Pamflet

Cum să ieși în evidență dacă ești urâțică și lipsită de talent? Prin vulgaritate!

  Motto: „Oana Maria Zaharia are un blog de câțiva ani pe care scrie povestiri scurte și poezii. Toate foarte personale, toate […]

 

Motto: „Oana Maria Zaharia are un blog de câțiva ani pe care scrie povestiri scurte și poezii. Toate foarte personale, toate pe temele ei recurente: mă piș pe religie, mă piș pe orice formă de intoleranță și mă fut pe sistem, sunt vegetariană pentru că-mi plac animalele dar și pentru că vegetarienii se fut mai bine.”  (Karin Budrugeachttp://www.sub25.ro/cultura-urbana/pe-trip-cu-poetrip-1364.html)

Pentru mine Facebook a devenit o modalitate facilă pentru citit presa. Adică mi-am selectat un grup de prieteni care are grijă să-mi pună la dispoziție articolele citite de ei, interesante ori cu impact asupra publicului. Deci, practic, am parte de o preselecție, ceea ce face să scutesc mult timp pierdut cu lecturile inutile, eliminând astfel balastul mass-media. Așa am dat și de o anume Oana Maria Zaharia, cică jurnalistă. Bine, după cum se exprimă pare mai repede jurnalizdă, dar să nu anticipăm, fiindcă muierușca asta merită filată precum chinta spartă la poker.

În viața mea nu am citit un text scris mai prost și mai vulgar de… o femeie. Nu credeam că poate exista o reprezentantă a sexului frumos care să așterne astfel de porcării indigeste, doar pentru a șoca: „Am fost la un performance în pielea goală, ca să văd dacă românii mai sunt ipocriți față de nuditate” (https://www.vice.com/ro/read/am-fost-la-un-performance-in-pielea-goala-ca-sa-vad-daca-romanii-mai-sunt-ipocrii-fata-de-nuditate-378?utm_source=vicefbrom).

Pentru mine femeia a fost permanent o enigmă nemuritoare și un veșnic miracol, plină de sensibilitate și emanând delicatețe, puritate. Poate sunt un tâmpit conservator, dar așa am văzut eu femeia tot timpul și așa o să o percep până o să mor! E adevărat că se sapă la temelia convingerilor mele prin reclamele idioate de la televizor, care ne arată antidoturi pentru femei cu călcâie crăpate, mirosind a transpirație ca hoiturile sau purtătoare de  ciuperci vaginale, împuțite și alea. Bârrrrr!

După ce am citit-o pe femeia frustrată – se observă clar! –, sunt sigur că ăsteia îi put picioarele și pizda, ca să mă exprim exact pe limba ei, etalată în însăilarea penibilă, dar cu pretenții de cronică de spectacol! Uite, vă spurc și cu un citat, ca să vă convingeți: „Țâțele, eliberate de sutiene, săltau vesele în toate părțile; pulile, eliberate de chiloți, se bălăngăneau în sus și-n jos; burțile, eliberate de blugi sau tricouri, se revărsau în toată splendoarea lor, fără teama că vor fi judecate.” Să te caci pe ea „feminitate”, nu alta!

Cât despre „opera” pusă în discuție… Cea mai bună dovadă că este vorba de pornografie austriacă în stare pură, baletul fiind doar un pretext, sunt cele două obeze din fotografie (în partea dreaptă a scenei), care se vede clar că nu sunt balerine, ci doar două grase exhibiționiste!

balet nud

Și, cum bine remarcă un comentator al „articolului”, femela de grotă a fost la spectacol nu pentru actul artistic în sine, ci ca să-i observe pe alți spectatori, așa cum și afimă în titlu („Am fost la un performance în pielea goală, ca să văd dacă românii mai sunt ipocriți față de nuditate”), privitori considerați din start inferiori și inculți, doar pentru că au alte păreri decât autoarea „cultă-n cap”.

