Fără categorie

Cum se îmbogățesc liberalii sibienii din anturajul lui Iohannis și Turcan în timpul crizei coronavirus

Avantaj PNL Sibiu, în vremea coronavirusului. Cum se îmbogățesc unii oameni de afaceri din anturajul lui Iohannis și Turcan Nu […]

Avantaj PNL Sibiu, în vremea coronavirusului. Cum se îmbogățesc unii oameni de afaceri din anturajul lui Iohannis și Turcan

Nu este rău pentru toată lumea în aceste vremuri de criză pandemică. Unii chiar profită la greu de situație, grație relațiilor speciale de care beneficiază, din plin. În timp ce mai toți antreprenorii din zona turism sunt pe panta falimentului, sunt unii, bine blindați politic, care fac bani frumoși în această perioadă.

Binențeles, acoperiți de starea de urgență, oameni de afaceri din partidul de guvernământ, se hrănesc din banul public. Așa avem un caz la Sibiu, în siajul președintelui Iohannis, unde o doamnă liberală, pe nume Ana Gabor, patroană de pensiune la oraș, își rotunjește bine veniturile și nu simte, în ceafă, suflul rece al insolvenței și al șomajului tehnic. Asta, în timp ce Guvernul Orban urlă în fiecare zi, solidaritate. Dar, nu pentru toți, doar pentru câini!

Ana Gabor și idolul ei pentru care a fost o devotată propagandistă.

Astfel, pensiunea Flamingo, condusă de doamna Gabor și situată pe strada Reșița din Sibiu, a încheiat, pe perioada stării de urgență, fără nicio licitație, un contract cu statul român pentru adăpostirea unui centru de carantină: 280 de lei de persoană pe zi  cazare și mâncare).

 

Presa locală a semnalat faptul că vecinii nu s-au arătat prea încântați, mai ales că aici urmau să fie cazați oameni suspecți de coronavirus. Mai mult, aceștia s-au arătat îngrijorați că gunoaiele din pensiune erau aruncate direct în curte, nefiind depozitate în cutii speciale, punând, astfel,  în pericol, sănătatea cetățenilor. Contactată telefonic de sursele amintite, doamna Gabor a precizat că aceste gunoaie sunt adunate chiar de angajații Direcției de Sănătate Publică, mai ales că proveneau de la persoane aflate în atenție medicală.

Ana Gabor cu Raluca Turcan, vicepremierul guvernului liberal și lider PNL Sibiu.

Dar să vedem cine este Ana Gabor, fericita femeie care și-a luat de pe suflet gândurile negre ale șomajului tehnic și care câștigă mai mult decât într-o perioadă normală, când ea închiria pensiunea, la preț de 100/noapte/cameră (2 persoane), iar acum primește, de la stat, 280/noapte/persoană. Așa poate și înțelegem cum a putut fi selectată din mulțimea de patroni de pensiuni din Sibiu, care dețin numeroase unități de cazare, mult mai prețioase. Amintim că pe lângă pensiunea Flamingo, locuri de cazare, la Sibiu,  pentru carantinați sunt în hoteluri de 3 și patru stele, printre care și Ramada (Notă redacția „Justițiarul”: Ramada este hotelul  lui Ilie Carabulea, fostul partener al lui Iohannis în afacerile pe bani publici pe vremea când actualul președinte era primar al Sibiului. Zis și Ilie Pușcărie, Carabulea a transferat acțiunile hotelului pe numele fiilor săi în timpul ultimei odihne prin penitenciarele patriei,).

Cam care ar fi profitul pe o lună de zile, de stare de urgență? În acest moment, pensiunea este închiriată statului și este plină: 48 de locuri  x 280 lei=13.440/pe zi x 30 de lei=403.200 lei/lună (aproape 100 000 euro).

Ana Gabor cu prim-ministrul Ludovic Orban.

Trebuie menționat de la început că doamna Ana este membru PNL, luptătoare „rezist”, o înfocată susținătoare a președintelui Iohannis, o prietenă apropiată a Ralucăi Turcan, dar și a președintelui CJ Sibiu, Daniela Câmpean. În același timp este o bună prietenă a deputatului PNL Constantin Șovăială.  Surse politice susțin că domnul Șovăială s-ar fi ocupat,personal, de obținerea avizelor pentru înființarea acestei unități turistice. Pensiunea Flamingo a adăpostit, în ultimii ani, numeroase întruniri de partid, atât a liderilor locali, dar a fost și gazda liberalilor veniți din țară.

 

Doamna Ana Gabor nu a făcut rabat de la sentimetul  mândriei  de membru  al PNL Sibiu, ea postând  numeroase imagini  pe pagina ei de Facebook cu diferite personalități ale PNL (Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Raluca Turcan, Rareș Bogdan), dar și pe pagina oficială a pensiunii.

Vă prezentăm un mic colaj al relațiilor speciale pe care Ana Gabor le întreține cu prietenii ei, liberalii. Așa ne ajută mai bine să înțelegem cum  se îmbogățește, în vreme de stare de urgență.

                                                                                               Anchete Online

1 Comment

  1. Vasile

    Asteptam ca DIICOT sa-si faca treaba, sa se autosesizeze intrucat nu este un caz singular, tara este pe fundul gropii. Asta se numeste subminarea economiei nationale, crima organizata, deci: tovarasi procurori nu mai fiti LASI! Este momentul sa va treziti, de 30 ani tara este furata si nu s-a facut nimic cu Marea Coruptie! Sigur nu mai apucati pensia speciala, tara nu mai are din ce, trebuie sa faceti ceva…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.