Colimator

Cum se sărbătorește centenarul Marii Uniri în Ardeal? Prin tendințe secesioniste: La Alba Iulia se defileză zilnic cu gărzile austriece ale imperiului habsburgo-austro-ungar! Sibiul sărbătorește prin promovarea în prima ligă de fotbal cu echipa F.C. Hermannstadt, numele săsesc al orașului de pe vremea când românilor le era interzis înnoptatul în cetate!

  La Alba Iulia sunt celebrați austriecii care i-au ucis pe martirii românii Horea și Cloșca chiar acolo! Primarii care, […]

 

La Alba Iulia sunt celebrați austriecii care i-au ucis pe martirii românii Horea și Cloșca chiar acolo!

Primarii care, sub pretextul infantil al atragerii turiștilor, defileză cu uniformele criminalilor habsburgi, ucigași de români, sunt în mod cert antiromâni și susținători ai secesionismului, ai dezmembrării României! Spun „primarii”, la plural, deoarece și Nicolae Robu, primarul Timișoarei, s-a molipsit de la fala de slugoi supus  austriac a primarului Mircea Hava din Alba Iulia.

Ucigașii de români sunt de mai multă vreme eroii primarului Mircea Hava din Alba Iulia, liberal și ăsta, la fel ca Nicolae Robu, primarul fătălău al Timișoarei! Armata austriacă imperială, cea care i-a schingiuit și omorât pe Horea și Cloșca, liderii țăranilor români răsculați în 1784, este la mare cinste chiar în orașul Alba Iulia, unde au fost uciși prin tortură cei doi martiri români.

garda

Martirii români Horea și Cloșca au fost uciși cu o cruzime ieșită din comun la data  28 februarie 1785, pe Dealul Furcilor din Alba Iulia, la ordinul guvernatorului Transilvaniei, nimeni altul decât baronul sas Samuel von Brukenthal, care a guvernat zece ani: 1777-1787. Falsificatorii istoriei vorbesc și scriu doar despre  despre cultura și umanismul baronului sas Brukenthal, fostul guvernator al Transilvaniei și fondatorul muzeului cu același nume, făcând abstracție de cruzimea nefirească a acestuia, care asista cu o plăcere de psihopat la execuțiile sau schingiuirea românilor pe eșafodul din Piața Mare a Hermannstadt-ului, numele săsesc al Sibiului, preluat sfidător de echipa de fotbal sibiană, finanțată din bani publici de primăria săsească a orașului. Trebuie să fii naiv ca să crezi că numele F.C. Hermannstadt, cu care a fost botezată echipa de fotbal sibiană, a fost ales „întâmplător”, tocmai acum când au devenit fățișe intențiile secesioniste ale unor ardeleni și bănățeni, iar Sibiul se află poziționat imediat după Cluj și Timișoara ca propagandă secesionistă pentru așa-zis „independență” a Transilvaniei și Banatului! Majoritatea victimelor lui Brukenthal de la stâlpul infamiei sau de pe eșafodul amplasat în Großer Ring / Piața Mare erau români condamnați pentru „crima” de a înnopta în cetate sau refuzul de a merge pe „Calea vacii”, adică prin glodul de pe străzi, trotuarele fiind rezervate sașilor. Sub stăpânirea „umanistului” baron Samuel Brukenthal a avut loc barbara ucidere, care a îngrozit Europa anului 1785, a liderilor țăranilor români răsculați de prea mult bine austriac, unguresc și săsesc, Horea și Cloșca, pe eșafodul construit la Alba Iulia de această dată.

Martirii români Horea și Cloșca au fost uciși cu o cruzime ieșită din comun la data 28 februarie 1785, pe Dealul Furcilor din Alba Iulia, la ordinul guvernatorului Transilvaniei, baronul sas Samuel von Brukenthal, care a guvernat zece ani: 1777-1787.

Martirii români Horea și Cloșca au fost uciși cu o cruzime ieșită din comun la data 28 februarie 1785, pe Dealul Furcilor din Alba Iulia, la ordinul guvernatorului Transilvaniei, baronul sas Samuel von Brukenthal, care a guvernat zece ani: 1777-1787.

Ca să vedeți până unde merge slugărnicia față de străini, Mircea Hava, butoiul cu mustață ajuns primar la Alba Iulia, scoate zilnic la defilare o „gardă imperială” formată din figuranți îmbrăcați în uniforme militare habsburgice, adică, să înțeleagă tot prostul, îi venerează pe cei care i-au ucis în chinuri pe Horea și Cloșca acolo, la Alba Iulia, îmbrăcați cu aceleași haine. Se putea celebra, tot în costume de epocă, intrarea triumfală a lui Mihai Viteazul în cetatea Alba Iulia, mai ales că antiromânul primar Hava folosește pentru defilarea pinguinilor în costume habsburgice exact muzica de la secvența respectivă din filmul „Mihai Vitezul”! Băi Hava, băi germanofilule, anul acesta sărbătorim centenarul Marii Uniri!

garda 2

În timp ce babu Hava defileză cu figuranți români echipați în uniforme militare austriece de epocă, la doar 13 kilometri distanță, la Sebeș, austriecii adevărați de la „Holzindustrie Schweighofer” mărunțesc lemnul obținut din chelirea pădurilor românești.

Austriecii ne jefuiesc ca pe vremea imperiului habsburgic sau Austro-Ungariei: petrolul, finanțele (prin băncile luate de la noi, plus ale lor) și pădurile, toate obținute prin escrocherii financiare și șantaj politic la nivel înalt, cu sprijinul unor trădători și hoți. Însă acum austriecii mulg întreaga Românie, nu doar Transilvania, Banatul și Bucovina!

Palatele din Viena și castelele risipite prin Alpi au fost construite cu aurul jefuit din Ardeal, Banat și Bucovina. Asta doar așa, ca fapt divers sau lămurire suplimentară pentru admiratorii „civilizației” austriece.

Mircea Hava, ticălosul ăsta de primar lingușitor, pupător de cururi occidentale, a propus și acordarea titlului de Prinț de Transilvania pentru Charles, acel urechilă care nu are tron la el acasă, în Marea Britanie, fiindcă băbăciunea de mă-sa e „highlander”, nemuritoare.

 Hermannstadt – denumirea germană a urbei, pe când aceasta era sub ocupație străină – în loc de Sibiu

Sunt persoane care se întreabă, pe bună dreptate, de ce sibienii au acceptat ca echipa lor de fotbal să se numească FC Hermannstadt (numele german al Sibiului, de pe vremea când orașul era sub stăpânire habsburgo-austro-ungară), din moment ce nu este rodul unei afaceri private, ci e susținută financiar din banii lor, ai contribuabililor sibieni, prin intermediul primăriei săsești a orașului? Trebuie să fii naiv ca să crezi că numele F.C. Hermannstadt, cu care a fost botezată echipa de fotbal sibiană, a fost ales „întâmplător”, tocmai acum când au devenit fățișe intențiile secesioniste ale unor ardeleni și bănățeni, iar Sibiul se află poziționat imediat după Cluj și Timișoara ca propagandă secesionistă pentru așa-zis „independență” a Transilvaniei și Banatului! Spun „primărie săsească” nu pentru că primărița este săsoaică, dar și majoritatea în Consiliul local o au tot sașii din FDGR, ei fiind votați în număr mare de puținii sibieni care votează la alegeri, adică „oastea” disciplinată a votanților minoritari etnic și a cozilor de topor românești, mituiți cu posturi în Primărie și societățile comerciale subordonate acesteia.

Și acum, sașii sibieni emigrați în Germania îndeamnă la secesiune prin intermediul internetului pe forumurile sibiene și pe site-urile publicațiilor locale, la comentariile de pe marginea articolelor. Ei doresc cu ardoare ca România să fie dezmembrată și Transilvania „independentă” să intre sub zona de influență germană a reclăditului imperiu habsburgic, austriecii având în mână frâiele economiei românești la ora aceasta (finanțele – băncile și resursele energetice – petrolul și gazul). Statul german încurajează și el discret dezmembrarea României, toate materialele de propagandă secesionistă (așa-zisul steag al Transivaniei independente, tricouri cu mesaje secesioniste, brelocuri, autocolante pentru mașini cu indicativul „Transilvania” și fanioane) sunt produse în Germania și aduse în Ardeal de agenții lor de influență. Detalii aici: Saşi corciţi şi români trădători militează pentru dezmembrarea României

Sași din județul Sibiu cu așa-zisul steag al Transilvaniei „independente”.

Sași din județul Sibiu cu așa-zisul steag al Transilvaniei „independente”.

Sibiul se numea Hermannstadt în întunecatul Ev Mediu, când românii nu aveau dreptul să intre în „burg” – cum numesc orașul slugarnicii scribălăi locali, musai germanofili – decât la târguri și contra unei taxe, înnoptatul în interiorul zidurilor cetății fiindu-le interzis cu desăvârșire! Aceiași lachei, mânuitori de condei, vând gogoși despre cultura și umanismul contelui sas Brukenthal, fostul guvernator al Transilvaniei și fondatorul muzeului cu același nume, făcând abstracție de cruzimea nefirească a acestuia, care asista cu o plăcere de psihopat la execuțiile sau schingiuirea românilor pe eșafodul din Piața Mare a Hermannstadt-ului.

Cât de mult ne-au iubit sașii de-a lungul zbuciumatei istorii a Transilvaniei, citiți „Noi și sașii”, un text scris de marele patriot român Vasile Stoica din Avrigul Sibiului, un ardelean care a fugit din imperiul austro-ungar ca să lupte cu arma în mână alături de frații români pentru Marea Unire: Propaganda mincinoasă despre armonia dintre sași și români este departe de adevărul istoric. Ca răsplată pentru atrocitățile săsești asupra românilor ardeleni, acum presa obedientă sasului de la Cotroceni le cântă ode de slavă acestor imigranți ai Evului Mediu, iar denumirile românești sunt înlocuite cu altele germane. Este bine să nu semănăm discordie între etnii, dar nici nu avem voie să uităm ceea ce s-a întâmplat în trecut, fiindcă atunci vom fi obligați să permitem istoriei să se repete. Este anormal și degradant să te umilești, lingușind și ridicând sașii în slăvi, după ce strămoșii tăi au fost uciși, exploatați și batjocoriți de către neamul lor!

Se promovează insistent denumirea Hermannstadt în locul numelui românesc Sibiu, care a devenit oficial începând cu anul 1919, după Marea Unire din 1 Decembrie 1918. Numele Hermannstad reprezintă nostalgia după vremurile când Ardealul era parte a Austro-Ungariei! Este și acesta un pas spre secesionismul dorit de unguri, sași și unii români trădători, dezintegrarea României fiind susținută și de Germania, care a dezmembrat Iugoslavia și Cehoslovacia conform vechiului dicton latin „Divide et impera” („Dezbină și stăpânește”).

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, țară care susține dezmembrarea României, numea Sibiul Hermannstadt și Transilvania Siebenbürgen în anul 2014, când a trimis acest mesaj de susținere candidatului la președinția României Klaus Iohannis . Click pe document pentru mărire!

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, țară care susține dezmembrarea României, numea Sibiul Hermannstadt și Transilvania Siebenbürgen în anul 2014, când a trimis acest mesaj de susținere candidatului la președinția României Klaus Werner Iohannis. Click pe document pentru mărire!

Acest plan, de rupere a Transilvaniei de România, este menționat în întelegerea germano-rusă de împărțire a sferelor de influență în Europa, după căderea Cortinei de Fier, dintre Helmut Kohl și Mihail Gorbaciov! Klaus Werner Iohannis este și el o piesă de joc pe această tablă de șah a marilor puteri: Klaus Iohannis instalat guvernator peste colonie pentru aplicarea înțelegerii germano-ruse din anul 1990?

hermannstadt-autobuz

Revenind la echipa de fotbal, denumirea germană F. C. Hermannstadt este similară – fiind la fel de jignitoare și provocatoare pentru românii ardeleni – cu denumirea ungurească Sepsi OSK (Sepsiszentgyörgy Olt Sport Klub) a echipei de fotbal din Sfântu Gheorghe, doar că aici populația maghiară este majoritară, în timp ce la Sibiu mai sunt doar 1.561 de etnici germani din totalul de 147.245 locuitori, conform ultimului recensământ, cel din anul 2011.

Populația municipiului Sibiu după etnii. Click pe imagine pentru mărire!

Populația municipiului Sibiu după etnii. Click pe imagine pentru mărire!

Dacă la Sfântu Gheorghe denumirea este agreată de localnicii unguri majoritari, la Sibiu cu siguranță că nu este dorința sibienilor ca echipa lor să poarte numele german al urbei de pe vremea când românii erau asupriți în oraș. Scopul acestor denumiri în ungurește și germană este crearea impresiei că Transilvania este o zonă multietnică și de aceea este necesară separarea ei de România. Orice european care vede că echipa de fotbal a Sibiului are nume german, va fi convins că locuitorii orașului sunt în majoritate nemți!

În fine, ceea ce mă distrează  enorm când privesc meciurile echipei F. C. Hermannstadt la televizor este numele galeriei sibiene, care-și spune „Dacii”. Păi cum băi, să zbieri „Hai Hermannstadt!” și tu să-ți zici „dacii”? Probabil că pentru țipuritorii respectivi regele dacilor a fost unu’ Werner și Sarmizegetusa se numea Klausenburg!

(Fragment din articolul Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de Sibiu)

                           Trădători români (oare?) din Ardeal

Cântărețul clujean de muzică pseudo-populară Aurel Tămaș este secesionist și el, la fel ca și colegul său Sabin Gherman de la televiziunea antiromânească Look TV. Acest post de televiziune, fost Transilvania TV, a trecut de la Arpad Paszkany la alt ungur: Zoltan Teszari, patronul RCS – RDS și DIGI TV,  apropiat al SRI-ului condus de Eduard Hellvig, evreul care a făcut studii la Cluj, unde a și lucrat ca director al Fundației Soros. Hellvig a fost coleg de grupă în facultate cu alt separatist, Rareș Bogdan, dichisitul caraghios care face pe patriotul de operetă la o filială SRI din mass-media, televiziunea insolventă Realitatea TV. Ce spuneți, se leagă frumos piesele de puzzle, nu? Zoltan Teszari nu-i patron fățiș și la Look TV, ca să nu se prindă fraierii cine face cărțile pentru dezmembrarea României și în altă parte decât la U.M. DIGI 24, ci prin intermediul apropiatului său Adrian Tomșa.

tamas-antiroman-620x350

În fotografie, Aurel Tămaș, vedeta postului Look TV și un militant pentru separarea Transilvaniei, Mircea Dăian din Mediaș, agitând cârpa care cică este „stegul Transilvaniei independente”. Această făcătură, cu amestecarea nefirească a tricolorului și având o stemă în care românii nu sunt reprezentați ca etnie (soarele și luna – simbolul secuilor, acvila neagră – simbolul ungurilor și cele șapte turnuri – simbolul sașilor), apare pe la toate mitingurile iohanniștilor din Transilvania.

Secesionistul Mircea Dăian, cel cu care apare Aurel Tămaș în fotografiile de propagandă pentru „independența Transilvaniei”, alături de Klaus Iohannis, candidatul susținut în 2014 de toți secesioniștii ardeleni.

Secesionistul Mircea Dăian, cel cu care apare Aurel Tămaș în fotografiile de propagandă pentru „independența Transilvaniei”, alături de Klaus Iohannis, candidatul susținut în 2014 de toți secesioniștii ardeleni.

Drapelul acesta nu a existat în istoria Transilvaniei, nu poate să fie atestat istoric. El a fost inventat de dușmanii României! Culorile albastru-roșu-galben, pe verticală, au fost luate de pe stema din anul 1765 stabilită de împărăteasa habsburgică Maria Terezia, care a avut și titlul de regină a Ungariei. Stema antiromânească respectivă o regăsiți și în stema Ungariei de la 1910 (pe scut, dreapta-jos), când aceasta era parte a imperiului dualist austro-ungar.

 Stema Ungariei de la 1910, când aceasta era parte a imperiului dualist austro-ungar.

Stema Ungariei de la 1910, când aceasta era parte a imperiului dualist austro-ungar.

Grav este că această stemă jignitoare la adresa ardelenilor români a fost preluată oficial de statul român și se află pe stema națională alături de alte steme regionale. După cum se observă lesne, stema Ardealului unguresc ocupă aceeași poziție pe câmpul heraldic din stema oficială a României ca în fosta stemă a Ungariei imperialiste – pe scut, dreapta-jos.

stema-romaniei

Așa-zisul „steag al Transilvaniei”, cel cu care defilează secesioniștii ardeleni, are culorile albastru-roșu-galben copiate în aceeași ordine de pe stema din anul 1765, care reapare și ea pe cârpa respectivă.

Stema Marelui PrincIpat al Transilvaniei, cum a fost stabilită de Maria Terezia în anul 1765.

Stema Marelui PrincIpat al Transilvaniei, cum a fost stabilită de Maria Terezia în anul 1765.

Românii ardeleni au purtat întotdeauna steaguri, brasarde și cocarde tricolore aidoma celor ale fraților de peste munți, cu culoarea galben la mijloc! Stema Mariei Terezia din 1765, cea care a dat și culorile drapelului secesioniștilor, nu are absolut niciun simbol românesc, pe ea fiind expuse doar emblemele națiunilor favorizate – Unio Trium Nationum din Evul Mediu – în Transilvania, așa cu am arătat mai sus: soarele și luna – simbolul secuilor, acvila neagră – simbolul ungurilor și cele șapte turnuri – simbolul sașilor.

                                                                                                                         Marius Albin MARINESCU

PS: Azi, 27.05.2018, are loc finala Cupei României la fotbal: C.S. Universitatea Craiova – F.C. Hermannstadt Sibiu. Nu are importanță rezultatul, doar imbecilii pot să vadă în articolul de mai sus rivalități fotbalistice! Altceva doream să semnalez: două posturi de televiziune antiromânești, sereistul DIGI TV (DIGI Sport) și sionistul PRO TV (site-ul sport.ro.), promovează meciul cu titluri în care apare că va juca CSU din Craiova cu Hermannstadt sau direct Craiova-Hermannstadt, nu CSU Craiova cu FCH Sibiu. Trădătorii ticăloși respectivi au schimbat deja denumirea românească a orașului Sibiu cu denumirea săsească Hermannstadt!

digi_sportpro_tv

pro_tv_001

 

5 Comments

 1. Gheorghe si Ion asupriti de straini

  mesajul alogenilor, strainilor, antiromanilor….e clar….asa cum spuneti, sa priceapa tot prostul si tot spalatul pe creier cu “valorile” occidentului….este un mesaj diabolic de pervertire si subminare a Adevarului : MUZICA DIN DIN FILMUL MIHAI VITEAZUL ESTE SUBMINATA DE FALSE VALORI !!! mesajul alogenilor este : “s-a dus istoria voastra, momentele voastre de glorie, acum noi suntem stapani”
  Iar noi dormim…..pana cand???
  Trezeste-te Gheorghe, trezeste-te Ioane !

 2. alex

  Chiar asa! Ce fac romanii din Sibiu?? Dorm? Dormiti fratilor, ca alogenii se inmultesc! Chiar daca suntem in anul 2018, tot cred ca romanii sunt majoritari in Sibiu! Si atunci, stau cu mainile in san? Nu va trec fiori, la gandul ca tara ar putea fi sfasiata, de somnul vostru, de neghiobia voastra, de lasitatea voastra?

 3. Ce fac romanii din ardeal? Voteaza cu acesti criminali…

  Asadar, o parte din vina o poarta si romanii care se lasa calcati in picioare de straini.

 4. opinie

  Eu unul am de facut urmatoarele: imi informez toti prietenii, imi pregatesc niste flegme cu directie daca vad vreun cacat din ala cu sapca ovalizata si sabie, si bineinteles, in cazul in care voi avea onoarea, voi apasa bocancul pana la invinetzire. Va salut. Se subintelege ca nici unul din posturile TV mentionate nu pot fi receptionate in intimitatea caminului meu. Si motivele ar fi mai multe: unul din ele este CTP. Sau Prelipceanu. Este ireal de prost individul.

Trackbacks / Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.