După scabroasa lectură am fost curios să văd dacă femela Oana Maria Zaharia arată așa cum mi-am imaginat-o eu. Da, chiar așa mi-am închipuit-o, ca fizionomie și intelect, exact cum apare în acest jalnic interviu: „Oana Maria: «Cu multă salivă.»”( http://www.thechronicle.ro/opinion/oana-maria/) . Se confirmă că intuiția mea nu prea dă greș…

Din interviu am aflat că domnișoara care vrea să par nonconformistă, deși rar mi-a fost dat să văd o oaie mai conformă cu turma tinerilor „frumoși și liberi” ca ființa aceasta, se ocupă de sănătatea bărbaților („Men’s Health”) ca ziaristă la tabloidul cu acest nume, unde scrie despre relații și sex.

Oana Maria Zaharia prezentă la omanifestațiile cu turma manipulată de ong-urile lui Soros, cunoscute sub titulatura generică Uniți salvăm...

Oana Maria Zaharia prezentă la manifestațiile cu turma manipulată de ong-urile lui Soros, cunoscute sub titulatura generică Uniți salvăm

Cică scrie și traduce și pentru „Vice” – habar nu aveam că există o revistă cu numele acesta caraghios – unde a și publicat cronica spectacolului penibil „More than Naked”, de la Sala Studio a Teatrului Național București (TNB), prezentat de Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB), în colaborare cu Forumul Cultural Austriac Bucureşti şi Bundeskanzleramt Österreich (Cancelaria Federală a Austriei).

Am aflat că femela este și (h)artistă, cântăcioasă la o trupă de trei lule, ca și numărul componenților, adică Oana-banana, iubitul ei și încă unul care le ține lumânarea. Că-s obsedați de sex se vede și după afișul de promovare al formației „Poetrip”, unde i-au adăugat lui David, celebra statuie a lui Michelangelo, un penis supradimensionat, adică exact ce are domnișoara permanent în cap!

poetripdavid

Domnișorica se laudă prin revista pentru bărbați că-i o specialistă în ale sexului… Posibil, fiindcă iată ce am descoperit pe propriul său blog, unde-și publică frustrările sub formă de proză sau poezie, dacă asta se poate numi poezie:

Efectul bukkake asupra sufletului meu

Linge, iubito,

Linge, suge.

Linge, iubito,

Mușcă, suge.

Spune-mi că mă vrei, iubito,

Linge, suge,

Spune-mi că doar pe mine mă vrei,

Ah, iubito…

Linge, suge,

Spune-mi că pula mea e cea mai frumoasă din lume,

Spune-mi că mă iubești, iubito,

Linge, suge.

Spune-mi că ești a mea, iubito,

Geme, suge,

Nu merge, iubito.

Spune-mi că ești o târfă, iubito!

Scuipă, mușcă,

Spune-mi că mă detești, iubito,

Trage-mă de păr, mă-mpușcă.

Zi-mi că te-ai culcat cu toți prietenii mei,

Că mă disprețuiești,

C-ai prefera să te fuți cu alte femei,

Ah, iubito!

Zi-mi că nu mă vrei.

Linge, suge, iubito,

Zi-mi că nu mă vrei!

DA, iubito.

AH, IUBITO.

Zi-mi că mă urăști, iubito,

Ahhhhhhh, târfă împuțită,

Zi-mi că…

Viața cu mine…

Nhhh-areeehhhh niciunhhhh…

Temeihhhh…

Sursa: https://oanamarrria.wordpress.com/2013/01/04/efectul-bukkake-asupra-sufletului-meu/

După grohăiturile astea chiar că nu mai am ce comenta…

                                                                                            Marius Albin MARINESCU

 

2 Comments

 1. felicitari

  felicitari autorului pentru articol. cat timp veti continua sa scrieti
  acesti paduchi vor muri lingandu-se intre ei.

  luati-i pe toti la rand si puneti-le o oglinda in fata.

 2. buna intuitie

  …si nu ai vazut tot. Intr-adevar, intuitia nu prea da gres.
  http://spiritualwhore.tumblr.com/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *