. gigimutu

  Asa-i cand o proasta conduce o tara!!!

  faliment garantat, dar nu pentru cei bogati, ci pentru cei multi si amarati!!!

 2. un mizantrop

  E suficient sa vezi cum au tacut #istii…Doar proasta aia de Traila, abonata la tot si atarnatoare la influenta de partid, mai maraie cate-o balacareala pe teme gramaticale, ca, la noi, orice tzatza e doctor in filologie si are poseta mare sa-i incapa DOM-ul din dotare…E trist rau ca aceasta tantica, de multi supraevaluata pentru discursurile bruxelleze a tradat nu partidul ci poporul asta care spera, marcat de toate experientele, de la Leana incoace, ca uite, se poate si o muiere serioasa in politica, fara sa se foloseasca de barbatul in functie! Despre Birchal a spus tot executarea silita a fetelor lui Vadim, imediat dupa inmormantarea tatalui, ca-i reperase ei instanta onoarea shifonata de Vadim, care doar ce repetase intr-un pamflet ceea ce consilierul lui Basescu spusese intr-un interviu dat la un cotidian strain ca-i fapt real, probat si Basescu detine caseta. Dupa ce si-a incasat bacsisul mic, aceasta individa cu tripla comanda (asa se vede…) n-a mai tresarit a jignire cand Gusa si Rares Bogdan dezbateau la ore de maxima audienta aceeasi chestiune de alcov, cu nume si epitete bine tintite, chiar daca o instanta deja se pronuntase…Se vede treaba ca si onoarea asta sta sa fie reperata doar de adversari, cei de pe acelasi stat de plata au voie sa se exprime, cel mult risca o comisie de disciplina…Eu astept condamnarea lui Kovesi pe spetza Popa, ca sa-si faca timp Sectia si pentru mituitorul si mita din cazul Mazare, ca nici Lazar n-a facut turneu african de dragul vanatorilor de pliji, sau, poate se intrebuinteaza MAE si incepe cu anchetarea consulului afacerist, doritor de belirea faraonului

 3. IQ100

  “care doar ce repetase intr-un pamflet ceea ce consilierul lui Basescu spusese intr-un interviu dat la un cotidian strain ca-i fapt real, probat si Basescu detine caseta”..poate ne dai un indiciu sa dam o cautatre sa gasim pamfletul..care doar un pamflet, evident…oricum, caseta, indiferent de protagonisti, ar fi mult mai interesanta decat o placuta de inmatriculare suedeza, chiar daca ar refelcta acelasi adevar…adevar artistic, desigur

  • un mizantrop

   /Era pe cand nu s-a zarit/azi o vedem si nu e!/ Exista in tzara o revista, Romania Mare, cu o rubrica mai Vorbe de fumoar, gen, pe o pagina, asa ca tot ce aparea acolo era sub semnul pamfletului…culmea e ca, desi barfa circulase in spatiul public si inainte si dupa Vadim, n-a luat nimeni in serios mizeria decat dupa interviul dat de unul din consilieii (aia culti in cap, elita, de!) care a povestit in clar actiunea politica a luminii de la MJ. Poate asta o califica pentru ministeriat la MJ, ca a cerut si obtinut in instanta condamnarea unui colportor, dar nu s-a atins de aia care sustineau aceleasi mizerii cu probe…maretia dreptului, de! N-a fost o chestie de care sa-mi amintesc, doar ca am vazut-o cat de ritos a aparut la TV sa-si motiveze executarea silita imediat dupa inmormantarea calomniatorului…si mi-a fost scarba…
   P.S. Ultimele randuri ale lui Romulus Vulpescu si ale multor valori culturale le-am citit in revista asta. Poate nu era o publicatie culturala 10%, dar, sigur era mai multa cultura intr-un numar decat in mizeriile alea dilematice platite de stat si mustind de ura si fatarnicie. Nu stiu daca a disparut revista, eu n-am mai vazut-o, asa cum nu stiu cand a disparut Timpul 7 zile.

   • Malus Dacus

    Comentariile dvs. sunt sclipitoare, analiza dvs este impecabila,
    stilul dvs. elocvent si patrunzator.

 4. IQ100

  daca venerica crede ca ex-votantii PSDse vor duce la nazist sau la desetist, inseamna ca ne considera la fel de prosti cum ne cred usandezii….participare reala la vot la prezidentiale va fi 25-30% ..participare raportata SST$$-dubla..Traiasca ideea Ciuce si Conducatorul Vesnic!!!Visa Impuscatul Dictatura, acum o avem! Si, culmea, acum e cu adevarat (neo)comunista internationalista!!

  • IQ100

   din pacate s-a strecurat o greseal de corector automat…retractez termenul de mai sus…re formulez…trebuia sa fie versatica, de la versata…

 5. IQ100

  madam A.Spornic.2 sau E.Ceausescc.3 elimina acum pe Carmen Dan (poate pt.ca nu a lasat sa se petreaca nasoale mari pe 10 August 2018 si pt c a avut tupeul Olgutei cu ceva eleganta de limbaj in plus de a se OPUNE plutonierului nazist ) si pe Petre Daia, pt ca a facut lucruri bune pt Maria Sa, Taranul Roman, micsorand efectele sabotajului cu Pesta Porcina..Porcina..Pesta…sau pur si simplu indeplineste intocmai si la timp niste ordine…
  Tragedia noastra este ca fiecare nou stapan se asteapta ca o sluga, daca ii comanzi 10, sa fac 7-8, ca d’aia ii comanda 10..ca la orice negociere..dar romanul face 11..de aia ne ‘respecta”, ne considera ceea ce si suntem , TRADATORI fara onoare care nu merita pic de incredere, buni de ingrosat “pagubele colaterale” si ne arunca de la unii la altii la fiecare generatie…MAI RASFIRATI, baieti, mai rasfirati…era o vorba…si pe Impuscat il pupau peste tot si l-au vandut la prima oferta…mi-e o greataaa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.